Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
noNameFPS avatar
Rendben, majd gyerek ha tudtok. Ha gép előtt vagyok akkor fent vagyok mindig, ha mutolva vagyok akkor írjatok vagy poke-ljatok.
0
0
0
0
sudosu avatar
Én csak megint csak 4-5 fele tudok menni. Most bele merültem a programozásba 😀. Haladni kell a robottal.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Amúgy ha gondoljátok máma mehetnénk megint NFS-ezni, most már jó volna 4-en. Mert az a Multiplayer meccskeresés elég bug-os, bár néha a private is. Szóval aki akar és tud jönni az jöjjön 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Jah szerintem nincs értelme, legalábbis nem az amire számítottam. Én egy akció animére számítottam erre meg kaptam egy rossz Ecchi-t. Nem a kategóriával van a baj hanem, azzal ahogy használták, nincsenek jó humoros jelenetek benne, nem tudtam röhögni.

😀
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1544587_679150492155362_6949871903317088355_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10151260_679035042166907_8165171340563381099_n.jpg
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Játszottunk NFS-t meg egy kis Osu-t. De 4től kb 11 ig ts-en voltunk.
Kore wa zombie desu ka. ról annyit, hogy nekem valaki azt mondta, hogy "Ne nézd meg mert nem jó"
0
0
0
0
xoki avatar
Na nem t'om játszottatok e, sry nem birtam menni mert vendégem volt 😞

és hogy ne legyen off:

Valaki megnézte már a Kore wa zombie desu ka? - t? Nagyon kéne róla egy kis vélemény, mert mindenhol ajánlják, de engem a főszereplő taszít a megnézéstől amikor harc módba vagy mibe van 😆
0
0
0
0
Arnybiro avatar
AoT Ova EP2 RAW formátumban már elérhető 😃 Ha lesz jobb minőségű is akkor 20 percre megint lesz mit nézni 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
17:00-kor nem lenne jobb 😀?
Közbe jött valami.
Aki nem kapta meg a TS adatokat még, az írjon nekem vagy NoNameFPS-nek privátot.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: na felraktam, nekem is 240sx van a lambo mellett, meg lvl 31 vagyok 😃

xoki93 - apex eu szerver
0
0
0
0
sudosu avatar
Ja ismerem az animét, erős közepes nekem, a zene is egész jó 😀. Ajánlom a Suzuki Konomi féle Opening-et. Az is nagyon jó 😀

ui.: 2-3 óra fele délután holnap találkozó TS-en 😀, akkora próbáljátok beszerezni a NFS World-öt.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Nem tudom valaki látta-e a Tasogare Otome x Amnesia-t, de én most fejeztem be és találtam egy újabb zenét ami szerintem nagyon szép.

sudosuAmit linkeltél azt 2 éve hallgatom, de csak a héten jöttem rá hogy ebből van 😜

0
0
0
0
xoki avatar
Wakatta! 😃 Akkor kezdem tölteni, gyorsan lenn lesz addig beszerzek valami kisebb kocsit, mert asszem csak két helyem lehet szóval az előzőt el kell adni. 😞 Bár azt nem hiszem hogy használom mivel nem is tudom már milyen fajta autó.
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát hogy privát meccset tudjunk csinálni ahhoz kell egy bizonyos szint, azt hiszem. Szóval inkább Apex-en játszunk. És akkor jössz kicsi autóval Xoki 😀.
0
0
0
0
xoki avatar
Nem is gondoltam hogy majd lamboval megyek azok ellen akiknek még accjuk sincs 😃 Szóval mindenképpen csinálok új accot vagy veszek egy kis autót, szervertől függ.
0
0
0
0
sudosu avatar
hümm 😃
Igen igaza van noNameFPS-nek úgy lenne fer 😃 ha kicsi autóval jönnél Xoki. Nekem asszem 240SX-em van Chicane-en. Szóval nem tudom átmenjek e Apex-re, igazából kezdhetek ott is egyet. De akkor E osztályú autóval jössz Xoki remélem 😆
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Akkor úgy néz ki NFS lesz, nekem mondjuk mind egy. Viszont én még nem játszottam vele szóval ez az első acc-om, minden cucc alap, szóval van aki Lamborgini-vel fog nyomulni én csak a kezdő autóval 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Nem én apexeu -n játszok 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát aki ígérte azt hiszem szavazott 😀... ha nem bocsi
-2 szavazat NFS World
-2 szavazat AOE2
Gyerekek jól feladtátok a leckét 😃. Egyezzünk ki abban hogy egyszer AOE2-őt játszunk másik alkalommal meg NFS World-öt.

Szóval megadom az elsőbbséget Xoki és Bigbeagle01 döntésének legyen NFS World 😀.

Gondolom a Chicane EU-n játszol Xoki. Nekem ott van driverem, ha jól emlékszem C-s autóm van.

[LINK] <--- Ide kell regisztrálni és szerintem a Chicane EU szerveren a legjobb ott nekem nem volt laggom.

Majd valamikor meg Age 2-zünk. Utána meg majd kiderül melyiknél maradunk, de én bárkivel játszok AOE2-vel multiba bármikor 😀. Egy kicsit már berozsdásodtam de letoltam vele 300-400 órát még nagyon régen.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Akkor én szavaznék egy Need For Speed World-re, ezt még amúgy is ismeretlen számomra 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
kakasu:
Attól függ milyen animéket szeretsz. Ha kezdő animés vagy akkor ne nézz szerintem még ecchi-t de azért azt is írok.

Sci-Fi/Fantasy: Steins;Gate, Sword Art Online, Accel World, Log Horizon
Komédia (ecchi nélkül): K-On!
Ecchi: Highschool d x d, To love Ru, Seitokai no ichizon
Romantikus féle: Toradora, Chobits
Akció: Canaan, Jormungand, Psycho Pass, Death Note
Horror: Another, Elfen Lied
0
0
0
0
noNameFPS avatar
AOE2 -ra szavazok, szeretem az RTS-eket.

Osu!-t msot töltöttem le azelőtt még nem játszottam vele elég érdekes meg nehéz is 😃
0
0
0
0
neuroflex avatar
melyik Anime érdemes megnézni ?
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: a voksom Need For Speed World, van szép lamborginim már benne😆

Aztán ha mindenki másra szavaz akkor az poén lesz 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Na úgy látom nem igazán célravezető a beszélgetésünk.
Mivel demokrácia van ezért szavazást írok ki.
Összegyűjtöttem az általatok is ajánlott játékokat és egy posztban leírom, ezek közül lehet választani 😜:

[LINK]
Left 4 Dead 2
Minecraft
Heroes 3 v. 5
Osu!
LOL
Age Of Empires 2
Need For Speed World (Egyik kedves barátom ajánlására 😀😉

Mindenki csak egyre szavazzon!
Én bármelyikkel játszanák de főként AOE2 a nagyon bejövős multi szemponjtából.
0
0
0
0
xoki avatar
Minecraftot soha életbe nem rakom a gépemre... Szóval az kizárva nálam 😃
Osu! oké de szerintem arra hamar rálehet unni, meg lentebb irta valaki hogy lassú hozzá.

Nekem nem ugrik be semmi amit lehet online...pedig már egy ideje azon töröm a fejem...
0
0
0
0
sudosu avatar
Unity C#. Nekem nem szaggat 😃, a probléma az ön készülékében van.
Lehetne Minecraft is. Ahhoz ugyanúgy kell Tunngle. Ha az se akkor marad az Osu! Vagy mondjatok valamit, ne azt hogy "döntsétek el ti".

Kis K-POP, mivel szerintem mi nem csak animékkel foglalkozunk hanem Ázsiai kultúrával is 😜.

3:25-től nagyon jó muzsika, előtte se rossz...
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ááá az annyira szaggat, hogy lehetetlenség játszani, nemtudom milyen motor van alatta, de rosszabb mint a java-s mineraft 😃

Amúgy Minecraft is jöhetne szerintem 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát így ha mindenki másra bízza nem születik döntés 😀.
Esetleg ehhez mit szóltok:
[LINK]
Shingeki no kyojin játék 😀 lehet online is tolni. Nem kell semmit letölteni hozzá csak unity player-t ami 3-4 MB 😜

megjegyzés: Viszont tunngle kelleni fog. Mivel nem lehet publik szervert csinálni
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Én igazából rátok bízom, hogy mi lesz, mert eléggé rugalmas vagyok. Felőlem lehet MOBA, lehet FPS vagy akár MMO, lényeg hogy valami olyasmi amiben mindenki nagyjából egyet tud érteni, és élvezzük is.

sudosu Felőlem majd játszhatunk, de ezt majd akkor privátba megbeszéljük, hogy ne offoljunk itt 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Jól feltetted a lécet Xoki Animés legyen de ne MMORPG és lehessen multizni benne 😃
Igazából nekem is jöhet bármi csak ne Call Of Duty legyen.
Szóval döntsétek el csak holnapra tudjam mit szedjek le 😃.
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem fps en kivül (kivétel a borderlands) bármi jó... Valami animés játék kéne 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Áhh én nagyon béna vagyok Mobához 😃. Nem játszottam LOL-al se sokat csak 5-6 órát.
De ha ezt hajlandóak vagytok elfogadni akár lehetne is... 😀
Olyan játékot válasszunk az a fontos aki mindenkinek tetszik és szívesen játszana vele 😜. Már közeledik a hétvége szóval gyorsan kellene dönteni!

