Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kocsisbeni avatar
Van olyan játék, ahol 0 FPS, de van ahol 5-6 FPS-el is megugrik..
0
0
0
0
getcarter avatar
és ezek kb. mennyi plusz fps-t jelentenek?
0
0
0
0
sisko avatar
sykes írta:
core clock 650-ről 700-ra, memory clock 1000-ről 1200-ra. nyomjam fel fullra a ventit?

Szerintem a core clock elmegy,de a memorynak sok(meg fölösleges is)annyi,a ventit meg lehet a hőfok függvényében is állítani,nem kell fixre.Nekem így megy(igaz,itt alapórajelen):
https://kephost.hu/image-71AF_4F2D62C4.jpg
Az emelt órajelek pedig így :
https://kephost.hu/image-E0C3_4F3429BE.jpg
Így beáll kb 80-82°-ra 80-85% venti és 100% terhelés alatt(pl skyrim vagy crysis alatt,de mass effect 2-nél már a 70°-t is alig éri el,kisebb fordulat mellett.
0
0
0
0
getcarter avatar
core clock 650-ről 700-ra, memory clock 1000-ről 1200-ra. nyomjam fel fullra a ventit?
0
0
0
0
sisko avatar
sykes írta:
na ez az , hogy melyiket és mennyire? feltoltam a core clockot és a memory clockot, a kombustor szétesett😠

Mégis mennyire toltad fel? Mert csak kis lépésekben szabad,a gpu-t pl.625-ről 650-re, a memory-t is ugyanigy(habár a lényeg a gpu-n van),és ha stabil,akkor mehet tovább.Nekem a HD4860 az eredeti 700/750 helyett 770/800-on megy stabilan.
0
0
0
0
getcarter avatar
na ez az , hogy melyiket és mennyire? feltoltam a core clockot és a memory clockot, a kombustor szétesett😠
0
0
0
0
roberto888 avatar
Felrakod és a kis csúszkákkal állítod az órajeleket.
0
0
0
0
getcarter avatar
üdv, az afterburnert hogy kell használni?
0
0
0
0
Furmann96 avatar
ok köszi én is vmi ilyesmiről olvastam
0
0
0
0
sisko avatar
Ha jól tudom(de nem biztos 😶)valami olyasmi,hogy rengeteg előre megírt jelenettel,eseménnyel van dolgunk.Pl a CoD-nál 10-szer csinálsz meg egy adott pályát,de az ellenfél mindig ugyanott,ugyanakkor és ugyanúgy jelenik meg,bármit is csinálunk.
0
0
0
0
Furmann96 avatar
sziasztok bocs, hogy ide írom de azt szeretném kérdezni mit jelent az, hogy egy játék script-es?
0
0
0
0
BRUgamer avatar
szasztok miért van az hogy amikor elinditom a Trackmania 2-t nem csinál semit ?
0
0
0
0
getcarter avatar
matyosowski írta:
sykes ha nagyon kell akkor vedd meg, azontúl GUGUL-ba beírod vagy ha "törvényszegő" vagy akkor torrent 😞

1. nagyon nem kell
2. nem veszem meg
3. kerestem mindenhol nem találtam
4. a feltöltés illegális nem a letöltés
0
0
0
0
bbhaver avatar
Mindegy megoldódott. 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
ha bajotok van egy EA szoftverrel és a terméktámogatást akarjátok elérni, javaslom hogy hívjátok fel őket, mert akkor 5 perc alatt megvan, e-mail-re 1 hónap alatt vagy még akkor sem válaszolnak.
0
0
0
0
matyosowski avatar
sykes ha nagyon kell akkor vedd meg, azontúl GUGUL-ba beírod vagy ha "törvényszegő" vagy akkor torrent 😞
0
0
0
0
alratar avatar
adam990304 írta:
Sziasztok!Egy óriási problémám van.Remélem tudtok segíteni.
Na szóval.Megvan a BF3 eredetiben.Originon nézelődtem,és valamit nagyon férre kattinthattam,vagy valami. 😕 Fent van a BF 3,viszont azt akarja,hogy szedjem le.Nem érzékeli,hogy fel van rakva.
1 megabites nettel pedig ez nekem luxus.Tehát van valami megoldásotok?

Nem ismerem annyira az origin rendszert, de nem hinném, hogy annyira bonyolult lenne.
Én azt javaslom, uninstalláld, majd rakd újra a DVD-ről.
Ha ezek után sem akarja az igazat, írj az EA Magyarország supportjának.
0
0
0
0
getcarter avatar
3D Mark Vantage - honnan lehet letölteni?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Egy óriási problémám van.Remélem tudtok segíteni.
Na szóval.Megvan a BF3 eredetiben.Originon nézelődtem,és valamit nagyon férre kattinthattam,vagy valami. 😕 Fent van a BF 3,viszont azt akarja,hogy szedjem le.Nem érzékeli,hogy fel van rakva.
1 megabites nettel pedig ez nekem luxus.Tehát van valami megoldásotok?
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Miért van az hogy megy a netem mégse találok egyetlen szervert sem MW2-n es MW3-an ? pedig azt irja hogy online
0
0
0
0
MrDaRkAnGeLGaMeR avatar
Értem én! 😃 De más 1080p videóját másodpercek alatt bepuffereli csak az ENYÉMET nem..!! Ez nem lehet a net hibája mert akkor a többinek sem kellene működnie...Nah de itt egy link hogy nektek hogy puffereli be: (Próbáljatok bele bele tekergetni)!!!

Saját videó: http://www.youtube.com/watch?v=15x8jP69BNg
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
tasiadam írta:
MrDaRkAnGeLGaMeR írta:
Sziasztok! 😃 Az a problémám lenne hogy amit a youtube-ra feltöltök videót 1080p-ben jóval több ideig tart be pufferelni a gépnek mint másnak az 1080p-s videóját..Mitől van ez?? :S Kb:2-6 gigás videókat töltök fel egyb.
Válaszokat előre is köszi! 😃

a 1080p mindg lassabb betöltésben és ez szerintem a szerver oka de a neté is, pl én 6 megát fizetünk de év eleje óta 0.1-et kapunk szóval ez is érdekes

Ez Magyarország. Itt még a nettel is csalnak, csak hogy jöjjön a több pénz....
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
MrDaRkAnGeLGaMeR írta:
Sziasztok! 😃 Az a problémám lenne hogy amit a youtube-ra feltöltök videót 1080p-ben jóval több ideig tart be pufferelni a gépnek mint másnak az 1080p-s videóját..Mitől van ez?? :S Kb:2-6 gigás videókat töltök fel egyb.

a 1080p mindg lassabb betöltésben és ez szerintem a szerver oka de a neté is, pl én 6 megát fizetünk de év eleje óta 0.1-et kapunk szóval ez is érdekes
0
0
0
0
MrDaRkAnGeLGaMeR avatar
0
0
0
0
akos328 avatar
MET4L írta:
Hellósztok, nálam olyan probléma lenne a CoD5-el, hogy a régebbi időkben felraktam és fel is patcheltem, de utána letöröltem a játékot, a patchek meg fentmaradtak, most megint felraktam a gamet, de amikor felakarom rakni a patcheket, akkor azt írja hogy már felvannak rakva, és így nem tudok patchelni. A patcheket meg külön nem tudom hogy lehet letörölni hogy utána felrakhassam. Mi a teendő?

Próbáld a vezérlőpult, programok telepítése, eltávolításánál. ha nincs, akkor indítsd el a patch telepítőjét hátha van olyan h uninstall.
Amúgy ha a pathcek maradtak akk elméletileg nem is kell patchelni.

Nekem egy olyan gondom van h leakarnám szedni az Super OneClicket de bárhonnan szedem azt írja h a fájl nem menthető mert a forrásfájlt nem lehet olvasni.
Tényleg bárhonnan szedem, bárhogy, bármivel. Ilyenkor mi a a teendő, vagy mia hiba?
0
0
0
0
no avatar
Üdv! Az lenne a problémám h haverom elindította a gépemen a nobrain.dk-t. :/ És azóta nem megy a youtube vmi megoldás esetleg?
0
0
0
0
Krinya15 avatar
sikerült, köszönöm szépen! 😀 😊
0
0
0
0
headhunter015 avatar
Töltsd le az EasyBCD-t és ott rámész az Edit Boot Menu és ott kitörlöd a win7 bejegyzést és lent katt a skip the boot menu aztán save settings és géprestart után már nem fogja kiírni. Remélem tudtam segíteni.
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem a razorosat nem lehet patchelni...
0
0
0
0
DCMAN avatar
az-az pontosan a razoros az teljesen jó,mind a sima játék, mind crackben.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Üdv!

Azt szeretném kérdezni hogy milyen GTAIV-et töltsek le ami működik rendesen és patch-elni is lehet mindenféle fatal error meg ilyenek nékül!?
Pl: Razor vagy milyen?
0
0
0
0
DCMAN avatar
én is a razor 1911-es gta IV -et szedtem le és a crack is razor 1911-es és jó..patch 1.0.7.0. de a 1.0.4.0-hoz is van jó razoros crack
0
0
0
0
no avatar
niteforce:Én a 11GB-s The Complete Edition Repackot töltöttem le,és tökéletesn megy+fel van patchelve fullosan(BlackBox)
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
Az miért lehet hogy be van lassulva a gép a film néha beszaggat túlterheltem vagy leszedtem valami programot ami lassitja mi lehet a baj?
0
0
0
0
Furmann96 avatar
sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet feltenni egy winchesterre Linuxot és Windowst azt tudom, hogy 2 partíció kell de a Windows NTFS formátum és a linuxnak más kell azt, hogy lehet megcsinálni, hogy menjen rajta mind 2.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Letöltöttem a GTA IV-t razor crack van hozzá. Fel kéne patchelni, mert így akad a game meg ronda is.
De akármilyen patchet töltöttem le, kiírja hogy fatal error és újra kell telepíteni.
valaki tud küldeni egy linket ami jó?
köszi előre is
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Krinya15 írta:
sziasztok! szeretnék egyik gépemre feltelepíteni a win98-at. aki ért hozzá és van türelme az tudna nekem segíteni? 😀

A merevlemez particionálását és formázását követően telepítheti a Windows 98 rendszert:
Helyezze a hajlékonylemezes meghajtóba a Windows 98 indítólemezét, és indítsa újra a számítógépet.
Amikor megjelenik a Windows 98 Indítómenüje, válassza a Számítógép indítása CD-ROM-támogatással lehetőséget, és nyomja meg az ENTER billentyűt.
Ha a CD-ROM-támogatásért az indítólemezen található valamelyik általános illesztőprogram felel, az alábbi hibaüzenetek valamelyikét kaphatja (ahol X a CD-ROM-meghajtóhoz rendelt meghajtóbetűjel):
X: meghajtó = Driver MSCD001

X: meghajtó = Driver OEMCD001
MEGJEGYZÉS: Ha a Windows 98 indítólemezéről történő rendszerindítás után nem érhető el a CD-ROM-meghajtó, telepítse az azzal szállított CD-ROM-illesztőprogramokat. A CD-ROM-meghajtó legfrissebb illesztőprogramjának beszerzéséről és telepítéséről szóló információért tanulmányozza az eszköz dokumentációját, vagy lépjen kapcsolatba a hardver gyártójával.

Helyezze a Windows 98 CD-ROM-ot a CD-ROM-meghajtóba, a parancssorban adja ki az alábbi parancsot, és nyomja meg az ENTER billentyűt.
X:\setup
ahol X a CD-ROM-meghajtóhoz rendelt meghajtóbetűjel.

Az alábbi üzenet megjelenésekor nyomja meg az ENTER billentyűt, és a telepítési eljárás sikeres végrehajtásához kövesse a képernyőn megjelenő útmutatásokat:
Várjon, amíg a Telepítő előkészíti a telepítést. A Telepítő rutinellenőrzést fog végrehajtani a rendszeren. A folytatáshoz nyomja meg az ENTER billentyűt.

forrás: http://support.microsoft.com/kb/221829/hu
0
0
0
0
no avatar
megvettem a BF3-at és nem tudom aktiválni a multiplayer részét .. nem tudjátok miért van ez ??? .. eredeti online pass-al .. de nem tudok aktiválni az accountot a játkban tudtok segíteni ?
0
0
0
0
Krinya15 avatar
sziasztok! szeretnék egyik gépemre feltelepíteni a win98-at. aki ért hozzá és van türelme az tudna nekem segíteni? 😀
0
0
0
0
R3mZy avatar
zola1995:
Próbálj a játék cfg-jébe felbontást álitani. Lehet nem birja a monitorod azt a felbontást amin inditja a játékot. általába akor jön elő feketeképernyő. vagy használj cfg-t ami lebutitja a játékot hátha ugy elindul

Letöltheted:www.mpcheat.eu
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
Mire jutottál??

Található erről a bizonyos kártevő hirdető oldalról való linkelés?
0
0
0
0
MoonW avatar
Na ennek utánajárok...
0
0
0
0
gytomi avatar
Már megoldottam, nem volt felrakva a Microsoft Visual C+++
0
0
0
0
roberto888 avatar
Teljesen nyilvánvaló, hogy mi a gond, nem tudja beolvasni a telepítő fájlt. Ha úgy töltötted le a játékot, akkor szedd le újra.
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok!!

A Win újratelepítése után egy játékot szerettem volna felrakni, de amikor futtatnám a setup.exét akkor ezt a hibaüzenetet kapom: Error reading setup initialization file

Segítsetek please!!
0
0
0
0
Furmann96 avatar
ott már nincs ezt én is mondtam neki de lehet, hogy csak vakoskodott majd mondom neki nézze meg még egyszer de azért kösz
0
0
0
0
DCMAN avatar
Vezérlőpult/programok eltávolitása....mivel csak azt törölte amit látott ezért még lehetnek különböző mappák elbujva...programok eltávolitása menüben rákeres és onnan teljesen kitörli
0
0
0
0
Furmann96 avatar
sziasztok az egyik barátomnak lenne egy olyan problémája, hogy feltette a java-t és nem tudom milyen meg gondolásból de uninstalálni akarta de csak egy olyat csinált, hogy letörölte onnan ahonnan látta és amikor felakarta újra akkor azt írja, hogy már van rajta egy régebbi verzió de ha a régebbit próbálja elindítani akkor nem indul előre is köszönöm a válaszokat a barátom nevében is! 😆 😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció