Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
drivert nem frissítettem.. de nekem jó így, úgyis veszek majd ventit a gépházba, az is lejjebb nyomja majd szerintem
újrapasztáztam, rivatunerrel felhúztam fan sebességét 35%ról 60%-ra és játék alatt 60-65fok
amúgy ma reggel pasztáztam újra
miért van, hogy a videókártyám (Geforce 9600GT) egyik nap játék alatt is max 45fok, most meg üresen 58-59fok játék alatt 80ig is felmegy?
Nem tudom hogy ez ebbe a topicba való ,de tegnap este elindítottam egy játékot(rfactor) és utána a textura meg hüjült és be fagyot a játék újra indítottam a gépet és a monitort le vitte 800X600-as felbontásba és onnantól kezdve a videó kártyát nem érzékeli nem ismeri fel. Már mindennel próbálkoztam : feltettem a legfrissebb és régebbi drivereket, újra telepítetem a gépet és a videó kártyát áttettem másik slotba nem tudok mit csinálni nem műkődik előre is meg köszönöm ha valaki megoldást tudna erre mondani mert eddig sehol nem találtam erre megoldást.Vagy kuka mert el romlot?
Tegyétek fel 1080p-re és már látható hogyan villog!!
Köszönöm mindenkinek!
Üdv
Asus GTX560 TI 1GB DDR5 TI DCII TOP/2DI/1GD5 videokártya
de van egy másik gép: http://www.***/webaruhaz/fsc-esprimo-p5915-15.html?category_id=1505
http://www.ebyte.hu/szamitogep-monitorral/hasznalt-szamitogep-monitorral/PentiumD-2x3400--GF-GT210-1G---17--LCD_cs-10000291.html
melyiket lenne érdemes? saját pénzből újitok egyenlőre nemlesz több rá😃
Ebből majd egy új proci lesz...valamikor..
Prototype 1,2? Assassin's Creed első része csak vagy a III-ra gondoltál? Mert nagyon nem mind1😃 De ha már újítasz érdemes volna a mostani játékokkal is általában megbirkózó gépet összerakni. a GT 210 minden mostani de akár még 4 éves játékokban(GTA IV) a minimum grafikát képes nyújtani. Szóval azt nem érdemes megvenni.
alap mhz-n(3.4ghz) 100% terhelássel 45fokos
Abban a dologban szeretnék segítséget kérni, hogy az én VGA -mat, (GTX 480) szeretném húzni. Csak annyi a baj, hogy 950-ig tudom húzni, tovább már nem. Esetleg az segíthet, hogy a GPU Voltage -t fentebb húzom?!
Ha esetleg van ötletetek , hogy meddig húzzam légyszi a gépemhez írjátok meg! 😀
(Gameplay felvevések miatt kéne)
Megtudnátok nekem mondani, hogy 800mhz és 920mhz gpu órajel között meglátszik a különbség? 6950 és 7850 közt vacilálok..