Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nahh, sikerült, ICE Armor 3-at tettem fel, nagyon tetszik és pörög mint állat, csak a procit kb meddig húzhatom, ugyanis vannak ezek az órajel beállítások 😀
Menyi az alap orajel?
ezt nem nagyon értem. 40 körül már lehet kapni (persze használtan, de ott is vannak szép állapotúak). S-re egyébként minden fajta rom van, és azokkal nagyon jó az a teló (nem mintha alapból nem lenne az)
Nemá! 2 hete méztem és 70 ezer alatt használtan garancia nélkül gyári androiddal karcos képernyővel nem találtam.
én folyton belebotlok 1-1 olyan S-be amin alig látszik hogy használt és 40 körül adják
ezt nem nagyon értem. 40 körül már lehet kapni (persze használtan, de ott is vannak szép állapotúak). S-re egyébként minden fajta rom van, és azokkal nagyon jó az a teló (nem mintha alapból nem lenne az)
Nemá! 2 hete méztem és 70 ezer alatt használtan garancia nélkül gyári androiddal karcos képernyővel nem találtam.
Meg ha miliomos vagy akkor a Sima Galaxy S
De én is ugy keztem belee amikor ezta megvettem hogy azt se tudtam hogy mi a rom. De megtaláltalak titeket meg 1 jo pár romolos videót és megvilágosodtam.
Na akkor elmondom sorban :-)
1: leszeded a rom-ot ess egy Clockworkmod 5 recoveryt. Mindkettot kicsomagolas nelkul az SD kartyara masolod.
2: belepsz a recoverybe, es menj oda hogy install update from sdcard vagy install zip from sdcard. kivalasztod a clockworkmod fajljat. Telepited. utana kapcsold ki a telefont.
3: kapcsold be es menj be a recoverybe es ha jol csinaltad akkor mar a cwm lesz. itt mar sokkal tobb funkcio van. itt kell factory reset, wipe cache. Menj be hogy advenced es ott wipe dalvik cache.
Most menj vissza (bekapcsolo gomb) az advenced menubol a fomenube. tedd fel a cwm hez hasonloan a rom-ot. ha kesz akkor reset.
4: reboot. indul az uj rom adj neki ugy 5-6 percet neki elso alkalommal. ha bebootolt akkor restart es ujra recovery. Csinalj ujbol egy wipe cache-t. utana az advenced menube menj es csinalj egy battery stats resetet. inditsd ujra a telefont es hasznald a rendszert:-)
Oks, kösz. Így már kicsit érthetőbb!:D Holnap szerintem kis is próbálom, mivel most nagyon le vagyok merülve:D
1: leszeded a rom-ot ess egy Clockworkmod 5 recoveryt. Mindkettot kicsomagolas nelkul az SD kartyara masolod.
2: belepsz a recoverybe, es menj oda hogy install update from sdcard vagy install zip from sdcard. kivalasztod a clockworkmod fajljat. Telepited. utana kapcsold ki a telefont.
3: kapcsold be es menj be a recoverybe es ha jol csinaltad akkor mar a cwm lesz. itt mar sokkal tobb funkcio van. itt kell factory reset, wipe cache. Menj be hogy advenced es ott wipe dalvik cache.
Most menj vissza (bekapcsolo gomb) az advenced menubol a fomenube. tedd fel a cwm hez hasonloan a rom-ot. ha kesz akkor reset.
4: reboot. indul az uj rom adj neki ugy 5-6 percet neki elso alkalommal. ha bebootolt akkor restart es ujra recovery. Csinalj ujbol egy wipe cache-t. utana az advenced menube menj es csinalj egy battery stats resetet. inditsd ujra a telefont es hasznald a rendszert:-)
Ennél pl. Bekapcsoló és középső gomb.
tothricsi95: minden helyen le van írva hogy kell, ha elakadsz itt is kérdezhetsz, nem lesz gond :)
Jah..
Ehhez kell amúgy valamilyen más recovery vagy jó az alap? Mert azt nem írja.
Amúgy meg csak ennyi:
1.Copy Zip to SD Card - Ez tiszta.xD
2.Reboot into recovery - Ez is (meg majd vélaszolsz rá, h meikbe)
3.Wipe Data/Factory Reset * You don't need to do this step if you previously had a DDKQ8 or an older version of the SGS rom.* - Igazából ez is tiszta Recovery-n belül van 2 olyan opció, hogy wipe data és factory reset és mind a 2-t meg kell csinálni.
4.Wipe Cache Partition - Gondolom ez is recovery-n belül van, és ugyanugy kell megcsinálni mint a 3. pontban.
5.Install Zip From SD Card - Ez is tiszta.
6.Flash ROM - Ez WTF. XD
7.Reboot - Ez szintén alap.: D
[LINK] Ez alatt a videó alatt részletesebben is le van írva, igaz itt van valami Dalvik cache ami nemtudom mi, meg itt nincs olyan, hogy Flash ROM!..
tothricsi95: minden helyen le van írva hogy kell, ha elakadsz itt is kérdezhetsz, nem lesz gond 😀
Samsung Galaxy S2 (Touchwiz4) ROM Galaxy Ace-re
Letöltés: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1453165
Vélemény?:D
szerintem tedd fel, gyors, szép, bár vannak benne TW3-mas elemek is, de nagyon jó.
Akksival is takarékos
Akkor lehet megpróbálom majd. Habár félek tőle, de mindegy egyszer élünk.. xD Még sosem csináltam ilyet szóval érdekes lesz. Telepítés egyszerűnek tűnik amúgy.
Letöltés: http://forum.😆a-developers.com/showthread.php?t=1453165
Vélemény?😃
szerintem tedd fel, gyors, szép, bár vannak benne TW3-mas elemek is, de nagyon jó.
Akksival is takarékos
A mobilarénás teszt ponthogy nem jó. Azok akkor készülnek mikor az adott teló hót friss akkor még semmi infó hogy lesz e frissítés. Ilyenkor max annyit mond a gyártó, hogy persze hogy lesz frissítés igen mindenképp. Pár hónap múlva meg kijelenti a gyártó hogy bocsi bocsi nincs rá időnk. Szóval a friss híreket kell nézni.
Én mindig őket olvasom. Mert tudják hogy mi mi. Mi az A9 es proci... Tudják mi a vas benne. Nem csak a rizsát irják le. Meg rohadt sok teszt rengeteg telefon van. Az én nokia 2770 clasik omat is megtalaltam ott amit 2010 ben vettem.
Vélemény?:D
Samsung galaxy s advance-ra lesz mostanában 4.0?
Lehetsékes. olvasd el a mobilare.hu-n a telefon tesztet biztos irja.
Szerk:már megtaláltam magam is..megkapta! 😀
Hat kartya olvasom jelenleg nincs de ha csak ezen mulik akkor go tesco 😃D hat koszonom az eddigi segitsegeket, kicsit feldobta a napom 😃
ha bekapcsol akkor semmi baja nincs a telefonnak.
Samsung Galaxy S3 ROM Galaxy Ace-re :
szép, gyors, de a V2 még erősen bugos, a V3 már csak napok kérdése.
Az picit komplikáltabb de ha egy costum romot fölrak attól még csak jobb lesz a telója
ZTE-n segít :)
Nem tudom hogy az Ace-re miért nincs normális. mindegy :)
Meg tudod csinálni egyszerűen, egy kártyaolvasóval a memóriakártyára másolsz egy főzött ROM fájlt, ezt XDA-ról tudod beszerezni, az megbízható hely, utána csak fel kell tenni. Persze ha most a gyári recovery van, akkor egy CWM-et is tegyél fel hozzá.
Tegnap vettem Sony Xperia Tipot, nem rossz csak elég kínai nekem. Az előző telefonomon gond nélkül mindent megtaláltam, de itt mindenhez segítség kell, mert olyan össze-visszaság van. Szóval csak annyi lenne, hogy alapból van benne 2gb + szabad hely és gondoltam rakok rá játékot. Rá dugtam a gépre a telót, beraktam a játékot az Android/data mappába, na de a telón nem találom sehol, így nem tudom telepíteni a játékot. Valaki nem tudja merre találom, mert már nagyon felidegesít.
Sonykon nem nagyon van fájlkezelő. ha van is úgy hívják, hogy AndroZip vagy valami ilyesmi..(legalábbis haverom Live w/ Walkman-én az volt) azt megnyitod, megkeresed, és telepíted a játékot. Ha nincs ilyen, akkor letöltöd pl. ezt: [url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metago.astro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tZXRhZ28uYXN0cm8iXQ..[/url]
Google Play-ről telepíti magát, majd megnyitod, és megkeresed a játékot abban a mappában ahova tetted, és telepíted!:D
Sziasztok!
Samsung Galaxy Ace telefonom van, és már megint rossz az akksija. Szervizben volt, előtte viszonylag jó volt, most viszont ahogy reggel lekapom töltőről, benyomok zenét, és mire beérek suliba már lemegy 10-05%, pedig ez fél-háromnegyed óra. Napközben kikapcsolom a netet ha nem használom, wifi, többi persze mindig ki van kapcsolva, fényerő 0, és pár perc netezésen kívül semmit nem csinálok. Így mire hazaérek, egy 6-7 óra után már 15% alatt van az akksi. Csináltam egy battery stat resetet, de most ez sem segített. A telefonban már amúgy a 2. akku van, ezt nyár végén vettem bele, rendes gyári, az előző felpuffadt, és már csak ilyen 5 percet bírt vele a teló.
Nem tudom mi lehet a baja, mert tényleg szolidan használom, nincs játék, nincs állandóan net...
Eredeti a rom a telfonon? mert ha nem akkor lehet a főzött rom a ludas (: igen lehetséges osztálytársamnak is x8 as fél óra alatt lemerült a főzöt rommal. (a galaxy ace nagyon problémás).
Samsung Galaxy Mini elbírna futtatni egy Tekken 3 játékot? meg ha kell hozzá akkor akár egy emulátort is? és ha igen akk nem tudjátok honnan tudnám leszedni ingyen? :$ 😃 csak mert haverommal próbálkozó szelleműek vagyunk és gondoltuk kipróbáljuk ezt is csak előtte tájékozódom 😃
igen az lehet, hogy az android nem jól érzékeli
És erre létezik megoldás vagy ujra kell telepiteni?Esetleg azt hogy kell?Tudtok adni egy részletes leirást mit kell hozzá letölteni,mit telepiteni meg mit mien sorrendben?
Kevesebb avagy több feszkót meg akkor ad a telefon, ha a VR kockái vagy ha úgy tetszik, mosfetjei rakoncátlankodnak. Ez elég ritka hiba, de előfordulhat.
Ha meg az telefonban rossz valami, akkor hogy lehet hogy előzőleg jobb volt az üzemidő? Most visszarakom azt a firmware-t ami viszonylag jó volt rá, meglátom azzal hogy fog viselkedni.