AMD vs. INTEL

Szerző: Tamas76, 2009. January 23., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csabi0906 avatar
Lehet valami ebben a skorpió izében. 😀
0
0
0
0
no avatar
gaboo királyok a statok amikkel előrukkolsz😃
(***ákot csillagozza)
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Anno az R600-at (2900) ugyanígy adta el nem túl sok szerencsétlennek az ATI hogy ez jövőbe mutat és majd gyorsul... Meg kell nézni hogy az akkor konkurens G80/G92 -es (8800/9800) Nvidia kártyából mennyi van a piacon ma és mennyi van az előremutató R600-ból... De van aki még megeszi a marketing dumát, van értelme úgy látom a marketingre költeni de jobban járnának ha ezt az összeget inkább fejlesztésre fordítanák, és akkor nem kéne butítani a népet.

[LINK]

https://www.kephost.com/images4/2011/10/28/07p96xjirteq3c0oy5ls.jpg
0
0
0
0
Devis avatar
ott is az 1-2 fps, sztem nem mérvadó
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Abból a rengeteg tesztből kiveszel egyet és az alapján jobb... A többi meg gondolom hülye a teszteléshez. Ez a processzor kevés oda ahová szánták azaz a csúcskategóriába. Van ahol kereken a felét tudja 3db 6970-el mint a 2600k. Ha fele ennyiért vesz valaki egy Phenom II X4-et akkor is ezt a teljesítményt kapja játékok alatt. Ez nem csúcskategóriás processzor. Kb annyi értelme van játékra mint a Phenom II X6-nak, azaz semmi!
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
lapartman997 írta:
Úgy értettem. Csak rosszul írtam akkor 😀.

Jó lenne ha végre jönne valami használható processzor az AMD-től ebben a kategóriában is mert így az Intelnek nem lesz konkurencia és így árverseny sem...
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
lapartman997 írta:
Nem fizette le tuti az AMD 😆! A Scorpio platform rásegített... Ezért nem ajánlatos nVIDIA-t venni FX mellé... Szerkesztés: Már csak valahogy javítaniuk kell a többkártyás rendszert az FX-hez és jó lesz az is.

49-ben meg gyengébb ,biztos a többi téved... De ott egy friss teszt 3db 6970-el ahol nincs VGA limit:

[LINK]

Nem a többkártyás rendszerekkel van a baj hanem a processzor gyenge mivel 1 kártyával VGA limit van így csak több csúcskártyával jön ki a különbség. Később ha egy VGA tudja ezt a teljesítményt ugyanez lesz egy kártyával is!
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
50 tesztből 1 érdekes.... 😂
0
0
0
0
Devis avatar
hát mondjuk igen 😃 de most gondolj bele, hogy 15 fps-ért (amit észre se veszel, mert sehol nem mutatkozik) fizetsz +1000-et havonta. tom h nem sok ez, na de akkor is. ebből a szempontból annyira nem éri meg. meg ahogy nézem cpu számításokban az intel nyer, viszont átvitelben már amd. hát nem tom, jövő nyáron újítani akartam egy 6 magos fx-et, de mostmár nem tom mit akarok 😃 majd meglátjuk mit hoz a w8 😀
0
0
0
0
Devis avatar
hű..hát grat h 8 maggal átlag 2 fpsel nyer az amd egy 4 magos ellen (de mondjuk 8 szál, de a kettő nem egyenlő, mellesleg milyen fogyasztás mellett?) 😃
0
0
0
0
Cooley avatar
Gaboo7 írta:
jumbo írta:
Gaboo7 írta:
Cooley írta:
[LINK]
Az egész rohadt tesztben csak a Lost Planet 2, az AvP és a fogyasztás tetszett semmi más... Mondjuk az i7-et sokkal jobban túlhajtották, megnéznék egy tesztet alapórajeleken.

Az igen... Vannak különbségek. Szerintem mindkét processzor addig hajtották amíg stabil maradt az adott hűtéssel. Igazán bele tehettek volna egy Phenom II 980-at is szerintem az FX szintjét simán hozta volna a legtöbb esetben.

Ha jól tudom ez simán a turbó mod.Ezt bárki ki tudja hozni a procikból "1-2 kattintással".

Az FX-8150-nél a max turbo mód ha jól tudom 4.2Ghz.

Szerintem valami alaplapi autotuning fícsörre gondolt. 😀 Kizártnak tartom, hogy ilyen automata szir-szarral elérjenek 5,2GHz-et az i7-tel, a 4,6 még talán reális is lehet az AMD-nél, de csak nem olyan igénytelenek... 😂
Amúgy jól tudod. 😀
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
jumbo írta:
Gaboo7 írta:
Cooley írta:
[LINK]
Az egész rohadt tesztben csak a Lost Planet 2, az AvP és a fogyasztás tetszett semmi más... Mondjuk az i7-et sokkal jobban túlhajtották, megnéznék egy tesztet alapórajeleken.

Az igen... Vannak különbségek. Szerintem mindkét processzor addig hajtották amíg stabil maradt az adott hűtéssel. Igazán bele tehettek volna egy Phenom II 980-at is szerintem az FX szintjét simán hozta volna a legtöbb esetben.

Ha jól tudom ez simán a turbó mod.Ezt bárki ki tudja hozni a procikból "1-2 kattintással".

Az FX-8150-nél a max turbo mód ha jól tudom 4.2Ghz.
0
0
0
0
sily avatar
OK ! Itt a Román oldalakon mindenhol annyiért láttam , pedig felszereltség alapján többe kellene kerülnie. 😀 Ezért is kérdeztem a véleményeteket nehogy más legyen vele a bibi. 😕 Köszi a válaszokat !
0
0
0
0
almos avatar
Ez a lap nem lehet 2500FT,viszont ha tényleg annyi akkor vedd meg azonnal 😀
0
0
0
0
sily avatar
Én itt is ennyiért láttam, ez a hely is "kokler" ?

[LINK]
0
0
0
0
game-R avatar
sily írta:
Erről az alaplapról tudnátok mondani valami ?
Megéri azt a KB 2500 Ft-t (382.72 RON) amennyibe ezen a helyen kerül ?
[LINK]

kokler oldal, mivel ez a lap 50-55 ezer körül van!
0
0
0
0
sily avatar
Erről az alaplapról tudnátok mondani valami ?
Megéri azt a KB 2500 Ft-t (382.72 RON) amennyibe ezen a helyen kerül ?
[LINK]
0
0
0
0
jumbo avatar
Gaboo7 írta:
Cooley írta:
[LINK]

0
0
0
0
wdavid avatar
én nem értem mi értelme ennek a hasonlítgatásnak...össze hasonlítani egy rendesen működő procit egy olyannal ami önhibáján kívül még nem üzemel rendesen sztem hülyeség 😜
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
niteforce írta:
már kész van 😀 FX-81** széria és egyelőre nem viszi a pálmát csak valami kis földieper bokrot az kisebb 😃

Földieper bokrot... 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
már kész van 😀 FX-81** széria és egyelőre nem viszi a pálmát csak valami kis földieper bokrot az kisebb 😃
0
0
0
0
thomas0707 avatar
Az AMD tervezi és lassan ki is adja az új 8 magos prociját. AMD Buldozer FMX. Szerintem ez viszi a pálmát. 😀
0
0
0
0
Cooley avatar
Gaboo7 írta:
Cooley írta:
[LINK]

Az igen... Vannak különbségek. Szerintem mindkét processzor addig hajtották amíg stabil maradt az adott hűtéssel. Igazán bele tehettek volna egy Phenom II 980-at is szerintem az FX szintjét hozta volna a legtöbb esetben.

Nyilván, és a fogyasztása még így is alacsonyabb maradt az Inteles rendszernek, szóval korrekt a dolog, csak szimpla kíváncsiságból nézném meg alaphelyzetben is. 😀 Azért bírom benne, hogy lesz ez még jobb. Mondjuk az alaplapomat így is úgy is le kell cserélnem, szóval jöhet Intel platform is majd, de most már megvárom az Ivy-t is, addig is gyűjtöm a lóvét... 😃
0
0
0
0
Csabi0906 avatar
Én is,amikor még úgy volt, hogy nyáron tudom megvenni a gépet, gondoltam i5 2500K jó lesz.
Azt is gondoltam, hogy karácsonyig majd picit lejjeb megy az ára, de azt nem gondoltam volna, hogy feljebb megy legalább 10 000 Ft-tal...
Ennyit azért nem tudok rászánni (de ha több pénzem lenne, nem is processzorra költenék...), így eddig marad nekem az AMD (x4/x6/fx) vagy ha legalább kicsit is lejjebb mennek az árak, esetleg i5 2400 belefér...
Ez kész, de most komolyan. 😲
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
Cooley írta:
[LINK]

0
0
0
0
Cooley avatar
[LINK]
0
0
0
0
Csabi0906 avatar
Aztamindenségit, mik voltak itt már megint. 😀
Már egyszer leírtam, hát leírom még egyszer: ha kijön a szoftveres frissítés, akkor minden kiderül.
Jó lesz/nem lesz jó? Ez a Microsoft-on múlik. És amíg ez nem jött ki, nincs is semmi értelme az ilyen 1-2 VGA-s teszteknek sem, meg összehasonlításoknak sem, szóval ennyi. 😆
0
0
0
0
Cooley avatar
Jókat mosolyogtam. 😃

Gaboo7 írta:
De a 8150 már most kevés sok esetben 2db 6970-hez... MENŐ 😆

Én is láttam pár tesztet, de olyan szinten szarul szerepel az FX, hogy egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez ennyire fos is marad.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
Ez már egész agresszív válasznak tűnt.

Nincs zsebpénzem, krvára nincs semmim, ezért van jogom észt osztani! Akkor van Pénzem ha Én szerzek...dolgozok érte, eladok stb. anyáméktól külön bmire is Nem Kapok, mert nem állunk úgy sajna. Nincs ebben semmi arcoskodás, csak próbálom veled megérteni hogy ennyiből nincs sok külömbség mert senki nem pénzel ahogy téged sem. Semmi köze ennek a korhoz.
Anyámnál tanyázok, eszek, iszok, alszok, de pénzt nem kapok. Szóval van fogalmam az egészről, mert suli mellett melózok hogy legyen hétvégén buli, meg legyen gép. nyáron címerezés meg minden fizikai sz.r. Évközben meg ami van. Felszolgáló, Számtech bolt.
Te is szimpatikus vagy/voltál ezért is írtam hogy STOP. felesleges nyírbálni egymást éjszakára.

OFF END.

Pedig nem szántam agresszívnek csak leírtam a véleményem, fiatal gyerek vagy és személyesen nem hiszem hogy megütnéd velem szemben ezt a hangnemet de ez már az Interneten nevelkedett arctalan generáció ezt sajnos mindig elfelejtem.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
LoL 😆
"Ohh, szerintem elfogadnál te egy olyan "csúcsmodellt" ha úgy alakulna Laughing soft x)"
Ezt csak azért írtam hogy kiderítsem hogy egy csőlátású Inteles vagy-e, és hát igen. 😃
Devis neked nem írtam semmit, szóval ne förmedj rám. Szóval nem írtam neked hogy ne szarozz 😉 Van akinek a megszokás számít, van akinek az ár/érték arány, ezek még jók. Csak vannak akinek a szomszéd gépe számít, az már piszkálja a csőröm x)
Gaboo: Te meg sajnos azt nem érted meg hogy nem mindenki akkora nagymenő mint Te...nem mindenki teheti meg hogy 2 csúcskategóriás VGA mocorogjon a gépében.
+Szerintem meg eyáltalán nem felesleges, mert megint csak nem mindenki akkora menő hogy egyszerre 600.000-red dobjon bele a gépbe. Van aki darabonként fejleszt, mert így telik rá.

Mert szerinted én egyszerre dobok ennyit a gépbe? Évente max 100k-t költök fejlesztésre és kb 7 éve fejlesztem a masinát és nem értem mi köze a személyeskedésednek az FX8150-hez. Mert most tök felesleges egy VGA-hoz megvenni ugyanúgy mint a 2600k-t érted már te MENŐ? 😀

Oké. Nekem évente 100k is bőven több mint amennyit tudnék magabiztosan állni.
Ennek az érveléseidhez van köze...
Előbb írtam le MENŐ hogy nem felesleges mert ha később jön az általad említett brutál VGA akkor azt veszem meg, csak mivel nem telik rá annyi CPU-t már akkor nem tudok venni mellé, és b.szhatom a brutál VGA-t. Ezért érdemes megvenni akár 8150 akár 2600k.

Windows 8 MENŐ 😆 😃 😀

Majd egyszer jön a Win8 és akkor csoda fog történni de ezt még hivatalosan senki nem tudja és senki nem mérte... Ja hogy AMD promoanyagon volt ez is. Nincs több kérdésem! 😀

Az tuti hogy nem lesz így 100%-ban, vagy ha igen akkor más szemmel nézek az AMD-re 😆
De ha ezt vesszük alapul, akkor ezt sem nevezném hivatalos mérvadó mérésnek, mert akkor nem tud kibontakozni a CPU 😃
Mély téma ez, amit csak az idő old majd meg, nem egy Gaboo7 nevezetű MENŐ 😃

Inkább egy 17 éves MENŐgyerek mélyenszántó gondolatai akinek még a gatyát is anyu veszi! 😂

Nem igaz, mert már 3 gatyát is vettem magamnak, szóval ez sértés...kikérem magamnak😃
De a gépemet viszont saját magam finanszíroztam, mindennel ahogy van. Ezért is mondtam hogy Ma, Magyarországon, nem sok menő teheti meg hogy évente 100k-t rádobálljon a gépébe 😃

Bármennyire is meglepő anyu és apu egy deka forintot nem adtak a gépbe, mert tudják hogy igazából játékra kell, arra meg nem adnak. Max gatyára 😆 Látod vannak ilyen sanyarú sorsú fiatalok is, nem mindenki kaphat/kaphatott meg mindent az első szempilla rebegtetésre 😃 Szóval, Te ne oszt az észt, mert én bulik helyett átdolgoztam 2 nyarat is, és nem leültem a PC bolt előtt a járdán, és hisztiztem amíg meg nem kaptam😃
De ez már nem Intel vs. AMD, hanem már személyeskedés. Te nem tudsz semmit, ahogy Én sem, szóval szerintem ennek itt vessünk véget 😃

Sokan megtehetik úgy mint én mert nem kisgyerekek mint te! Kiskomám majd ha nem anyádéknál tanyázol és nem onnan kapod a zsebpénzt akkor oszd itt nekem az észt. Te ledolgoztál 2 nyarat én meg 10 évet... 17 évesen természetes dolog hogy anyádéknál laksz de jó lenne ha nem arcoskodnál itt nekem mert fogalmad sincs még az egészről. Szimpatikus gyerek vagy nagyon szívesen találkoznék veled személyesen és elmagyaráznék 1-2 dolgot...

Részemről is befejezve az OFF.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
LoL 😆
"Ohh, szerintem elfogadnál te egy olyan "csúcsmodellt" ha úgy alakulna Laughing soft x)"
Ezt csak azért írtam hogy kiderítsem hogy egy csőlátású Inteles vagy-e, és hát igen. 😃
Devis neked nem írtam semmit, szóval ne förmedj rám. Szóval nem írtam neked hogy ne szarozz 😉 Van akinek a megszokás számít, van akinek az ár/érték arány, ezek még jók. Csak vannak akinek a szomszéd gépe számít, az már piszkálja a csőröm x)
Gaboo: Te meg sajnos azt nem érted meg hogy nem mindenki akkora nagymenő mint Te...nem mindenki teheti meg hogy 2 csúcskategóriás VGA mocorogjon a gépében.
+Szerintem meg eyáltalán nem felesleges, mert megint csak nem mindenki akkora menő hogy egyszerre 600.000-red dobjon bele a gépbe. Van aki darabonként fejleszt, mert így telik rá.

Mert szerinted én egyszerre dobok ennyit a gépbe? Évente max 100k-t költök fejlesztésre és kb 7 éve fejlesztem a masinát és nem értem mi köze a személyeskedésednek az FX8150-hez. Mert most tök felesleges egy VGA-hoz megvenni ugyanúgy mint a 2600k-t érted már te MENŐ? 😀

Előbb írtam le MENŐ hogy nem felesleges mert ha később jön az általad említett brutál VGA akkor azt veszem meg, csak mivel nem telik rá annyi CPU-t már akkor nem tudok venni mellé, és b.szhatom a brutál VGA-t. Ezért érdemes megvenni akár 8150 akár 2600k.

Windows 8 MENŐ 😆 😃 😀

Majd egyszer jön a Win8 és akkor csoda fog történni de ezt még hivatalosan senki nem tudja és senki nem mérte... Ja hogy AMD promoanyagon volt ez is. Nincs több kérdésem! 😀

Az tuti hogy nem lesz így 100%-ban, vagy ha igen akkor más szemmel nézek az AMD-re 😆
De ha ezt vesszük alapul, akkor ezt sem nevezném hivatalos mérvadó mérésnek, mert akkor nem tud kibontakozni a CPU 😃
Mély téma ez, amit csak az idő old majd meg, nem egy Gaboo7 nevezetű MENŐ 😃

Inkább egy 17 éves MENŐgyerek mélyenszántó gondolatai akinek még a gatyát is anyu veszi! 😂 Nem az a kérdés hogy te mennyit tudsz a gépre költeni hanem az hogy apu meg anyu mennyit ad rá! Szerintem így nekem te ne oszd az észt.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
LoL 😆

Windows 8 MENŐ 😆 😃 😀

Majd egyszer jön a Win8 és akkor csoda fog történni de ezt még hivatalosan senki nem tudja és senki nem mérte... Ja hogy AMD promoanyagon volt ez is. Nincs több kérdésem! 😀 Ennek a processzornak csoda kell vagy egy 50% árleszállítás hogy életképes legyen.
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
Gaboo7 írta:
GokuTM írta:
LoL 😆

0
0
0
0
niteforce avatar
a 995X nem egy játékra való proci, játékoknál az i7 2600K megveri mert fejlettebb.
Ezt a fajta procit nem játékra hanem munkára használják, videoszerkesztés, tömörítés, konvertálás ilyenekre, itt nagyon komoly teljesítménye van.
0
0
0
0
ors11 avatar
Bocs,hogy megzavarom a vitát,de nem értek....akkor most az
Core i7-995X 6-Core 3.6GHz jobb mint a 2600K vagy mi? Mert ezt nem tudom,mert mégis a 2600K-t hasonlítgassák a játékoknál más proceszorokhoz,nem a Core i7-995X 6-Core 3.6GHz...akkor ez most hogy van?
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
LoL 😆

Mert szerinted én egyszerre dobok ennyit a gépbe? Évente max 100k-t költök fejlesztésre és kb 7 éve fejlesztem a masinát és azt végképp nem értem mi köze a személyeskedésednek az FX8150-hez. Mert most tök felesleges egy VGA-hoz megvenni ugyanúgy mint a 2600k-t érted már te MENŐ? 😀 Később pedig ezzel a teljesítménnyel kevés lesz az FX8150 mivel már most 2db 6970-el CPU limit van sok helyen.
0
0
0
0
Devis avatar
jó goku nem kell túlzásba esni.... kevés money mellet is intel mellett döntöttem mert, mert. kinek mi a megszokott, ki mit halott erről arról. nem azt mondom h az amd szar.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Kössz inkább eladnám és vennék egy 2600Kt, de elég lesz a 2500K is, azzal legalább normálisan tudok játszani és nem kell szoftveres gyorsításra várnom....
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GokuTM írta:
jtrlvksz írta:
Jah, és tegyük hozzá, hogy a 8150 a jelenlegi "csúcsmodell".

Ohh, szerintem elfogadnál te egy olyan "csúcsmodellt" ha úgy alakulna 😃 x)

Am. meg nincs olyan hogy ármit is CrossFire/SLI-re terveznének. Sehol nem volt kijelentve hogy bárki bármit is arra/azért fejlesztene.
Azt hogy drágább, még nem merem kimondani, mert eddig 1db Noname webshopban leltem rá. Szerintem olcsóbb lesz ez. Semmi értelme nem lenne ennyivel drágábban adni, még ha Win8-nál jobb is lesz. Egyenlőre egy partyban lévő cuccot csak nem adnak majd 80-ért...napokon belül kiderül...

Jaj Istenem látom még mindig nem esett le. Mivel egy GPU-val VGA limit van, lehet az bármilyen VGA így csak 2-3 VGA használatával derül ki hogy milyen gyors is valójában egy csúcskategóriás processzor, ezért felesleges most 1db VGA-hoz Phenom 2-nél nagyobb processzort venni. Később (1-2 év) mikor a GPU-k teljesítménye a csúcskategóriában megduplázódik ergo hozza azt a sebességet mint most két GPU ekkor már ezek a processzorok lesznek ajánlottak 1 GPU-hoz is. A 2600k nálam pl 30%-on dolgozik 2db 99%-on pörgő GTX480 OC kártyával... Egy darabig biztosan nem lesz CPU limitem...

Itt egy kis példa:
https://alienbabeltech.com/main/wp-content/uploads/2011/10/PerfSummary-1.jpghttps://alienbabeltech.com/main/wp-content/uploads/2011/10/PerfSummary-2.jpg
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Jah, és tegyük hozzá, hogy a 8150 a jelenlegi "csúcsmodell".
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
ors11 írta:
Ja.....nincs mit csinálni....ez tiszta,hogy az Intel befutottabb,mint az AMD és a segganyló szőkehalyú kishercegeknek akinek
apuci azt vesz amit kér annak csakis a legjobb Intel lehet.
(bár megjegyzem,sztem is az Intel azért picivel jobb....de akkor is AMD-t vennék,mert olcsóbb és akkor minek fizetni 10-20 ezer forintot,+ 1-2 FPS-ért.Ez sehol nem éri meg!!!)

Na látod most ez sem igaz az FX 8150-nél mert drágább mint egy 2600k és még lassabb is. Ezért bukó egyenlőre ez a processzor. Ráadásul nem 1-2 FPS különbség van köztük csúcskategóriás Crossfire vagy SLI esetén, és ugye ezt az árkategóriát már erre tervezték, mert ugye egy darab csúcs VGA-hoz elég a Phenom 2 is fele annyiért.
0
0
0
0
ors11 avatar
Ja.....nincs mit csinálni....ez tiszta,hogy az Intel befutottabb,mint az AMD és a segganyló szőkehalyú kishercegeknek akinek
apuci azt vesz amit kér annak csakis a legjobb Intel lehet.
(bár megjegyzem,sztem is az Intel azért picivel jobb....de akkor is AMD-t vennék,mert olcsóbb és akkor minek fizetni 10-20 ezer forintot,+ 1-2 FPS-ért.Ez sehol nem éri meg!!!)
0
0
0
0
ors11 avatar
Én nem értem miért ,.szar"-ozza le az AMD sztem elég jó,hogy már egyes gamek-ben meghaladja az Intelt,és az ára is sokkal kedvezőbb....bár az tény,hogy az Intel jobb,és az AMD is csak nagyobb Mhz-el képes az Intelt útól érni,de ez is valami és ha már olcsóbb,mint az Intel,és kb. ugyan ott van... én AMD-t vennék,de csakis az ára miatt...
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Hát asztali Gépet én sem most gofok újítani az biztos, teljesen el vagyok most az X360-al, és amúgy is megvárom a Windows 8-at, és a második gen-es Bulldikat, vagy a Socket FM2-s procikat.
0
0
0
0
GTRAKY avatar
szerintem Intel

Amugy sztetek mi ajobb amaguay gepem intalje vagy a deluxom amd-je
0
0
0
0
no avatar
Szerintem INTEL FOREVER. Én is vártam a nagy "super bulldozerr" de egy nagy kapalp s...r:! Ne hogy Amd-t vegyél. EGyébként most néztem az árgépen allig van és azt nem tudom hogy minek olyan drága az fx8150 80k. basszus így kinek kell:😆
😀
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Cooley írta:
jtrlvksz írta:
Most érkezett el az a pillanat, hogy nemsokára rendelem a gépet. Megéri egy 2500K, vagy Bullt vegyek a jelenlegiek közül? (a ,,vegyél 2600K-t" válaszoktól pls kíméljetek mert több lóvém nincs a procira)

Vegyél i7-2700K-t! 😆 Egyébként i5. 😀

😆 Köszi! 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció