még annyi kérdésem lenne hogy ha egymás mellé rakom a ramokat vagyis 1 és 2 -es slot-ba akkor nem fogja duálban használni őket igaz vagy ez nem is kikivitelezhető a nagy különbség miatt gondolok itt a 8Gb és a 2Gb -os méretre .
Roleey98 : igazából semmi sem kötelező de azért ajánlatos. Bár ez szubjektív vélemény, de én paszta nélkül nem használnék egy procit sem. Amikor viszont visszakerül a helyére a tiéd, nézd körbe hogy azon is van e rendesen.
Sziasztok. Ha egy másik processzort szeretnék betenni, akkor a pasztázást kötelező megcsinálni (csak egy napra lenne bent, utána visszatenném a mostanit.)? A mostani 8-9 hónapja van bent, azóta nem volt pasztázva.
hellósztok lenne egy olyan kérdésem hogy van a gépemben egy 8Gb-os Elixir memória 1333Mhz CL9 és beszeretnék rakni mellé egy 2Gb-os ddr3 1333Mhz CL9-es ramot de nem ismerem a márkáját és nem tudom hogy nem-e lesz-e baj ha 2 különböző márkájú ram van a gépembe és ha nem baj akkor úgy rakjam be őket hogy mindkettő egyforma színű helyre menjen vagy egymás mellé csak mert összesen 4 foglalat van a gépemben. A válaszokat előre is köszönöm ?
Segítségeteket kérném,hogy már aktiváltam a Max Payne 3-t régebben és most mikor megint kéri a cd kulcsot akkor nem engedi. Pedig ezen az accounton van.
laptopot ne fújass !!! rossz helyre is kerülhet por ahova elvileg nem szabadna és csak rosszabb lesz.Szedd szét lapig,vedd le a hűtő részét és tisztítsd meg.Annyira nem durva szétszedni,én is paráztam először de sikerült és össze rakni is még mielőtt ezzel jönne vki h szétszedni könnyű,összerakni nehéz 😃 ha nem vagy benne biztos akkor csinálj képeket közben,először én is igy csináltam 😃 azóta már szétszedtem a ps3-m is,egy fokkal nehezebb volt mert több "rétegből" áll,szóval hajrá.U.I.: Legyenek jó csavarhúzóid és egy csipszeed a szalagkábelekre 😀
Ez azért van,mert melegszik,és hüti magát.Jólenne kitisztitani.Bár nem olyan egyszerü mint az asztali gépeket,de megoldhat,kifujni csak ugy nemigen lehet,ha nemvagy benne biztos mitt csinálsz,akkor vidd szervizbe,ott kitakaritják.
Semmi baja nem lesz,az hejettesiti a bekapcsolo gombot.rövidre zárja a két tüt,és bekell kapcsolnia.Ha bekapcsol akkor vagy a bekapcsolo gomb van elromolva,vagy kábelje megtörve,esetleg leszakadt a kapcsolorol.Áramba bedugtad a gépet?Lehet hülyekérdés,de van h az ember elfelejti--Szerk most olvastam h áramalá hejezted.---.Az alaplapre mind két csatlakozot rá dugtad?Tápot próbáltad h üzemel e?Memoriákat nézd meg rendesen bent vannak e a hején,meg a vga is,esetleg vedd ki a memokat,és csak az eggyiket tedd be.
Az alaplapon is jó hejre kötötted ugy ahogy kell?könyvében mutatja mit hoova kell.Táp is uj?Azzal nincs gubanc?A házon a bekapcs gomb üzemel?Lehet hibás,v kontakt bajos.Vedd le az oldal lapot,és a bekapcsolo gomb tüjét érintsd ossze valamivel,pl kis csavarhuzó,v késsel,ami odafér,és vezeti az áramot.
Sziasztok, a mai nap raktam össze a gépem.
mikor azonban a tápot áram alá helyezem és az előlapi panelen lévő bekapcsgombbal próbálnám bekapcsolni, de nem kapcsol be a gép. Ellenőriztem a vezetékeket, minden a helyén van, mit tegyek?
az a baj nekem nem első:S nincs semmi olyan feladatkezelőben Bronson. semmi nem használja ki ennyire de még is valami biztos. nem tudom és már rég idegesít hogy mi ez..
Reinkz: AMD Sempron 2800+ (1,6GHz) 1GB RAM, ATi 9200 128MB a gép, nem kínoznám win7-8-al 😀
Egyébként az alaplap egy ASRock AM2NF3-VSTA, és a gyártó oldalán egyedül a hangkártyához van driver.
Sziasztok!
Van egy régebbi gép, amiben romlásnak indult a vincseszter, egy hét alatt majdnem teljesen lement a kondíciója, ezért kicseréltem. Az előző IDE volt, az új már Sata, de fel tudtam rá telepíteni a rendszert minden gond nélkül. Először windows Vista ment rá, de nem volt internet. Hiába dugtam be a kábelt, nem is ismerte fel. Egy USB-s wifi adapterrel kéne mennie, egy pendrive-ról felraktam a drivert hozzá, de azt sem ismerte fel. Van az adapteren egy LED, nem is villan fel. Azt hittem rossz a rendszer, felraktam Windows XP professional Sp3-mat. Ugyan ez. Még a kábelt sem ismeri fel. Visszaraktam a régi vincsesztert, hibátlanul működik a kábel és a wifi is, és az adapter ledje is villog. Mi lehet a hiba?
Sziasztok! Problémám adódott! Avermedia kártyát vásároltam, és vga bemenettel tudnám használni. Azt is úgy, hogy a vga-m ba egy dvi to vga átalakítót rakok és úgy kábellel bele a kártyába. Na most no signal. A kábel hibátlan. mert a monitorral meg jó az alap vga-ból. De a dvi-ból sehova sem ad jelet :/. Meglodás?
Nekem évente kell akárhogy takarítom, jó de nem átlag felhasználónak tartom magam 😀.
De remélem addig jó lesz ez a 8.1 amíg nem lehet jelentkezni Windows 9 RTM tesztre.
használattól függően évente nem árt újrarakni a windowst, 2 év alatt ha nem volt a megfelelő eszközökkel takarítva, gondolom micsoda szemétkupac halmozódott fel már a háttérben 😆
Kutya113 : Sajnos nem tudom konkrét mi lehet de egy ismerősöm, járt a múlt évben nyáron mikor lecserélte a videokártyáját. Azt mondta neki akkor oldódott meg mikor ujra rakta a windows-t meg mindent.
Sziasztok
Vettem egy Tp link routert de elnézést a kifejezésért szart sem ér! 😊 Lefagy és olyankor ki sem adja Wifi pontként pedig megyen a router van amikor csak úgy el megy a net, és a tégla építésű házban 1 fal is néha gondot okoz neki de 2 nél már vége is van nincs jel. Pontos típusa: TL-WR740N
De ha ki-be kapcsolom utána jó lesz 1-2 órán keresztül. Ezért vissza fogom vinni és valami sokkal jobbat szeretnék maximum 11.000Ft ott szánnék rá ez került 6000Ft ba. Tp linkben van olyan ami már kb 20M re is elfogadható jelet ad? Vagy legalább 2-3 téglafalon át tudja nyomni a jelet?
Hali! Ez nem ebbe a fórumba tartozik, de nem tudom melyikba írjam mert driveres forum nincs.
Valaki tudna nekem segíteni? Lenne egy kis gondom.
A játékom egy jó 2 hete nem hajlandó elindulni. Kitöröltem pár nvidiás mappát, mert már rég óta AMD kártyám van. Azóta a játék indításkor bevillan egy fekete kép és semmi. Dirt 3 sem akar elindulni. Grid-nél pedig kifagy töltőképernyőnél a játék. Mi lehet a gondom? Több codemasterses játékom nem megy, de pl a dirt 2 az megy. DX-et Microsoft c++ újraraktam teljesen és vagy 5x a catalyst 13.2-t is felraktam. A játékról nem is beszélve. Valaki ötlet? Driver hiba lehet?
Hali!
Vettem ugyebár egy Gigabyte GM-6900 egeret, de van egy nagyon idegesítő funkciója amit nem tudok letiltani. Mikor görgetnék mindig benyomódik a 4. és 5. gomb ami közvetlen a görgő mellett van. Ezt valahogy nem lehetne letiltani?
Persze fel van telepítve a driver programja de semmi tiltási lehetőség sincs!
Hali. Ha külső HDD-re akarok win7 feltenni ami USB 2.0 akkor meg lehet csinálni, hogy azon legyen a win7, vagyis más HDD nem lesz a gépbe hanem USB be dugott külsőn fut majd az op rendszer.
Okés! Köszönöm mind2 nek! Ha meglesz a hűtő majd megírom mennyit javult a helyzet! 😆
Szerk: Olyan kicsit hülye kérdésem lenne, hogy lesz valami baja a HDD nek attól ha már kb 2 éve a D meghajtó amin a filmeket játékokat tárolom kb 700GB azt nem szoktam leformázni Win 7 újrarakásánál csak a C meghajtót ami kb 150GB ettől működhet rosszabbul vagy károsodhat esetleg a HDD? a C és D törezedetsége kb 1-2% szinte mindig megy valami olyan program, hogy ne legyen benne sok mentesíteni való.
Nem értek annyira a HDD-k hez ezért lennék kíváncsi a ti véleményetekre. 😃 És 1-2 héten belül megint újra kell rakni a gépet mert már 1 éves az Op rendszer és kezd lassulni a gép.
Reinkz akkor mos tmár megvan miért teljesít egy kicsit gyengébben a várttól a Router.
Egy év 3 hónapos laptop. 2 napja vettem egy csajtól. Valamennyire értett hozzá de persze hogy ágyon használta stb.... Hát igen inkább békén is hagyom mert a Laptopok világa kicsit nekem még új 😃 meg még garancia van rá mert 2 évet adna ha pedig felnyitnám a lapit nem biztos, hogy nem ugrana a garancia. Amúgy telepítésnél vagy játéknál mikor 100% ban kivan használva a rendszer akkor 75C° ra is felszökik. És akkor eggyel nagyobb fokozatba kapcsol a hűtő de akkor sem sokáig. Ezt nem lehet állítani? Mert jól tolja magából ki a meleg levegőt de felőlem mehetne gyorsabban is szerencsére halk a ventije.
A linknél pedig az ip..pon közötti pontokat kell csak kitörölni és jó lesz! 😉
[LINK]
Ha nincs pasztád, kenj rá lekvárt, nem vicc ! 😉
még annyi kérdésem lenne hogy ha egymás mellé rakom a ramokat vagyis 1 és 2 -es slot-ba akkor nem fogja duálban használni őket igaz vagy ez nem is kikivitelezhető a nagy különbség miatt gondolok itt a 8Gb és a 2Gb -os méretre .
mikor azonban a tápot áram alá helyezem és az előlapi panelen lévő bekapcsgombbal próbálnám bekapcsolni, de nem kapcsol be a gép. Ellenőriztem a vezetékeket, minden a helyén van, mit tegyek?
Egyébként az alaplap egy ASRock AM2NF3-VSTA, és a gyártó oldalán egyedül a hangkártyához van driver.
( a gépen alig van valami )
Van egy régebbi gép, amiben romlásnak indult a vincseszter, egy hét alatt majdnem teljesen lement a kondíciója, ezért kicseréltem. Az előző IDE volt, az új már Sata, de fel tudtam rá telepíteni a rendszert minden gond nélkül. Először windows Vista ment rá, de nem volt internet. Hiába dugtam be a kábelt, nem is ismerte fel. Egy USB-s wifi adapterrel kéne mennie, egy pendrive-ról felraktam a drivert hozzá, de azt sem ismerte fel. Van az adapteren egy LED, nem is villan fel. Azt hittem rossz a rendszer, felraktam Windows XP professional Sp3-mat. Ugyan ez. Még a kábelt sem ismeri fel. Visszaraktam a régi vincsesztert, hibátlanul működik a kábel és a wifi is, és az adapter ledje is villog. Mi lehet a hiba?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
Segitséget kérnék bekötéshez. MSI P31 NEO-F alaplapba
Sürgős. Teloról írtam
De remélem addig jó lesz ez a 8.1 amíg nem lehet jelentkezni Windows 9 RTM tesztre.
Vettem egy Tp link routert de elnézést a kifejezésért szart sem ér! 😊 Lefagy és olyankor ki sem adja Wifi pontként pedig megyen a router van amikor csak úgy el megy a net, és a tégla építésű házban 1 fal is néha gondot okoz neki de 2 nél már vége is van nincs jel. Pontos típusa: TL-WR740N
De ha ki-be kapcsolom utána jó lesz 1-2 órán keresztül. Ezért vissza fogom vinni és valami sokkal jobbat szeretnék maximum 11.000Ft ott szánnék rá ez került 6000Ft ba. Tp linkben van olyan ami már kb 20M re is elfogadható jelet ad? Vagy legalább 2-3 téglafalon át tudja nyomni a jelet?
Valaki tudna nekem segíteni? Lenne egy kis gondom.
A játékom egy jó 2 hete nem hajlandó elindulni. Kitöröltem pár nvidiás mappát, mert már rég óta AMD kártyám van. Azóta a játék indításkor bevillan egy fekete kép és semmi. Dirt 3 sem akar elindulni. Grid-nél pedig kifagy töltőképernyőnél a játék. Mi lehet a gondom? Több codemasterses játékom nem megy, de pl a dirt 2 az megy. DX-et Microsoft c++ újraraktam teljesen és vagy 5x a catalyst 13.2-t is felraktam. A játékról nem is beszélve. Valaki ötlet? Driver hiba lehet?
Vettem ugyebár egy Gigabyte GM-6900 egeret, de van egy nagyon idegesítő funkciója amit nem tudok letiltani. Mikor görgetnék mindig benyomódik a 4. és 5. gomb ami közvetlen a görgő mellett van. Ezt valahogy nem lehetne letiltani?
Persze fel van telepítve a driver programja de semmi tiltási lehetőség sincs!
Szerk: Olyan kicsit hülye kérdésem lenne, hogy lesz valami baja a HDD nek attól ha már kb 2 éve a D meghajtó amin a filmeket játékokat tárolom kb 700GB azt nem szoktam leformázni Win 7 újrarakásánál csak a C meghajtót ami kb 150GB ettől működhet rosszabbul vagy károsodhat esetleg a HDD? a C és D törezedetsége kb 1-2% szinte mindig megy valami olyan program, hogy ne legyen benne sok mentesíteni való.
Nem értek annyira a HDD-k hez ezért lennék kíváncsi a ti véleményetekre. 😃 És 1-2 héten belül megint újra kell rakni a gépet mert már 1 éves az Op rendszer és kezd lassulni a gép.
Egy év 3 hónapos laptop. 2 napja vettem egy csajtól. Valamennyire értett hozzá de persze hogy ágyon használta stb.... Hát igen inkább békén is hagyom mert a Laptopok világa kicsit nekem még új 😃 meg még garancia van rá mert 2 évet adna ha pedig felnyitnám a lapit nem biztos, hogy nem ugrana a garancia. Amúgy telepítésnél vagy játéknál mikor 100% ban kivan használva a rendszer akkor 75C° ra is felszökik. És akkor eggyel nagyobb fokozatba kapcsol a hűtő de akkor sem sokáig. Ezt nem lehet állítani? Mert jól tolja magából ki a meleg levegőt de felőlem mehetne gyorsabban is szerencsére halk a ventije.
A linknél pedig az ip..pon közötti pontokat kell csak kitörölni és jó lesz! 😉