Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szerk: Én remélem nem lesz 70k.
Synda:én már láttam állatot tévedni....és igen,lassab volt mint a közeledő autó.😀
Miért nem tévednek az állatok ? Spoiler!
2 hét és minden kiderül.😀
Kenzo: Elvileg ezeket de még ne vegyél rá mérget mert ugye ez nem Neo-F de MSinél nincs más így lehet ezaz. Bár majdnem biztos, hogy a te lapod is ezeket támogathatja. [LINK]
Szerk:
mégpedig azért mert 3gb-os , meg 384 bites, igaz msi 100 szor jobban néz ki de a giga sem ronda de erősebb 😀!
Bronson: Mennyiért vennéd, használtan 560Ti vagy 6950 is jó választás, 25-30k közt mennek.
--Szerk--
TaylorXIII ha veszek egy ssd-t,akkor arra át tudom valahogy pakolni a jelenlegi wint,v ujra kell huzni,meg ami még érdekel,az ssd-t kell telepiteni v csak beszerelem + bekötöm a kábeleket mint a HDD?