Na megtudtam, hogy hogyan kell dpi-t váltani. Minél nagyobbra váltom annál gyorsabban megy a kurzor. Nem pontosabb kéne legyen mintsem gyorsabb? Vagy valaki elmagyarázná nekem? Valami köze van a dpi-nak a sensitivyhez?
cseszka:úgy tudom, hogy csak a core 4et kell megvenni, core 3 meg bőven elég
szerk: most néztem hogy core 3 is fizetős, de core 3 csak a macrót tudja, ami csalásnak számít
nagybaczon:Nekem is ez van,de énse tudtam beállitani,nem is igazán érdekelt,ami viszont hülyeség,h a program,amit letöltesz a gártó oldalánn [LINK] trial,vagyis próba idös,egy idö utánn megkell vásárolni. 😞
Sziasztok 😀 HD6950 vagy GTX750Ti vagy GTX660 vagy R9 270 hogy helyezkednek el erősségi sorrendben? Fogyasztás azt mind 1 😀 Előre is köszönöm válaszotokat.
Sziasztok!
A szombati nap folyamán elromlott az egerem. Ez már a sokadik mezei patkány volt ami meghalt másfél éven belül. Mivel eddig csak ilyen olcsóbb féle-fajta egereim voltak, gondoltam itt az ideje szert tenni egy komolyabb gamer egérre. Felső határnak 7000 forintot szabtam ki. Nézelődtem az interneten, és mikor megláttam az A4tech Bloody V7-et egyből megtetszett, utána olvastam és mivel mindenki csak jót írt róla így meg is rendeltem. Ma érkezett meg a kicsike. Olvastam, hogy az ilyen egerekhez driver is van, ahhol az egér beállításai, macrók, meg ilyesmik vannak, tehát le is töltöttem a Bloody 5 nevű programot ami támogatja ezt az egeret. Nem igazán tudok eligazodni ezzel a programmal, tehát lenne néhány kérdésem:
1. Hol tudom a DPI-t változtatni?(úgy tudom hogy 200-3200ig van)
2. Honnan tudok hozzá makrót letölteni?
3. Próbáltam makrót csinálni én is, az oscar macro fül alatt: a cél az volt, hogy a cod bo2 játékban a five-seven gyorsan lőjjön, egy gomb lenyomásával. Startnak beírtam 1et, endnek 2őt(ezek fogalmam sincs mire jók, de beírtam őket.), repeat timenak meg 1et, alul meg a time unitnak pedig másodpercet( az én logikám szerint akkor egyet kéne lőjjön másodpercenként), ezeket beírtam de azt írta ki: "the range is invalid". Ennek ellenére a macro működött. Ezután repeat timenak beírtam 5 másodpercet, de a fegyver ugyanolyan gyorsan lőtt mint mikor 1-et írtam be, ez hogy lehet?
3. Valaki leírhatná nekem részletesen, hogy hogyan kell macrot írni 😀(nagyon kezdő vagyok, már mondtam hogy ez az első macros egerem)
UI: Lehet, hogy ezt a kérdést a szoftver fórumba kellett volna feltennem, dehát mégis egérről van szó 😀
Bronson: Nem, ott sem látja! próbáltam neki betűjelet adni, de ott sem írta ki. Pedig a vinyó 100%, hogy jó, ez előtti gépen erről ment, és 100/100-as volt!
hello! haveromnak van egy Ipad Minije és elfelejtette a feloldó kódot. annyiszor próbálkozott hogy már kiirta h "letiltva" hogy lehetne feloldani a képernyőt?
Még egy probléma! Asus P5Q, ide HDD-t kötöttem rá, hogy lementsem róla az adatokat, egyszer kiírta, hogy új hardver, restart, de sehol nem látom, sem az eszközkezelőben, sem az everestben, a bios viszont látja!
ilyenkor mi a teendő?
Sziasztok.Olyan problémám lenne hogy a gépem amikor rádugom usb kábellal a mobilt nem jelenítime.Kilyon ilyen hulyesség hogy a sajátgépebe rákattintok és azt írja ki hogy helyezzen be lemezte.Ez a problém egy 16 gb-os pendrival is.Mi lehet ez segítség.
Sziasztok!
Tervbe vettem, hogy veszek egy ilyet: [LINK]
Nem értem, hogy ez hogyan mér hőmérsékletet?
Az alaplapra kell csatlakoztatni valahogy, ahonnan kiolvassa a cpu, gpu, alaplap hőmérsékletét?
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy IDE csatlakozós winchestert van-e lehetőség csak SATA csatlakozóval rendelkező alaplappal párosítani, van ehhez átalakító vagy bármilyen módszer?
Sziasztok! Van egy kis problémám. Van egy Asus P5Q alaplapom, amire rá van dugva 2 házhűtő, ezek mind 3 pinesek, meg van egy Zalman CNPS 9500 AT processzorhűtőm.
Ez is 3 pines, és semelyik ventilátor fordulatszámát nm tudom szabályozni, csak azét, amelyik a CH_FAN 1-be van dugva, és a Speedfan-ban a CPU FAN-t kell állítanom, hogy a CH_FAN 1-et szabályozza.. minden driver fent van, ez miért lehet?
Windows 7 Ultimate 64 bit..
Üdv.
Most gondolkozok ssd vásárlásán, viszont találtam egy slc / mlc összehasonlítást, ami nem teljesen világos.
Kb hány évig maradna működőképes egy ssd ha csak az operációs rendszert, és pár gyakran használt programot tennék rá?
http://prohardver.hu/tudastar/slc_mlc_tlc_mit_jelent.html
*** helyére prohardver
PatrikVagyok:attól függ,hogy hdd,proci,videókártya,ram?
hdd nekem játék közben 52 fokos de javúlni fog mikor veszek hűtőt bele (remélem)
Procim Starcraft2 alatt is elég alacsony hőmérsékleten van és nem is használja ki a játék a 2 magott 😃
Videókártya:Sajnos még alaplapi 😜 256MB,de lesz véve jobb is,úgy hogy igazából haveromnak van egy 1gb videókártyája és az játékközben 30-40Fokos
Ram:Nekem méri a hőmérsékletét persze ilyen hűtőbordás...de az se szokott terhelés alatt magas lenni..😃
értem. köszi! valószínüleg maradok 1 kártyánál. rosszabb esetben gtx 680-at vagy amd7970-et fogok venni, ha találok jó ajánlatot akkor viszont r9 290-et 😀
Nekem anno volt 1090T alatt 2db 6870 CF-ben,crysis 2 alatt teszteltem,ott azt vettem észre,h bizonyos eseményeknél a játék haladtával két karival 70% több FPS volt,mint egy db 6870 eseténn.Viszont néhol az FPS le esett 15-20-ra,és játszhatatlan volt,mig egy karival mindig megvolt a 35Fps.Kisseb játékoknál nemvolt gond,de utánna lecseréltem a 2 karit egy HD7870-re,és magában majdnem olyan erös volt mint a két 6870.Ha lehet akkor ink egy erösebbet mint két gyengébbet SLI vagy CF rendszerben.
griff55: Nem képes lépést tartani két kártyával az AMD, még egy kártyás rendszerben is bőven limites, esetleg kevésbé cpu igényes játékokban éreznél minimális javulást. Szóval inkább Intel de azokat is érdemes kicsit megizzasztani, hogy pörögjenek a vga-k.
PatrikVagyok és tucanagabor, köszi a tippet 😉 meg néztem a Szóban lévő kártyát, hát majd kis idővel lehet beszerzem, mert mostanába nem terveztem nagyobb kiadást gépre 😀 és még valami, van ebből is Asus, Gigabyte, meg más gyártó által készített .... verzió. maradjak az nVidia(á)-nál ?? vagy nincs külömbség csak órajel és a memória sebesség van túlhúzva itt ott ?
hát nem a jövő héten akarom újítani 😃 de a videokártyámmal még lehetnek gondok, ugyan is az oldal ahol rendeltem 192bit-et írtak, valójában csak 128 :/, igazz a NfS RIVALS, Battlefield 3 és hasonló gépigényű játékok futnak ultra beállítás mellet, félek hogy egy CoD GHOST -hoz már kevés lenne. ( és meg van a 8 GB RAM, már javítottam a leírást )
sziasztok, nem vagyok túlságosan jártas benne, ezért kérdezem hogy ti mit cserélnétek ki a gépembe ? ezt nem rég kb 1 hónapja raktam össze, nincs is vele problémám, na de újítani mindig kell 😃 köszí előre is mindenkinek !!
hát akkor bizok benne,hogy nem lesz vele probléma.ha meg igen,akkor legalább megtudtam,hogy ez a kombináció nem jó.köszi szépen a segitséget.sokat segitettél 😀
szerk: most néztem hogy core 3 is fizetős, de core 3 csak a macrót tudja, ami csalásnak számít
A szombati nap folyamán elromlott az egerem. Ez már a sokadik mezei patkány volt ami meghalt másfél éven belül. Mivel eddig csak ilyen olcsóbb féle-fajta egereim voltak, gondoltam itt az ideje szert tenni egy komolyabb gamer egérre. Felső határnak 7000 forintot szabtam ki. Nézelődtem az interneten, és mikor megláttam az A4tech Bloody V7-et egyből megtetszett, utána olvastam és mivel mindenki csak jót írt róla így meg is rendeltem. Ma érkezett meg a kicsike. Olvastam, hogy az ilyen egerekhez driver is van, ahhol az egér beállításai, macrók, meg ilyesmik vannak, tehát le is töltöttem a Bloody 5 nevű programot ami támogatja ezt az egeret. Nem igazán tudok eligazodni ezzel a programmal, tehát lenne néhány kérdésem:
1. Hol tudom a DPI-t változtatni?(úgy tudom hogy 200-3200ig van)
2. Honnan tudok hozzá makrót letölteni?
3. Próbáltam makrót csinálni én is, az oscar macro fül alatt: a cél az volt, hogy a cod bo2 játékban a five-seven gyorsan lőjjön, egy gomb lenyomásával. Startnak beírtam 1et, endnek 2őt(ezek fogalmam sincs mire jók, de beírtam őket.), repeat timenak meg 1et, alul meg a time unitnak pedig másodpercet( az én logikám szerint akkor egyet kéne lőjjön másodpercenként), ezeket beírtam de azt írta ki: "the range is invalid". Ennek ellenére a macro működött. Ezután repeat timenak beírtam 5 másodpercet, de a fegyver ugyanolyan gyorsan lőtt mint mikor 1-et írtam be, ez hogy lehet?
3. Valaki leírhatná nekem részletesen, hogy hogyan kell macrot írni 😀(nagyon kezdő vagyok, már mondtam hogy ez az első macros egerem)
UI: Lehet, hogy ezt a kérdést a szoftver fórumba kellett volna feltennem, dehát mégis egérről van szó 😀
ilyenkor mi a teendő?
Tervbe vettem, hogy veszek egy ilyet: [LINK]
Nem értem, hogy ez hogyan mér hőmérsékletet?
Az alaplapra kell csatlakoztatni valahogy, ahonnan kiolvassa a cpu, gpu, alaplap hőmérsékletét?
Ez is 3 pines, és semelyik ventilátor fordulatszámát nm tudom szabályozni, csak azét, amelyik a CH_FAN 1-be van dugva, és a Speedfan-ban a CPU FAN-t kell állítanom, hogy a CH_FAN 1-et szabályozza.. minden driver fent van, ez miért lehet?
Windows 7 Ultimate 64 bit..
Most gondolkozok ssd vásárlásán, viszont találtam egy slc / mlc összehasonlítást, ami nem teljesen világos.
Kb hány évig maradna működőképes egy ssd ha csak az operációs rendszert, és pár gyakran használt programot tennék rá?
http://prohardver.hu/tudastar/slc_mlc_tlc_mit_jelent.html
*** helyére prohardver
hdd nekem játék közben 52 fokos de javúlni fog mikor veszek hűtőt bele (remélem)
Procim Starcraft2 alatt is elég alacsony hőmérsékleten van és nem is használja ki a játék a 2 magott 😃
Videókártya:Sajnos még alaplapi 😜 256MB,de lesz véve jobb is,úgy hogy igazából haveromnak van egy 1gb videókártyája és az játékközben 30-40Fokos
Ram:Nekem méri a hőmérsékletét persze ilyen hűtőbordás...de az se szokott terhelés alatt magas lenni..😃
A régi laptopomba szeretnék Ramot vásárolni. Milyet érdemes vennem, honnan?
Jelenleg ilyen van benne, illetve a bővítésről ír: DDRII 533MHz DRAM, 2X SO-DIMM socket expandable to 2GB
A laptop:
[LINK]