Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bronson avatar
amúgy viccen kívül nem te vagy az első aki codegen tápot használt és kattogott neki...
0
0
0
0
GaboC avatar
MC MaRcI: Haveromnak is 400-as Codegenje van és neki bekapcsolást követően zúg, mint a Jumbo porszívó. Körülbelül 3 percig csinálja ezt majd lecsendesül. Igen csak típus hiba lehet.
0
0
0
0
Bronson avatar
attól hogy Codegen 😆
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
talán mintha a táp kattogna de ***ott hangos 😆 am volt már ilyen többször is egy idő után abba hagyja csak fogalmam sincs mitől lehet
0
0
0
0
Bronson avatar
honnan jön a kattogás? (nehogy azt írd hogy a gépházból, mert kinyírlak) nem lehet hogy valami kábel hozzáér valamelyik ventilátorhoz?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
kattog a gépem mint az állat de működik normálisan nem melegszik meg semmi ilyenkor mivan ?
0
0
0
0
Puffin avatar
Tud valaki mondani valami normális progit UPS-hez? (FSP EP1000-esem van)
0
0
0
0
mlan0 avatar
Eztírja ki a dirt2(pedig crackeltem)

😜lease run the game's launcher application dirt2 .exe
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hali, lenne megint egy gyors kérdésem, kicsit új nekem az SSD-s telepítés. Szóval az van hogy SSD-re tettem a Win 7-et és ugye telepítés előtt létrehozta a 100 megás partíciót rajta. És az a problémám hogy mikor Windows Loaderrel aktiválni akarom akkor azt írja hogy Unsupported Partition table. Valami megoldás van erre?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Szerintem vinné a lap de biztos megvan az oka, hogy miért nincs a listában. Ismerősödön áll, hogy belerakja vagy sem😃 vagy vegyen x6-ost ami 95 wattos😃
0
0
0
0
szilver avatar
Köszi Superlompos 😃 Nem az én lapom am szerencsére 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha R.G. Repack-ot találsz az is jó.

szilver: Csak a 95W-os verziókat támogatja a lapod, szóval sajnos nem.
0
0
0
0
no avatar
"Reload" "BlackBox" ezek azok amik jó verziók szoktak lenni általában.
0
0
0
0
szilver avatar
Sziasztok.egy olyan kérdésem lenne hogy egy Asrock n68c-s ucc alaplapba bele lehetne-e rakni egy Phenom II X4 955 BE 125W procit?Elvileg a támogatott cpu listában csak max 95 wattos-t ír.De ahogy nézegettem youtube-on videókat,mégis működött a dolog.Most akkor nem értem ezt.Megkockáztassam vagy inkább ne??
0
0
0
0
mlan0 avatar
Elvileg ezis az 😀 akkor töltsek le egy másik verzót?
0
0
0
0
Puffin avatar
miért nem valami normális verziót töltöttél? Mondjuk RELOADED vagy valami ilyesmi?
0
0
0
0
mlan0 avatar
A verziója: DiRT 2 (Новый Диск)
0
0
0
0
Puffin avatar
ne oroszul rakd fel a játékot aztán akkor érthető...
Milyen verziót töltöttél?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
mlan0: Van elvileg olyan oldal a neten ahol karakterenként be lehet írni a szavakat. Nem tudom hol de elvileg van ilyen.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Sziasztok! Ma le töltöttem a Dirt 2 játékot.(Telepítettem,Crackeltem stb.) És amikor rálépek a játékra ezt írja ki,és nem tudom el olvasni mert oroszul van írva.. valaki tud ebben segíteni?
Spoiler!
[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
matyowski : szerintem ja, nálunk elég nagy a hőség, nem tudom nálad hány fokos a szoba?
0
0
0
0
exiikeh avatar
Blue-Fox: köszi szépen, sajnos szerintem is azzal van a gond :/ pedig futtattam pár benchmarkot meg gpu stress testet és azok közben semmi baja nem volt..nem is melegedett csak 60 fokig 😲
0
0
0
0
matyosowski avatar
Skacok. Így nyáron az normális hogy melegszik az FSP Hexa 500W-os tápom egy HD6870 alatt? elég meleg az oldala a tápnak.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
exiikeh: Így hasracsapásra a VGA-ra gyanakszom.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Vírus, nem kompatabilis hardverek például oozhatnak kékhalált. Persze ez csak pár dolog még jó pár dolog okozhat kékhalált.
0
0
0
0
Athis18 avatar
HAli. MEgtudjátok nekem mondani, hogy mi okozhat kék halált? Na meg mivel lehet tesztelni az alkatrészt, ami esetleg okozza?
0
0
0
0
exiikeh avatar
Sziasztok! A következő lenne a gondom...Bármelyik játékkal játszom különböző idő(van amikor fél óra-de van amikor 3óra) után a monitorom befeketedik és kiírja, h no signal detected. Erre a megoldás csak az újraindítás. Mi lehet a baj?
0
0
0
0
szilard1976 avatar
Ha egy 770-et és egy 7870-et elbír sztem gyanús hogy molexel jó lesz,de majd rápróbálok.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Na és átalakítóval? Tudod molex pci-e. Valakinek olyan problemat oldott meg, hogy az alaplap vga hibat csipogott, de ezutan jo lett. Am ez egy MSI GTX 660(1 ventis) volt.
0
0
0
0
szilard1976 avatar
Minden variációt kipróbáltam.Mindkét slotban minkét csatival és semmi.A többi kártyával azonnal indul.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
zilard1976: Próbáltad már azt, hogy a 660-ast nem a szokott 6 pines csatira rakod hanem a másikra?
0
0
0
0
szilard1976 avatar
Nem a 770 6+8 tűs a 7870 6+6 tűs a 660 6 tűs.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Most így lusta vagyok utána nézni ezért inkább megkérdezem, a GTX660 Tápcsatija ugyan annyi tűs mint a másik 2 VGA-é?
0
0
0
0
szilard1976 avatar
A 660 azóta is gépben van,most 7870-el működik.A 770 marad ha cserélem inkább felfelé lépek mint vissza.😀Megvenné tőlem de nincs +40-50k-m VGA-ra.Ha látsz 80k-ért 780-at szóljál😆
0
0
0
0
Dani46 avatar
Teszteljétek tovább,menjen 1-2 napot nálad azt kiderül,max nálad marad a 660,ő meg megkapja a 770 et😃
0
0
0
0
szilard1976 avatar
Igen ez a lényeg GTX770-el és HD7870-el műkődik a gépe,a saját VGA-val nem.Viszont a GTX660 két gépbe is tökéletesen működik.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
szilard1976: Szóval a GTX660-al a haverod gépe nem megy, de a tied megy vele. Jól értettem?
0
0
0
0
Dani46 avatar
Hát én jártam úgy 7870 el,hogy elfosta magát elvitte a pci-e foglalatot is,sehogy nem akart menni a gép,néha elkapta aztán megint semmi,még a 2.foglalatba se ment,elővettem a régi kis 9600 gt met az ment de csak a 2. foglalatba,szerintem csak szerencse volt hogy ment nálad a 660 lehet annak is kakukk!
0
0
0
0
szilard1976 avatar
Blue-Fox:Sztem ez davidlope97-nek szólt.Nekem kicsit nagyobb problémám van😀
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
davidlope97: VMD G31-est ajánlom.

szilard1976:upsz, igen bocsi.
0
0
0
0
Puffin avatar
Tesco, Media Markt, számítástechnikai boltok
0
0
0
0
no avatar
sziasztok sűritett levegősprayt hol lehet kapni,mert ki szeretném takaritani a billentyűzetemet?
0
0
0
0
szilard1976 avatar
Sziasztok.Olyan problémám van hogy:van egy FX6300-as proci Gigabyte GA 970A DS3P alaplap 4GB Kingston HyperX 1600-as RAM Chieftec 600W-os táp Asus GTX660OC DCII VGA.Összeraktam havernak már a BIOS-ban kifagy.Próbáltam másik rammal ua.GTX770-el és egy 7870-el semmi probléma nincs LinX stabil 20 kör után is.A GTX660 a gépembe tökéletesen működik Kombustor alatt max 49C.Annyi előzménye volt az egésznek hogy az előző alaplap elszált ami egy Asrock 970 Pro3 volt.Chipszet ua.Minden hardver működik memteszt stb.De ha a 660-at beleteszem OFF az egész.
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziasztok!
A Class 4-es microSDHC memóriakártya alkalmas-e a HD (720p) videó megfelelő felvételére?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
AKkor egyértelműen a videokártyához csatlakoztasd😃
0
0
0
0
no avatar
Hát egy gigabyte r9 280x ről lenne szó 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Ha van vga kártyád akkor ahhoz.Bár ha bent a kártya a lapba,akkor az integrált nem is ad képet.Ijenkor auton átáll a külsö kártyára.(vagyis igy kellene)Bár attol is függ meik kártyárol van szó,lehet egy gyenge régi kari vs. egy apu ami uj,és lehet erösebb.
0
0
0
0
no avatar
Melyik a jobb: ha az alaplaphoz csatlakoztatom a monitort vagy ha a videókártyához?
0
0
0
0
niteforce avatar
Köszi, ház az marad, mert karcos, horpadt, stb... Egy fillért se kapnék érte 😃
vga nélkül felraktam 21 ezerért, amit úgyis lealkudnak majd 20-ra, de annyiért odaadom.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció