TaylorXIII - Lehet, hogy egy kicsit értetlen vagyok de akkor ez azt jelenti, hogy a haverom Core2Duo-ja belemenne az alaplapomba? Ja és még vmi milyen táp kell neki? Hány wattos? Mert az enyém nem egy mai darab. 😀
computer55: Én eszerint úgy látom a Pentium D mehet bele és látod melyek(igaz D2151-x1 van ebben a táblázatban [LINK]
De eszerint a hirdetés szerint kezeli a pentium d procikat szóval egybevág az előző pdfel. Szóval ja, támogatja bár nem mindet a pdf szerint. http://hardver apro.hu/apro/fujitsu_siemens_d2151-a1_2/hsz_1-1.html
Sziasztok! Vettem egy Samsung UE40F6100AWXXH 3D LED tv-t. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a legjobb neki kikapcsoláskor?
1, Ha nem kapcsolom ki a "power" gombbal, és világít egész este,
2, vagy ha a power gombbal is kikapcsolom, de az elosztót nem,
3, vagy ha az elosztót is lekapcsolom?
Köszi szépen!
2 merevlemez van a gépembe és az egyiknek szokása folyton leállni, majd újra indulni hang kiséretében😃 Az energiagazdálkodás menüben már kikapcsoltam a merevlemez kikapcsolását, ha nem használom, de ettől független csak ki/be kapcsolgat. Valaki?
Sziasztok!
Vki megtudná mondani, hogy az én alaplapomba bele menne-e egy 2 magos proci. (Mert az egyik haverom nemsokára lecseréli egy 4 magosra és lehet hogy megkapom az övét, asszem 2.2GHz vagy 2,4GHz magonként). Elpre is köszi a választ. 😀
Nincs semmi ördöngösség a progiban. Roppant egyszerű. Én még használat előtt a pandriveot le szoktam formázni NTFS-re. Van neked egy windows DVD-d akkor? Na abból kéne csinálni egy képgájlt amit pl a neroban tudsz megtenni. Van Nerod?
Na az nekem így kínai. 😃
Ezt úgy csináltam hogy volt nekem egy CD-re írva Win 7, és azt már telepítettem 5-ször kb. a gépemre legutóbb 2 hete meg más gépre is tettem már fel szóval a Win7 jó de pendrive-ra, ezt úgy tettem csak rá hogy betettem a CD-t a gépembe, és utána rákötöttem a gépemre a pendrive-ot, és utána átmásoltam egy az egyben a CD-ről a Pendrive-ra a fájlokat. Lehet ez a gond?
Az lenne a kérdésem hogy van egy Acer Aspire One D270 Netbook-om amit újra szeretnék telepíteni odáig eljutottam hogy F12-vel belépek a boot menübe kiválasztom hogy USB-ről boot-oljon de onnan mintha elindulna és egyszer csak elsötétedik a kép és semmi pedig vártam 30 percet és ügye CD-ről nem tudom telepíteni a Windowst mert nincs benne CD olvasó mert Netbook. Tippek hogy mit kéne csinálnom?
sacpatrik
Ellenőrizd,hogy a csatlakozók "csavarjai" megfelelően meg vannak-e húzva(márha ezzel a típusú kábellel csatlakozik a a vidikari a monitorhoz)
Olyan problemam van hogy proci pasztázás utan rendesen vissza raktam mindent és a monitorom az istenért nem talál jelet. Csak villog a bekapcs.gomb es fekete képernyő.
Ram törölgetős dolgot már próbáltam.
Sziasztok!
Van egy kis problémám.. akartam telepíteni egy programot, ami .msi, és azt írta a gép, hogy "nem lehet hozzáférni a windows installer szolgáltatáshoz, ez akkor fordulhat elő, ha nincs megfelelően telepítve...." blabla. Erre mi a megoldás? Kerestem a szolgáltatásoknál olyat, hogy windows installer, de nincs.. nem akarok megint reinstall-t csinálni, mi lehet a baj?
Egy gtx 650-es vidi kártyához milyen procit vegyek ami jól meghajtja? Elég egy olyan ami éppen hogy meghajtja. (a mostani procim egy pentium dual core e5700, ami nem valami jó)
Sziasztok!Most vennék egy hd7850 2gb oc-t,de a gépemben csak egy 420w-os táp van.Az lenne a kérdésem,hogy elbírná e?
A gép többi cuccai:Cpu:Athlon 750k,Ram:4+2gb ddr3 1333mhz,Hdd:Seagate Barracuda 320 Gb
Szedd le a legújabbat. Haveromnak is ez volt 2 napja és felfrissítette a legújabbra és a probléma megszűnt. De az is biztosan megfelelő megoldás amit Dani46 írt.
Először is szakadtam egy jó nagyot a kommenteden 😃
Másodszor, nekem is volt 1szer hasonló problémám,de nekem egy másik uTorrent verzió meg is oldotta a problémám, ha még esetleg nem próbáltad akkor próbáld meg.
Azt miért csinálja a torrent maga a program , hogy elindítok egy letöltést és 98-100% -ban
használja a merevlemezt ? ( 3.3.2 uTorrent )
Dunának megyek menten , pofám leszakad ide is mire be tudtam lépni lefőtt a kávé.
De eszerint a hirdetés szerint kezeli a pentium d procikat szóval egybevág az előző pdfel. Szóval ja, támogatja bár nem mindet a pdf szerint. http://hardver apro.hu/apro/fujitsu_siemens_d2151-a1_2/hsz_1-1.html
1, Ha nem kapcsolom ki a "power" gombbal, és világít egész este,
2, vagy ha a power gombbal is kikapcsolom, de az elosztót nem,
3, vagy ha az elosztót is lekapcsolom?
Köszi szépen!
Próbáljátok ki ezt, hátha. Telepíteni se kell.
[LINK]
Vki megtudná mondani, hogy az én alaplapomba bele menne-e egy 2 magos proci. (Mert az egyik haverom nemsokára lecseréli egy 4 magosra és lehet hogy megkapom az övét, asszem 2.2GHz vagy 2,4GHz magonként). Elpre is köszi a választ. 😀
Erre a programra gondoltok? És ezt hogy kell használni?
Ezt úgy csináltam hogy volt nekem egy CD-re írva Win 7, és azt már telepítettem 5-ször kb. a gépemre legutóbb 2 hete meg más gépre is tettem már fel szóval a Win7 jó de pendrive-ra, ezt úgy tettem csak rá hogy betettem a CD-t a gépembe, és utána rákötöttem a gépemre a pendrive-ot, és utána átmásoltam egy az egyben a CD-ről a Pendrive-ra a fájlokat. Lehet ez a gond?
Az lenne a kérdésem hogy van egy Acer Aspire One D270 Netbook-om amit újra szeretnék telepíteni odáig eljutottam hogy F12-vel belépek a boot menübe kiválasztom hogy USB-ről boot-oljon de onnan mintha elindulna és egyszer csak elsötétedik a kép és semmi pedig vártam 30 percet és ügye CD-ről nem tudom telepíteni a Windowst mert nincs benne CD olvasó mert Netbook. Tippek hogy mit kéne csinálnom?
Ellenőrizd,hogy a csatlakozók "csavarjai" megfelelően meg vannak-e húzva(márha ezzel a típusú kábellel csatlakozik a a vidikari a monitorhoz)
Olyan problemam van hogy proci pasztázás utan rendesen vissza raktam mindent és a monitorom az istenért nem talál jelet. Csak villog a bekapcs.gomb es fekete képernyő.
Ram törölgetős dolgot már próbáltam.
Van egy kis problémám.. akartam telepíteni egy programot, ami .msi, és azt írta a gép, hogy "nem lehet hozzáférni a windows installer szolgáltatáshoz, ez akkor fordulhat elő, ha nincs megfelelően telepítve...." blabla. Erre mi a megoldás? Kerestem a szolgáltatásoknál olyat, hogy windows installer, de nincs.. nem akarok megint reinstall-t csinálni, mi lehet a baj?
Lenne egy kerdesem. Vajon az en gepemen fog menni ?
vagy akadozni fog ?
2 gb ram,
Intel Core 2 Duo 1,8Ghz
256 MB GeForce 8400M GS
Egy gtx 650-es vidi kártyához milyen procit vegyek ami jól meghajtja? Elég egy olyan ami éppen hogy meghajtja. (a mostani procim egy pentium dual core e5700, ami nem valami jó)
A gép többi cuccai:Cpu:Athlon 750k,Ram:4+2gb ddr3 1333mhz,Hdd:Seagate Barracuda 320 Gb
A válaszokat előre is köszönöm!
Kiváló szellőzésű, rengeteg ventit lehet bele tenni! Nekem 7db 12cm-es van benn! 😆
torrent/beállítások/beállítások/haladó/lemez cache/gyorsító tárhoz tegyél pipát és ad meg te mb ba mondjuk 1000-1500 nekem úgy jó lett!
Először is szakadtam egy jó nagyot a kommenteden 😃
Másodszor, nekem is volt 1szer hasonló problémám,de nekem egy másik uTorrent verzió meg is oldotta a problémám, ha még esetleg nem próbáltad akkor próbáld meg.
Azt miért csinálja a torrent maga a program , hogy elindítok egy letöltést és 98-100% -ban
használja a merevlemezt ? ( 3.3.2 uTorrent )
Dunának megyek menten , pofám leszakad ide is mire be tudtam lépni lefőtt a kávé.
valaki tudna segíteni?
100 ezer forintom van rá.
Vidi kártya: Nvidia Geforce GTX 650 1 GB
De a gépem nagyon lassú, alaplap csere talán megoldaná?