Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ezt viszont 80k környékén csak gsm boltnál tudnám megvenni.A v-i-p phone szerintetek megbízható?
Melyik éri meg jobban szerintetek: Nokia Lumia 630 vagy LG L70?
Válaszokat előre is köszönöm!
A fagyásra visszatérve: egy olcsó WP-s telefon ugyanúgy akad, fagyogat mint egy Androidos alsókategóriás (sőt, ha az Apple gyártana ilyen kategóriájú telefont, na az is fagyna). Nagyon mellényúlni nem tudsz vele szerintem.
Egy Lumia 925-ös telefonon gondolkodok, szerintetek megéri az árát? (kb 80k)
Valakinek van tapasztalata vele? Mert úgy hallottam, hogy nem rossz a WP (főleg most a 8.1 elég jó), nem fagy le úgy mint az android és megbízhatóbb. Eddig Xperia P-m volt de az egy nagy nulla (akad, lassú, lefagy, aksi nem bírja).
Androidos telefont nem akarok venni mert nem használom ki a nagy szabadságát.
válaszokat köszi 😀
Viszont nézegettem és még a Xiaomi Hongmi Note is megtetszett(szintén 8 magos processzor és 2gb ram ,de csak 8gb rom) A rendszerre (miui) sokkal jobban tetszik és szimpatikusabb.De ez már egy kicsit túl nagy vastag és nehéz nem tudom hogy ezt hogyan tudnám megszokni majd.Az overmax méretei sokkal jobbak plusz tetszik a hozzájáró előlapvédős hátlap a két aksi és az érintés nélküli vezérlés zenénél meg emaileknél.
Szóval az érdekel,hogy ti ez a két telefon közül( overmax vertis yard vs xiaomi redmi note) melyiket ajánljátok?Másik telefon már nem érdekel.Ez a kettő közül szeretném megvenni az egyiket.
kiszállítással micro sd vel tokkal (overmaxhoz ez eleve tartozék) fóliával mind a kettő ~80 ezer FT.
A WP-re visszatérve: előbb fellendültek, majd mostanában visszaestek.
Mi a véleményetek/tapasztalatok az ultrapixel kamerákról?
Mellesleg nekem nagyon nem tetszik a WP design meg felhasználói felület szempontjából, ezért sem vettem azt, de el kell ismerni, hogy nagyon stabil es nagyon gyors rendszer.
Nálam az iOS a befutó viszont, azzal nem lehet melléfogni, drága, de az iPhone-t nem is kell lecserélni 1 év múlva
[LINK]
Lenne 4,3-4,7 colos méretben, azt hiszem beneveznék egyre.
A Microsoft meg akár hogy nyomja, előbb-utóbb teljesen tönkreteszi a Nokiát (bár ez már csak formalitás).
Amúgy azt nem hinném, hogy az iPhone tulajdonosok 40%-a meleg. Én sem rajongok az iPhone-ért (meg az Apple-ért sem), de ez elég hülyeségnek hangzik. Azt elhinném, hogy a 40%-uk 10 éves debil akik körülbelül olyan szinten vannak, hogy "ttyyyááá ájjffon..."
De ehhez szerintem nem kell hozzáfűzni semmit, röhejes 😃
Néztem a Sony Z1 Compact-ot is amit Davezorrr írt, az már IPS Triluminos képernyővel van felszerelve, viszont maga a telefon vastagsága nem tetszik. Nagyon úgy néz ki, hogy akkor a HTC One 32GB lesz, legbelül ehhez is húzott a szívem valamilyen szinten. Köszi a válaszokat.
A Sony kijelzői tényleg nem ütik meg minőségben még az átlag TFT-ket sem, a jó optimalizálás se éppen a védjegyük, az alkalmazások közötti scrollozásnál meg az a balról előugró menü engem 10 perc alatt felidegesített, de mondjuk ez egyéni dolog, lehet valakinek hasznos.
Ha az iphone végképp nem kell, akkor szerintem is a HTC One, de érdemes szétnézni a Nokiák között is.
A felsoroltak közül melyik érné meg jobban? Ár/érték arányba. Min 1 napot kellene, hogy tartsa az aksi. Sok app nem érdekel.
Nekem az első okos telefonom androidos volt, es utána mindig adtam újabb és újabb esélyeket az androidnak, fel év után nálam mindegyik lassult, néha úgy hogy inkább elkértem mástól a telefont ha épp volt valaki. Persze erre mindig az a válasz Android fan oldalról hogy tegyek ra másikat, töltsem le ezt meg azt, meg 10 percenként ürítsem ki a memóriát ezzel meg azzal,stb... Egy okostelefonnál ne kelljen mar ezzel foglalkozni... Nem beszélve arról aki nem ért hozzá. Amikor anyám telefonja hozzám került én fél órát hápogtam hogy ezt egyáltalán hogy bírja használni? Most egy 4s-t nyúzok en is, nem indítottam ujra egy hónapja, nem zártam be soha semmilyen alkalmazást, nem kell hetente új rendszert telepíteni ra. Van, es kész, semmi lassulás, semmi fagyás. Alkalmazások közötti váltásnál nem gondolkozik percekig, stb...
Egyébként barátaimnak, nővéremnek az iphone-t ajánlottam és vettek is. Mindenki imádja. És elismerem hogy az iOS-t stabilitásban és gyorsaságban az android sosem fogja legyőzni. A kamera elképesztően gyorsan fényképez. Az igazság hogy mindenkinek mások az igényei és mivel ismertem a barátaim és testvérem igényeit is nyugodt szívvel ajánlottam nekik.
Viszont valószínűleg mégsem fogok Iphone-t venni mert nekem szintén mások az igényeim.
Szívem szerint Sony Z1 Compact lenne jó, csak az ára nem nagyon tetszik... Teleorrnál elég szegényes sajnos a felhozatal, pedig 1 Huawei G6st (a P6 olcsóbb verziója) nagyon elfogadhatónak tartanék. Majdnem ideális méret (4.5s, de inkább a 4.3nak örülnék, de hát ezen nem morognék ha meglenne), csak hát sajna ilyet nem árulnak, úgy hogy 1 választási lehetőség maradt ha nem akarok kiskereskedőtől rendelni, vagy szolgáltatót váltani. LG G2 Mini. Valakinek esetleg tapasztalat a G2 Minivel? Megnéztem pár tesztet, de gondoltam itt is rákérdezek 😀
A válaszokat előre is köszönöm!
Vagy Nokia Lumia 925 ami még jó.
Androidos cuccok közül csak azt ajánlanám amin a sima alap, Google által kiadott, gyártó által nem elcseszett dolog fut. Motorolákat meg a nexus telefonokat érdemes nézni, a Nexus 4 pl nagyjából 75 ezer körül kapható. Ennél jobbat android téren szerintem nem találsz.
Tudom, hogy nekem kell meghozni a döntést,és mint mondtam még gondolkozom.
De te ezek alapján biztos jobban értesz hozzá.Csak úgy kíváncsiságból te milyen telefont ajánlanál maximum 75 ezer Ft-ért?
Ergo attól még hogy 2 telefon közül az egyik sokkal többet kap pontszámban mint a másik, attól még lehet hogy gyakorlatban lassabb, lefagy stb. Semmiképpen nem venném meg azt a telefont, de természetesen te döntesz.
fonix9901 : pocket neo helyett jobban jártál volna egy sima gombos telefonnal...
Még gondolkodom!De ha megbízható üzletből veszem a sony xperia sp is ennyi körül van,és ez mégis jobb antutuban.Mert gsm boltokból én nem veszek.Ez meg megbízható helyről(p-c-land) ennyi.
Mivel nincs sok embernek ilyen telefonja, azt se lehet tudni, hogy mennyire megbízható, és ahogy az előttem szóló is írta, garanciás csere esetén könnyen lehet hogy egy hónapig simán eltart a küldés, bevizsgálás, stb...
A kamera meg nem hiszem hogy olyan jó lenne. A megapixel kb az utolsó helyen van amit érdemes megnézni egy fényképezőnél. Gyanítom hogy nem éppen csúcskategóriás optika került bele
Itt találsz képeket amit ezzel készítettek: http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/overmax/vertisyard/pictures/Overmax-Vertis-Yard.html
Erős zaj, mosott részletek, kis dinamikatartomány, amit szoftveres HDR-el próbál egyensúlyozni, és meg is látszik rajta (2. kép)
De nem találtam róla semmilyen tesztet nem tudom hogy meg merjem e venni.
Játékra,böngészésre,videó nézésre,fényképezésre,és általános dolgokra használnám.
És szeretném ha nem akadna a rendszer több alkalmazás futtatása közben.(és ebben 2gb ram van ami ennyiért ritka)
Szerintetek meg merjem e venni?
Esetleg valakinek valami tapasztalat vele?
(Én is akkor szintén e kettő között gondolkoztam) 😀
Szerintetek melyik éri meg jobban 40.000FT-ért?
Sony Xperia SP( Sima TFT kijelző ami nem a legszebb)
LG G2 Mini( nincs értesítő led ami kicsit zavar)