gondoltam.még egyenlőre nincs rá lehetőségem,mert kell vennem vagy 5m hdmi kábelt,csak nem akartam még beszerezni,mert nemhogy nem fog működni,és akkor felesleges lesz.és még azt megkérdezném,hogy nem fog bezavarni,ha játszok joystikkal,es a billentyűzettel meg mondjuk irok?nem fog a játék reagálni rá?
sziasztok mi lehet a probléma a gépemmel? sokszor leesik az fps minden játéknál és utána visszaugrik és megint le, mi lehet a probléma? (ki volt már porolva)
ez a több képernyő funkció,csak akkor van,ha már a kártyára rá van kötve a monitor meg a tv is?mert nekem még csak a monitor van rákötve,és nincs olyan funkcióm
htcevo3d: a képernyő felbontásánál tudod beállítani! a "Képernyő kiterjesztését" választod, így akkor az egyiken csak az asztali hátteret látod. Oda át tudod húzni pl a játékot amin játszol, a másik képernyőn meg tudsz netezni. Én is így csináltam régen. (egyiken filmet néztem közben a másikon tudtam netezni)
helótok.nekem lenne egy kérdésem.bár nem tudom rendesen megfogalmazni,de hátha valaki megérti.szóval lehetséges lenne az,hogy a gépemet összekötöm a tv-vel is meg a monitorral is egyszerre?monitor/dvi,tv/hdmi.ennek az lenne a lényege hogy mondjuk a tv-ben játszok,es a monitoron meg pl.neten irkálnék vagy valami mást csinálnék.tudom,hogy fura,amit szeretnék,mert ha játszok,akkor minek akarok mást csinálni,na de kiváncsi vagyok lehetne-e ilyet csinálni
[img][LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK][/img]Alapjáraton 38-40 fok terhelés alatt pedig 56-60 fokos és le esik az FPS nagyon most meg 54 fok :C
hondamoto2:tesómnak is A8-as procia van szépen megy rajta a gta 4,battlefield 4,cod ghost minden újabb játék,persze a videókártyája 2gb vagy 4gb azthiszem 4gb de nem vagyok benne teljesen biztos...na a lényeg szerintem az amd A8 az kitűnő processzor...😃
Hali segítségeteket kérném van két proci amivel szemezgetek de nem tudok dönteni g3420 vagy amd a8 5600k videokari nélkűl menne elöször mert arra még gyűjtenem kéne.Nem vok AMD párti de azt olvasom elég erös játékokhoz is ez a proci csak önmagában ddr3 1600 mhz4Gb rammal használnám elöször de késöbb duplázok majd de addig is ezzel menne szerintetek meik legyen?
Sziasztok!! olyan kérdésem lenne hogy nemsokára lesz egy Asus M5A78L-m/USB3 alaplapom... amely támogatja az amd fx 8320-as procit bizonyos bios frissítéssel...
azt szeretném kérdezni hogy minden féle frissítés nélkül.. az op rendszer az beindul vagy sem?
kvio1:
Nézd meg hogy egyáltalán a Windows felismerte e az olvasód. A következő helyen:
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép kezelés -> Lemezkezelés
Ha ott van a meghajtó csak nem ír neki betűjelet akkor nyert ügyed van, csak jobb klikkelsz rá "Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása" és ott hozzátudsz adni egy betűjelet.
Windows XP+-tól ugyanez az eljárás, most csak XP-m van Virtuális gépen, linuxon meg teljesen más a rendszer 😀.
Sziasztok ez baj ha ez a program 2db integrált videókártyát érzékel?[img][LINK][/img] nemrég tetem fel egy új illesztőprogramot,csak annyi, hogy baj hogy 2 ill. van rajta?
Sziasztok!
Felraktam a Windows 8.1-et, és amikor ma használni akartam a cd írót egyszerűen semmit se töltött be. Még az eszközkezelőben sincsen a cd író, vagyis úgy látszik h nem akarja felismerni a gép win 8.1 alatt,de megnéztem, és win7-nél meg semmi gond nincs vele beolvas egyből mindent. Valaki tud segíteni mit lehetne csinálni h felismerje a cd írót?
Meg van egy másik érdekes dolog ami azóta van mióta fent van a windows 8.1. Az a led ami a hdd-t jelzi ha éppen dolgozik, az most nem villog hanem egyfolytában világít. A 7-nél ez se volt. Úgy látszik h a gépemnek nem nagyon tetszik a win8.😞
Öszzeraktam a gépem, és elkezdtem feltelepíteni a Windows 7 Ultimate 64bit-et, de akartam partíciot csinálni és az 500GB bol most csak 172GB a Helyi lemez (C😀 hogy lehet vissza csinálni?
Elvileg csak szimplán ki kell írni a képfájlt a DVD-re. neroban van olyan, hogy képfájl lemezre írása. Bár nem tudom😃 Én pendriveról szoktam telepíteni😃 Esetleg az lehet baj, hogy adatlemezként írtad. Szerintem mikor képfájlt ír lemezre akkor kicsomagolja a képfájlt és úgy írja fel. Szóval nemcsak egy .iso lesz rajta.
Shadowplay felvetelnel mit kell beallitani,hogy az en hangom is hallatszodjon?
Mivel jelenleg a videoban az ennyem nem,de masik geprol skypon keresztul hallatszodik...
Koszonom szepen elore is a segitokezseget!😀
Bemész a boltba és kérsz hűtőpasztát processzorra. ne a legolcsóbbat, de nem is kell a legdrágább. és igencsak fontos ha nem akarod hogy elfüstöljön...
Athis18 tűzfal kimenő szabályzatát tiltod nem segít? Az adott programra letiltod a kimenő szabályzatot, és ha jól tudom akkor a kimenő forgalmat nem engedi a tűzfal (ergó tiltja).
Szevasztok. Olyan ugyben kelleen segitség, hogy pl le lehet e tiltani 1-1 programnál/játéknál, hoyg ne csatlakozzon az internethez. A rockstaros Social Clubrol lenne szo föleg, és eléggé zavar, hogy mindig lekell kapcsolnom a netet, ahhoz hogy offline ba tudjak játszani. Valaki valami ötlet esetleg?
htcevo3d: a képernyő felbontásánál tudod beállítani! a "Képernyő kiterjesztését" választod, így akkor az egyiken csak az asztali hátteret látod. Oda át tudod húzni pl a játékot amin játszol, a másik képernyőn meg tudsz netezni. Én is így csináltam régen. (egyiken filmet néztem közben a másikon tudtam netezni)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK][/img]Alapjáraton 38-40 fok terhelés alatt pedig 56-60 fokos és le esik az FPS nagyon most meg 54 fok :C
azt szeretném kérdezni hogy minden féle frissítés nélkül.. az op rendszer az beindul vagy sem?
Nézd meg hogy egyáltalán a Windows felismerte e az olvasód. A következő helyen:
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép kezelés -> Lemezkezelés
Ha ott van a meghajtó csak nem ír neki betűjelet akkor nyert ügyed van, csak jobb klikkelsz rá "Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása" és ott hozzátudsz adni egy betűjelet.
Windows XP+-tól ugyanez az eljárás, most csak XP-m van Virtuális gépen, linuxon meg teljesen más a rendszer 😀.
Felraktam a Windows 8.1-et, és amikor ma használni akartam a cd írót egyszerűen semmit se töltött be. Még az eszközkezelőben sincsen a cd író, vagyis úgy látszik h nem akarja felismerni a gép win 8.1 alatt,de megnéztem, és win7-nél meg semmi gond nincs vele beolvas egyből mindent. Valaki tud segíteni mit lehetne csinálni h felismerje a cd írót?
Meg van egy másik érdekes dolog ami azóta van mióta fent van a windows 8.1. Az a led ami a hdd-t jelzi ha éppen dolgozik, az most nem villog hanem egyfolytában világít. A 7-nél ez se volt. Úgy látszik h a gépemnek nem nagyon tetszik a win8.😞
[LINK]
Előre köszi a segítséget.
Oda kattints és válasz a "Játékhangok és mikrofon" lehetőséget.
Shadowplay felvetelnel mit kell beallitani,hogy az en hangom is hallatszodjon?
Mivel jelenleg a videoban az ennyem nem,de masik geprol skypon keresztul hallatszodik...
Koszonom szepen elore is a segitokezseget!😀
Egy Asus M5A97 R2.0 alaplapom van.Elég lenne egy FX-8320 processzornak ?
Elmenne vele?
Szerintetek megéri ezt összerakni 100.000-ből? Renderelésre,és low grafikás játékokra kéne.