Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NeTuddMeg avatar
Tomix354: sztem az ASRock. de csak mert alap 1600as az FSBje
0
0
0
0
Sicu33 avatar
EliteGameR : Szeretnék bele alulra is egy coolert 😀
0
0
0
0
no avatar
Melyik jobb alaplap:
Gigabyte G31M-ES2L vagy Asrock G31M-GS?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
AKár. valamikor még jó volt?😃
0
0
0
0
MariusTitus avatar
megpróbáltam de nem változott semmit.Esetleg rendszervisszaállitás segithetne rajta?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát előszőr is azt próbáld meg. DirectX egyébként fenn van?😃 Gondolom igen😃 De azért póbáld meg újrarakni előbb csak a directx-et.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
nos hát elég komoly baj van amit nemértek hogy miért csinál a gépem....... bármit inditok azt irja h nem támogatja a dx 10t se -.-" pedig eddig semmi gond nem volt semmivel.Most nemértem hirtelen mi a franc lett előtte volt egy piszok nagy lassulás egyszerüen bármit csináltam 20 évig töltötte............. most pedig nem értem miért nem akar normálisan müködni olyan mint amikor játék közben megkérdi h maradjon e igy a win7 szinösszeállitás vagy ne.Na nekem igy indul állandóan.........Mi a jóisten van már ezzel a kurva géppel? ujrakéne rakni?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
például: http://ipo n.hu/webshop/product/logilink_harddisk_mounting_set_25_to_35/560686

De amúgy ilyen is van: https://www.pc x.hu/termek/hdd-beepito-keret-par-2-5-55848 Végülis a p c x-es jó lenne. Nem kell itt semmi túl extra.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok!
Létezik olyan átalakító amivel a 2.5-ös laptop winchestert be tudom tenni az asztali gépbe? Ha igen linket is kérnék az eszközről. Előre is köszönöm.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Több de ez kb jelentéktelen különbség.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát am jó kártya de inkább GTX 660 vagy r9 270 vagy r9 270x vagy r7 265. Gondolom több időre tervezed. A teljesítménysorrend: r7 265, GTX 660, r9 270, r9 270x. Mondhatni egy GTX 480 kb olyan erős mint egy r7 265. De csak kb.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
GTX 660 kicsit jobb nála. De a fogyasztása ma már brutális ahhoz képest, hogy milyen teljesítményt nyújt. M-tech mellé esélytelen😃 a kártyáidnál 5-6szor többet fogyaszt😃 4670 és r7 250ről van szó...
0
0
0
0
Garasos GameR avatar
djwarp: Pontosan egy ilyen házzal rendelkezem jómagam is. Azt kell tudni róla, hogy ATX PS/2 szabványú tápegységeket fogad. Ez azt jelenti, hogy a szélessége 150, míg a magassága 86 mm. A hosszúság rendkívül változó lehet, nagyobb teljesítményű egységek elérhetik akár a 230 mm-et is. Lényeges, ha a házba szeretnél alsó ventilátort is elhelyezni, hogy a tápegység ne legyen hosszabb 140 mm-nél, különben szorulás léphet fel😜
0
0
0
0
cseszka avatar
Szerintem a táp mérete mindnek ugyan az,csak a venti a nagyobb benne.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sziasztok! 😀
Egy Cooler Master Elite 430-as gépházba mekkora átmérőjű tápegység kerülhet? 12cm vagy 14cm-es is? Vagy a táp ugyan akkora,csak a venti átmérője nagyobb?
0
0
0
0
dave500 avatar
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy a billentyűzetemen pár gomb nem működik? Vagyis néha jó, néha nem. Ez csak az iksz és az ipszilonnál jelentkezik.. a billentyűzet még szinte új...
0
0
0
0
no avatar
Hello, szeretnék Ramot bővíteni, jelenleg 2x2 Gb van benne, mi lenne a helyesebb, ha vennék kitben 2x4 gigát, vagy pedig vennék egy 8 gigás modult ami menne dualban az egyik 2 gigásal, a másikat meg kiszedném? Állítólag a Ramok nagyon érzékenyek, azt miondja a szaki haver, hogy ha külön veszem, nem biztos hogy együttműködnének dualban. Mit javasoltok?
0
0
0
0
kistiko07a avatar
robinho89: Akkor hajrá, az elég kell legyen egy ideig, bár a limit elkerülése végett adhatsz neki egy kis tuningot ha bírja a szerkezet. 😉
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
kistiko07a: Nem sokat kell hozzá raknom, annyit még ki birok majd szorítani. 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
próbálj ki egy másikat azért, hogy azok a tünetek megvannak e ott is...
0
0
0
0
Ayistion avatar
4 magra van állítva, de ismétlem magam, a 64 bit telepítése ugyan olyan lassan jön be. Win8.1-et meg nem akarom fel rakni, mert engem nem fogott meg annyira a win8. Amúgy nem, mindig SP1 volt felrakva a 64 bitesből, játékokhoz ez a legjobb állítólag.
0
0
0
0
Bronson avatar
csak magamból indulok ki... amikor a Phenom x2 után betettem ezt az x3-at először nem ismerte fel a 3. magot... viszont rendszerújrarakáskor már valószínű tudja automatikusan is menedzselni a win...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Inkább ne legyen bepipálva. Az a legbiztosabb.
0
0
0
0
Bronson avatar
TheWriter : próbáltál más verziót is 64 bitesből? ajánlom a win8.1-et! meg csekkold le ezt : startmenü - msconfig a keresőjébe , ott rendszerindítás fül - speciális beállítások - és nézd meg hogy az összes mag ki van e jelölve... de ez csak egy tipp... 😀
https://kepkezelo.com/images/yzau6cryoc0tdhzxeubz.png
0
0
0
0
kistiko07a avatar
robinho89: Jobban járnál a 8320-al, jövőben mindenképp. Ha ki tudod szorítani akkor menj biztosra. 😉
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Biztos használja mind a 4 magot a windows?
0
0
0
0
Ayistion avatar
Üdv. Nem tudom hogy jó helyre írok-e de remélem hogy igen. A problémám az volna, hogy ugye nem rég lett újítva a gép, (VGA,Proci,Alaplap,RAM,Táp) és mivel 4GB ram van a gépben, és 4 magos processzor, Win7 SP1 64 bitet találtam jónak telepítésre, de azonban a rendszer baromi lassú alatta, míg 32 bitessel normálisan fut a rendszer. 64 bit alatt amíg betölti az asztalt az kb 5-6 perc lehet, míg 32 bitessel normál sebességen behozza, valamint a 64 bites rendszer telepítése is siralmasan lassú, több mint 2 óra, míg 32 bit felmegy 20 perc alatt. Valakinek van valami ötlete erre?
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Kösz mindenkinek. Akkor ahogy nézem kifutja belőle az FX 6300-as procit, vagy szerintetek rakjak hozzá egy kis pénzt és vegyek egy FX-8320-ast, megéri az a 2 plusz magocska pluszban? Eddig még elég volt az x4-es Phenom, semelyik játék se érte el a 100% kihasználtságot. Gondolom akkor pár évig elég lesz nekem az FX 6300-as is. 😃
0
0
0
0
ximo avatar
Robinho, szerintem inkább felezd meg azt a 90-100-at és az talán reális.
Proci 20E
Alaplap: 10- 12E max
RAM: 8-9E
Most láttam csak hogy Euró, akkor reális 😀 Én 90-100E forintra gondoltam, bocsi!
0
0
0
0
kistiko07a avatar
robinho89: Nagyjából 90-100E között kapnál. 😀
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Sziasztok. Nem találtam hasonló fórum témát, de egye a fene. Lehet, h van csak nem láttam a fától az erdőt. 😃 Elszeretnék adni 1-2 cuccot a gépemből, csak nem tudom mennyit kérjek érte. Esetleg ti megtudnátok nekem mondani, h kb. mennyire számíthatok euro-ban? Nem volt semmi oc-zve, babrálgatva. Úgy vigyáztam a gépemre, mint a szemem fényére. Ebből a cuccok árából szeretnék venni egy másik procit majd. 😃
AMD Phenom II X4 955 3.2Ghz
GA-MA770T-UD3
Kingmax 2x2 Gb 1333 Mhz DDR3
0
0
0
0
mlan0 avatar
Windows 8.1-hez valaki tudna linkelni egy aktivátort? Ki próbáltam vagy 5őt és egyse jó.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Sandy-Bridge a 2. generáció.

i5 2500k, i7 2600k stb.
0
0
0
0
matyosowski avatar
cső!

azt akarom kérdezni hogy melyek a 2-dik generációs Core i5/i7-es processzorok? (egy lista kéne nekem róluk, ha valaki tud akkor linkeljen légy szíves). Amúgy azok a 2-dik generációsok ami pl Intel Core i5/i7 2xxx jelöléssel vannak ellátva?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Valóban ráférne némi paszta.
0
0
0
0
no avatar
Normálisak ezek a hőfokok alapjáraton?
CPU pasztázás szerintem már elférne.

https://i.imgur.com/S5HFAzr.png
0
0
0
0
MentaLike avatar
TaylorXIII - Igen űrítettem.
Bronson - Már lefutadtam a CCcleanert de nem nagyon csinált semmit. A rejtett fájlokat (gondolom a %appdata% tartalmára gondolsz) megnéztem és mident kitöröltem amit tudtam. De ezután lefudtattam az AVG Pc TuneUP -nak a drefragment and optimize részét és ott visszakaptam majdnem az eredeti helyemet. (még 2GB hiányzik). Mind1 ígyis örülök, hogy ennyi is visszajött. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
CCcleaner-el futtass le egy takarítást, esetleg nézd meg a rejtett fájlokat...
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziasztok!
Akadt egy eléggé nagy probléma, ami a következő:
Leszedtem a Test Drive Unlimited torrentről. Tartalmazatt egy becsomagolt fájlt (amiben benne volt a játék). Utána azt a becsomagolt fájlnak a tartalmait át másoltam egy az asztalon lévő mappába. (Így már két helyen volt a játék,az eredeti helyen ahova a Utorrent lementette és az átmásolt helyen) Jó játszottam vele pár percet és utána ki akartam törölni, mert nem nagyon jött be. DE itt jött a problem. Az asztalaon lévő mappának a tartalmát úgy ahogy volt kitöröltem. Utána szintén kitöröltem az eredeti helyre lementett játékot is. DE mégis csak 36,8GB szabad helyem van.(mindezek előtt volt 44GB). Szoval igy vesztettem elég sok szabadhelyet. PLS vki segítsen mert kéne az a hely.
0
0
0
0
Puffin avatar
Legalábbis Originen így van! Ellenőrzi a fájlokat aztán játszhatsz is!
0
0
0
0
GaboC avatar
Azt hittem nagyobb utat kell körbe futnom a célért😃 Köszöntem a gyors válaszod.
0
0
0
0
Puffin avatar
Csak átmásolod a mappát és a Steamen átállítod a letöltés helyét!
0
0
0
0
GaboC avatar
Sziasztok! Vettem egy merevlemezt mert a régi már kicsinek bizonyult. Telivan játékkal a régi és nem akarom steamról letöltögetni megint, mert vidéki nettel sokáig tartana. Arra gondoltam biztos lehetne tükrözni. Valaki tudna nekem ajánlani programot hozzá ill., sikeres copy esetén a betűjelek nem kavarnak be? Vegyem ki majd az elöző merevlemezt és rendeljem hozzá az újhoz a betűjelét?
0
0
0
0
Puffin avatar
van egy AIDA nevű progi az segít. Ott megtalálsz majdnem mindent. A videókarihoz meg a GPU-Z nevű progi!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Hol tudom megnézni a gépem adatait??
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció