kisteker írta:
A prohardver szerint az olcsóbb i3 2%-kal jobb mint a phenom x4 955 és a fogyasztása kisebb 60 wattal. Az Ivy-ra meg akármennyit kidobok csak legyen nekem is 😀
Ha meg eldöntötted, akkor miért kérdezed meg? Az előttem lévők is ezt írták, szal semmi értelme nem volt most ennek a kérdésnek.
Már nem is írom h a legolcsóbb alaplap az Ivy-ba 350Dollár lesz.
Te kevered az Ivy-t a Sandy-E-vel, nem gondolod? 😀
kisteker írta:
A prohardver szerint az olcsóbb i3 2%-kal jobb mint a phenom x4 955 és a fogyasztása kisebb 60 wattal. Az Ivy-ra meg akármennyit kidobok csak legyen nekem is 😀
Ha meg eldöntötted, akkor miért kérdezed meg? Az előttem lévők is ezt írták, szal semmi értelme nem volt most ennek a kérdésnek.
kisteker írta:
Nem akarom húzni, és csak egy évre kéne ameddig veszek egy erős Ivy-t vagy bulldozert. És nekem a fogyasztás is nagyon fontos. Így melyik?
AM3+ Lap, és Phenom II X4 955!!
Az Ivy aránytalanul drága lesz...nem éri majd meg. Mg megnézném, hogy mire kellene neked akkora teljesítmény...😆
Igazából teljesen mindegy, így is úgy is hülyeség, mert a legerősebb asztali integrált nV videokártya is jóval gyengébb az Intel Sandy iGPU-inál, még a HD2000-nél is.
Én azt megértem hogy egy GPU-t ami elvisz pár jó játékot medium garfikán de azt nem értem hogy egy sz*r Intel HD graphiccsal mit lehet kezdeni ennek az Intel részéről szerintem semmi értelme.
Ti hogy gondoljátok az én felvetésemet?
hardver teszt nekem kabaré, röhögni jó, de érdemleges dolgokat nem lehet megtudni belőle.
FM1 foglalatba a Llano procik (APU-k) mennek. a GPU a processzorban inegrált, olyan mint a sandy bridge platform. Ezek a procik a második generációs Phenom és Athlon procik tulajdonképpen egy integrált GPU-val.
AM3+ foglalat a Bulldozereknek (AMD FX) ezekben nincs integrált GPU teljesen új fejlesztések.
Bocsi nem ide vág, de most néztem az általatok úgy kedvelt hardver-teszt.hu-t és láttam h írtak pár sort a Bulldozer procikról, meg a Liano-król
Az alján vannak ár ajánlók,és van h AMD A4... jelzésű, illetve AMD FM1... jelzésű, vagy ahogy jól esik nevű processzorok.
kérdésem az lenne h mind2 a Liano családba tartozik, vagy akk mi a különbség a 2 jelzésű procik között???
Mort2195 írta:
A világranglista első 20 helyén, csak intel procik vannak, szóval ennyit az AMD vs INTEL-ről, témát lehet zárni 😃
Egyrészt az órajel önmagában semmit sem számít, másrészt az első helyen jelenleg egy AMD FX proci áll 8429MHz-cel, ami nem is kis különbség a 2.-hoz képest. 😀 Ráadásul egy modullal megy annyin, tehát 2 maggal. Sőt most nézem, hogy fentebb ott is van a videó... 😃
nem régen egy Intel Celeron-t linkelte, az is bőven 8Gh fölött volt, és akk az volt a rekord, de most ez azért nem rekord mert mégis kevesebb vagy vmiért nem hivatalos, mert akkor ki lenne írva ha rekord dőlt volna, nem?
én az i pon-on olvastam h ez új rekord és a videoban látszik hogy ez csak 2 magos volt...
nem régen egy Intel Celeron-t linkelte, az is bőven 8Gh fölött volt, és akk az volt a rekord, de most ez azért nem rekord mert mégis kevesebb vagy vmiért nem hivatalos, mert akkor ki lenne írva ha rekord dőlt volna, nem?
josh1991 írta:
Látom videot amin láttam hogy lehet rá építeni, + már megvettem szóval ezt kell hajtani.😃
de remélem am3+-os lappal mert akkor az AMD FX mehet bele ha nem az akkor sajnos porul jártál. Mert 2012 első negyedévében már eltünnnek az összes AM3+-os procik az Athlon-ok.
Az a Sandy-E amire te gondolsz Quadgame, annak lesz 350 dollár
kisteker: Az Ivy Bridge gyengébb lesz mint a sandy bridge, mivel az ivy-ben csak az APU-t fejlesztik tovább, és az ivy jó lesz a 1155-ös lapokba is 😀
Ja 😆. Nem baj, akkor sem éri meg...😆
Te kevered az Ivy-t a Sandy-E-vel, nem gondolod? 😀
kisteker: Az Ivy Bridge gyengébb lesz mint a sandy bridge, mivel az ivy-ben csak az APU-t fejlesztik tovább, és az ivy jó lesz a 1155-ös lapokba is 😀
Nem akarom húzni, és csak egy évre kéne ameddig veszek egy erős Ivy-t vagy bulldozert. És nekem a fogyasztás is nagyon fontos. Így melyik?
AM3+ Lap, és Phenom II X4 955!!
Az Ivy aránytalanul drága lesz...nem éri majd meg. Mg megnézném, hogy mire kellene neked akkora teljesítmény...😆
Egy Bulldózer FX-61xx és azzal el leszel.
INTEL Core i3 2100 vagy Phenom X4 955?
Énis az AMD-t venném, bár ha ezek közül kéne választani akkor inkább gyűjtenék egy i5-re, vagy megvárnám a bulldosert, hátha jó lesz
Intel chipszettel integrált nV, végül is így szokás ez... 😆
most nem erre céloztam pont ne érts férre ez csak egy példa nem ez a tükrözi a valóságot.
Ti hogy gondoljátok az én felvetésemet?
FM1 foglalatba a Llano procik (APU-k) mennek. a GPU a processzorban inegrált, olyan mint a sandy bridge platform. Ezek a procik a második generációs Phenom és Athlon procik tulajdonképpen egy integrált GPU-val.
AM3+ foglalat a Bulldozereknek (AMD FX) ezekben nincs integrált GPU teljesen új fejlesztések.
Az alján vannak ár ajánlók,és van h AMD A4... jelzésű, illetve AMD FM1... jelzésű, vagy ahogy jól esik nevű processzorok.
kérdésem az lenne h mind2 a Liano családba tartozik, vagy akk mi a különbség a 2 jelzésű procik között???
A világranglista első 20 helyén, csak intel procik vannak, szóval ennyit az AMD vs INTEL-ről, témát lehet zárni 😃
Egyrészt az órajel önmagában semmit sem számít, másrészt az első helyen jelenleg egy AMD FX proci áll 8429MHz-cel, ami nem is kis különbség a 2.-hoz képest. 😀 Ráadásul egy modullal megy annyin, tehát 2 maggal. Sőt most nézem, hogy fentebb ott is van a videó... 😃
😆 a videót nem néztem csak a hsz-t😃
ja értem..😃 de ezért sztem elég brutál...
Prohardver alapján egy több magos proci letiltva a magok nagy része. Így maradt 1 mag amit húztak fel eddig a legmagasabb órajelre.
Phenom x4 840 és egy nem kis teljesítményű Crossfire rendszer
😆 a videót nem néztem csak a hsz-t😃
ja értem..😃 de ezért sztem elég brutál...
az amd3+
Az nem amd3+ hanem am3+ ... Jol irta
[movie=youtube]UKN4VMOenNM&feature=player_embedded[/movie]
új rekord AMD FX-8150 8429 MHz-en😃DDD
én az i pon-on olvastam h ez új rekord és a videoban látszik hogy ez csak 2 magos volt...
[movie=youtube]UKN4VMOenNM&feature=player_embedded[/movie]
Látom videot amin láttam hogy lehet rá építeni, + már megvettem szóval ezt kell hajtani.😃
de remélem am3+-os lappal mert akkor az AMD FX mehet bele ha nem az akkor sajnos porul jártál. Mert 2012 első negyedévében már eltünnnek az összes AM3+-os procik az Athlon-ok.
Sziasztok
Egy kérdésem lenne hozzátok
Egy Phenom x4 840 3,8Ghz-en kitud hajtani egy 6970 vagy egy crossfire rendszert 2x6870 -et?
ahhoz inkább egy 1155-ös foglalatba illeszkedő corei5/i7 kell.
Egy kérdésem lenne hozzátok
Egy Phenom x4 840 3,8Ghz-en kitud hajtani egy 6970 vagy egy crossfire rendszert 2x6870 -et?
tasi: Nem cseszik szét csak felgyorsitják 😀
akkor nem is kell neki szilícium hanem jó lesz neki egy darab OSB lap is ha hűteni akarják.
[LINK]
vicces, hogy te meg én 775el, őkmeg olyan procikat csesznek szét amiket még a nagykerek nem is láttak.
Mi az hogy: "És corsair" 😃 😃 😃 Van rendes nevem is 😃 Ezen jót nevettem X 😆
Bocsi csak olyan nagy betűvel volt az írva hogy CORSAIR én meg inkább a tárgyra figyeltem úgyhogy azért írtam ezt 😀 Bocsi HardX
És Corsair az Ivy Bridgek mikorra jönnek? 😀
2012 március,április