Szerintem vinné a lap de biztos megvan az oka, hogy miért nincs a listában. Ismerősödön áll, hogy belerakja vagy sem😃 vagy vegyen x6-ost ami 95 wattos😃
Sziasztok.egy olyan kérdésem lenne hogy egy Asrock n68c-s ucc alaplapba bele lehetne-e rakni egy Phenom II X4 955 BE 125W procit?Elvileg a támogatott cpu listában csak max 95 wattos-t ír.De ahogy nézegettem youtube-on videókat,mégis működött a dolog.Most akkor nem értem ezt.Megkockáztassam vagy inkább ne??
Sziasztok! Ma le töltöttem a Dirt 2 játékot.(Telepítettem,Crackeltem stb.) És amikor rálépek a játékra ezt írja ki,és nem tudom el olvasni mert oroszul van írva.. valaki tud ebben segíteni? Spoiler!
Blue-Fox: köszi szépen, sajnos szerintem is azzal van a gond :/ pedig futtattam pár benchmarkot meg gpu stress testet és azok közben semmi baja nem volt..nem is melegedett csak 60 fokig 😲
Sziasztok! A következő lenne a gondom...Bármelyik játékkal játszom különböző idő(van amikor fél óra-de van amikor 3óra) után a monitorom befeketedik és kiírja, h no signal detected. Erre a megoldás csak az újraindítás. Mi lehet a baj?
Na és átalakítóval? Tudod molex pci-e. Valakinek olyan problemat oldott meg, hogy az alaplap vga hibat csipogott, de ezutan jo lett. Am ez egy MSI GTX 660(1 ventis) volt.
A 660 azóta is gépben van,most 7870-el működik.A 770 marad ha cserélem inkább felfelé lépek mint vissza.😀Megvenné tőlem de nincs +40-50k-m VGA-ra.Ha látsz 80k-ért 780-at szóljál😆
Hát én jártam úgy 7870 el,hogy elfosta magát elvitte a pci-e foglalatot is,sehogy nem akart menni a gép,néha elkapta aztán megint semmi,még a 2.foglalatba se ment,elővettem a régi kis 9600 gt met az ment de csak a 2. foglalatba,szerintem csak szerencse volt hogy ment nálad a 660 lehet annak is kakukk!
Sziasztok.Olyan problémám van hogy:van egy FX6300-as proci Gigabyte GA 970A DS3P alaplap 4GB Kingston HyperX 1600-as RAM Chieftec 600W-os táp Asus GTX660OC DCII VGA.Összeraktam havernak már a BIOS-ban kifagy.Próbáltam másik rammal ua.GTX770-el és egy 7870-el semmi probléma nincs LinX stabil 20 kör után is.A GTX660 a gépembe tökéletesen működik Kombustor alatt max 49C.Annyi előzménye volt az egésznek hogy az előző alaplap elszált ami egy Asrock 970 Pro3 volt.Chipszet ua.Minden hardver működik memteszt stb.De ha a 660-at beleteszem OFF az egész.
Ha van vga kártyád akkor ahhoz.Bár ha bent a kártya a lapba,akkor az integrált nem is ad képet.Ijenkor auton átáll a külsö kártyára.(vagyis igy kellene)Bár attol is függ meik kártyárol van szó,lehet egy gyenge régi kari vs. egy apu ami uj,és lehet erösebb.
Köszi, ház az marad, mert karcos, horpadt, stb... Egy fillért se kapnék érte 😃
vga nélkül felraktam 21 ezerért, amit úgyis lealkudnak majd 20-ra, de annyiért odaadom.
ASUS M4N68T-M LEv2 alaplap
AMD Athlon II X2 240 2,80GHZ
Ati Radeon HD3650 512MBDDR2
Chieftec 400W táp
2GB RAM
Tudnátok írni egy árat videókártya nélkül és azzal együtt? Mert azt még nem biztos, hogy eladom, mert elég erős, és nem találnék jobbat szerintem ennyiből
Nekem egy olyan gondom lenne,hogy elindítok egy játékot jelen esetben FIFA 14 és a töltő képernyőnél megáll a kép és 1-1,5perc után megy tovább.
De ugyan ezt eljátsza más játékokkal is,hogy vagy megfagy a kép vagy a töltésnél jóval több ideig tölt,mint alap esetben kellene.
Ez kb 2 napja jelentkezett ez a hiba. Előtte nem volt ilyen gondom.
Valaki találkozott ehhez hasonlóval?
Tamas_patrik: Ha a Linx lefut, a témát azzal le is tudhatod. Gyorsabb lett a géped, és nem kell tovább rágódj rajta, hogy vajon maradhat-e így vagy sem.
Helló!
Nekem van egy ATI Radeon HD4850 512Mb-os.Ez a fajta:
Szerintetek mennyi OC-t bírna?100% kihasználtságon 65 fokon megy és úgy átlagosan pedig 52-55 fokot.MSI Afterburner jó?Kaphat a kicsike?😀
EliteGameR:hello! Koszi a valaszt!😀 igen igy tortent a frekvencian kivul semmit nem allitottam,240 vagy 241-en van az emlitett fsb. Sajnos pontosan most nem tudom megirni,mivel nem tartozkodok otthon! A rammot jol mondod,enis 960 korul emlekszem,mintha eszt a szamot lattam volna Bios-ba! Mukodesileg nincs gond vele kulonosebben..! Eszt a tesztett letudom futtatni hetfon es irok!😀 szerinted problemas lesz ez igy vagy sem? 😀 valaszod elore is koszi!!😀 bocsi a helyesiras miatt telorol vagyok!
szilver: Csak a 95W-os verziókat támogatja a lapod, szóval sajnos nem.
Milyen verziót töltöttél?
Spoiler!
szilard1976:upsz, igen bocsi.
A Class 4-es microSDHC memóriakártya alkalmas-e a HD (720p) videó megfelelő felvételére?
vga nélkül felraktam 21 ezerért, amit úgyis lealkudnak majd 20-ra, de annyiért odaadom.
lap : 6k
Proci : 6k
Vga : 5k
Táp : 5k
Ram : 4k
Mennyit kérhetnék a gépemért?
ASUS M4N68T-M LEv2 alaplap
AMD Athlon II X2 240 2,80GHZ
Ati Radeon HD3650 512MBDDR2
Chieftec 400W táp
2GB RAM
Tudnátok írni egy árat videókártya nélkül és azzal együtt? Mert azt még nem biztos, hogy eladom, mert elég erős, és nem találnék jobbat szerintem ennyiből
De ugyan ezt eljátsza más játékokkal is,hogy vagy megfagy a kép vagy a töltésnél jóval több ideig tölt,mint alap esetben kellene.
Ez kb 2 napja jelentkezett ez a hiba. Előtte nem volt ilyen gondom.
Valaki találkozott ehhez hasonlóval?
Nekem van egy ATI Radeon HD4850 512Mb-os.Ez a fajta:
Szerintetek mennyi OC-t bírna?100% kihasználtságon 65 fokon megy és úgy átlagosan pedig 52-55 fokot.MSI Afterburner jó?Kaphat a kicsike?😀