ha 50 ezer a max akkor r9 270. De már 41 ezerért is van r7 265. de GTX 660 is jó meg adnak mellé watch dogost is bár problémásabb NV-n a játék de attól még adnak hozzá😃
Sziasztok!
Szeretnék a közeljövőben beújítani 1 vga-t a gépembe és az volna a kérdésem hogy mit tudnátok ajánlani olyan 40-(nagyonmax)50 ezerért jelenleg 1 chieftec 500w-os tápom van ami (javítsatok ki ha tévedek) képes az 500w folyamatos leadására gond nélkül, viszont mennyiben éri ez meg, mennyiben tesz ez rosszat neki? Na meg ugye a kártya én erre a kettőre gondoltam:
- https://www.***/termek/asus-gtx750-1gb-ddr5-gtx750-phoc-1gd5-videokartya-27018
- https://www.***/termek/asus-gtx750-2gb-ddr5-gtx750ti-oc-2gd5-videokartya-22980
(***=p.c.x.)
(Igen 2 nvidia kártyá, de ez nem jelenti azt hogy csak és kizárólag nvidia jöhet!)
Hello olyan kérdésem lenne hogy ha letöltök játékot originre és már letöltött meg minden jó játszok is vele és utána letörlöm a játékot akkor a fiókomból le lehet tölteni újra vagy újra meg kell venni?
Hét én se..:/ A VGA driver a legújabb a 14.4 whql van fent. De érdekes, hogy a másik kábellel pedig minden tökéletes, csak a HDMI-vel van ez a gubanc..:/
Pár napja vettem egy AOC I2369VM 23 inch IPS LED Monitort, mivel meghalt a régi..:/
Tartozékokban nem volt hiány még HDMI kábelt is mellékeltek hozzá. Viszont lenne egy gondom!
Mikor összeszereltem a monitort és összekötöttem HDMI-vel a géppet a monitorral, akkor a kép kisebb volt, mint maga a monitor megjeleníthető felülete.. És sajnos sehol nem tudtam beállítani, kicsit utána néztem és azt olvastam, hogy a képarány nem jó.. De viszont azt sem tudom beállítani, mert nem engedélyezi.
Aztán összekötöttem DVI kábellel és egyből teljes volt a képernyő, minden oké!
Esetleg tud erre a gondra valami megoldást? Amúgy HDMI és DVI kábel között minőségben van különbség??
Kehbya: Köszönöm a választ! Egyedül a Premiere Pro miatt félek, mert az 100%-osan leterheli a procit, és a ramot! Viszont mivel heti szinten videókat kell gyártanom, hogy jöjjön a bevétel, így valamit ki kellene találnom!
Utánanéztem, nekem 365watt jött ki... (lehet elszámoltam valamit)
Hát őszintén nem tudom...én azért óvatosan bánnék azzal, de elméletileg nem lehet nagy probléma...
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy ezt a gépet mennyire terhelhetem le, egy 450W-os táp mellett? A táp azért ilyen gyenge, mert a 600W-osat elvitték a szervizbe, és addig ezt kaptam cserébe! A terhelés alatt azt értem, hogy például konvertálhatok-e Adobe Premiere Pro CC -vel, és játszatok-e régebbi játékokkal? Az izmosabb játékokat nem fogom tesztelgetni!
Viszont még az kéne,hogy most telefonmemóriába van a DATA,és ha én azt át akarom helyezni,akkor nem a külső SD-re akarja tenni. Nekem meg pont az kéne, hogy oda át tudjak rakni dolgokat.
Valószínűleg az van, hogy a belső memória is flash, tehát lényegében olyan, mintha belül is egy SD kártya lenne. És valószínűleg azért sem működik a játék, mert a belső memóriát veszi SD-nek, a kártyádat pedig külső SD-nek. Egyébiránt nem minden alkalmazást lehet/érdemes áthelyezni.
Sziasztok!
Android 4. 0.3-as telefonon miért nincs olyan beállítás, hogy amiket letöltök az az SD kártyára települjön?
Real Racing 3 DATA-ját a telefonmemóriába rakta. Csak kezd kevés lenni a hely,így átraktam az SD-re a DATA-t. Mikor indítanám a játékot újra le akarja tölteni és megint csak a belső memóriába rakná. Miért nem látja,hogy a külső memórián van a DATA neki. Viszont az érdekes,hogy valahogy úgy látja a teló hogy van belső meg külső tároló,és most hogy bent van az SD az externalnak veszi. Ezt se nagyon értem,így ebben is kérnék segítséget!
A GPU magokat nem találtam meg és a video kártyánál van olyan hogy memória órajele:
Az aida-ba találtam eggyszer olyat hogy a vidikártyánál RAMDAC 400Mhz és az SPD-nél meg azt hogy 800Mhz. Ja és a GPU magokat sem találtam meg meg a MULTI VGA-at sem sem.
Utoljára még egy kérdést szeretnék tenni. Ha elég kevés szabadhelyem van a winyómon (19,6GB) akkor valamennyire lassul a renszer? Például, hogyha van 30GB szabad helyem a 19,6GB-al szemben akkor valamenyire le fog lassulni? 😀 (remélem érthetően írtam 😃 )
Hello szerintetek ehhez [url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=63217&sub=usercomp&comp=80838[/url] a géphez elég Corsair CX 500W-os táp (16.000 ft) vagy nagyobb táp kell hozzá? Jó lenne-e egy corsair gs 800 2013 edition (20.000 ft) használt de semmi baja nincs. Melyik érné meg jobban?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyha egy játékot egy külső winyóra telepítem és onan játszok vele, akkor jelentős mértékű fps esés lenne a sima belső winyóhoz képest? 😀
Ami érdekelne szerinted/tek javitható?Mert ez a tipus ujan már nem kapható,csak a led monitorok,csak nehogy majd kompenzáljanak az árral,pl adnának csak egy 19"HD monitort,mig ez 21.5" FHD.Még eddig nemkellet gariztatnom semmitse,kivéve gy alaplapot,de abbol adtak ujat ugyan olyat.
Hali.Napokban elkezdett vibrálni,(villogni,inkább csak vibrál,de látni lehet) a monitorom.Felhivtam az üzletet,azt mondták vigyem vissza gar alatt van,ha lehet javitják,ha nemlehet kapok másikat.A tipusa Philips 221V nem ledes,sima 21.5" FHD.Szerintetek javitható?Csak bekapcsolás utánn pár percig jelentkezik,ha kicsit bemelegedik abba marad,de félek romlana a helyzet ha tovább is igy használnám.
alex13: szia az újratelepítés után felraktad az internet drivert?És ha jó gépedet néztem akkor te egy Relatek RTL8139-es kártyát használsz és ahoz itt letöltheted a Drivert:http://drivers.hu/product.php?prodid=5844
Nemtudom,nekem ha rámegyek az aktivációra,ott belehet irni az aktivácios kódot,ha megakarom venni,ott meg mindjárt ki irja az egerem ID számát,szal nemhiszem h lehet vele mutykázni.
A második videokártya az erosebb, mert az ti szériás. De ami még jobb az a gtx660, ez is olyan 45 ezer körül van.
A táp elég lesz a géphez 😀
Szeretnék a közeljövőben beújítani 1 vga-t a gépembe és az volna a kérdésem hogy mit tudnátok ajánlani olyan 40-(nagyonmax)50 ezerért jelenleg 1 chieftec 500w-os tápom van ami (javítsatok ki ha tévedek) képes az 500w folyamatos leadására gond nélkül, viszont mennyiben éri ez meg, mennyiben tesz ez rosszat neki? Na meg ugye a kártya én erre a kettőre gondoltam:
- https://www.***/termek/asus-gtx750-1gb-ddr5-gtx750-phoc-1gd5-videokartya-27018
- https://www.***/termek/asus-gtx750-2gb-ddr5-gtx750ti-oc-2gd5-videokartya-22980
(***=p.c.x.)
(Igen 2 nvidia kártyá, de ez nem jelenti azt hogy csak és kizárólag nvidia jöhet!)
Segítségeteket előre is köszönöm!!! 😀
És amit írtam hiba vagy gond, arra mi lehet a megoldás?
Pár napja vettem egy AOC I2369VM 23 inch IPS LED Monitort, mivel meghalt a régi..:/
Tartozékokban nem volt hiány még HDMI kábelt is mellékeltek hozzá. Viszont lenne egy gondom!
Mikor összeszereltem a monitort és összekötöttem HDMI-vel a géppet a monitorral, akkor a kép kisebb volt, mint maga a monitor megjeleníthető felülete.. És sajnos sehol nem tudtam beállítani, kicsit utána néztem és azt olvastam, hogy a képarány nem jó.. De viszont azt sem tudom beállítani, mert nem engedélyezi.
Aztán összekötöttem DVI kábellel és egyből teljes volt a képernyő, minden oké!
Esetleg tud erre a gondra valami megoldást? Amúgy HDMI és DVI kábel között minőségben van különbség??
Válaszokat előre is köszönöm!
Hát őszintén nem tudom...én azért óvatosan bánnék azzal, de elméletileg nem lehet nagy probléma...
Processzor: AMD FX-4170 4.20GHz AM3+ BOX + COOLERMASTER Hyper 103 RR-H103-22PB-R1 hűtés
Memória: Kingston HyperX Blu DDR3 8GB 1600MHz
Videókártya: GIGABYTE HD7770 OC 1GB GDDR5
Alaplap: ASROCK 970 Pro3
Merevlemez: WDC 320GB+WDC 500GB
Hangkártya: Realtek ALC892
Viszont még az kéne,hogy most telefonmemóriába van a DATA,és ha én azt át akarom helyezni,akkor nem a külső SD-re akarja tenni. Nekem meg pont az kéne, hogy oda át tudjak rakni dolgokat.
Android 4. 0.3-as telefonon miért nincs olyan beállítás, hogy amiket letöltök az az SD kártyára települjön?
Real Racing 3 DATA-ját a telefonmemóriába rakta. Csak kezd kevés lenni a hely,így átraktam az SD-re a DATA-t. Mikor indítanám a játékot újra le akarja tölteni és megint csak a belső memóriába rakná. Miért nem látja,hogy a külső memórián van a DATA neki. Viszont az érdekes,hogy valahogy úgy látja a teló hogy van belső meg külső tároló,és most hogy bent van az SD az externalnak veszi. Ezt se nagyon értem,így ebben is kérnék segítséget!
A GPU-z ia megfelelő program. Az még egyszerűbb is valójában.
Köszönöm a segítséget😀
Még egy kérdésem lenne:
A GPU magokat nem találtam meg és a video kártyánál van olyan hogy memória órajele:
Az aida-ba találtam eggyszer olyat hogy a vidikártyánál RAMDAC 400Mhz és az SPD-nél meg azt hogy 800Mhz. Ja és a GPU magokat sem találtam meg meg a MULTI VGA-at sem sem.
Nagyon kezdő lehetek.
Töltsd le az Aida64 nevű programot, az minden lényeges adatot kiír a VGA-dról.
Letöltési link:
[LINK]
Ez a legfrissebb verzió.
A video kártyám adatait akarom beírni ide hogy összehasonlíthassam a játék igényével.
De sajnos pár dolgot nem találok:
A GPU órajelét,a memória órajelét a GPU magok számát és a multi VGA-t,és a memória méretében sem vagyok biztos.
vidi kártyám: AMD Radeon HD 7640G +8570M Dual Graphics
AMD Radeon HD 8570M és ilyen laptopom van: LEnovo G505s
Azt szeretném megkérdezni, hogyha egy játékot egy külső winyóra telepítem és onan játszok vele, akkor jelentős mértékű fps esés lenne a sima belső winyóhoz képest? 😀
Köszönöm