alex13: szia az újratelepítés után felraktad az internet drivert?És ha jó gépedet néztem akkor te egy Relatek RTL8139-es kártyát használsz és ahoz itt letöltheted a Drivert:http://drivers.hu/product.php?prodid=5844
Nemtudom,nekem ha rámegyek az aktivációra,ott belehet irni az aktivácios kódot,ha megakarom venni,ott meg mindjárt ki irja az egerem ID számát,szal nemhiszem h lehet vele mutykázni.
Na megtudtam, hogy hogyan kell dpi-t váltani. Minél nagyobbra váltom annál gyorsabban megy a kurzor. Nem pontosabb kéne legyen mintsem gyorsabb? Vagy valaki elmagyarázná nekem? Valami köze van a dpi-nak a sensitivyhez?
cseszka:úgy tudom, hogy csak a core 4et kell megvenni, core 3 meg bőven elég
szerk: most néztem hogy core 3 is fizetős, de core 3 csak a macrót tudja, ami csalásnak számít
nagybaczon:Nekem is ez van,de énse tudtam beállitani,nem is igazán érdekelt,ami viszont hülyeség,h a program,amit letöltesz a gártó oldalánn [LINK] trial,vagyis próba idös,egy idö utánn megkell vásárolni. 😞
Sziasztok 😀 HD6950 vagy GTX750Ti vagy GTX660 vagy R9 270 hogy helyezkednek el erősségi sorrendben? Fogyasztás azt mind 1 😀 Előre is köszönöm válaszotokat.
Sziasztok!
A szombati nap folyamán elromlott az egerem. Ez már a sokadik mezei patkány volt ami meghalt másfél éven belül. Mivel eddig csak ilyen olcsóbb féle-fajta egereim voltak, gondoltam itt az ideje szert tenni egy komolyabb gamer egérre. Felső határnak 7000 forintot szabtam ki. Nézelődtem az interneten, és mikor megláttam az A4tech Bloody V7-et egyből megtetszett, utána olvastam és mivel mindenki csak jót írt róla így meg is rendeltem. Ma érkezett meg a kicsike. Olvastam, hogy az ilyen egerekhez driver is van, ahhol az egér beállításai, macrók, meg ilyesmik vannak, tehát le is töltöttem a Bloody 5 nevű programot ami támogatja ezt az egeret. Nem igazán tudok eligazodni ezzel a programmal, tehát lenne néhány kérdésem:
1. Hol tudom a DPI-t változtatni?(úgy tudom hogy 200-3200ig van)
2. Honnan tudok hozzá makrót letölteni?
3. Próbáltam makrót csinálni én is, az oscar macro fül alatt: a cél az volt, hogy a cod bo2 játékban a five-seven gyorsan lőjjön, egy gomb lenyomásával. Startnak beírtam 1et, endnek 2őt(ezek fogalmam sincs mire jók, de beírtam őket.), repeat timenak meg 1et, alul meg a time unitnak pedig másodpercet( az én logikám szerint akkor egyet kéne lőjjön másodpercenként), ezeket beírtam de azt írta ki: "the range is invalid". Ennek ellenére a macro működött. Ezután repeat timenak beírtam 5 másodpercet, de a fegyver ugyanolyan gyorsan lőtt mint mikor 1-et írtam be, ez hogy lehet?
3. Valaki leírhatná nekem részletesen, hogy hogyan kell macrot írni 😀(nagyon kezdő vagyok, már mondtam hogy ez az első macros egerem)
UI: Lehet, hogy ezt a kérdést a szoftver fórumba kellett volna feltennem, dehát mégis egérről van szó 😀
Bronson: Nem, ott sem látja! próbáltam neki betűjelet adni, de ott sem írta ki. Pedig a vinyó 100%, hogy jó, ez előtti gépen erről ment, és 100/100-as volt!
hello! haveromnak van egy Ipad Minije és elfelejtette a feloldó kódot. annyiszor próbálkozott hogy már kiirta h "letiltva" hogy lehetne feloldani a képernyőt?
Még egy probléma! Asus P5Q, ide HDD-t kötöttem rá, hogy lementsem róla az adatokat, egyszer kiírta, hogy új hardver, restart, de sehol nem látom, sem az eszközkezelőben, sem az everestben, a bios viszont látja!
ilyenkor mi a teendő?
Sziasztok.Olyan problémám lenne hogy a gépem amikor rádugom usb kábellal a mobilt nem jelenítime.Kilyon ilyen hulyesség hogy a sajátgépebe rákattintok és azt írja ki hogy helyezzen be lemezte.Ez a problém egy 16 gb-os pendrival is.Mi lehet ez segítség.
Sziasztok!
Tervbe vettem, hogy veszek egy ilyet: [LINK]
Nem értem, hogy ez hogyan mér hőmérsékletet?
Az alaplapra kell csatlakoztatni valahogy, ahonnan kiolvassa a cpu, gpu, alaplap hőmérsékletét?
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy IDE csatlakozós winchestert van-e lehetőség csak SATA csatlakozóval rendelkező alaplappal párosítani, van ehhez átalakító vagy bármilyen módszer?
Sziasztok! Van egy kis problémám. Van egy Asus P5Q alaplapom, amire rá van dugva 2 házhűtő, ezek mind 3 pinesek, meg van egy Zalman CNPS 9500 AT processzorhűtőm.
Ez is 3 pines, és semelyik ventilátor fordulatszámát nm tudom szabályozni, csak azét, amelyik a CH_FAN 1-be van dugva, és a Speedfan-ban a CPU FAN-t kell állítanom, hogy a CH_FAN 1-et szabályozza.. minden driver fent van, ez miért lehet?
Windows 7 Ultimate 64 bit..
Üdv.
Most gondolkozok ssd vásárlásán, viszont találtam egy slc / mlc összehasonlítást, ami nem teljesen világos.
Kb hány évig maradna működőképes egy ssd ha csak az operációs rendszert, és pár gyakran használt programot tennék rá?
http://prohardver.hu/tudastar/slc_mlc_tlc_mit_jelent.html
*** helyére prohardver
PatrikVagyok:attól függ,hogy hdd,proci,videókártya,ram?
hdd nekem játék közben 52 fokos de javúlni fog mikor veszek hűtőt bele (remélem)
Procim Starcraft2 alatt is elég alacsony hőmérsékleten van és nem is használja ki a játék a 2 magott 😃
Videókártya:Sajnos még alaplapi 😜 256MB,de lesz véve jobb is,úgy hogy igazából haveromnak van egy 1gb videókártyája és az játékközben 30-40Fokos
Ram:Nekem méri a hőmérsékletét persze ilyen hűtőbordás...de az se szokott terhelés alatt magas lenni..😃
Köszönöm
szerk: most néztem hogy core 3 is fizetős, de core 3 csak a macrót tudja, ami csalásnak számít
A szombati nap folyamán elromlott az egerem. Ez már a sokadik mezei patkány volt ami meghalt másfél éven belül. Mivel eddig csak ilyen olcsóbb féle-fajta egereim voltak, gondoltam itt az ideje szert tenni egy komolyabb gamer egérre. Felső határnak 7000 forintot szabtam ki. Nézelődtem az interneten, és mikor megláttam az A4tech Bloody V7-et egyből megtetszett, utána olvastam és mivel mindenki csak jót írt róla így meg is rendeltem. Ma érkezett meg a kicsike. Olvastam, hogy az ilyen egerekhez driver is van, ahhol az egér beállításai, macrók, meg ilyesmik vannak, tehát le is töltöttem a Bloody 5 nevű programot ami támogatja ezt az egeret. Nem igazán tudok eligazodni ezzel a programmal, tehát lenne néhány kérdésem:
1. Hol tudom a DPI-t változtatni?(úgy tudom hogy 200-3200ig van)
2. Honnan tudok hozzá makrót letölteni?
3. Próbáltam makrót csinálni én is, az oscar macro fül alatt: a cél az volt, hogy a cod bo2 játékban a five-seven gyorsan lőjjön, egy gomb lenyomásával. Startnak beírtam 1et, endnek 2őt(ezek fogalmam sincs mire jók, de beírtam őket.), repeat timenak meg 1et, alul meg a time unitnak pedig másodpercet( az én logikám szerint akkor egyet kéne lőjjön másodpercenként), ezeket beírtam de azt írta ki: "the range is invalid". Ennek ellenére a macro működött. Ezután repeat timenak beírtam 5 másodpercet, de a fegyver ugyanolyan gyorsan lőtt mint mikor 1-et írtam be, ez hogy lehet?
3. Valaki leírhatná nekem részletesen, hogy hogyan kell macrot írni 😀(nagyon kezdő vagyok, már mondtam hogy ez az első macros egerem)
UI: Lehet, hogy ezt a kérdést a szoftver fórumba kellett volna feltennem, dehát mégis egérről van szó 😀
ilyenkor mi a teendő?
Tervbe vettem, hogy veszek egy ilyet: [LINK]
Nem értem, hogy ez hogyan mér hőmérsékletet?
Az alaplapra kell csatlakoztatni valahogy, ahonnan kiolvassa a cpu, gpu, alaplap hőmérsékletét?
Ez is 3 pines, és semelyik ventilátor fordulatszámát nm tudom szabályozni, csak azét, amelyik a CH_FAN 1-be van dugva, és a Speedfan-ban a CPU FAN-t kell állítanom, hogy a CH_FAN 1-et szabályozza.. minden driver fent van, ez miért lehet?
Windows 7 Ultimate 64 bit..
Most gondolkozok ssd vásárlásán, viszont találtam egy slc / mlc összehasonlítást, ami nem teljesen világos.
Kb hány évig maradna működőképes egy ssd ha csak az operációs rendszert, és pár gyakran használt programot tennék rá?
http://prohardver.hu/tudastar/slc_mlc_tlc_mit_jelent.html
*** helyére prohardver
hdd nekem játék közben 52 fokos de javúlni fog mikor veszek hűtőt bele (remélem)
Procim Starcraft2 alatt is elég alacsony hőmérsékleten van és nem is használja ki a játék a 2 magott 😃
Videókártya:Sajnos még alaplapi 😜 256MB,de lesz véve jobb is,úgy hogy igazából haveromnak van egy 1gb videókártyája és az játékközben 30-40Fokos
Ram:Nekem méri a hőmérsékletét persze ilyen hűtőbordás...de az se szokott terhelés alatt magas lenni..😃
A régi laptopomba szeretnék Ramot vásárolni. Milyet érdemes vennem, honnan?
Jelenleg ilyen van benne, illetve a bővítésről ír: DDRII 533MHz DRAM, 2X SO-DIMM socket expandable to 2GB
A laptop:
[LINK]