Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Ez jó hogy igaz. Nagyon jók sebességbe de csak azért mert megszabott hardverre írják őket nincs olyan mint androidnál hogy 200 féle telefonra kell megírni ezért lassúbb az android. De már a 2 magos androidok is nagyon korrekt sebességet produkálnak. Én az iphonet azért nem szeretem mert hót unalom rá lehet rakni programokat játékokat az ki is fújt a lehetőségek tárháza. Én nagyon hamar megunnám.
0
0
0
0
MonsterKillerB avatar
Gaboo7 írta:
niteforce írta:
Nem rosszabb, csak divat az iPhone-t szidni. Nem tudom miért, de kissé furcsa, hogy ezt mindig olyan emberek teszik, akiknek nem iPhone-juk van 😂

Az Iphone most az 5-el utol érte hardware-ben a Galaxy S2-őt mert ugye ez volt a cél, csak közben megjelent egy S3 és egy htc one x ami mellett az 5-ös Iphone nem villant akkorát. Egy ránc felvarrt 4S-nél szerintem mindenki többet várt... Az iphone egy divat telefon, semmivel nem nyújt többet mint a fele annyiba kerülő androidos társai, sőt... Az amerikai retardált csorgó nyálú leszedált felhasználókra van szabva de már itt az EU-ban is megvan a célközönsége, nem azt mondom hogy minden Iphone felhasználó ilyen de Amerikában ez a jellemző itt meg általában az veszi meg aki menősködni akar egy fajta státuszszimbólum lett.

Szerintem az iphone-ok igenis gyorsabbak mint a legtöbb androidos telefon. lehet akármilyen hardware benne. Egyszerűen nem lassul be, ha telerakom mind a 64GB tárhelyét.
Osztálytársam, most azon van nagyon oda, hogy a HTC Incredible s2 vagy nemtudom milyen telefonja, egyszerűen belassult egy szoftverfrissítés után.
Én most raktam iPhone 4S-re iOS 6-ot és semmi baja nincs + a 64 GB tárhelyből nagyjából 50 már foglalt
0
0
0
0
MonsterKillerB avatar
iPhone 4s... eddig ez a legjobb telefonom. Nem hiszem, hogy cserélek 5-re, de biztos hogy nem fogom leváltani androidosra.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Úgy néz ki ha minden jól megy 1-2 hét és lesz egy Galaxy S3 masom 20 000ft ráfordítást megér 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Motorola Atrix 4G-vel valakinek valamilyen tapasztalat?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Kmisi99 írta:
Semmi baj az iphone al csak nem Magyarországra készült. Azért szidja mindenki mert 200k+ De Amerikába gagyi előfizuval ilyen 40k. Ugyan már ennyit mocskosul megér.

igen ezt egyik nagy iphone-os haverom is mondta hogy 40-50-ért meg kapod amerikában!! azért az durva a 200-hoz képest 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Semmi baj az iphone al csak nem Magyarországra készült. Azért szidja mindenki mert 200k+ De Amerikába gagyi előfizuval ilyen 40k. Ugyan már ennyit mocskosul megér.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
niteforce írta:
Nem rosszabb, csak divat az iPhone-t szidni. Nem tudom miért, de kissé furcsa, hogy ezt mindig olyan emberek teszik, akiknek nem iPhone-juk van 😂

Az Iphone most az 5-el utol érte hardware-ben a Galaxy S2-őt mert ugye ez volt a cél, csak közben megjelent egy S3 és egy htc one x ami mellett az 5-ös Iphone nem villant akkorát. Egy ránc felvarrt 4S-nél szerintem mindenki többet várt... Az iphone egy divat telefon, semmivel nem nyújt többet mint a fele annyiba kerülő androidos társai, sőt... Az amerikai retardált csorgó nyálú leszedált felhasználókra van szabva de már itt az EU-ban is megvan a célközönsége, nem azt mondom hogy minden Iphone felhasználó ilyen de Amerikában ez a jellemző itt meg általában az veszi meg aki menősködni akar egy fajta státuszszimbólum lett.
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
molfer98 avatar
Kizárt hogy a skate jobb legyen. Az iphone hardverben jobb plusz az apple oprendszere a lag optimalizáltabb a világon.
0
0
0
0
Adam996 avatar
humagyar írta:
Hát pl. az iPhone 5-nél.

Na és mibe jobb az iPhone 5-nél?😊 Mert erősen kétlem hogy jobb lenne
0
0
0
0
denikec avatar
Nekem a Xperia mini van 😃 st15i
0
0
0
0
humagyar avatar
Hát pl. az iPhone 5-nél.
0
0
0
0
Adam996 avatar
És még is melyik iPhone-nál jobb?😊 egy 2G-nél vagy egy 3G-nél lehet hogy jobb de kétlem hogy a 4S-nél is jobb lenne
0
0
0
0
humagyar avatar
ZTE Skate-em van. Majd cserélem, de még mindig jobb, mint egy iPhone.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Nekem egy xperia x8-am de már kezd odalenni. kopik a kijelző , nem akarja venni a töltést stb. 😆
0
0
0
0
no avatar
nekem egy samsung monte-m van elég jó teló
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
apetit1989 írta:
Az bizony nem mai darab... akksi bírja még?

Persze😃 Ezt 2008 szeptemberében vettük 20 Forintért előfizetéssel szóval 4 éves biztos van de ki tudja mióta volt már ott a szolgáltatónál😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Igen én is erre írtam hogy a világ legjobb telefonja túlzás mert ez nem azt jelenti hogy az iPhone-nál jobb hanem hogy mindegyik telefonál androidosoknál ami azért túlzás
0
0
0
0
Szabcsi avatar
hector maio írta:
Szabcsi írta:
hector maio írta:
Hazánkba már szeptember 28-án megérkezik az iPhone 5, amely nagyobb, és jobb minőségű képernyője mellett erősebb hardvert, és jobb kamerát kínál. Paraméterei alapján az Apple új csúcsmobilja nem utasítja maga mögé a nemrég bemutatott, de csak később érkező Nokia Lumia 920-ast, de a gondosan köré épített szolgáltatásoknak köszönhetően valószínűleg mégis jóval népszerűbb lesz annál.

Ez milyen hülyeség hogy Nokia a legjobb telefon? 😆

Forrás: [LINK]

Ugyan miért lenne hülyeség??
A fentebb leírtakból látszódik,hogy egy tipikus "Ájfón" fan vagy...
Miért ne lehetne jobb a Lumia az "Ájfon"-nál,ezt magyarázd el nekem?

Itt most nem az iPhone-ról van szó hanem arról hogy nokiát írták a legjobb telefonnak hol ott már régen nem az. Látom szöveg értelmezés nem megy 😃

De tökéletesen értem mit akarsz mondani...
Igaz a Finnek kudarcot vallottak a Nokiával kapcsolatban de a Windows-nak köszönhetően úgy törnek előre mint a talajvíz...bár elolvasva a cikket kicsit tényleg túlzásnak tűnik,hogy az a világ legjobb telefonja.
Meg aztán mindenkinek mást jelent a "világ legjobb telefonja" kifejezés...akárcsak egy Nokia 2330-ról vagy egy Iphone 5-ről beszélünk 😀
0
0
0
0
Adam996 avatar
Szabcsi írta:
hector maio írta:
Hazánkba már szeptember 28-án megérkezik az iPhone 5, amely nagyobb, és jobb minőségű képernyője mellett erősebb hardvert, és jobb kamerát kínál. Paraméterei alapján az Apple új csúcsmobilja nem utasítja maga mögé a nemrég bemutatott, de csak később érkező Nokia Lumia 920-ast, de a gondosan köré épített szolgáltatásoknak köszönhetően valószínűleg mégis jóval népszerűbb lesz annál.

Itt most nem az iPhone-ról van szó hanem arról hogy nokiát írták a legjobb telefonnak hol ott már régen nem az. Látom szöveg értelmezés nem megy 😃
0
0
0
0
almos avatar
Meglátjuk, ha télig nem jön ki,akkor váltok én is. SII-re vagy valami hasonlóra.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Én régen az voltam el is adtam a picsába mert tudtam hogy bejelentik nyár közepére azt úgyis csúszik fél évet és úgyis halom szar lesz.
0
0
0
0
almos avatar
Van itt LG tulajdonos, aki úgy várja az ICS-t mint én a P920-amra? 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az bizony nem mai darab... akksi bírja még?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Eléggé szidták ezt az iphone 5 öt. Ott a nano sim mi a francnak csak a szívás van vele a micro sim is elég lett volna. Most spóroltak 2mm helyet hú.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nekem egy Sony Ericsson T280i mobilom van😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ez az Apple elméletileg az innovatív megoldásairól híres, akkor miért csinálja meg sorozatban gyakorlatilag az 5. egyforma telefont? Mindig egy kicsit nagyobb lesz és ennyi?
És ez a "a gondosan köré épített szolgáltatások" maszlag meg semmit sem jelent szerintem, egy merészebb android júzer a telefonját százszor jobban személyre szabja, mert a szó szoros értelmében mindenbe belenyúlhat, ami a abban a telefonban van. Mindegy, nem akarom én leszólni az új ájfónt, de szerintem az ég világon semmi újat, kreatívat nem ad. Elmeháborodott embernek fogom tartani azt, aki 4-esről erre az újra vált.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
hector maio írta:

0
0
0
0
Adam996 avatar

0
0
0
0
apetit1989 avatar
Vége az androidos telefonomnak. Most kénytelen vagyok használni egy samsung champ-et (C3300). De undorítóan lassú, master reset után is, mint kiderült, ez a telefon ennyit tud. Kérdésem: nem lehet más fw-t rátenni, hogy gyorsabb legyen? Mint annó, a K310-es sonyericssonra rá tudtam flashelni a W200i- FW-jét, gyorsabb lett, több memóriája lett, ráadásul a flash témákat is kezelte. Valami ilyesmi megoldást keresnék.
0
0
0
0
niteforce avatar
Ilyen telefonoknál nagyon szembetűnő a különbség az biztos 😃
Max annyi hogy az SII-nek nagyobb a kijelzője, így jobban használható
0
0
0
0
Adam996 avatar
niteforce írta:
hector maio írta:
alex1997: Ki mondta hogy a legdrágább oldalon nézd? [LINK] itt van 186ezer csak kicsit körül kéne nézni.

niteforce: Azért mert az iPhone 4-et az SGS-hez kell méri a 4S az SGS 2-höz és majd az iPhone 5-öt kell az SGS 3-hoz viszonyítani az utolsó mondatod nagyon felvágásnak tünt megnyugtatlak a te Galaxy Ace-d se ér többet és lehet hogy használt de jó állapotú és én hol szaroztam bármelyik Androidos telefont is? És hogy imádhatod az Apple termékeket szerintem semmilyen apple terméked nincs.

Feki: Már egyszer írtam de látom nem sikerült megértened a 4S 1ghz az SGS2 meg 1,2ghz nem tudom hol sikerült olvasnod ezt hogy az SGS2 1,5ghz a 4S meg 1ghz ja meg azt is bírom mikor azt írják hogy szar az iPhone kamerája mióta szar az 1080P-s videó?😊

Én mondtam hogy az én telefonom olyan szuper?
Amúgy természetes hogy az iPhone gyorsabb, mert az apple saját OS-t fejleszt és optimalizál saját, EGYFÉLE hardverre. Az Androidnál meg a google fejleszt valamit, más gyártók RENGETEGFÉLE hardverére.

Egyébként volt apple cuccom, volt egy 8GB-s classic iPod-om, és a többi termék is tetszik, macbookot már próbáltam. Egyébként ha nem lenne, akkor nem szerethetném a márkát?

Minden mondatodból sugárzik, hogy mivel én vettem egy iPhone, akkor az a legszuperebb telefon a világon, és minden más csak egy vacak szent iPhone-omhoz képest. Vegyek egyet én is? És akkor jövök gizdulni hogy süllyedjetek el a szar telefonotokkal együtt, itt a király akinek iPhone-ja van.

Eggyáltalán nem gizdultam vele írtam valahol hogy a 3G jó telefon? azt írtam hogy a 4s a jó telefon és egyik telefon se sz*roztam le csak azt írtam hogy mivel jobb a 4s pl az sgs2-nél
0
0
0
0
niteforce avatar
hector maio írta:
alex1997: Ki mondta hogy a legdrágább oldalon nézd? [LINK] itt van 186ezer csak kicsit körül kéne nézni.

niteforce: Azért mert az iPhone 4-et az SGS-hez kell méri a 4S az SGS 2-höz és majd az iPhone 5-öt kell az SGS 3-hoz viszonyítani az utolsó mondatod nagyon felvágásnak tünt megnyugtatlak a te Galaxy Ace-d se ér többet és lehet hogy használt de jó állapotú és én hol szaroztam bármelyik Androidos telefont is? És hogy imádhatod az Apple termékeket szerintem semmilyen apple terméked nincs.

Feki: Már egyszer írtam de látom nem sikerült megértened a 4S 1ghz az SGS2 meg 1,2ghz nem tudom hol sikerült olvasnod ezt hogy az SGS2 1,5ghz a 4S meg 1ghz ja meg azt is bírom mikor azt írják hogy szar az iPhone kamerája mióta szar az 1080P-s videó?😊

Én mondtam hogy az én telefonom olyan szuper?
Amúgy természetes hogy az iPhone gyorsabb, mert az apple saját OS-t fejleszt és optimalizál saját, EGYFÉLE hardverre. Az Androidnál meg a google fejleszt valamit, más gyártók RENGETEGFÉLE hardverére.

Egyébként volt apple cuccom, volt egy 8GB-s classic iPod-om, és a többi termék is tetszik, macbookot már próbáltam. Egyébként ha nem lenne, akkor nem szerethetném a márkát?

Minden mondatodból sugárzik, hogy mivel én vettem egy iPhone, akkor az a legszuperebb telefon a világon, és minden más csak egy vacak szent iPhone-omhoz képest. Vegyek egyet én is? És akkor jövök gizdulni hogy süllyedjetek el a szar telefonotokkal együtt, itt a király akinek iPhone-ja van.
0
0
0
0
Adam996 avatar

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Feki1991 írta:
hector maio írta:
Az sgs3-at majd az uj iphonehoz hasonlitsd a 4s gyorsabb az sgs2-nel de hiaba mondom ha meg sosem volt iphone a kezedbe csak okoskodsz es a 4s-nek sokkal szebb a kijelzoje mint az osszes androidos telonak

a 4s a maga 800MHzes duplamagosával gyorsabb lenne az SGSII 1,5GHz-es dupla magosához képest?! ezt még magadnak se hidd el 😊
na ez erős túlzás! jó a retina kijelző de azért egy 3,5colos 640*960as felbontású még a nyomába sem ér egy 4,8 colos HD-s (1280*720) Super AMOLED+ kijelzőnek

De pedig igaz a hardver nem minden. Az optimalizálás a lényeg. Ezért is volt hogy a 600mhz es zte bladem gyorsabb volt néhol mint a régi 1ghz es 2 magos lg optimus 2x em. Minden az optimalizáláson múlik. Épp ezért rohadt gyors az iphone mert nem kell 20 félre mobilra megírni hanem elég egy hardverre. Meg az sgs 2 1,2Ghz es
Jó hogy nem éri utol a retina a mostani galaxy s3 de hát 1+ év különbség van köztük szóval igaza van hogy az s3 mat az új iphone hoz kell majd hasonlítani.

És mindezeket úgy írtam hogy utálom az iphoneokoat és soha az életben nem cserélnék el egy droidos telót iphone ra. Csak a dolgok mögé tudok látni és nem egy márka fanatikus majmolásával élem le az életem. (ezt nem neked írtam csak általánosságban)

Ja meg a kijelző. Az iphone nak még mindig sokkal jobb a PPI értéke azaz sokkal pixelmentesebb na meg az S3 rádásul pentile mátrixos amitől "szőrösebbek" a dolgok. Szóval ha a méret nem lényeg akkor az iphone még mindig tisztább. Én meg még az ips-t szebbnek is látom az amoled+ nál de ez szubjekítv.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
hector maio írta:
Az sgs3-at majd az uj iphonehoz hasonlitsd a 4s gyorsabb az sgs2-nel de hiaba mondom ha meg sosem volt iphone a kezedbe csak okoskodsz es a 4s-nek sokkal szebb a kijelzoje mint az osszes androidos telonak

a 4s a maga 800MHzes duplamagosával gyorsabb lenne az SGSII 1,5GHz-es dupla magosához képest?! ezt még magadnak se hidd el 😊
na ez erős túlzás! jó a retina kijelző de azért egy 3,5colos 640*960as felbontású még a nyomába sem ér egy 4,8 colos HD-s (1280*720) Super AMOLED+ kijelzőnek
0
0
0
0
niteforce avatar
hector maio írta:

miért?
Mert ugyanúgy IPS panelen van?
Mert pl az Samsung galaxy nexusnak 1280x720 a felbontása, az iPhone 4S-nek pedig csak 960x640?

Én imádom az apple cuccokat, de az ilyen nagyképűeket, akinek ha már van egy használt iphone 3G-je akkor ő a király, és az összes többi cucc szar.
0
0
0
0
Adam996 avatar
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
https://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5195630_700b.jpg
hahaahaha. haters gonna hate:D
Android nekem mindig is jobban bejött, az Apple csak az ilyen sznoboknak való, akik így többnek érzik magukat, hogy náluk Apple van. Gratulálok:D Nem akarok senkivel vitázni, azt elismerem, hogy az Apple OS-e nemrossz, de maga az iPhone egy vicc.
0
0
0
0
Devis avatar
én egy szóval nem mondtam h az iphone lassú, de a példának felhozott s3 és s2 ténylegesen gyorsabb
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Fura hogy itt marjátok egymást és egyikőtök se ért hozzá rendesen. Sokszor veritek azt asztalt az érveitettel ami semmit nem jelent. Sokszor nincs igaza apple es oldalnak se az androidosnak.
apple pro hiába látszólag gagyi a hardvere tök mindegy így is azon fut minden a legszebben leg gördülékenyebben és épp ezért jó
kontra. Drága és tényleg annyi hogy felrkunk pár kiváló minőségű programot meg hátérképet 1-2 színt átállítunk és mást nem nagyon tud.

android/samsung. pro: egyszerűen tényleg jobb olcsóbb és sokkal több funkciója van mindenre van más program minden vacak létezik rá és ettől kiváló.
kontra Hiába az egyre több mag sokszor szarnak az optimalizálásba bár a samsung ebbe épp jó de az aktuális iphone "smooth" effektjét kevés android érheti utól
0
0
0
0
molfer98 avatar
az xperia mini pro nem jobb?
0
0
0
0
Devis avatar
ace-t adnak már 30-ért.
0
0
0
0
molfer98 avatar
30 körül milyen telefont vegyek használtan?
0
0
0
0
Devis avatar
most sony s-t vennék 😃 volt a kezembe, nagyon komoly telefon, kijelzője nagyon szép
0
0
0
0
The Emptiness avatar
jaja csak ezt nagyon hangsújozzák hogy 10 ujat érzékel én max 2 hasznélok az s plus om on ami 5 öt érzékel.

Devis írta:
alex1997 írta:
Devis írta:
hector maio: ja okoskodok. itt a probléma egyébként, hogy te nem tudod miről beszélsz. ios-el kell a jailbrake, androidnál nem, hogy testre szabhassam. 2mag vs 4..hm sztem a 4 az gyorsabb, s3-nek mérföldekkel szebb a kijelzője, kamerája úgy szint. elég viccesek az érveid. irogathatnánk estig, androidra több és jobb érveket hozok fel.
mellesleg 60e ígyis 2x jobb telefont veszek, nem is tudom melyik éri meg jobban

Figyelj ott van 71k ért az Experia Sola dulpa mag 1 ghz-n mind a 2 android 4.0.valamenyi mertmá van rá új rom eredeti természetesen gyártói És annak is sony tcnologíával van a kijelzője vagyis bravia engine az alap és ultra érzékeny 10 ujat érzékelő kijelző ja meg 160 ips vagy ehez hasonló a képont sűrűsége.

gyári androiddal nem foglalkozok. 10 ujj jól hangzik, de igazából értelme nincs, mivel max. tableten tudsz úgy írni h tíz ujjal (bár azt is megnézném).
2 mag 1ghz-en már jó.

Ja és még a mostani fejemmel a solát venném meg hiszn jobb az érintő panleje és a procija is erősebb mint az s plus nak sőt még ics is van má rá és az s plus hoz képest ami 75 000 ft volt a sony 71 e
0
0
0
0
Devis avatar
alex1997 írta:
Devis írta:
hector maio: ja okoskodok. itt a probléma egyébként, hogy te nem tudod miről beszélsz. ios-el kell a jailbrake, androidnál nem, hogy testre szabhassam. 2mag vs 4..hm sztem a 4 az gyorsabb, s3-nek mérföldekkel szebb a kijelzője, kamerája úgy szint. elég viccesek az érveid. irogathatnánk estig, androidra több és jobb érveket hozok fel.
mellesleg 60e ígyis 2x jobb telefont veszek, nem is tudom melyik éri meg jobban

Figyelj ott van 71k ért az Experia Sola dulpa mag 1 ghz-n mind a 2 android 4.0.valamenyi mertmá van rá új rom eredeti természetesen gyártói És annak is sony tcnologíával van a kijelzője vagyis bravia engine az alap és ultra érzékeny 10 ujat érzékelő kijelző ja meg 160 ips vagy ehez hasonló a képont sűrűsége.

gyári androiddal nem foglalkozok. 10 ujj jól hangzik, de igazából értelme nincs, mivel max. tableten tudsz úgy írni h tíz ujjal (bár azt is megnézném).
2 mag 1ghz-en már jó.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció