Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
de a Titánt valamiért fölöslegesnek érzem a 6gb-val de az azért tényleg erős 😀
Ma éjjel furcsa jelenség vette kezdetét nálam. A kártya egyszer csak magától elkezd 99%-on menni, ventillátor is maxon kezd el forogni, újrainditottam és semmi. Alap órajelen és fesz mellett csinálta ezt, most alulfeszeltem és lejjebb vettem az órajeleket. A ventillátpr halkabb, de Afterburner még mindig azt irja, hogy 99%-on megy a VGA, ezt már vagy 1,5 órája csinálja. Ha feljebb állitom az órajeleket,akkor pedig a ventillátor is hangosabb lesz. A VGA egy MSI 7870 OC 2GB.
Valakinek valami ötlet?
[LINK]
Ez gond?
Melyik drivert frissítsem?
Linket tudsz itt vagy PÜ-be?
Amúgy köszönöm eddigi segítségedet, itt is meg még múltkor proci ügyben is. 😀
Csak hova tegyem és telepíti. Amúgy a mappájuk ugyanúgy megmaradnak.
' prece kb. újra rámentem Far Cry 3-ra és hirtelen diavetítés monitor kikapcs,aztán újra indult, Alt+Escape, a Windiws azt írta, hogy képernyőillesztő program nem válaszolt, de utánna helyreállt.
Már a br* kivan már. Játszok, kb. fél óra egy óra után monitor No signal. Going to sleep.
Vissza kapcsol, játék befagy vagy kb. 1-2-3 fps, Ctrl+Alt+Delete.
Megnéztem a VGA-m hőfokát, MSI Afturburner azt írta, hogy Max hőfoka 238 °C volt...
Most mi lehet a probléma? Táp, VGA?
Pls help!
Roleey98, igen, előtte midnenképp szedd le vagy válaszd telepítéskor a "Tiszta telepítés"-t, ez eltávolít mindent az előző verzióból
Amúgy valami 12. valami van azt hiszem.
Előtte ezt töröljem le?
Nekem mi a legújabb driver ami kijött a videókártyámhoz?
de azért átérzed hogy ki milyen sűrűn tapogatja a vga bordáját egy passzívoson 😃
nekem mikor lecsúszott a twin frozr 4 pin-ese és megállt a két venti hát nem mondom hogy egy pillanat alatt kinyomtam a gépet 😃
most vizesrendszerrel nincs miért aggódni