Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De mai napon vettem már telefont és Nokia Lumia 630-ra esett a választásom.
Gyurmi kollégának adok igazat abban a tekintetben, hogy amire használni szeretném. Nem játékra kell a telefon, arra van Pc. Legyen megbízható, jól kezelhető és stabil rendszerű telefon. És ez nekem bőven tökéletes. Előző telefonom Androidos volt, de már most ez jobban tetszik, mint az majdnem 2 év használatot követően! 😀
Viszont ha a mai trendnek megfelelően, játszani szeretne, appokkal, widgetekkel telepakolni akkor tényleg a rugalmasabb Android a jobb választás.
szerk.: Látom lejjebb az ace 3-mat nézted inkább, azt ajánlanám a nokia helyett. Többen is szerették meg összességében jobb. valamiben rosszabb pl. kisebb kijelző, csak két magos, de, ha egy közép kategóriás telefont akarsz venni sokkal jobban megéri, még olcsóbb is. 😀
Nézegettem más telefonokat is, és egész korrektnek tűnik a Nokia Lumia 630. Valakinek valami tapasztalat róla?
Szerintetek melyik telefont érdemesebb választani?
Samsung Galaxy Core Plus vagy Samsung Galaxy Ace 3 ?? Egy árkategóriában vannak szinte, az Ace 3 1-2 ezerrel drágább csak, de nem tudok dönteni. Melyiket ajánlanátok leginkább?
Szerintetek melyiket válasszam?:
LG G2 16GB
Huawei Ascend P7 16GB(de ebbe lehet micro SD kártyát tenni)
Mind2 85.000FT-ért venném.A válaszokat pls indokoljátok is meg.
Sony Z2 szeretnék venni, nézegettem milyen árakba mennek ezek a telok. És azt vettem észre, hogy baromi nagy ár különbségek vannak! A T-mobile,Vodafone-nál pl. 180.000-200.000 ft de aztán beirtam árukeresőbe, ott pedig csak 140.000 körül vannak. Mi az oka ennek, hogy ekkora ár különbségek vannak? Megéri-e venni egy ilyen netes oldalról telefont , ez alatt azt értem ,hogy ugyan olyan minöségü telefont kapok a kezembe mint például egy Vodafone-ba?
Ferrari056: Ez nekem is akkumulátorgondnak tűnik, akkor csere. Kivéve ha ROM csere volt, akkor hasznos lehet az akkumulátor adatainak törlése (wipe battery stats).
Lenne egy fontos kérdésem.
Van egy ZTE Grand X In telefonom, 2 és fél éves kb. És tapasztaltam, hogy egyre gyorsabban merül, de tegnap este óta érdekes dolog történt, pillanatok alatt lemerült a telefon + este feltettem töltőre és nem töltötte a telefont, miközben rajta volt a töltő. Rajtahagytam egész éjjel és reggelre olyan 65% volt a töltöttségi szintje, de egy 1 percre használtam, kapásból 3%-ot esett, visszatettem töltőre, jelezte is, hogy tölt, de tovább csökken a szintje.. Most már csak 50%-on van, de töltés alatt van..
Valakinek valami tanácsa, tippje? Esetleg aksi csere kellene?
Lg nexus 5röl véleményetek ?
Egyb most néztem meg az árakat. te biztosan S4-re gondolsz? Mivel az új az nem "csak" 15 ezerrel drágább mint az SP.
Huawei G6, ami a P7snek az öccse, 4.5", fain fényképező, és még azt mondják jól is szól. Teleorrnál természetesen nem elérhető.
Ejjj de hiányzik a 90es évek, 2000es évek eleje, nem volt ilyen problem 😃
Szia. Én már több mint másfél éve nyúzok egy Z-t, kapott már szegény hideget-meleget. Nagyon szeretem, jól összerakott, és kellő teljesítménnyel bír. Gondolkoztam egy Z2 cserén, de jobban belegondolva nem látom értelmét. A Z-nek is számomra minden téren kielégítő a teljesítménye, nem lennék sokkal előrébb egy Z2-vel.
Ha nem Z-m lenne, akkor gondolkodás nélkül Z2-t vennék most, de így valami nagyobb előrelépésre várok.
Ha az anyagiak úgy engedik, akkor nem kell félni a Z vásárlástól, nem fog csalódást okozni. Nem olyan rég még csúcsmobil volt, azóta nem változott olyan nagyot a világ. A játékok fele teljesítményű cuccokon is kellőképp futnak, a fotók pedig már az ezelőtti Sonykon sem voltak rosszak. A videó nem tökéletes de vállalhatóak, én rendszeresen filmezek vele a Hungaroringen. Itt megnézheted. [LINK] [LINK]
A röccenések az eredeti felvételen nincsenek, illetve nagyon minimálisan néha van, a Youtube konvertálás után lett ilyen darabos. Beállítottam, hogy a YT javítsa ki a kézremegést, de nem feltétlen lett tőle jobb a felvétel, inkább rontott rajta. Gyors mozgásoknál, mint pl. itt a versenyautóknál hajlamos elmosni dolgokat, de alapvetően használható egy mobilhoz képest.
Érdekelne hogy mi a véleményetek a Xiaomi Mi3-ról.90.000FTért szerintetek megéri a 64GB-os verzió?
Megérdekelne hogy valaki tud-e valami jó kis oldalt ahol telefon bisztósítást lehet kötni?
Legjobb telefon ilyen áron.