Na látom hogy ma senki nem tud már semmit sem kitalálni ide 😃 szóval, itt egy egyszerű kérdés: melyik üzletbe mennél be ezek közül a legszívesebben japánba?
Inda videón legtöbbször gagyi minőségben van, szerintem inkább töltsed innen [LINK] csak be kell regelni, egyébként 0perc. És ha fontos a minőség akkor ne online nézd hanem töltsed le, sokkal jobb. Ha meg Full HD-t akarsz akkor valami torrent oldalról szedd le
A szemkötős lány a Chuunibyou demo Koi ga Shitai-ból van, a másikat nem tudom, de az értelmére én sem jöttem rá 😃
Ja és megnéztem a Pupa-t hát nagyon nem tetszett. Eleve azért kezdtem el nézni mert, hogy elég durva, szerintem egyáltalán nem volt az. A történet is tök unalom volt sok értelme nem volt, bár lehet, hogy a mangában jól megvan csinálva nem tudom, de ezek után nem hiszem, hogy van kedvem a mangához. Végig is csak azért néztem mert 3 perces részek voltak, de nem kellet volna. Bár ahogy a hozzászólásokat olvasom róla nem csak én vagyok így ezzel, jobban jártam volna ha K-on-t nézek, vagy akármit.
Jól teszed 😃 Nekem mindjárt lenn van full hd ba, szóval nézem is a filmet DE érdemes a második évad előtt megnézni, vagy inkább ha annak a végére értem akkor nézzem inkább a filmet?
Most látom csak hogy lejött a másik évad is, összesen elég kevés rész van 😞 Szerintem ez azok közé tartozik pedig ahol sokkal többet lehetett volna csinálni, mivel iskolában játszódik. Gyorsan múlik benne az idő...
Mondjuk az igaz hogy a sensei is egy nagy arc főleg amikor Spoiler!
jelleme megváltozik, és kiderül hogy ő is tagja volt ennek a zenei cuccnak
😆
Nem hiszem hogy túl nagy spoiler de azért abba rakom:
Spoiler!
Ezt a rész láttam amikor itt vannak, de erre a poénra nem emlékszek, vagy ez később lesz még ? Vagy figyelmetlen voltam ennél a résznél, az első részre gondolok amikor odaérnek a nyaralóba.
Valamiért nem jön be a gif, error-t dob.
Nekem viszont Sawako sensei karaktere tetszik 😀 Monjuk Mio karaktere is jó, de azt már sudosu kisajátította magának. 😀
Nekem meg Mio úgy sajnálom amikor bántják 😀.
Meg neki van a legjobb hangja azaz Hikasa Yoko. Például neki köszönhetjük az ED-ket.
Sőt az Attack On Titan első ED-jét is ő énekelte. De D.X.D-seknek is ismerős lehet Rias Gremory hangjából is 😀
+: Mio Jazz Bass-on játszik és majd én is e fajta gitáron akarok játszani.
Na végre befejeztem a Higshchool d.x.d-t. Jó kis anime volt nálam 7/10. Tegnap belekezdtem a Bakemonogatari-ba, eleje elég érdekes volt, de így az 5. részre már kezd kicsit unalmass lenni, szóval nem tudom, hogy folytassam-e. Mert elvileg a K-On!-t akartam elkezdeni, de mivel este elment a net és a K-On! 96% -on gubbasztott a torrentben így azt nem tudtam elkezdni, azért néztem a Bakemonogatari-t. 😀
Most fejeztem be az AKB0048-nak a második évadját. Abszolút többet teljesített mint az első évad. Aki látta esetleg az első évadot és nem tetszett akkor tessék csak megnézni a másodikat 😀. Lehet kicsit elfogult vagyok mert imádom az AKB48 Idol csapatot.
A karakterek ábrázolása egy kicsit furcsa lehet, viszont a sztoriért megéri a kockázatot 😀. Hát az ábrázolás olyasmi mint ha gyerekeknek készült volna. Viszont van benne Sci-Fi kis akció is szóval jó kikapcsolódás lehet.
Jó ez a K-on! Annyira hogy szünetet tartok a to love-ru ban, és elkezdtem azt nézni 😃 (Alig tudom megjegyezni benne hogy ki kicsoda, nehezek a nevek 😆😉
De hogy ez a nyan nyan mi akar lenni, nem t'om 😂
Ja és igen: Az elfen lied szerintem egy jó közepes anime(6/10), igazából csak egy bajom van vele, hogy nekem egyik szereplő se szimpatikus :S
Sebaj láttam hogy írtál. Majd valamit kitalálunk 😀.
Ügyesen gitározik Senpai.
Love Live! School Idol Project S2 opening.
Egy kis információ: Japánban van egy olyan törvény ha valaki 18 éven aluli és szerepelni szeretne az interneten el kell takarnia az arcát. Szóval ebben a videóban egy 18 év aluli csajszi játszik 😀.
Ts re nem megyek fel játékba viszont fenn leszek egy óráig mostantól számítva, szóval ha játszotok akkor játékon belül adjatok hozzá a friendlisthez xoki93 néven
Szerk: Crashel minden második versenyen... Már emlékszem hogy miért hagytam abba a worldöt... 😠 😠
Csak tudnám, hogy mit keres ott? 😀
A fairy tail legújabb openingje elég jó lett az én "izlésemnek"... D
😆
Kis tripla A minőségű zene, késő délutánra 😀.
Ja és megnéztem a Pupa-t hát nagyon nem tetszett. Eleve azért kezdtem el nézni mert, hogy elég durva, szerintem egyáltalán nem volt az. A történet is tök unalom volt sok értelme nem volt, bár lehet, hogy a mangában jól megvan csinálva nem tudom, de ezek után nem hiszem, hogy van kedvem a mangához. Végig is csak azért néztem mert 3 perces részek voltak, de nem kellet volna. Bár ahogy a hozzászólásokat olvasom róla nem csak én vagyok így ezzel, jobban jártam volna ha K-on-t nézek, vagy akármit.
Hát ezen kiégtem: 😆
Melyik animében vannak és mi az értelme? (lolira tippelek 😃 )
Asuna és Lisbeth. De talán Asuna jobban 😃
Van ám egy harmadik is de nem spoilerezek novel-ből 😃
Ki volt a kedvenc karaktered a Sword Art Online-ban?
Nekem Suguha Kirigaya/Leafa azért mert nagyon kawaii 😃 Spoiler!
Amúgy azért a SAO-ból kérdeztem mert azt tudtam, hogy mindenki látta közülünk.
Movie mini spoiler
Spoiler!
Igy már csak megjelennek..
Szerk: Google Chrome ba nekem is ugyanezt csinálja! Mozillába minden oké...(nem véletlen hogy jobban szeretem a firefoxot 😃 )
"Szép volt, gratulálok!" 😃
Xoki:
1011-es hibát dob a gif 😀
Spoiler!
Egyébkét Mio meg az Azusa ugyanúgy néznek ki 😀 Meg a többiek is csak egy két apró különbség van + a hajuk 😃
Jól ráfügtettek a K-on!-ra 😀 Helyes!
"Nkór" - ról töltöttem le, és vannak benne ilyen 2 perces specialok azoknak van értelme? Mármint érdemes megnézni?
Nem is az anime lényeges a Touhou-ból. Eredetileg játék.
Meg persze a remek Vocal-okról se kell elfeledkezni:
ui.:
Első két kanji amit megtanultam és bárhol felismerném az pont a Touhou-é volt 😃
Gohan = Rizs
😆
Most látom csak hogy lejött a másik évad is, összesen elég kevés rész van 😞 Szerintem ez azok közé tartozik pedig ahol sokkal többet lehetett volna csinálni, mivel iskolában játszódik. Gyorsan múlik benne az idő...
Nem hiszem hogy túl nagy spoiler de azért abba rakom:
Spoiler!
Mély kapcsolatom van vele. 😆
Nekem viszont Sawako sensei karaktere tetszik 😀 Monjuk Mio karaktere is jó, de azt már sudosu kisajátította magának. 😀
Meg neki van a legjobb hangja azaz Hikasa Yoko. Például neki köszönhetjük az ED-ket.
Sőt az Attack On Titan első ED-jét is ő énekelte. De D.X.D-seknek is ismerős lehet Rias Gremory hangjából is 😀
+: Mio Jazz Bass-on játszik és majd én is e fajta gitáron akarok játszani.
Egyébként nekem Ritsu karaktere jön be, mert mindig ő rémíti meg jobban 😃
Cirno 😀
Ezzel a videóval készültem mindig Matek érettségire 😜
A karakterek ábrázolása egy kicsit furcsa lehet, viszont a sztoriért megéri a kockázatot 😀. Hát az ábrázolás olyasmi mint ha gyerekeknek készült volna. Viszont van benne Sci-Fi kis akció is szóval jó kikapcsolódás lehet.
S1:[LINK]
S2:[LINK]
Acchan (Atsuko Maeda) Aishteru (L) 😀
De hogy ez a nyan nyan mi akar lenni, nem t'om 😂
Ja és igen: Az elfen lied szerintem egy jó közepes anime(6/10), igazából csak egy bajom van vele, hogy nekem egyik szereplő se szimpatikus :S
Ügyesen gitározik Senpai.
Love Live! School Idol Project S2 opening.
Egy kis információ: Japánban van egy olyan törvény ha valaki 18 éven aluli és szerepelni szeretne az interneten el kell takarnia az arcát. Szóval ebben a videóban egy 18 év aluli csajszi játszik 😀.
ui.:
Már rég láttam 😀.
Szerk: Crashel minden második versenyen... Már emlékszem hogy miért hagytam abba a worldöt... 😠 😠