XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Erik94 avatar
Nemtudom de csak a legújabb xboxban van wifik
0
0
0
0
janoshka avatar
még lenne egy utolsó kérdésem ha nem gond hogy az xboxnál a wifi az csak a multizást hivatott elősegíteni nem?
0
0
0
0
Erik94 avatar
Az ott megtalálható az oldalon de Budapesten van...
0
0
0
0
janoshka avatar
és ez helyileg merre van?
0
0
0
0
Erik94 avatar
Igen ott biztos megéri...
0
0
0
0
greenmelon avatar
Xmediánál 12 az RGH még mindig, ott a legolcsóbb. 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nah látod...Jtagoltatotd aztán lehúzol rá játékokat a HDD-re...
Nemtudom mennyibe kerülhet de nem drága az tuti kb 12000-14000 ft lehet
0
0
0
0
janoshka avatar
amúgy meg köszönöm a segítséged és majd rá keresek erre a Jtagolásos dologra lehet meg kéne majd csinálni idővel mert nem szeretnék szerintem minden héten új játékot venni 5-6 ezer ft okért legalább
0
0
0
0
janoshka avatar
hát lehet hogy meggyőztél, de én ilyen jtagolást (bár meggondolandó) nem akarok eredeti játékokkal gondoltam a játszást akkor már, gépet meg mondjuk úgyis csak PS-re használom meg FL-re nagyobb részt arra elég egy 50-60 ezres 2 magos valami 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Igen te tudod de xbox jobb lenne szerintem
0
0
0
0
janoshka avatar
háát azon vagyon nagyon gondolkodom mostanában 😃 de lehet először PC lesz és utána Xbox de lehet hogy fordítva még nem tudom de persze mindkettő jó csak annyival jobb az xbox hogy nem igazán kell tuningolni mivel nem is lehet csak neki meg jobb hűtés kéne mert nem akarom fél év vagy egy év után kidobni
0
0
0
0
Erik94 avatar
Hát eredetiről nem,hanem leszeded netről és azt ráteszed HDD-re,eredeti lemezről sehogysem tudnád gondolom nincs bluray olvasódsem ami felismerné...
Viszont tapasztalatból azt ajánlom hogy akkor inkább xbox 360-at vegyél és jtagoltasd mert akkor bármikor leszedheted a gamet nem kell soha flash és mindig elivszi a játékot nem úgy mint PC-n,és jó lesz még 3 év múlva is 😃...De gondold át
0
0
0
0
janoshka avatar
akkor rosszul hallottam, de köszi. tehát ha mondjuk van 250gigás vinyó és van 1-2 játékom eredetibe akkor azt rá tudom másolni és onnan inditani? mert most nagy dilemma elött állok mert nem tudom eldönteni hogy PC vagy Konzol egy jobb tv-vel😃
0
0
0
0
Erik94 avatar
HDD-re rálehet pakolni bármit...
Nem kéri mivel HDD-ről megy...
0
0
0
0
janoshka avatar
Egyébként mire szolgál akkora háttértároló a xboxba mondjuk egy 250gigás "pack" nál? Állítólag rá lehet másolni a játékokat nem? de utána kéri a cd-t nem?
0
0
0
0
Erik94 avatar
Hát ráteszed a irót a gépre és aztán gépen kell valamit nemtudom de ez veszélyes...
0
0
0
0
Csatesz avatar
Erik94 írta:
Szerintem nem lehet de ha mégis talán akkor a gépen keresztül vissza teszed a eredeti kulcsokat vagymi

Igen ezt én is tudom, csak azt nem hogy pontosan hogy kell! 😆
0
0
0
0
Erik94 avatar
Szerintem nem lehet de ha mégis talán akkor a gépen keresztül vissza teszed a eredeti kulcsokat vagymi
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali!
Valaki tudja h kell vissza flashelni az Asus írót? 😀 Flash müködik rajta, de már nincs szükségem rá így inkább vissza csinálnám! 😀
0
0
0
0
janoshka avatar
köszi a segítséget😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Igen a jtagoltatást valakik csinálják oda kell elmenni nem lehet az olyan drága és ha megvan akkor már csal leszeded a játékokat és HDD-re teszed ennyi
0
0
0
0
janoshka avatar
én ezekhez nem annyira értek de gondolom ez a jtagolást is valaki pénzért csinálja meg akkor már olyan játékot tesz rá amit én akarok vagy hogy van 😃
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nálam 3 ledes is csak azért volt mert én hülye latakartam hogy halkabb legyen mert túl hangos volt még akkor...Aztán vártam vagy 1 évet mire meglett addigra emg új lett 😆
Megéri a xbox ha jtagoltatod mert akkor soha nem kell új flash meg új dashboard...Úgy emgéri és HD-be is szép az élet😉
0
0
0
0
janoshka avatar
egyébként érdemes Xboxot venni PC-helyett? mert xbox nál úgy hallatom hogy sokkal több hiba lehetőség van mint például az a 3 ledes hiba
0
0
0
0
Erik94 avatar
Azt biztos nem mivel alkatrészek is kellenek hozzá
0
0
0
0
janoshka avatar
azt hittem házilag meglehet oldani na de sebaj köszi😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Hát elviszed olyan helyre ahol ilyeneket csinálnak,és megcsinálják neked....
0
0
0
0
janoshka avatar
köszi és azt hogy lehet megoldani ?😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Igen vagy jtagoltatod és HDD-re teheted fel a gamekat 😃
0
0
0
0
janoshka avatar
mindenképpen ki kell flashelni vagy "chippelni" hogy menjenek rajt az írott játékok?
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nem ér semmit akkor ha 3 ledes mert nem tudsz játszani a hibával...biztos ezt értette de benne marad a flash és ha megvan javitva akkor már jó is...
0
0
0
0
Bukta avatar
Erik94 írta:
Flash nem megy ki belle de nem tudsz 3 ledesen játszani mert túlmelegedett error azaz kell neki a javitás...De a flash alap hogy megmarad...

Köszi a választ. Azt tom hogy nem lehet játszani vele

Csak azért kérdeztem mert láttam 1 hirdetést aminál azt írták hogy a gép 3ledes és ezért a flash se ér semmit
0
0
0
0
Erik94 avatar
Flash nem megy ki belle de nem tudsz 3 ledesen játszani mert túlmelegedett error azaz kell neki a javitás...De a flash alap hogy megmarad...
0
0
0
0
Bukta avatar
Ha a box 3ledes és flashelt akk a flash kimegy belőle ?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy most vettem egy xbox360 slim-et és mikor csinálom a profilom és rámegyek hogy start 30 day trial now akkor elkéri a bankszámla számom viszont én nem szeretném megadni ha veszek mondjuk boltba egy xbox live gold-ot és beírom a reedem codot akkor is kéri a számlaszámom lehet hogy nem volt érthetö😆
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Spector12 írta:
xbox 360 80 ba 250 gigás + 03 játék ebből 3 eredeti a többi telepített vagy hogy fogalmazzak egy motorjogsival és van egy simsonom / pc 200 ba??? (van össz 100 ezrem 40 et gyüjtenék mocijogsira ha szavaztok meik legyen )

Gép! 200-ból már elég szép konfiguráció kijön. És azért a gépet több dologra is lehet hasznosítani, ezért is éri meg jobban "szerintem".
0
0
0
0
no avatar
xbox 360 80 ba 250 gigás + 03 játék ebből 3 eredeti a többi telepített vagy hogy fogalmazzak egy motorjogsival és van egy simsonom / pc 200 ba??? (van össz 100 ezrem 40 et gyüjtenék mocijogsira ha szavaztok meik legyen )
0
0
0
0
Erik94 avatar
Az nem sok bár nekem sk-ból kéne és nem talizok sehol😕Meg hát elég messze vannak csak
0
0
0
0
greenmelon avatar
Erik94 írta:
Jtagolni éri meg jobban a xboxomat vagy a legujabb flash,gondolom a jtagolás kell...Ott nem kéne folyton flasheltetni...??? és mennyibe lehet az?Van egyáltalán nálunk olyan ahol ilyeneket kreálnak😊

Xmedia-nál 12k az RGH.
0
0
0
0
Erik94 avatar
Jtagolni éri meg jobban a xboxomat vagy a legujabb flash,gondolom a jtagolás kell...Ott nem kéne folyton flasheltetni...??? és mennyibe lehet az?Van egyáltalán nálunk olyan ahol ilyeneket kreálnak😊
0
0
0
0
becker0042 avatar
Kösz a segítséget! 😀
0
0
0
0
Erik94 avatar
Lehetséges persze,vagy ftp progival de az talán csak jtagolton lehet vagy talán internetes kábellel összekötni és csatlakoztatni...
0
0
0
0
becker0042 avatar
Hello!

Hogyan/Mivel tudok Xbox360 - at összekötni PC - vel úgy, hogy át tudjam húzni a vinyóraa cuccokat? (ha egyáltalán ez lehetséges..)
0
0
0
0
Erik94 avatar
Oké De inkább ott megéri kérdezni meg regelni mert ott téleg mindent megtud😉 Én is még régen voltam ott
0
0
0
0
dave500 avatar
Erik94 írta:
De ez gépigény 😆
Akkor
http://xmedia360.hu/news.php
meg aztán több 100 ilyen oldal van,sok szerencsét ott kérdezzél tuti választ kapsz gyorsan

No ne mondd.😃D De X360-al foglalkozó téma..😀

dzsanni94 írta:
dave500 írta:
Erik94 írta:
dave500 írta:
Valaki help?😃D

Miben kell help?
nem kell eladni 😆

Hát ebben.😃
"Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van nekem egy 2008-as gyártású x360 arcade-om, de nem tudom milyen flash van benne, meg az alaplap típusát sem tudom..tudnátok segíteni melyik dashboard-ot szedhetem le,ami még nem írja újra a fw-t a meghajtóban?
Köszi." 😀

ÜDv
az alapalpot úgy tudod megállapítanihogy megnézed a gépen a tápkábel csatlakozását
a flash meg csak úgy hogy kiszedet a meghajtót a gépből és rárakod a gépre van pár video a youtubon
nem szabad a legújabb dashboardot leszedni mert nem tudni hogy mit csinál a gépel lesz

Tápcsati azt majd megnézem! Köszi!
0
0
0
0
Erik94 avatar
A gépre én rá nem raknám😊
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
dave500 írta:
Erik94 írta:
dave500 írta:
Valaki help?😃D

Miben kell help?
nem kell eladni 😆

Hát ebben.😃
"Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van nekem egy 2008-as gyártású x360 arcade-om, de nem tudom milyen flash van benne, meg az alaplap típusát sem tudom..tudnátok segíteni melyik dashboard-ot szedhetem le,ami még nem írja újra a fw-t a meghajtóban?
Köszi." 😀

ÜDv
az alapalpot úgy tudod megállapítanihogy megnézed a gépen a tápkábel csatlakozását
a flash meg csak úgy hogy kiszedet a meghajtót a gépből és rárakod a gépre van pár video a youtubon
nem szabad a legújabb dashboardot leszedni mert nem tudni hogy mit csinál a gépel lesz
0
0
0
0
Erik94 avatar
De ez gépigény 😆
Akkor
http://xmedia360.hu/news.php
meg aztán több 100 ilyen oldal van,sok szerencsét ott kérdezzél tuti választ kapsz gyorsan
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció