Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
komorszabi avatar
Sziasztok, lenne egy kis problémám, az újonnan feltelepített WIn7 64-el. A problémám a következő: A CPU üres járatban sem megy 35% alá, megnéztem a feladatkezelőben, hogy mégis mi lehet ez, de nem igazán találtam semmit. Ha tudnátok rá megoldást légyszíves írjátok le. További szép estétét.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az a gondom volna (vagyis a gépemnek), hogy néha gondol egyet a gépem aztán lefagy a kép de hang az van, nem tudom mi csinálja. Valami ötlet?
0
0
0
0
RIbeni avatar
Hali!

Ha egy 1600-as (2 x 4) ram pár mellé beteszek egy 2400-as (2 x 4) ram párt, akkor a 2400-asok visszamennek 1600-ra, vagy ez nem lehetséges?

Ezekről lenne szó:

[url]http://www.patriotmemory.com/product/detail.jsp?prodline=5&catid=34&prodgroupid=232&id=1251&type=1[/url]

[url]http://www.patriotmemory.com/product/detail.jsp?prodline=5&catid=34&prodgroupid=232&id=1396&type=1[/url]

Köszi
0
0
0
0
anyu89 avatar
Sziasztok MSI Z77A-G45 típusú alaplapom van 2x4GB Corsair Vengeance. Ha tennék még bele 4GB-t egybe valamelyik üres slotba nem problémázna vele?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Nem vagyok teljesen tudatlan de ez most feladja a leckét nekem is.Van egy Antec Kühler H20 920-as hűtőm.Az lenne a probléma, hogy ha el akarom indítani a Chill Control V szoftvert akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Cannot connect to chill control device.Check USB connection on device and restart the chill control application.

Próbáltam újratelepíteni de az nem segített.A gyártó oldaláról szedtem le a legújabb szoftvert.Előre is köszi ha tudtok segíteni 😀
0
0
0
0
csabacsi avatar
igen nekemis ez a problemam vagyis egyik baratomnak
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az a gondom volna (vagyis a gépemnek), hogy néha gondol egyet a gépem aztán lefagy a kép de hang az van, nem tudom mi csinálja. Valami ötlet?
0
0
0
0
Geforce159 avatar
gigabyte p55-ud3-alaplap támogasa a gddr5-ös videokártyát ?
0
0
0
0
Bronson avatar
ezek a száraz tények sudosu, tanyán nem mindig lehet kiugrani arctic silver pasztáért ha megjön az új 24 magos processzor... 😆 én még nem próbáltam ki eddig, de elég meggyőzőek a tesztek...
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Ez nem hülyeség, bizonyított a kiváló hatásfoka, én is teszteltem a mustárt + szilvalekvárt, Q6600 egész hűvös volt ! 😃

[LINK]
0
0
0
0
sudosu avatar
Ilyen nagy hülyeséget rég hallottam már 😃
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Mustárt nem ajánlom, nehéz levakarni, hamar kiszárad, én szilvalekvárra esküszöm.😆
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Roleey98: Paszta nélkül jó eséllyel a tőltő képernyőig jutsz, túlmelegszik és lekapcsol a gép.
Ha nincs pasztád, kenj rá lekvárt, nem vicc ! 😉

https://kepfeltoltes.hu/140315/20080831001012_d72b320a26_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Bronson avatar
roleey98 : ha nincs pasztád akkor amikor visszateszed a mostanit arra is kéne majd, nem? 😊 egyébként nem ajánlatos...
0
0
0
0
gtr10 avatar
köszönöm piero86

még annyi kérdésem lenne hogy ha egymás mellé rakom a ramokat vagyis 1 és 2 -es slot-ba akkor nem fogja duálban használni őket igaz vagy ez nem is kikivitelezhető a nagy különbség miatt gondolok itt a 8Gb és a 2Gb -os méretre .
0
0
0
0
Puffin avatar
gtr10: működni fog! egymás mellé tedd a ramokat
0
0
0
0
Silent Rain avatar
Roleey98 : igazából semmi sem kötelező de azért ajánlatos. Bár ez szubjektív vélemény, de én paszta nélkül nem használnék egy procit sem. Amikor viszont visszakerül a helyére a tiéd, nézd körbe hogy azon is van e rendesen.
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Sziasztok. Ha egy másik processzort szeretnék betenni, akkor a pasztázást kötelező megcsinálni (csak egy napra lenne bent, utána visszatenném a mostanit.)? A mostani 8-9 hónapja van bent, azóta nem volt pasztázva.
0
0
0
0
gtr10 avatar
hellósztok lenne egy olyan kérdésem hogy van a gépemben egy 8Gb-os Elixir memória 1333Mhz CL9 és beszeretnék rakni mellé egy 2Gb-os ddr3 1333Mhz CL9-es ramot de nem ismerem a márkáját és nem tudom hogy nem-e lesz-e baj ha 2 különböző márkájú ram van a gépembe és ha nem baj akkor úgy rakjam be őket hogy mindkettő egyforma színű helyre menjen vagy egymás mellé csak mert összesen 4 foglalat van a gépemben. A válaszokat előre is köszönöm ?
0
0
0
0
no avatar
Segítségeteket kérném,hogy már aktiváltam a Max Payne 3-t régebben és most mikor megint kéri a cd kulcsot akkor nem engedi. Pedig ezen az accounton van.
https://www.kephost.com/images4/2014/3/14/a1_2014_3_14_spg6ob597z.png
0
0
0
0
Davezorrr avatar
laptopot ne fújass !!! rossz helyre is kerülhet por ahova elvileg nem szabadna és csak rosszabb lesz.Szedd szét lapig,vedd le a hűtő részét és tisztítsd meg.Annyira nem durva szétszedni,én is paráztam először de sikerült és össze rakni is még mielőtt ezzel jönne vki h szétszedni könnyű,összerakni nehéz 😃 ha nem vagy benne biztos akkor csinálj képeket közben,először én is igy csináltam 😃 azóta már szétszedtem a ps3-m is,egy fokkal nehezebb volt mert több "rétegből" áll,szóval hajrá.U.I.: Legyenek jó csavarhúzóid és egy csipszeed a szalagkábelekre 😀
0
0
0
0
BFarkas avatar
igazából már kiakartuk fujatni mert a testvérem valamelyest kitudja csak nem értünk rá sem de akkor most muszáj lessz és kösz a választ
0
0
0
0
cseszka avatar
Ez azért van,mert melegszik,és hüti magát.Jólenne kitisztitani.Bár nem olyan egyszerü mint az asztali gépeket,de megoldhat,kifujni csak ugy nemigen lehet,ha nemvagy benne biztos mitt csinálsz,akkor vidd szervizbe,ott kitakaritják.
0
0
0
0
BFarkas avatar
Helosztok az lenne a gondom hogy egy idö után a laptopom elkezd nagyon gyorsan pörögni és nagyon hangos is és ez zavar valaki tudna segiteni?
0
0
0
0
cseszka avatar
Semmi baja nem lesz,az hejettesiti a bekapcsolo gombot.rövidre zárja a két tüt,és bekell kapcsolnia.Ha bekapcsol akkor vagy a bekapcsolo gomb van elromolva,vagy kábelje megtörve,esetleg leszakadt a kapcsolorol.Áramba bedugtad a gépet?Lehet hülyekérdés,de van h az ember elfelejti--Szerk most olvastam h áramalá hejezted.---.Az alaplapre mind két csatlakozot rá dugtad?Tápot próbáltad h üzemel e?Memoriákat nézd meg rendesen bent vannak e a hején,meg a vga is,esetleg vedd ki a memokat,és csak az eggyiket tedd be.
0
0
0
0
no avatar
@cseszka: minden jo helyen van, vadonat ujak az alkatreszek. a csavarhuzos trukkot pedig inkabb nem merem kiprobalni :/
0
0
0
0
cseszka avatar
Az alaplapon is jó hejre kötötted ugy ahogy kell?könyvében mutatja mit hoova kell.Táp is uj?Azzal nincs gubanc?A házon a bekapcs gomb üzemel?Lehet hibás,v kontakt bajos.Vedd le az oldal lapot,és a bekapcsolo gomb tüjét érintsd ossze valamivel,pl kis csavarhuzó,v késsel,ami odafér,és vezeti az áramot.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, a mai nap raktam össze a gépem.
mikor azonban a tápot áram alá helyezem és az előlapi panelen lévő bekapcsgombbal próbálnám bekapcsolni, de nem kapcsol be a gép. Ellenőriztem a vezetékeket, minden a helyén van, mit tegyek?
0
0
0
0
matth1004 avatar
az a baj nekem nem első:S nincs semmi olyan feladatkezelőben Bronson. semmi nem használja ki ennyire de még is valami biztos. nem tudom és már rég idegesít hogy mi ez..
0
0
0
0
Bronson avatar
math1004 : nézd meg feladatkezelőben mi dolgozik a háttérben annyira...
0
0
0
0
niteforce avatar
Reinkz: AMD Sempron 2800+ (1,6GHz) 1GB RAM, ATi 9200 128MB a gép, nem kínoznám win7-8-al 😀
Egyébként az alaplap egy ASRock AM2NF3-VSTA, és a gyártó oldalán egyedül a hangkártyához van driver.
0
0
0
0
matth1004 avatar
valaki nem tudja mitőlmehet fel 80-100%ra a cpu használat netezés vagy kisebb játékok közbe?
( a gépen alig van valami )
0
0
0
0
niteforce avatar
Felraktam a drivert, de még a driver sem találja meg a wifi adaptert... A kábelre meg szerintem nem kell driver, de azt sem ismeri fel
0
0
0
0
Puffin avatar
ott driver probléma lesz nem a vinyóval van gond
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Van egy régebbi gép, amiben romlásnak indult a vincseszter, egy hét alatt majdnem teljesen lement a kondíciója, ezért kicseréltem. Az előző IDE volt, az új már Sata, de fel tudtam rá telepíteni a rendszert minden gond nélkül. Először windows Vista ment rá, de nem volt internet. Hiába dugtam be a kábelt, nem is ismerte fel. Egy USB-s wifi adapterrel kéne mennie, egy pendrive-ról felraktam a drivert hozzá, de azt sem ismerte fel. Van az adapteren egy LED, nem is villan fel. Azt hittem rossz a rendszer, felraktam Windows XP professional Sp3-mat. Ugyan ez. Még a kábelt sem ismeri fel. Visszaraktam a régi vincsesztert, hibátlanul működik a kábel és a wifi is, és az adapter ledje is villog. Mi lehet a hiba?
0
0
0
0
Bronson avatar
remélem tudtam segíteni... https://kepkezelo.com/images/afc0f68tk59mh1jlcimk.png
0
0
0
0
no avatar
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]

Segitséget kérnék bekötéshez. MSI P31 NEO-F alaplapba
Sürgős. Teloról írtam
0
0
0
0
no avatar
Hello! Mi a véleményetek a PFC tápokról?
0
0
0
0
Devis avatar
7790 hozza 6870 szintjét (erősebb is sok helyen), egy 2 magos szinte biztos hogy nem tudja kihajtani.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Szerintem meg nem és egyébként sem phenom II van neki. De GT 610hez képest nagy előrelépés lesz így is.
0
0
0
0
Bronson avatar
vga nem hajt ki semmit, meg úgy általában sem.... elég neki a proci.
0
0
0
0
ASRock14 avatar
Helló! Szerintetek a hd7790 vga kihajtja-e a procimat ? AMD Phenom IIx2 270 3400MHz ? Köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Problémám adódott! Avermedia kártyát vásároltam, és vga bemenettel tudnám használni. Azt is úgy, hogy a vga-m ba egy dvi to vga átalakítót rakok és úgy kábellel bele a kártyába. Na most no signal. A kábel hibátlan. mert a monitorral meg jó az alap vga-ból. De a dvi-ból sehova sem ad jelet :/. Meglodás?
0
0
0
0
sudosu avatar
Nekem évente kell akárhogy takarítom, jó de nem átlag felhasználónak tartom magam 😀.
De remélem addig jó lesz ez a 8.1 amíg nem lehet jelentkezni Windows 9 RTM tesztre.
0
0
0
0
Bronson avatar
használattól függően évente nem árt újrarakni a windowst, 2 év alatt ha nem volt a megfelelő eszközökkel takarítva, gondolom micsoda szemétkupac halmozódott fel már a háttérben 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció