mlan0:Milyen op.rendszered van?Nekem is ezt csinálta vista alatt,aztán friss Win 7-re telepítve megoldódott a probléma.(Azt a 3D-s hangot vagy mit is fel kell rakni hozzá.)Igaz,nekem eredetiben van meg.
Az a problémám van hogy ma le töltöttem a Dirt3 BlackBox-os verzióját és amikor rá akarok lépni akkor egy kicsit tölt az egér mellet lévő karika és aztán kész.Mi lehet a probléma?
texeteket? És váltanál alaplapot csak azért, hogy G3420 procid legyen? Mert bizonyára tisztában vagy vele, hogy az 1150-es proci és nem 1155-ös. Am meg igen az i3-2100. 2 szál vs 4 szál. Hiába 100 Mhzcel magasabb az órajele a G3420nak és erősebb kicsit szálanként is. Szerintem akkor is az i3-2100 jobb. Olyan tesztekben ahol 1 vagy 2 szál van használva ott jobb a G3420 de ott ahol már több ott már nem jobb. A játékok pl ilyenek szerintem. Egyébként ha jobb is kb alig jobb plusz ha jobb is úgy sem tudod a mostani lapodba betenni.
Sziasztok!Szeretnék gépet újítani,processzort illetve videó kártyát cserélni:
[url]https://www.***/termek/asus-gtx750-1gb-ddr5-gtx750-phoc-1gd5-videokartya-27018[/url]
[url]https://www.***/termek/intel-core-i5-3340-processzor-29647[/url]
A kérdésem az lenne hogy a jelenlegi 450W-os Thermaltake tápom elég lesz-e,avagy azt is cserélnem kell?
Minden egyéb infót megtaláltok a "jelenlegi masina" nevezetű gépem alatt.
Előre is köszönöm! 😀
edit:valamiért a p c x .hu-t átírja ***-re,de ha átírjátok akkor bejön a link.
Sziasztok!
Olyan észrevételem van, hogy ha terhelem a gépet, valami az FPS szám frekvenciáján zúg. Ezt visszahallom a füles kimeneten is, de a gépből is. A VGA-n zúg egy tekercs, vagy a tápban? A 12V teljes terhelésnél 11,9, alapjáraton beton pontosan 12,00 (nem beépített szenzorok, multiméterrel mérve)
Ez lehet gond? 550W-os Gigabyte tápom van.
helló!sziasztok!
az volna a kérdésem,hogy tudtok e nekem abban segíteni,hogy a telómon játszott Assain's Creeds Altair's Chronicles-t,hogy tudom kijátszani?Ott tartok ,amikor a sátorban harcolok a melákkal.(3/2)Badr-al.Köszi.
Akkor az hülyeség, mikor minden fórumon mindenki szidja a fos tápokat. A boltosok meg főleg. Jóval több hullik el belőlük. Ilyen p4-p3 alá tényleg jó de semmi többet.
Azért azzal legyünk tisztában, hogy már nagyon régóta nem divat mindenféle védelem nélkül eladni tápokat. Márkától teljesen függetlenül egyik sem fogja elfüstölni a gépet, egyszerűen előírás. Persze ha egy 10 éves Mercury típusú tápot veszel, abban ez nem lesz benne. Így egy Codegen táp, meg egy chieftec táp csak abban különbözik, hogy a chieftecnek pontosabb feszültségei vannak, meg nagyobb teljesítménye. Nyilván a feszültségingadozás sem tesz jót a gépnek, de ez olyan kis mértékű, hogy előbb fogod lecserélni a gépet, minthogy ez gondot okozna. Régebbi gépekbe, vagy kisebb fogyasztású gépekbe teljesen megfelel.
Bronson én értelek téged is csak az a poén hogy legelőször ilyen kattogás majdnem egy éve volt akk 2 napig kattogott össze vissza aztán havonta kb 1x megint kattogott pár percig most pedig újból 2 napig és képzeld el most is megszőnt a kattogás már egy órája nincs hangja tehát ezért nem tudom mi a baja és ilyennel még soha nem találkoztam neten sem találok semmilyen infot
említettem hogy nem te vagy az egyetlen aki már írta hogy kattogó hang jött a codegen tápjából és utána elfüstölt... ez nem szoftveres hiba, vagy nem egyszerű mechanikus hiba hogy megszorítasz egy csavart és kész, nem tudom milyen segítséget vársz...
de nekem nincs is azzal bajom hogy azt mondják hogy szar hanem azzal van bajom hogy leírok egy problémát és annyi a válasz hogy ja codegen tápod van akk az egy hulladék nem az hogy segítenének a megoldásban
Igazából, nekem sem halt meg egy codegen tápom sem, mint diáknak anno tényleg tök jó volt, hogy házzal együtt adták. De egy komolyabb konfigot nem kötnék rá.
Márkás tápok nem jók semmire a codegen ismétlem a codegen 7 ÉVE bírja gond nélkül de 2FSP tápom már behalt ... (régi gépemnél) vagy nekem volt ekkor szívásaim ... de vicces, hogy a 4000Ft-os táp röhögve megy ..
a nagy zseni szakemberek a sarkon a pult mögött mindig nagyon okosakat tudnak mondani...
MC MaRcI: Minden rossz indulat nélkül mondom, hogy remélem egyszer a szupi codegened bemondja az unalmast és az egész gépet magával viszi.
Ha egy márkás táp elszáll, a gépednek nem lesz különösebb baja.
akkor a szerelő barátod szerint jobbak a codegen tápok?? nézd, én nem azt mondom hogy minden codgen táp kinyírja a gépeket, de azért badarság azt állítani hogy jobban bírják mint egy drágább/minőségesebb táp... és azt is aláírom hogy a jobb tápok is el tudok romolni...
Esetleg szereld szét és fújasd ki, lehet sok a por benne. De lehet elszállt a vezérlője vagy kiszárad 1-2 kondi. Szerintem ennyi idő alatt megszolgálta már az árát 😃
igen gondoltam hogy ez lesz a válasz hogy codegen
akk most tájékoztatnálak hogy eddig 8 évig működött hibátlanul míg haverom hiper szuper corsair tápja 3 év után beadta a kulcsot
és az egyik ismerősöm aki kiváló szakember számítógép szerelő szerint sokszor a márkás tápokkal több a gubanc
MC MaRcI: Haveromnak is 400-as Codegenje van és neki bekapcsolást követően zúg, mint a Jumbo porszívó. Körülbelül 3 percig csinálja ezt majd lecsendesül. Igen csak típus hiba lehet.
Hali, lenne megint egy gyors kérdésem, kicsit új nekem az SSD-s telepítés. Szóval az van hogy SSD-re tettem a Win 7-et és ugye telepítés előtt létrehozta a 100 megás partíciót rajta. És az a problémám hogy mikor Windows Loaderrel aktiválni akarom akkor azt írja hogy Unsupported Partition table. Valami megoldás van erre?
Sztem egész egyszerűen nem bírja a géped
[url]https://www.***/termek/asus-gtx750-1gb-ddr5-gtx750-phoc-1gd5-videokartya-27018[/url]
[url]https://www.***/termek/intel-core-i5-3340-processzor-29647[/url]
A kérdésem az lenne hogy a jelenlegi 450W-os Thermaltake tápom elég lesz-e,avagy azt is cserélnem kell?
Minden egyéb infót megtaláltok a "jelenlegi masina" nevezetű gépem alatt.
Előre is köszönöm! 😀
edit:valamiért a p c x .hu-t átírja ***-re,de ha átírjátok akkor bejön a link.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
Ilyenkor mit kéne csinálni hogy elinduljon a játék ? Java fel van rakva......
Olyan észrevételem van, hogy ha terhelem a gépet, valami az FPS szám frekvenciáján zúg. Ezt visszahallom a füles kimeneten is, de a gépből is. A VGA-n zúg egy tekercs, vagy a tápban? A 12V teljes terhelésnél 11,9, alapjáraton beton pontosan 12,00 (nem beépített szenzorok, multiméterrel mérve)
Ez lehet gond? 550W-os Gigabyte tápom van.
az volna a kérdésem,hogy tudtok e nekem abban segíteni,hogy a telómon játszott Assain's Creeds Altair's Chronicles-t,hogy tudom kijátszani?Ott tartok ,amikor a sátorban harcolok a melákkal.(3/2)Badr-al.Köszi.
Devis köszönöm a jókívánságot 😀
Nekem is egyszer egy ilyen "mester" azt mondta, hogy ne vegyek Seasonic tápot mert azok szarok 😲 azt hittem hanyatt esem 😃.
MC MaRcI: Minden rossz indulat nélkül mondom, hogy remélem egyszer a szupi codegened bemondja az unalmast és az egész gépet magával viszi.
Ha egy márkás táp elszáll, a gépednek nem lesz különösebb baja.
akk most tájékoztatnálak hogy eddig 8 évig működött hibátlanul míg haverom hiper szuper corsair tápja 3 év után beadta a kulcsot
és az egyik ismerősöm aki kiváló szakember számítógép szerelő szerint sokszor a márkás tápokkal több a gubanc
😜lease run the game's launcher application dirt2 .exe