Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az lenne a kérdésem hogy forint alapú számlàval lehet vásárolni Steamen vagy azt át kell váltani eurós számlára?
0
0
0
0
susguy avatar
Ma kezdődött az őszi vásár, prepare your wallets
[LINK]
December 2.-áig, azaz jövőhét keddig tart.
0
0
0
0
no avatar
valaki tudna segiteni egy ideje nem voltam fent steamen és nem kapoh hitelesitö kodot ???mit tegyek
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ingyen Metro 2033: [LINK]
0
0
0
0
roba1996 avatar
Ha valaki meg vette a Call of Duty Advanced Warfare-t és nem kell neki az irjon rám mert akkor engem érdekelne és meg beszéljük a dolgokat!!!
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
szevasztok olyan létezik, hogy el tűnik a játék?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Ja akkor amit én mondok még early access szinten van?
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
meg egyenlőre sokkal több cucc van benne, építhetsz, járművek, több fegyver, szóval még egyenlőre ez a tartalmasabb
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
A régi verzió ugyanúgy elérhető szerintem, és elég jó. Én megvettem az újat, de laggos szar nekem, akiknek rosszabb gépük van maradjanak csak a réginél nyugodtan, rosszabb élményt nem nyújt.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Akkor nem tudod, hogy a Day-Z standalone lett?
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
húú én most csaptam le az arma 2 complete edition-re 30 helyett 6 euróért, nagy fogás számomra, mert már másfél éve akarok dayz-zni 😃
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Humblebundle-n ingyenes a Teleglitch: Die More Edition.
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm a sok válszt 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
gigazte:
Nem látom a problémát.

Én látom, nézd az órát és észreveszed! Egész nap az ember nem lehet toppon, főleg nem így éjjel! A betűk már összefolytak, és nem láttam meg a fától az erdőt, csak a 0%-ra figyeltem fel!😂
0
0
0
0
Ajax avatar
martin2124: Milyen jó dolgok is lennének ezek. Felrakok valamit és rögtön jön a pénz... méghozzá paypalra. Milyen jó is lenne. 😀 Jobb már csak akkor lehetne, ha a bankszámlámra jönne a pénz. 😃 Sajnos nem így működik. De Protein leírta, és jól írta.
0
0
0
0
susguy avatar
Mondjuk tetszene az ötlet, hogy egyből megkapom a pénzt, amint fölrakom az itemet. Lehet hogy senki nem venné meg 90000€-ért a ládáim, de úgy sem érdekelne, én már meggazdagodtam.
Sajnos ez nem úgy működik, mint a játékokban, mivel... nos, mert ez nem egy játék, itt rendes pénzzel vásárolsz, nem fiktív fizetőeszközzel.
Steam walletről nem tudsz kivenni pénzt semmilyen módon, ami pénzt kapsz rá, azt csak és kizárólag a Steamen használhatod föl.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
martin2124: amint megveszik tőled azonnal a Steam pénztárcádba megy az összeg. Ez az accountodhoz van csatolva, amelyről akár fizethetsz is (játékot, DLC-t).
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Nagyon új vagyok a Steam világában.Ha pl kirakok egy TF2-es cuccot a Marketra akkor hogy kapom meg a pénzt?Egyből vagy csak akkor amikor megveszik?És az a pénz a Steamemre megy vagy mondjuk Paypal-ra?
0
0
0
0
susguy avatar
gigazte:
Nem látom a problémát.

gyurmi:
Na, végre leesett valakinek 😆
0
0
0
0
CsehMedve avatar
tényleg 0%-kal van leárazva

Az milyen ha valami így van leárazva? 😂
Magyarul ugyanannyiba kerül mint egyébként..... 😂
0
0
0
0
gigazte avatar
Nem úgy néz ki, mert 18,99€-t ír, és írt akkor amikor írtam!
0
0
0
0
susguy avatar
Nem, nem volt átverés, tényleg 0%-kal van leárazva. Egyébként nem maradtál le, még mindig tart az akció.
0
0
0
0
gigazte avatar
Milyen jó, hogy az ilyenekről mindig lemaradok, pedig jól jött volna, vagy csak átverés volt?😆
0
0
0
0
susguy avatar
Gyerekek, világi akció van most Steamen, gyorsan csapjon le rá mindenki!
https://i.imgur.com/qzM8VZf.png
0
0
0
0
winrar avatar
Nagyon szeretem, az Origin a nyomába se ér.
0
0
0
0
susguy avatar
Ott legalább csak azok a játékok kaptát az áldást, amik meg is érdemelték (mert persze a CoD-ot biztos nem név szerint keresik Steamen, oda aztán kellenek a tagek ajánlásnak, biztos senki se keresne rá nélkülük), itt szinte, ha nem az összes játéknál valami szarkazmusnak nevezett baromság vagy csere ajánlat van az arcodba tolva. Bár ahogy nézem, azóta talán kicsit vissza lettek szorítva ezek a csenevészek.
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
TerrorDom: Egyszerű, rengeteg idióta ember él a földön akik ilyen mézes-mázas dolgoknak bedőlnek, aztán jön ide a sírás hogy hol az accountja és miképp lehet visszaszerezni.
0
0
0
0
gigazte avatar
Hanem 4 osztag SWAT-os is!😆
0
0
0
0
susguy avatar
Ha működne, nem csak 8000 ember kedvelné az oldalukat.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Egyszerű. Hogy a hiszékenyek még jobban elhigyjék az egészet.
0
0
0
0
susguy avatar
Persze, teljesen élethű, hogy egy noname oldal ingyen kulcsokat osztogat a legdrágább Steames játékokhoz. Legyen már annyi józan eszünk, hogy ekkora hülyeségeket nem veszünk be. Nincs olyan oldal ami ingyen osztogatja a(z amúgy fizetős) játékokat ekkora mennyiségben, és nem is lesz. Ha ennyire nem akarsz fizetni játékokért, akkor állítsd be kezdőlapnak a piratebayt és kész. Nem fogsz eredeti játékokat ingyen szerezni sehol sem. Pont.

Nekem a kék felülettel csak annyi bajom van, hogy nagyon emlékeztet a Big Picture-re.
Egyébként csak az új update-et bejelentő ablak ami eddig zavaró, az is azért mert elfoglalja a képernyő felét, de azon kívül teljesen átlátható az egész. Ajánlani nekem semmit nem ajánl, ami már meglenne nekem, keresésnél pedig most már be lehet állítani, hogy a meglévő játékokat ne mutassa a találatok közt.
Ez az új Curator rendszer viszont eddig egy katasztrófa, nagyon könnyen kihasználják "trollkodásra", ráadásul minden játéknál eléggé elől van fontosabb információkhoz képest. Ha jót akarnak, vagy valami varázslatot beleraknak, hogy ne csak baromkodás legyen belőle, vagy fogják és kiszedik onnan az egészet.
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Helló!
Szerintetek hamis ez az oldal?:[LINK]
0
0
0
0
gigazte avatar
Lehet maradinak fogok tűnni, de nekem nem tetszik! Megszoktam a régit, és úgy igazából nem a színekkel vagyok gondban! Az első gondolat, ami beötlött, hogy tornádó volt, hogy mindent egy helyre szórtak(Kiemelt Elemek)?😊 A régi főoldal 1000x jobb volt, és letisztultabb volt!
0
0
0
0
no avatar
Szerintem jó lesz. Szebb is, okosabb is.

Spoiler!
Off: Még úgy 3 óra van a CS Nexon: Zombies megjelenéséig (nyílt béta).
0
0
0
0
atstuff07 avatar
tök jó lett a Steam új feature-je, ti mit gondoltok?
0
0
0
0
susguy avatar
Feltételezem azért mert hivatalosan még nem jelent meg.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Majd ha kiadják akkor ott lesz...
0
0
0
0
no avatar
Hát akkor az lesz (mármint üres fiók). Egy próbát még lehet megér.
0
0
0
0
Takumi Fujiwara avatar
Dono:
Ez alapján nem mennék oda.
[url]https://www.mywot.com/en/scorecard/steampowers.net?utm_source=addon&utm_content=popup-donuts[/url]
De... máshol meg azt írják hogy megy. HA tényleg ki akarod próbálni, csinálj egy új steam fiókot és azzal jelentkezz be a biztonság kedvéért.
0
0
0
0
susguy avatar
Nem feltétlenül kamu, bár elég gagyin néz ki, és nézve, hogy miket kell csinálni a pontokért, vagy 25 évbe fog telni mire összegyűjtesz 5$-t, vagy folyamatosan pénzt költesz különböző dolgokra, hogy legyen egy minimális összeged Steamen. Igen, nagyon sok survey-re írja hogy FREE, de a legtöbbet kínszenvedés kitölteni, vagy nem is lehet, vagy még csak nem is ingyenes.
0
0
0
0
no avatar
Ez az oldal megbízható? Használja valaki? Működik?
[LINK]
0
0
0
0
gigazte avatar
Valakit nem érdekel valamelyik kupon?
https://kepfeltoltes.hu/140918/10356257_544250642374255_4348899446072835788_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
no avatar
Na sikerült vissza szereztem az accountomat amit elloptak..kicsit későn válaszoltak kb 1hét múlva..de megérte. magyarul írtam nekik
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Nem. Ha egyszer kigyűjtötted a kapható kártyákat, maximum "booster pack" által tudsz kb 3-4 kártyát kapni még amiket néha(elég ritkán)kapsz. A kitűzőknél jelzi mennyi kapható kártyád van még hátra az adott játékból. Ha annyira akarod pár ingyenes játékhoz járnak kártyák, ha van elég türelmed leszeded, futtatod a háttérben és fél-1 óra alatt megkapod mindet. Amúgy egyre többen dőlnek be ennek az account lopós csere szarságnak? Utóbbi 3 napban 5 ismeretlen vett fel steamre csak úgy heccből, annyira nevetséges komolyan.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Oké köszi szépen. Akkor valahogy összeszedem majd a többi 4 hiányzó BL2-es kártyát. Igazából azért kérdeztem csak mert pl bordrlands 2-nél alig 20 perc alatt 2 Salvadore kártyát is kaptam. Ebből kiindulva gondoltam hogy akár többször is össze lehet szedni azt a 3-4 kártyát.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Nem. Egyszer lehet "kitermelni" a kártyák felét egy játékból.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Steam játékkártyákról szeretnék érdeklődni. Nem vagyok jártas a dologban, így az érdekelne, hogy: olyan játéknál ahol kártyákat lehet gyűjteni, összegyűjtöm az összes lehetséges kártyát amit játékból lehet kapni (az összes kártya felét), de azokat elcserélem olyanokra amiket csak csere útján lehet szerezni akkor azokat a kártyákat újra megkaphatom játékból igaz?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
0
0
0
0
adata4g avatar
windows liv-ot le frisitette magától de beírom az adataimat és nem enged be hogy tudja multizni :'(
0
0
0
0
atstuff07 avatar
adata4g: frissítette a Windows Live-ot? automatikus mentés be van kapcsolva?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció