Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII próbáldd ki mi lesz ha lehúzod a VGA-d ventillátorának vezetékét 😃 😃
A Pixel és a Textúra átviteli sebesség nő a GPU-húzásakor, viszont kell a sávszél a GPU és a memória közt is, megéri jobban mindkettőt húzni!
Nincs játék ami megfogná magas grafikán.. 😀
Najó azért a Crysis 3-at még nem próbáltam.. 😃
De ha meglesz végre az az i5 valamikor, akkor kis túlzással meg pláne nem lesz előttem akadály.. 😃
Szerk: Na kipróbáltam ugy, hát nem sokat dobott a teljesitményen, simán ment a GuildWars2 maxon 41 fpsel, így huzva meg 45, szal olyan 4 fpst dobott csak rajta 😆
Hát úgy tűnik. 😞
De mostmár telepítettem CD-ről meg netről mindent amit kellett, csak jó lesz.
nem tudom ki emlékszik arra a "dobd a sütőbe 260 fokra 15percre" avagy süssünk kártyát című esetre mikor nagyon nagy visszhangot keltett az NVidia baklövése! A DA-Tech szállította forraszanyagot használták évekig ami elismerten szar volt!
konkrétan a forraszanyag nem bírta egy idő után a hirtelen hőmérsékletváltozást s az apró forrasztások elpattantak, ezt javították egyesek sütéssel ahol újjraforrt a forraszanyag!
Rengeteg fórumon olvasni ezekről, legjobban a 8,9-es széria a éa még néhány régebbi GTS250 is belesett ebbe a gyártási hibába!
De most újra tettem a Catalystot CD-ről.
Csak jó lesz mostmár.
Alapórajeleken 1680x1050 szépen viszi a játékokat. Tuninggal nem próbáltam még, nem igazán láttam még értelmét.
Ez nagy baj?
NVidia ezen szériájánál amúgyis haldokolnak a kártyák, 8,9-és GTS 250 is benne van abban a "szar forraszanyag" című baklövésben 😜
bybeni: Igaz de én arról informáltam amiről kérdezett😃
alex13: Egyébként miért kérdezted?😃 Váltani fogsz?😃
Tegnap Far Cry 3, Assassin's Creed 2 és Brotherhood olyat csinált, hogy pár perc játék után úgy elkezdett kadozni, hogy beállt és újra kellet indítanom a gépet, mert nem tudtam kilépni belőlük.
Aztán gondoltam frissítem a driverem, utánna kipróbáltam Brotherhooddal és utánna nem laggolt (kb 30 perc után). Akkor a driver volt hibás?
árban szinte nincs is különbség...teljesítményben viszont annál inkább, én most váltottam 8800GTS (G92) után 9800GTX re és végül egy 4870 landolt... inkább a radeon!