Én Avant Browsert hazsnálok!
Sokkal jobb,mint a Mozzila,mer nem zabálja annyira a MEMORIÁt!
Mig a Mozzila levesz nekem110-et a Avant Browser meg csak 70-80! 😆űNemmind1 azér
mondhatjak sokan, hogy a ie a legbiztonsagosabb, de ha lassu akko, minek hasznalni.
a chrome es a firefox hasonlo sebesegu, de az elobbi meg uj, s nem biztonsagon, s van egy csomo baj vele, viszont az utobbi regi, s nagyon sokan hasznaljak, s hamar rajonnek a problemakra, s kijavitjak azokat, szerintem a chrome csapat meg nincs azon a szinten, mint a firefox.
a tobbi bongeszorol nem akarok nyilatkozni, hisz azokat nem probaltam.
en firefox parti vagyok, a szuleim ie-t hasznalnak, mert nem ismerik a firefoxot, s nem is akarjak megtanulni.
Én eddig internet explorer 7/8 -at használtam de láttam , hogy majdnem mindenki firefox-ot használ , hát én is kiprobáltam..
Egyik letöltésnél észrevettem , hogy firefox alatt meg-meg ugrik a letöltése sebbeség pl. jön 115-tel és felmegy egy kicsit 170-re
és lassan visszamegy 115-re.. igy gyorsabban jöttek le a dolgok.. hehe.. azóta én is firefoxot használok😆
Sok böngészőt részletesen kipróbáltam. Nekem a firefox jött be a legjobban.
Gyors, biztonságos, kényelmes használni. A legtöbb hibát a firefoxban találtak és nagy részt ki is javították. Én csak tanácsolni tudom főleg ezt a v.3.5set. 😀
Firefox-ot használok én is! Már egy csomó mindent beállítótam az én igényeimnek megfelelően, raktam rá egy szép fekete-kék témát, és kész a tökéletes böngésző! 😉 😆
Avantot régen használtam, nem értek hozzá, de nekem nagyon hasonló volt az IE-hez :$
Google chrome nem vmi bizsonságos, szal azt inkább cseréljétek szerintem 😀
Firefox-ot használok,általánosan nekem bejön, de fenn van még opera és ie is. 😀
hát ez azér kicsit bántó h tényleg nemhasználja senki az avantot, de hogy nem is ismeritek!😆😆....nekem akkoriban ajánlottaák mikor megvettem a régi gépet azóta minden évbe frissítik minimum 2x a verzióját😃..és nekem 2x jobban bejött mindegyiknél..😃
Én google chrome-ot használok, de tesztek szerint az IE a legbiztonságosabb, nálam nemvolt lasu, csak most vmiért beszart azt azé tök lassu külben a 64ites még jó 😆
Na meg ultra ritkán expl. 8-at a Mafia Toolbar végett! 😃
Sokkal jobb,mint a Mozzila,mer nem zabálja annyira a MEMORIÁt!
Mig a Mozzila levesz nekem110-et a Avant Browser meg csak 70-80! 😆űNemmind1 azér
a chrome es a firefox hasonlo sebesegu, de az elobbi meg uj, s nem biztonsagon, s van egy csomo baj vele, viszont az utobbi regi, s nagyon sokan hasznaljak, s hamar rajonnek a problemakra, s kijavitjak azokat, szerintem a chrome csapat meg nincs azon a szinten, mint a firefox.
a tobbi bongeszorol nem akarok nyilatkozni, hisz azokat nem probaltam.
en firefox parti vagyok, a szuleim ie-t hasznalnak, mert nem ismerik a firefoxot, s nem is akarjak megtanulni.
Egyik letöltésnél észrevettem , hogy firefox alatt meg-meg ugrik a letöltése sebbeség pl. jön 115-tel és felmegy egy kicsit 170-re
és lassan visszamegy 115-re.. igy gyorsabban jöttek le a dolgok.. hehe.. azóta én is firefoxot használok😆
Google chrome a leggyorsabb böngészö😆
+ a legbiztonságtalanabb is 😉
Gyors, biztonságos, kényelmes használni. A legtöbb hibát a firefoxban találtak és nagy részt ki is javították. Én csak tanácsolni tudom főleg ezt a v.3.5set. 😀
Google chrome nem vmi bizsonságos, szal azt inkább cseréljétek szerintem 😀
Firefox-ot használok,általánosan nekem bejön, de fenn van még opera és ie is. 😀