Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
Hali! Lenne egy noob kérdésem!😆 Nemrég vettem egy Samsung S22C150-es LED monitort, és az lenne a hozzá tartozó kérdésem, ha sokáig áll a kép, akkor a LED monitor is lehet szellemképes?
0
0
0
0
Bronson avatar
Próbáld ki egy sima dvi kábellel hogy fennáll e a probléma, akkor elvileg minden gond nélkül kell hogy elfogadja az 1440x900as felbontást. Sajnos azt hiszem csak digitálisan lehet 1440x900as felbontást használni, tehát csak dvi kábellel.... én is próbáltam az enyémet sima VGA kábellel de akkor nálam sem volt 1440x900as felbontás, csak kisebb. DVI kábellel viszont semmi gond nincs, már ha a monitorodon van dvi bemenet... most milyen monitort használsz?
0
0
0
0
Mandel avatar
Véleményt szeretnék kérni! I5 4670k-hoz Asus Z87-K, vagy Z87-C lapot vegyek?
0
0
0
0
no avatar
Bronson: kösz a tippet de nem jó ez csak a mikrofonnal megy
0
0
0
0
Bronson avatar
Telac4 : menj a Realtek menüjébe és ott próbáld meg kipipázni amit bejelöltem, elvileg akkor működnie kéne annak amit szeretnél! (amúgy csak tipp, én még nem próbáltam... )

https://kepkezelo.com/images/bk8rrr7d5x1bcgjqxvna.png
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az megoldható e hogy bedugtam a fülest és a hangszórót külön lukba és azt szeretném hogy a bönglsző és egyéb dolgok a hangyszórón mennyenek a játékok meg a fülesen ez megoldható?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az megoldható e hogy bedugtam a fülest és a hangszórót külön lukba és azt szeretném hogy a bönglsző és egyéb dolgok a hangyszórón mennyenek a játékok meg a fülesen ez megoldható?
0
0
0
0
RIbeni avatar
csabacsi: Lehet videókártya probléma, processzor hűtés gondok, vagy memória hiba is...

-Futtass le memtesztet
-Nézni kell a proci hőmérsékletet pl Prime 95 alatt
-Meg persze a VGA-t is meg lehet Furmark-oltatni, meg akár egy driver frissítés is segíthet.
0
0
0
0
csabacsi avatar
Sziasztok! Egyik baratom gepe mindig lefagy jatek kozbe mostanaba,mit tudnank tenni?
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy az iskolában info órán amikor be akarom rakni a penrdrive-omat az usb csatlakozoóba magátol kikapcsol a gép? 😆 Érdekes jelenség 😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Most már én is látom, törölte a hozzászólását.....Rooleynak pedig mindenképp a FurMarkot ajánlom! 😉
0
0
0
0
RIbeni avatar
GAMER2: A Prime 95 az CPU terhelés teszt úgy tudom, a VGA teszthez Furmark kell (ha ezt Roleey98 hozzászólásához írtad)
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Inkább Prime95-öt futtass, az sokkal hatásosabb és közben nézd a hőfokokat is például Aida64-ben!
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Sziasztok. Mennyi ideig futtassam a PC Markot, hogy kiderüljön hogy baja van a VGA-nak??
0
0
0
0
philips20 avatar
Kísérletező kedvemben vagyok, és ehhez segítséget szeretnék kérni.
Annyi lenne az egész, hogy van egy samsung galaxy ace, és rá akarok rakni egy 4.4 es androidot, és ehhez keresek olyan embert aki, csinált már hasonlót és eltudja magyarázni hogy mit és hogyan csináljak.
Aki tud segíteni az PM-be küldjön üzenetet

Előre is köszönöm.
0
0
0
0
simon7109 avatar
Sikerült megoldani az alvó módot.
Az egér babrált be neki, rögtön felébresztette miután átment alvó módba, csak ki kellett kapcsolni, hogy az egér felébreszthesse.
0
0
0
0
cseszka avatar
Legtisztább módja ujra huzni a wint.Még gyorsulni is fog a kikapcsolási/bootolási idöd is.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
simon7109: Vehetsz akár 1500W-os tápot is, akkor se fog a géped 200W-nál többet enni.
Az hogy mennyit eszik a géped, nagyon kis mértékben függ a tápodtól 😉
Olyat válassz majd, amekkora konfigot szeretnél a későbbiekben rákötni!
0
0
0
0
simon7109 avatar
Akkor jó, most ehhez a géphez már nem veszek új tápot, majd az újhoz. Ahhoz már úgyis minimum 600W-s kell majd.
Valaki tud valami fixet az alvó módra?
Windows 7 Ultimate 64 bit-et használok. Azt csinálja, hogy rámegyek az alvó módra, elsötétül a képernyő, és miután hallani, hogy már kapcsolódna le a gép, rögtön újraindul...
0
0
0
0
Bronson avatar
simon7109 : tuti hogy nem eszik sokat alapjáraton, de ha nem kapcsolod ki sosem akkor érdemes beszerezned egy 80+ os tápot...
0
0
0
0
no avatar
piero86: Nem kékhalál az nincs
0
0
0
0
simon7109 avatar
350W-os táppal nem hiszem, hogy megeszik 250-et alapjáraton 😃
Csak azért akarom tudni, mert 24/7-ben megy a gépem már jó ideje és kíváncsi vagyok mennyit eszik, lehet jobb lenne lekapcsolni amikor nem használom, csak hát elég lassan kapcsol már be...
(az alvó mód meg nem működik valamiért, rámegyek, elsötétül a kép, majd pár mp után visszajön)
Most még nem akkora probléma egyébként, nem ehet túl sokat ezzel a konfiggal, de akarok majd venni egy kicsit táposabbat és ott már azért nem lenne jó ha éjjel nappal menne.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Ki kell próbálni, az enyém például a GTX480-al IDLE-ben eszik 400W-ot 😜
0
0
0
0
Puffin avatar
nem hinném... az enyém eszik monitorral, routerrel, NAS-as együtt 140-150W-ot alapjáraton.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
IDLE-ben (alapjáraton), körülbelül 200-250 Wattot ehet.
0
0
0
0
Puffin avatar
digitális fogyasztásmérőt lehet kapni konnektorhoz 3ezer Ft körül.
0
0
0
0
simon7109 avatar
Van valami program amivel meg tudom nézni a gépem fogyasztását?
Vagy az enyém kb mennyit ehet ha csak simán be van kapcsolva és a desktopon van?
0
0
0
0
Puffin avatar
telac4: kékhalált nem kapsz?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az a gondom volna (vagyis a gépemnek), hogy néha gondol egyet a gépem aztán lefagy a kép de hang az van, nem tudom mi csinálja. Valami ötlet?
0
0
0
0
no avatar
A mostani HD4670 1GB GDDR3 at érdemes lenne lecserélni egy X1950XTX GDDR4 512MB osra? Erősebb vga?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok lenne egy problémám van egy régi gépem viszont nem szoktam annyira használni, viszont elég poros volt és kitisztítottam észrevettem hogy kettő darab kondenzátor púpos, mondom nehogy nagyobb baja legyen elviszem egy "mester"-hez... rendben kicserélte a két darab kondenzátort elindítom a gépet jobb oldalt a hangnál egy piros x-et mutatott mintha nem lett volna feltelepítve a hangkártya pedig fel volt, újra is raktam semmi.. jó "mester" sem tudott mit mondani beleraktam egy hangkártyát felraktam ami kell hozzá, volt hang minden jó, mondom megnézzem a mikrofon részét, beraktam egy mikrofont és mikor berakom már elkezd zúgni az egész, mikor beszélek akkor is szóval már mikor berakom olyan hülye zúgás hangot add ki hogy az kicsit idegesítő, megdöglött az alaplap vegyek helyette egy másikat?
0
0
0
0
anyu89 avatar
RIbeni Az fog történni amit leírtál. Csak 1600MHz fognak menni, fölösleges 2400 mhz belerakni ha csak nem O.C.-ed agyon a gépet(a procid alapfekin 1600ig "támogat" ).
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az a gondom volna (vagyis a gépemnek), hogy néha gondol egyet a gépem aztán lefagy a kép de hang az van, nem tudom mi csinálja. Valami ötlet?
0
0
0
0
komorszabi avatar
Sziasztok, lenne egy kis problémám, az újonnan feltelepített WIn7 64-el. A problémám a következő: A CPU üres járatban sem megy 35% alá, megnéztem a feladatkezelőben, hogy mégis mi lehet ez, de nem igazán találtam semmit. Ha tudnátok rá megoldást légyszíves írjátok le. További szép estétét.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
RIbeni avatar
Hali!

Ha egy 1600-as (2 x 4) ram pár mellé beteszek egy 2400-as (2 x 4) ram párt, akkor a 2400-asok visszamennek 1600-ra, vagy ez nem lehetséges?

Ezekről lenne szó:

[url]http://www.patriotmemory.com/product/detail.jsp?prodline=5&catid=34&prodgroupid=232&id=1251&type=1[/url]

[url]http://www.patriotmemory.com/product/detail.jsp?prodline=5&catid=34&prodgroupid=232&id=1396&type=1[/url]

Köszi
0
0
0
0
anyu89 avatar
Sziasztok MSI Z77A-G45 típusú alaplapom van 2x4GB Corsair Vengeance. Ha tennék még bele 4GB-t egybe valamelyik üres slotba nem problémázna vele?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Nem vagyok teljesen tudatlan de ez most feladja a leckét nekem is.Van egy Antec Kühler H20 920-as hűtőm.Az lenne a probléma, hogy ha el akarom indítani a Chill Control V szoftvert akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Cannot connect to chill control device.Check USB connection on device and restart the chill control application.

Próbáltam újratelepíteni de az nem segített.A gyártó oldaláról szedtem le a legújabb szoftvert.Előre is köszi ha tudtok segíteni 😀
0
0
0
0
csabacsi avatar
igen nekemis ez a problemam vagyis egyik baratomnak
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Geforce159 avatar
gigabyte p55-ud3-alaplap támogasa a gddr5-ös videokártyát ?
0
0
0
0
Bronson avatar
ezek a száraz tények sudosu, tanyán nem mindig lehet kiugrani arctic silver pasztáért ha megjön az új 24 magos processzor... 😆 én még nem próbáltam ki eddig, de elég meggyőzőek a tesztek...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció