(Ha még valami adat hiányzik ami döntő fontosságú akkor szóljatok.)
VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !
árilag a 460-as gigabyte, vagy más 400-as fsp táp. amúgy az én 350-es fsp-m is akár 😃 az csak 4000ft volt nekem 😃
A 460-as gigabyte meg még erősebb géphez is bőven jó lesz.
Látom te is most veszed majd meg, ne 9600gt-t vegyél,,, nemtudom már mikor múlik el ez a 9600gt fan korszak...
pakai93 írta:
nemtudom... vmi 500w-os kéne de nem tudok olyat ami jó is meg még meg is lehet fizetni
Ehez a géphez bőven egy 400-as FSP is elég, azok elég olcsók, de inkább vegyél 460-as gigabyte-ot, az egy 4890-et is meghajt, meg egy erősebb procct is 😀
én is vmi 500w-osra gondoltam de csak drágákat találtam... meg még talán a Gigabyte Superb 460w-ra gondoltam de az meg lehet kevés lenne... nem értek a tépokhoz... de várom mielöbbi válaszotokat mert a mostanival elg sokat fagy...
Egy kicsit sok de annyira nem azért az árért inkább valami corsair 450w ost vegyél vagy ezért az árért inkább 500w ost nézzél de még várj meg 1-2 véleményt mielőtt megvennéd
gyenesmartin írta:
a mercury az jó minőségű nagyon nehezen ég le.
Nem arról van szó hogy minden mercury tápnak tönkre kell mennie, de valószinüleg nem véletlenül mondják szinte mindenhol hogy elég rosszak. Nekem is volt mercury tápom, az nem is égett le, csak kicsinálta a jó drága alaplapomat. Megfogadtam hogy tápon nem fogok spórolni többé. Nem véletlen hogy egy jó minőségű táp kb. 3x-4x annyiba kerül mint az olcsó megoldások.
Pedig nekem egyszer lefüstölt a férgese... akkor láttam elöször (és valoszínüleg utoljára) tápból tűzijátékot.
Akkor én pont jó minőségűz fogtam ki? mert még ma is működik egy autó erősítő van rajta.Ja és a tescóból vettük.
Kmisi99 írta:
Én megértem hogy elég csak én olyan vagyok hogy jövőre is gondolok és azét vettem nagyobb tápot de akkor legalább mostmár tudom hogy a tápom még 2 GTX 295 öt is elhajtana😆
Hát a jővőbe érdemes gondolkozni ez igaz, de a jővőbe is csak kevesebbet fogyasztó vga-k lesznek mivel 40nm-en készülnek, aztán jönnek a 32nm-es procik.... így tovább..
Én megértem hogy elég csak én olyan vagyok hogy jövőre is gondolok és azét vettem nagyobb tápot de akkor legalább mostmár tudom hogy a tápom még 2 GTX 295 öt is elhajtana😆
gyenesmartin írta:
Nem arról van szó hogy minden mercury tápnak tönkre kell mennie, de valószinüleg nem véletlenül mondják szinte mindenhol hogy elég rosszak. Nekem is volt mercury tápom, az nem is égett le, csak kicsinálta a jó drága alaplapomat. Megfogadtam hogy tápon nem fogok spórolni többé. Nem véletlen hogy egy jó minőségű táp kb. 3x-4x annyiba kerül mint az olcsó megoldások.
Pedig nekem egyszer lefüstölt a férgese... akkor láttam elöször (és valoszínüleg utoljára) tápból tűzijátékot.
gyenesmartin írta:
Kmisi99 írta:
Ja lehet elmenne de nehogy már egy féloppy meghajtó túlterhelje😆 Minimum 50w ajánlot hogy több legyen de azért jó az a gigabyte de egy ilen kártyának is illik egy drágább de azért jó
Hát ha egy i7-es configot elvis egy corsair vx450 akkor ne beszéljünk egy floppy meghajtórol.
Eléggé túlzásban vannak itt az emberek.
ETOPMAY TM637
ASROCK G31M-S
CSX 2x2048Mb DDR2 800Mhz
INTEL Dual Core E5200 2.50GHz 775 BOX
POWERCOLOR AX4730 512MD5-P PCIE
WD 320GB 7200rpm 16MB SATA2
ezt röhögve egy 350es fsp elviszi...
A komplett gép jó ha eszik egy 250W-ot.(a 4870-el sem ehet többet 340-350-nél.
Ja lehet elmenne de nehogy már egy féloppy meghajtó túlterhelje😆 Minimum 50w ajánlot hogy több legyen de azért jó az a gigabyte de egy ilen kártyának is illik egy drágább de azért jó
Kmisi99 írta:
A Mercuri is olyan mint a codegen F. O. S. Pár ezer forintel költsél többet rá mert egy csepp áramingadozás és pápá egész gép E jóminőségű tápok jobban bírják az áramingadozást és nehezebbenm mennek tönkre de ha tönkremnnek akkor sem bántják a gépet
Ajánlom ezt figyelmedbe itt mindent leírnak a táp vásárlásról és hogy mely tápok a jók és a rosszak egy valódi profi aki írta
[url]http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12782&st=0[/url]
így van 😃 nekem volt 300-as mercury-m, egyszer beletettünk még 1 vinyót, lesült a gép... vitt a vga-n kivül minden 😃 jó hogy csak p3-as volta gép
A Mercuri is olyan mint a codegen F. O. S. Pár ezer forintal költsél többet rá mert egy csepp áramingadozás és pápá egész gép E jóminőségű tápok jobban bírják az áramingadozást és nehezebbenm mennek tönkre de ha tönkremnnek akkor sem bántják a gépet
Ajánlom ezt figyelmedbe itt mindent leírnak a táp vásárlásról és hogy mely tápok a jók és a rosszak egy valódi profi aki írta
hali 1 MERCURY M-Tech 500W 12cm SATA BOX 12cm fan Alacsony zajszint ROHS S-ATA konnektor PCI-E adapter Tápkábel CE minősítés 20+4 pin táp csatlakozó 1 ilyen táp jó lenne a mostani configomhoz csak ati 4870 es el ?
Kmisi99 írta:
minimum 500w os márkás táp de inkább550 és tényleg corsair vagy valami jó márka
Na te aztán sokat értesz hozzá.
Egy felvilágosító kép: [LINK]
És ez egy teljes gép fogyasztása terhelés közben!!! Ez volt a tesztkonfig: [LINK]
Akkor mér nem elég egy 400W-os corsair?
nemtudom... vmi 500w-os kéne de nem tudok olyat ami jó is meg még meg is lehet fizetni
láttam regiztél a prohardverre és irtál a milyen tápot topikba, eléggé leoltottak 😃
Ehez a géphez milyen tápegység lenne jó ??? :
CPU : AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 3.0Ghz
VGA : nVidia GeForce 9600GT (512Mb)
RAM : 2x Kingston DDR2 1024Mb 800Mhz
HDD : Samsung 500Gb 16Mb 7200rpm SATA2 HD501LJ
Alaplap : MSI k9n SLI-F V2
Hangkártya : SIS 7012 Audio Device
Optikai Meghajtó : HD-TD%SD CD-BOE GCB- 5"5B
árilag a 460-as gigabyte, vagy más 400-as fsp táp. amúgy az én 350-es fsp-m is akár 😃 az csak 4000ft volt nekem 😃
A 460-as gigabyte meg még erősebb géphez is bőven jó lesz.
Látom te is most veszed majd meg, ne 9600gt-t vegyél,,, nemtudom már mikor múlik el ez a 9600gt fan korszak...
CPU : AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 3.0Ghz
VGA : nVidia GeForce 9600GT (512Mb)
RAM : 2x Kingston DDR2 1024Mb 800Mhz
HDD : Samsung 500Gb 16Mb 7200rpm SATA2 HD501LJ
Alaplap : MSI k9n SLI-F V2
Hangkártya : SIS 7012 Audio Device
Optikai Meghajtó : HD-TD%SD CD-BOE GCB- 5"5B
Ehez a géphez bőven egy 400-as FSP is elég, azok elég olcsók, de inkább vegyél 460-as gigabyte-ot, az egy 4890-et is meghajt, meg egy erősebb procct is 😀
Hát a jővőbe érdemes gondolkozni ez igaz, de a jővőbe is csak kevesebbet fogyasztó vga-k lesznek mivel 40nm-en készülnek, aztán jönnek a 32nm-es procik.... így tovább..
Hát ha egy i7-es configot elvis egy corsair vx450 akkor ne beszéljünk egy floppy meghajtórol.
Eléggé túlzásban vannak itt az emberek.
ETOPMAY TM637
ASROCK G31M-S
CSX 2x2048Mb DDR2 800Mhz
INTEL Dual Core E5200 2.50GHz 775 BOX
POWERCOLOR AX4730 512MD5-P PCIE
WD 320GB 7200rpm 16MB SATA2
ezt röhögve egy 350es fsp elviszi...
A komplett gép jó ha eszik egy 250W-ot.(a 4870-el sem ehet többet 340-350-nél.
akkor úgy kérdem hogy a mostani tápom elfogja-e bírni a következő configot:
6000+ os amd
4gb ram
ati hd 4870 1gb
Sztem azzal megse mukkanna... De ehhez a táphoz mit szólsz:
Gigabyte SuperB 550W --->[LINK]
Egy 400-as fsp-vel is elmenne... Szóval bőven jó a 460-as.
akkor úgy kérdem hogy a mostani tápom elfogja-e bírni a következő configot:
6000+ os amd
4gb ram
ati hd 4870 1gb
Sztem azzal megse mukkanna... De ehhez a táphoz mit szólsz:
Gigabyte SuperB 550W --->[LINK]
6000+ os amd
4gb ram
ati hd 4870 1gb
[LINK] ehez mit szoltok ?
Hát ez még rosszabb 😃
Nézz 460W-os gigabyte-ot vagy fsp-t 450watt körül.
A Mercuri is olyan mint a codegen F. O. S. Pár ezer forintel költsél többet rá mert egy csepp áramingadozás és pápá egész gép E jóminőségű tápok jobban bírják az áramingadozást és nehezebbenm mennek tönkre de ha tönkremnnek akkor sem bántják a gépet
így van 😃 nekem volt 300-as mercury-m, egyszer beletettünk még 1 vinyót, lesült a gép... vitt a vga-n kivül minden 😃 jó hogy csak p3-as volta gép
ATX Táp 460W Gigabyte Superb 12cm GE-R460-V1
ez jólenne a gépembe. ekkora teljesítményü van de gagyi márkába
jaja, éppen optimális lenne.
ez jólenne a gépembe. ekkora teljesítményü van de gagyi márkába
a gigabyte superb 460watt elbírná majd a hd 4870 vapor-x-et?
persze.
a gigabyte superb 460watt elbírná majd a hd 4870 vapor-x-et?
persze.
Szerintetek ezek közül melyik a jobb?
[LINK]
[LINK]
esetleg ez, de erre még kicsit gyüjtenem kellene.
[LINK]
Az első kettő elég nagy hulladék, az utolsó az ami ér valamit, de drága.
Mihez kell? a mostani gépedhez?
ATX Táp 560W LC-Power Titan 14cm LC6560T v2.0
ez a tápot néztem ki szerintetek jó?
sajna nincs jobbra pénzem.
mennyi pénzért? És milyen géphez?
ez a tápot néztem ki szerintetek jó?
sajna nincs jobbra pénzem.
Szerintetek ezek közül melyik a jobb?
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
minimum 500w os márkás táp de inkább550 és tényleg corsair vagy valami jó márka
Na te aztán sokat értesz hozzá.
Egy felvilágosító kép: [LINK]
És ez egy teljes gép fogyasztása terhelés közben!!! Ez volt a tesztkonfig: [LINK]
Akkor mér nem elég egy 400W-os corsair?
az én konfig-omhoz milyen tápot ajánlatok? (még + 2gb ram lesz benne az idők folyamán)
[LINK] vagy egy [LINK] ilyet. De inkább a corsair.
Vagy fsp-t is vehetsz. 450w fele
Erről a tápról mi a véleményetek[url]http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=7&pid=16&action=Specification[/url]
Senki semmit???😕