bigbeagle01 ha neked már le van szedve az Aion akkor attól játszhatunk majd 😀, de úgy látszik akkor a többség nem erőlteti az Aion-t 😀
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Hát nincs mit tenni, játszunk ezt [LINK] Sokat el lehet vele szórakozni, és vicces is 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Aiont én is passzolom most már mert bugol összevissza a letöltés. 10 megás a net de alig jön mert nyilván feltöltést is csinál mert "torrentbe" jön le, érdekes... Mondjuk mobába benne vagyok, dotát még nem próbáltam de nem hiszem hogy nagy különbség van a lol meg a dota között....
0
0
0
0
sudosu avatar
Ezt korábban is mondhattad volna 😀
Meg úgy nem vesznek el túl sokat ha annyit játszol vele mint én 😆.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nekem meg van, egyébként karácsonykor ingyen meglehetett szerezni azért gondoltam megvan mindenkinek 😃
Viszont az Aion-t passzolom, mert tú lsokára jönne le meg mmorpg-k nagyon sok időt elvesznek :S
0
0
0
0
sudosu avatar
hát ha pont 4-en leszünk vagy kevesebben akár l4d2 is lehet, ha megvan eredetibe.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Dota hasonló a LOL -hoz MOBA mindkettő, érdemes kipróbálnod ha LOL tetszett akkor ez is fog, bár ez kicsit nehezebb, de jobb is szerintem.
Mondjuk esetleg Left4dead2-t? 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
sudosu én ma délután frissítettem EU-s Aion-t és gond nélkül végigcsinálta. Viszont belépni még nem léptem, mert GW2-zök. Amúgy melyik szerveren és melyik oldalon játszol? Gondolkozok egy Aethertech indításán (direkt ezért szedtem le újra), de ha gondolod néha játszhatunk együtt is.
0
0
0
0
sudosu avatar
LOL-al én játszottam csak ráuntam, DOTA 2-vel még nem de látom van linuxos változata 😆, lehet kikéne próbálnom majd hátha javult a támogatottság.
Nem tudom kisebb játékot is lehetne játszani de nem tudok 😀, bár ha szeretitek a RTS-t és az Age of Empires 2-őt bármikor benne lennék egy match-be 😀.
Vagy TBS: Heroes 3,5
Esetleg Silkroad Online ha MMORPG az nincs több 3-4GB-nél. De ezt csak kizárólag privát szerón!
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nem sok játék van a gépemben csak LOL és a Dota2 ezeket meg nemhinném, hogy játsszátok. Aiont nem tudom, hogy letöltsem -e 250kb/s el gondolhatjátok, hogy mennyi idő az 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Mindegy hát próbálkozzatok 😀 nekem is elég gané sajnos.
Ha meg nem megy akkor nem Aion-ozunk ennyi.
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem már vagy 3x kezdte letölteni a packokat... 9 van... Valamit bugol itt nekem összevissza, úgyhogy most kitöröltem mindenestől és töltöm újra, aztán ha megint szarakszik akkor hagyom a fenébe....
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Az AION 29,7 Gb update-el együtt.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ja, hogy ez 30 giga, akkor jövőhétre sem lesz lent 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Nekem 27,5GB, viszont tegnap nem futtattam le egy update-et. Majd ma este lefuttatom mert játszani kéne 😀 meg ígértem hogy leírom milyen szerveren játszok.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
xoki: Számomra ez egyértelműen Lelouch Vi Britannia 😜 Viszont Yagami karaktere sem rossz. Képzeljük egy olyan hőst akinek birtokában van a Geass és a Death note is 😃 Azt akkor lehetne már világuralomra törni 😀

Viszont ha Coláról van szó inkább klasszikusat választanám, cukormenteset én sem szeretem.

Jaj még 1 dolog, az Aion hány gigát foglal? Mert tegnap egészap töltöttem azt még csak 50% on van és még kitudja menyit fog akarni tölteni
0
0
0
0
sudosu avatar
Én a Dr Pepper-t jobban preferálom.

I'm a mad scientist Hounin Kyouma 😜
https://images.postling.com/8/83b/g_fullxfull.37858.jpg

Meg a cukormentes Coca Cola-t alapból nem is szeretem.
De ha nagyon muszály akkor Yagami 😜
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: Akkor jó 😃 Egyébként jó az új avatárod 😃

sudosu: megnéztem a K-on! első részét, hogy vajon milyen. Háááát hogy is mondjam, én ennyit még soha nem nevettem sehol, semmin! 😃 😆
De előbb befejezem az elfen liedet, meg a to love-ru t, addig valahogy kibirom remélhetőleg 😃

Szerk: tessék egy kérdés: [img]http://static.fjcdn.com/pictures/Given+the+Choice_c589ae_5086993.jpg[/img] 😃

U.I : ez az aion nem t'om mit tölt ilyen sokat + a f2p rendszer nem tűnik valami jónak...
0
0
0
0
noNameFPS avatar
xoki: Tudom, már le is van töltve 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció