Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MariusTitus avatar
Megoldodott a problémám egy gép ujratelepitéssel
0
0
0
0
no avatar
Kamaa Nézd meg a profilomban a gépem, kicsit több mint 100 ezerből megvolt. Az AC4 és a BF3 is simán megy.
0
0
0
0
Kamaa avatar
Sziasztok! Tesóman szeretnék gépet összerakatni játékokhoz. pl: ac4,bf3 stb..
valaki tudna segíteni?
100 ezer forintom van rá.
0
0
0
0
Puffin avatar
Core 2 Quad Q9000-es szériát
0
0
0
0
no avatar
Milyen procit ajánlasz?
0
0
0
0
Puffin avatar
az alaplap csere nem hozna gyorsulást! Erősebb proci + több memória
0
0
0
0
no avatar
CPU: Pentium (R) Dual-Core E5700 3. 00 GHZ
Vidi kártya: Nvidia Geforce GTX 650 1 GB
De a gépem nagyon lassú, alaplap csere talán megoldaná?
0
0
0
0
Puffin avatar
Tomix354: Nem tudjuk a géped többi adatait, így nehéz válaszolni. De nem valószínű hogy megérné alaplapot váltani
0
0
0
0
no avatar
A másik van a gépemen, megéri, hogy kicseréljem?
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
Tomix354: sztem az ASRock. de csak mert alap 1600as az FSBje
0
0
0
0
Sicu33 avatar
EliteGameR : Szeretnék bele alulra is egy coolert 😀
0
0
0
0
no avatar
Melyik jobb alaplap:
Gigabyte G31M-ES2L vagy Asrock G31M-GS?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
AKár. valamikor még jó volt?😃
0
0
0
0
MariusTitus avatar
megpróbáltam de nem változott semmit.Esetleg rendszervisszaállitás segithetne rajta?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát előszőr is azt próbáld meg. DirectX egyébként fenn van?😃 Gondolom igen😃 De azért póbáld meg újrarakni előbb csak a directx-et.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
nos hát elég komoly baj van amit nemértek hogy miért csinál a gépem....... bármit inditok azt irja h nem támogatja a dx 10t se -.-" pedig eddig semmi gond nem volt semmivel.Most nemértem hirtelen mi a franc lett előtte volt egy piszok nagy lassulás egyszerüen bármit csináltam 20 évig töltötte............. most pedig nem értem miért nem akar normálisan müködni olyan mint amikor játék közben megkérdi h maradjon e igy a win7 szinösszeállitás vagy ne.Na nekem igy indul állandóan.........Mi a jóisten van már ezzel a kurva géppel? ujrakéne rakni?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
például: http://ipo n.hu/webshop/product/logilink_harddisk_mounting_set_25_to_35/560686

De amúgy ilyen is van: https://www.pc x.hu/termek/hdd-beepito-keret-par-2-5-55848 Végülis a p c x-es jó lenne. Nem kell itt semmi túl extra.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok!
Létezik olyan átalakító amivel a 2.5-ös laptop winchestert be tudom tenni az asztali gépbe? Ha igen linket is kérnék az eszközről. Előre is köszönöm.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Több de ez kb jelentéktelen különbség.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát am jó kártya de inkább GTX 660 vagy r9 270 vagy r9 270x vagy r7 265. Gondolom több időre tervezed. A teljesítménysorrend: r7 265, GTX 660, r9 270, r9 270x. Mondhatni egy GTX 480 kb olyan erős mint egy r7 265. De csak kb.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
GTX 660 kicsit jobb nála. De a fogyasztása ma már brutális ahhoz képest, hogy milyen teljesítményt nyújt. M-tech mellé esélytelen😃 a kártyáidnál 5-6szor többet fogyaszt😃 4670 és r7 250ről van szó...
0
0
0
0
Garasos GameR avatar
djwarp: Pontosan egy ilyen házzal rendelkezem jómagam is. Azt kell tudni róla, hogy ATX PS/2 szabványú tápegységeket fogad. Ez azt jelenti, hogy a szélessége 150, míg a magassága 86 mm. A hosszúság rendkívül változó lehet, nagyobb teljesítményű egységek elérhetik akár a 230 mm-et is. Lényeges, ha a házba szeretnél alsó ventilátort is elhelyezni, hogy a tápegység ne legyen hosszabb 140 mm-nél, különben szorulás léphet fel😜
0
0
0
0
cseszka avatar
Szerintem a táp mérete mindnek ugyan az,csak a venti a nagyobb benne.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sziasztok! 😀
Egy Cooler Master Elite 430-as gépházba mekkora átmérőjű tápegység kerülhet? 12cm vagy 14cm-es is? Vagy a táp ugyan akkora,csak a venti átmérője nagyobb?
0
0
0
0
dave500 avatar
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy a billentyűzetemen pár gomb nem működik? Vagyis néha jó, néha nem. Ez csak az iksz és az ipszilonnál jelentkezik.. a billentyűzet még szinte új...
0
0
0
0
no avatar
Hello, szeretnék Ramot bővíteni, jelenleg 2x2 Gb van benne, mi lenne a helyesebb, ha vennék kitben 2x4 gigát, vagy pedig vennék egy 8 gigás modult ami menne dualban az egyik 2 gigásal, a másikat meg kiszedném? Állítólag a Ramok nagyon érzékenyek, azt miondja a szaki haver, hogy ha külön veszem, nem biztos hogy együttműködnének dualban. Mit javasoltok?
0
0
0
0
kistiko07a avatar
robinho89: Akkor hajrá, az elég kell legyen egy ideig, bár a limit elkerülése végett adhatsz neki egy kis tuningot ha bírja a szerkezet. 😉
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
kistiko07a: Nem sokat kell hozzá raknom, annyit még ki birok majd szorítani. 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
próbálj ki egy másikat azért, hogy azok a tünetek megvannak e ott is...
0
0
0
0
Ayistion avatar
4 magra van állítva, de ismétlem magam, a 64 bit telepítése ugyan olyan lassan jön be. Win8.1-et meg nem akarom fel rakni, mert engem nem fogott meg annyira a win8. Amúgy nem, mindig SP1 volt felrakva a 64 bitesből, játékokhoz ez a legjobb állítólag.
0
0
0
0
Bronson avatar
csak magamból indulok ki... amikor a Phenom x2 után betettem ezt az x3-at először nem ismerte fel a 3. magot... viszont rendszerújrarakáskor már valószínű tudja automatikusan is menedzselni a win...
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Inkább ne legyen bepipálva. Az a legbiztosabb.
0
0
0
0
Bronson avatar
TheWriter : próbáltál más verziót is 64 bitesből? ajánlom a win8.1-et! meg csekkold le ezt : startmenü - msconfig a keresőjébe , ott rendszerindítás fül - speciális beállítások - és nézd meg hogy az összes mag ki van e jelölve... de ez csak egy tipp... 😀
https://kepkezelo.com/images/yzau6cryoc0tdhzxeubz.png
0
0
0
0
kistiko07a avatar
robinho89: Jobban járnál a 8320-al, jövőben mindenképp. Ha ki tudod szorítani akkor menj biztosra. 😉
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Biztos használja mind a 4 magot a windows?
0
0
0
0
Ayistion avatar
Üdv. Nem tudom hogy jó helyre írok-e de remélem hogy igen. A problémám az volna, hogy ugye nem rég lett újítva a gép, (VGA,Proci,Alaplap,RAM,Táp) és mivel 4GB ram van a gépben, és 4 magos processzor, Win7 SP1 64 bitet találtam jónak telepítésre, de azonban a rendszer baromi lassú alatta, míg 32 bitessel normálisan fut a rendszer. 64 bit alatt amíg betölti az asztalt az kb 5-6 perc lehet, míg 32 bitessel normál sebességen behozza, valamint a 64 bites rendszer telepítése is siralmasan lassú, több mint 2 óra, míg 32 bit felmegy 20 perc alatt. Valakinek van valami ötlete erre?
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Kösz mindenkinek. Akkor ahogy nézem kifutja belőle az FX 6300-as procit, vagy szerintetek rakjak hozzá egy kis pénzt és vegyek egy FX-8320-ast, megéri az a 2 plusz magocska pluszban? Eddig még elég volt az x4-es Phenom, semelyik játék se érte el a 100% kihasználtságot. Gondolom akkor pár évig elég lesz nekem az FX 6300-as is. 😃
0
0
0
0
ximo avatar
Robinho, szerintem inkább felezd meg azt a 90-100-at és az talán reális.
Proci 20E
Alaplap: 10- 12E max
RAM: 8-9E
Most láttam csak hogy Euró, akkor reális 😀 Én 90-100E forintra gondoltam, bocsi!
0
0
0
0
kistiko07a avatar
robinho89: Nagyjából 90-100E között kapnál. 😀
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Sziasztok. Nem találtam hasonló fórum témát, de egye a fene. Lehet, h van csak nem láttam a fától az erdőt. 😃 Elszeretnék adni 1-2 cuccot a gépemből, csak nem tudom mennyit kérjek érte. Esetleg ti megtudnátok nekem mondani, h kb. mennyire számíthatok euro-ban? Nem volt semmi oc-zve, babrálgatva. Úgy vigyáztam a gépemre, mint a szemem fényére. Ebből a cuccok árából szeretnék venni egy másik procit majd. 😃
AMD Phenom II X4 955 3.2Ghz
GA-MA770T-UD3
Kingmax 2x2 Gb 1333 Mhz DDR3
0
0
0
0
mlan0 avatar
Windows 8.1-hez valaki tudna linkelni egy aktivátort? Ki próbáltam vagy 5őt és egyse jó.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Sandy-Bridge a 2. generáció.

i5 2500k, i7 2600k stb.
0
0
0
0
matyosowski avatar
cső!

azt akarom kérdezni hogy melyek a 2-dik generációs Core i5/i7-es processzorok? (egy lista kéne nekem róluk, ha valaki tud akkor linkeljen légy szíves). Amúgy azok a 2-dik generációsok ami pl Intel Core i5/i7 2xxx jelöléssel vannak ellátva?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Valóban ráférne némi paszta.
0
0
0
0
no avatar
Normálisak ezek a hőfokok alapjáraton?
CPU pasztázás szerintem már elférne.

https://i.imgur.com/S5HFAzr.png
0
0
0
0
MentaLike avatar
TaylorXIII - Igen űrítettem.
Bronson - Már lefutadtam a CCcleanert de nem nagyon csinált semmit. A rejtett fájlokat (gondolom a %appdata% tartalmára gondolsz) megnéztem és mident kitöröltem amit tudtam. De ezután lefudtattam az AVG Pc TuneUP -nak a drefragment and optimize részét és ott visszakaptam majdnem az eredeti helyemet. (még 2GB hiányzik). Mind1 ígyis örülök, hogy ennyi is visszajött. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
CCcleaner-el futtass le egy takarítást, esetleg nézd meg a rejtett fájlokat...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció