Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
winrar avatar
Kinek melyik. Mivel én utálom a win8-at, ezért win7. De ultimate fölösleges játékra, elég a home premium.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok melyik operációs rendszer a jobb a Windows 7 Ultimate 64bit vagy a Windows 8.1 Pro 64bit? :S
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Persze! Berakod másik gépbe és leszeded a dolgokat. Ha annyira szar akkor meg a get data back nevű program az egyik legjobb adatmentő program.
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok! Sérült winchesterről le tudok szedni fájlokat? Annyira sérült, hogy iszonyatosan lassú. Előre is köszi!
0
0
0
0
Ironshaq avatar
mlan0:Milyen op.rendszered van?Nekem is ezt csinálta vista alatt,aztán friss Win 7-re telepítve megoldódott a probléma.(Azt a 3D-s hangot vagy mit is fel kell rakni hozzá.)Igaz,nekem eredetiben van meg.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Ez szerintem hülyeség,ha nem is bírná akkor is el kéne indulnia.
0
0
0
0
LightLeach avatar
mlan0
Sztem egész egyszerűen nem bírja a géped
0
0
0
0
mlan0 avatar
A dirt 2-vel is így jártam :/
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Pedig úgy jónak kéne lennie.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
games for windows live-ot rakd fel.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Az a problémám van hogy ma le töltöttem a Dirt3 BlackBox-os verzióját és amikor rá akarok lépni akkor egy kicsit tölt az egér mellet lévő karika és aztán kész.Mi lehet a probléma?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
texeteket? És váltanál alaplapot csak azért, hogy G3420 procid legyen? Mert bizonyára tisztában vagy vele, hogy az 1150-es proci és nem 1155-ös. Am meg igen az i3-2100. 2 szál vs 4 szál. Hiába 100 Mhzcel magasabb az órajele a G3420nak és erősebb kicsit szálanként is. Szerintem akkor is az i3-2100 jobb. Olyan tesztekben ahol 1 vagy 2 szál van használva ott jobb a G3420 de ott ahol már több ott már nem jobb. A játékok pl ilyenek szerintem. Egyébként ha jobb is kb alig jobb plusz ha jobb is úgy sem tudod a mostani lapodba betenni.
0
0
0
0
no avatar
i3-2100 erősebb mint a Intel Pentium G3420 tényleg?? texeteket láttam abban g34 volt keményebb.. nem értem...
0
0
0
0
Ironshaq avatar
Sziasztok!Szeretnék gépet újítani,processzort illetve videó kártyát cserélni:
[url]https://www.***/termek/asus-gtx750-1gb-ddr5-gtx750-phoc-1gd5-videokartya-27018[/url]
[url]https://www.***/termek/intel-core-i5-3340-processzor-29647[/url]
A kérdésem az lenne hogy a jelenlegi 450W-os Thermaltake tápom elég lesz-e,avagy azt is cserélnem kell?
Minden egyéb infót megtaláltok a "jelenlegi masina" nevezetű gépem alatt.
Előre is köszönöm! 😀

edit:valamiért a p c x .hu-t átírja ***-re,de ha átírjátok akkor bejön a link.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az Asrock ALiveNF6G-VSTA alaplapnál a vagy a 2 citromsárgába vagy 2 narancssárgába kell rakni a 2 modult.
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hali. Tudtok oylanban segiteni, hogy dualba hogyan kell ramot tenni? Mármint melyik foglalatba kell hogy legyen, ahhoz hogy dualba menjen?
0
0
0
0
techman86 avatar
oddworld30 i3 4 szálon megy ! job,mint a pentium 😀
0
0
0
0
no avatar
Intel Pentium G3420 jobb mint az i3-2100 szerintetek???
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]

Ilyenkor mit kéne csinálni hogy elinduljon a játék ? Java fel van rakva......
0
0
0
0
dave500 avatar
Sziasztok!
Olyan észrevételem van, hogy ha terhelem a gépet, valami az FPS szám frekvenciáján zúg. Ezt visszahallom a füles kimeneten is, de a gépből is. A VGA-n zúg egy tekercs, vagy a tápban? A 12V teljes terhelésnél 11,9, alapjáraton beton pontosan 12,00 (nem beépített szenzorok, multiméterrel mérve)
Ez lehet gond? 550W-os Gigabyte tápom van.
0
0
0
0
uzbad77 avatar
helló!sziasztok!
az volna a kérdésem,hogy tudtok e nekem abban segíteni,hogy a telómon játszott Assain's Creeds Altair's Chronicles-t,hogy tudom kijátszani?Ott tartok ,amikor a sátorban harcolok a melákkal.(3/2)Badr-al.Köszi.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Akkor az hülyeség, mikor minden fórumon mindenki szidja a fos tápokat. A boltosok meg főleg. Jóval több hullik el belőlük. Ilyen p4-p3 alá tényleg jó de semmi többet.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
végre egy ember aki ért is hozzá kicsit 😉
0
0
0
0
niteforce avatar
Azért azzal legyünk tisztában, hogy már nagyon régóta nem divat mindenféle védelem nélkül eladni tápokat. Márkától teljesen függetlenül egyik sem fogja elfüstölni a gépet, egyszerűen előírás. Persze ha egy 10 éves Mercury típusú tápot veszel, abban ez nem lesz benne. Így egy Codegen táp, meg egy chieftec táp csak abban különbözik, hogy a chieftecnek pontosabb feszültségei vannak, meg nagyobb teljesítménye. Nyilván a feszültségingadozás sem tesz jót a gépnek, de ez olyan kis mértékű, hogy előbb fogod lecserélni a gépet, minthogy ez gondot okozna. Régebbi gépekbe, vagy kisebb fogyasztású gépekbe teljesen megfelel.
0
0
0
0
Bronson avatar
én egy éve kicseréltem volna amikor elkezdett kattogni... de ha szerinted ilyen megbízható az a táp, akkor hagyd bent majd magától elmúlik...
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Bronson én értelek téged is csak az a poén hogy legelőször ilyen kattogás majdnem egy éve volt akk 2 napig kattogott össze vissza aztán havonta kb 1x megint kattogott pár percig most pedig újból 2 napig és képzeld el most is megszőnt a kattogás már egy órája nincs hangja tehát ezért nem tudom mi a baja és ilyennel még soha nem találkoztam neten sem találok semmilyen infot
0
0
0
0
twoKgames avatar
Sziasztok. Ha letörlöm a win7es op rendzsert akkor az azon levo fajlok ugye elvesznek a merevlemezrol?
0
0
0
0
Bronson avatar
említettem hogy nem te vagy az egyetlen aki már írta hogy kattogó hang jött a codegen tápjából és utána elfüstölt... ez nem szoftveres hiba, vagy nem egyszerű mechanikus hiba hogy megszorítasz egy csavart és kész, nem tudom milyen segítséget vársz...
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
de nekem nincs is azzal bajom hogy azt mondják hogy szar hanem azzal van bajom hogy leírok egy problémát és annyi a válasz hogy ja codegen tápod van akk az egy hulladék nem az hogy segítenének a megoldásban
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Igazából, nekem sem halt meg egy codegen tápom sem, mint diáknak anno tényleg tök jó volt, hogy házzal együtt adták. De egy komolyabb konfigot nem kötnék rá.
0
0
0
0
no avatar
Márkás tápok nem jók semmire a codegen ismétlem a codegen 7 ÉVE bírja gond nélkül de 2FSP tápom már behalt ... (régi gépemnél) vagy nekem volt ekkor szívásaim ... de vicces, hogy a 4000Ft-os táp röhögve megy ..
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
egy szóval nem mondta senki hogy a codegen jó viszont a márkás tápok sem mindig tökéletesek
Devis köszönöm a jókívánságot 😀
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Devis: +1
Nekem is egyszer egy ilyen "mester" azt mondta, hogy ne vegyek Seasonic tápot mert azok szarok 😲 azt hittem hanyatt esem 😃.
0
0
0
0
Devis avatar
a nagy zseni szakemberek a sarkon a pult mögött mindig nagyon okosakat tudnak mondani...
MC MaRcI: Minden rossz indulat nélkül mondom, hogy remélem egyszer a szupi codegened bemondja az unalmast és az egész gépet magával viszi.

Ha egy márkás táp elszáll, a gépednek nem lesz különösebb baja.
0
0
0
0
Bronson avatar
akkor a szerelő barátod szerint jobbak a codegen tápok?? nézd, én nem azt mondom hogy minden codgen táp kinyírja a gépeket, de azért badarság azt állítani hogy jobban bírják mint egy drágább/minőségesebb táp... és azt is aláírom hogy a jobb tápok is el tudok romolni...
0
0
0
0
GaboC avatar
Esetleg szereld szét és fújasd ki, lehet sok a por benne. De lehet elszállt a vezérlője vagy kiszárad 1-2 kondi. Szerintem ennyi idő alatt megszolgálta már az árát 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
igen gondoltam hogy ez lesz a válasz hogy codegen
akk most tájékoztatnálak hogy eddig 8 évig működött hibátlanul míg haverom hiper szuper corsair tápja 3 év után beadta a kulcsot

és az egyik ismerősöm aki kiváló szakember számítógép szerelő szerint sokszor a márkás tápokkal több a gubanc
0
0
0
0
Bronson avatar
amúgy viccen kívül nem te vagy az első aki codegen tápot használt és kattogott neki...
0
0
0
0
GaboC avatar
MC MaRcI: Haveromnak is 400-as Codegenje van és neki bekapcsolást követően zúg, mint a Jumbo porszívó. Körülbelül 3 percig csinálja ezt majd lecsendesül. Igen csak típus hiba lehet.
0
0
0
0
Bronson avatar
attól hogy Codegen 😆
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
talán mintha a táp kattogna de ***ott hangos 😆 am volt már ilyen többször is egy idő után abba hagyja csak fogalmam sincs mitől lehet
0
0
0
0
Bronson avatar
honnan jön a kattogás? (nehogy azt írd hogy a gépházból, mert kinyírlak) nem lehet hogy valami kábel hozzáér valamelyik ventilátorhoz?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
kattog a gépem mint az állat de működik normálisan nem melegszik meg semmi ilyenkor mivan ?
0
0
0
0
Puffin avatar
Tud valaki mondani valami normális progit UPS-hez? (FSP EP1000-esem van)
0
0
0
0
mlan0 avatar
Eztírja ki a dirt2(pedig crackeltem)

😜lease run the game's launcher application dirt2 .exe
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hali, lenne megint egy gyors kérdésem, kicsit új nekem az SSD-s telepítés. Szóval az van hogy SSD-re tettem a Win 7-et és ugye telepítés előtt létrehozta a 100 megás partíciót rajta. És az a problémám hogy mikor Windows Loaderrel aktiválni akarom akkor azt írja hogy Unsupported Partition table. Valami megoldás van erre?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció