Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MentaLike avatar
Akkor felejtős a dolog... kár. 😞
0
0
0
0
Puffin avatar
a Core2Duo-t semmiképp nem kezeli
0
0
0
0
MentaLike avatar
TaylorXIII - Lehet, hogy egy kicsit értetlen vagyok de akkor ez azt jelenti, hogy a haverom Core2Duo-ja belemenne az alaplapomba? Ja és még vmi milyen táp kell neki? Hány wattos? Mert az enyém nem egy mai darab. 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
computer55: Én eszerint úgy látom a Pentium D mehet bele és látod melyek(igaz D2151-x1 van ebben a táblázatban [LINK]
De eszerint a hirdetés szerint kezeli a pentium d procikat szóval egybevág az előző pdfel. Szóval ja, támogatja bár nem mindet a pdf szerint. http://hardver apro.hu/apro/fujitsu_siemens_d2151-a1_2/hsz_1-1.html
0
0
0
0
cseszka avatar
Ameiken hagyod,nem árt neki,én csak akkor áramtalanitok,ha villámlik.
0
0
0
0
frank04 avatar
Sziasztok! Vettem egy Samsung UE40F6100AWXXH 3D LED tv-t. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a legjobb neki kikapcsoláskor?
1, Ha nem kapcsolom ki a "power" gombbal, és világít egész este,
2, vagy ha a power gombbal is kikapcsolom, de az elosztót nem,
3, vagy ha az elosztót is lekapcsolom?
Köszi szépen!
0
0
0
0
techman86 avatar
computer55 nem tudja valószínűleg a két magosokat, az A2 -nél írják a dual core-t ! de rakjátok bele az a biztos 😀
0
0
0
0
GaboC avatar
2 merevlemez van a gépembe és az egyiknek szokása folyton leállni, majd újra indulni hang kiséretében😃 Az energiagazdálkodás menüben már kikapcsoltam a merevlemez kikapcsolását, ha nem használom, de ettől független csak ki/be kapcsolgat. Valaki?
0
0
0
0
szilver avatar
Nagyon jó CPU.Nekem bevált.Nézd meg a konfigomat ,abból lehet ki tudsz indulni valamerre. 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
nem csak az a lényeg, hanem a többi cucc is... mi lesz még mellette?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
AMD FX-8350 4GHz AM3+ procihoz mekkora tápra van szükség? 😀
0
0
0
0
Devis avatar
Hector maio, Taylor:
Próbáljátok ki ezt, hátha. Telepíteni se kell.
[LINK]
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziasztok!
Vki megtudná mondani, hogy az én alaplapomba bele menne-e egy 2 magos proci. (Mert az egyik haverom nemsokára lecseréli egy 4 magosra és lehet hogy megkapom az övét, asszem 2.2GHz vagy 2,4GHz magonként). Elpre is köszi a választ. 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nincs semmi ördöngösség a progiban. Roppant egyszerű. Én még használat előtt a pandriveot le szoktam formázni NTFS-re. Van neked egy windows DVD-d akkor? Na abból kéne csinálni egy képgájlt amit pl a neroban tudsz megtenni. Van Nerod?
0
0
0
0
Adam996 avatar
[LINK]

Erre a programra gondoltok? És ezt hogy kell használni?
0
0
0
0
Puffin avatar
úgy ahogy mondod! Bootolható pendrivot kell készíteni azzal a progival amit Taylor írt. De azt csak ISO képfájlból tudsz
0
0
0
0
Adam996 avatar
Na az nekem így kínai. 😃
Ezt úgy csináltam hogy volt nekem egy CD-re írva Win 7, és azt már telepítettem 5-ször kb. a gépemre legutóbb 2 hete meg más gépre is tettem már fel szóval a Win7 jó de pendrive-ra, ezt úgy tettem csak rá hogy betettem a CD-t a gépembe, és utána rákötöttem a gépemre a pendrive-ot, és utána átmásoltam egy az egyben a CD-ről a Pendrive-ra a fájlokat. Lehet ez a gond?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Bootolható lett biztos a windows? Windows 7 usbd dvd download toolal csináltad windows képfájlból?
0
0
0
0
Adam996 avatar
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy van egy Acer Aspire One D270 Netbook-om amit újra szeretnék telepíteni odáig eljutottam hogy F12-vel belépek a boot menübe kiválasztom hogy USB-ről boot-oljon de onnan mintha elindulna és egyszer csak elsötétedik a kép és semmi pedig vártam 30 percet és ügye CD-ről nem tudom telepíteni a Windowst mert nincs benne CD olvasó mert Netbook. Tippek hogy mit kéne csinálnom?
0
0
0
0
no avatar
Időközben sikerült megoldanom a problémát!
0
0
0
0
PhantomVII avatar
sacpatrik
Ellenőrizd,hogy a csatlakozók "csavarjai" megfelelően meg vannak-e húzva(márha ezzel a típusú kábellel csatlakozik a a vidikari a monitorhoz)
0
0
0
0
Bronson avatar
vga helyén van, tápkábellel együtt?
0
0
0
0
no avatar
Üdv!

Olyan problemam van hogy proci pasztázás utan rendesen vissza raktam mindent és a monitorom az istenért nem talál jelet. Csak villog a bekapcs.gomb es fekete képernyő.
Ram törölgetős dolgot már próbáltam.
0
0
0
0
Bronson avatar
Foxconn... kb ilyen Codegen kategória, talán kicsivel jobb minőség...
0
0
0
0
dave500 avatar
Sziasztok!
Van egy kis problémám.. akartam telepíteni egy programot, ami .msi, és azt írta a gép, hogy "nem lehet hozzáférni a windows installer szolgáltatáshoz, ez akkor fordulhat elő, ha nincs megfelelően telepítve...." blabla. Erre mi a megoldás? Kerestem a szolgáltatásoknál olyat, hogy windows installer, de nincs.. nem akarok megint reinstall-t csinálni, mi lehet a baj?
0
0
0
0
no avatar
Köszi. Közben megnéztem, hogy csak 2 giga ramom van. Mit érdemesebb venni: ramot vagy új procit?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Lenne egy kerdesem. Vajon az en gepemen fog menni ?
vagy akadozni fog ?
2 gb ram,
Intel Core 2 Duo 1,8Ghz
256 MB GeForce 8400M GS
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok

Egy gtx 650-es vidi kártyához milyen procit vegyek ami jól meghajtja? Elég egy olyan ami éppen hogy meghajtja. (a mostani procim egy pentium dual core e5700, ami nem valami jó)
0
0
0
0
barnav avatar
az attól függ milyen 420W-os noname vagy valami ismertebb ( FSP, CORSAIR, stb) de elvileg elégnek kell lennie
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Most vennék egy hd7850 2gb oc-t,de a gépemben csak egy 420w-os táp van.Az lenne a kérdésem,hogy elbírná e?
A gép többi cuccai:Cpu:Athlon 750k,Ram:4+2gb ddr3 1333mhz,Hdd:Seagate Barracuda 320 Gb

A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
Puffin avatar
előrelépés lenne igen! De én ajánlanám azt is ami nekem van! 😀
Kiváló szellőzésű, rengeteg ventit lehet bele tenni! Nekem 7db 12cm-es van benn! 😆
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Értem és akkor egy ilyen kisebb fajta M-Tech ház után egy Cooler Master Elite Knight 350-es gép ház már jelentős javulást jelentene? 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Persze.Minél jobban szellözik egy gépház,annál hüvösebb tud lenni bent minden.Persze ehhez kellenek a ventik is h megfelelö légáramlat legyen.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
A gépháztól is függ a CPU hömérséklete?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Szedd le a legújabbat. Haveromnak is ez volt 2 napja és felfrissítette a legújabbra és a probléma megszűnt. De az is biztosan megfelelő megoldás amit Dani46 írt.
0
0
0
0
Dani46 avatar
asus

torrent/beállítások/beállítások/haladó/lemez cache/gyorsító tárhoz tegyél pipát és ad meg te mb ba mondjuk 1000-1500 nekem úgy jó lett!
0
0
0
0
bukta2 avatar
asus1650

Először is szakadtam egy jó nagyot a kommenteden 😃
Másodszor, nekem is volt 1szer hasonló problémám,de nekem egy másik uTorrent verzió meg is oldotta a problémám, ha még esetleg nem próbáltad akkor próbáld meg.
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Reggelt

Azt miért csinálja a torrent maga a program , hogy elindítok egy letöltést és 98-100% -ban
használja a merevlemezt ? ( 3.3.2 uTorrent )
Dunának megyek menten , pofám leszakad ide is mire be tudtam lépni lefőtt a kávé.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Megoldodott a problémám egy gép ujratelepitéssel
0
0
0
0
no avatar
Kamaa Nézd meg a profilomban a gépem, kicsit több mint 100 ezerből megvolt. Az AC4 és a BF3 is simán megy.
0
0
0
0
Kamaa avatar
Sziasztok! Tesóman szeretnék gépet összerakatni játékokhoz. pl: ac4,bf3 stb..
valaki tudna segíteni?
100 ezer forintom van rá.
0
0
0
0
Puffin avatar
Core 2 Quad Q9000-es szériát
0
0
0
0
no avatar
Milyen procit ajánlasz?
0
0
0
0
Puffin avatar
az alaplap csere nem hozna gyorsulást! Erősebb proci + több memória
0
0
0
0
no avatar
CPU: Pentium (R) Dual-Core E5700 3. 00 GHZ
Vidi kártya: Nvidia Geforce GTX 650 1 GB
De a gépem nagyon lassú, alaplap csere talán megoldaná?
0
0
0
0
Puffin avatar
Tomix354: Nem tudjuk a géped többi adatait, így nehéz válaszolni. De nem valószínű hogy megérné alaplapot váltani
0
0
0
0
no avatar
A másik van a gépemen, megéri, hogy kicseréljem?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció