Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ddkk22 avatar
Megoldott a probléma. A samsung vinyó volt a gond, a sentinel már jelzi egy ideje hogy rossz. De arra szoktam tölteni. Nem gondoltam volna hogy befolyásolja a bootolást. Mert a volt gépembe is jelezte hogy rossz de ott gond nélkül elindult. Szóval vennem kell egy vinyót amire tudok játékot rakni meg hasonlók.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
A boltot is érdemes lenne megkérdezni ill szervizt ahol vetted,hátha csak valami alapbeállításról van szó.
Mindenesetre engem is érdekelne a megoldás,majd írd be ugyan ide, ha megvan.
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Amikor össze lett rakva már az első indítás óta ilyen. De nem találok róla semmit hogy miért is csinálja.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Fast boot nem világos nekem mi is az,boot override,
leírhatnád hogy is kerültél bele a biosba,ez is érdekelne.
Használtad a géped rendesen, majd felkeltél bekapcsoltad a gépedet és a bios fogadott?
Valami default settingsre kéne rákeresni.
https://kepfeltoltes.hu/140811/asssssss_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
ddkk22 avatar
1hónapos a lap egyébként. Tökéletesen működik csak ezt nem tudom miért nem indul egyből a windows. Nézegettem én is videot, de megoldást nem találtam.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
2006-ban volt ilyesmi az alaplapommal, annak az lett a vége kuka utca.
Szedd le a másik meghajtókat a gépről és úgy próbáld meg.
Esetleg mondtam volna biosba defaultra...( azt hiszem ha jól emlékszem elem kiszed majd vissza,de csak ha előbbieket megpróbáltad) ill várd a többiek hozzászólását.
Nehogy valami kárt okozz benne.Zsír új lapnál nem biztos kell elem csere nekem réginél kellett.

[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=6495&sub=usercomp&comp=59482[/url]

Youtube-on is szoktam nézegetni ill hasonlítgatni a sajátomat az ott lévővel a tiéd biosa-

[LINK]
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Hellosztok. Nekem olyan problémám lenne hogy innen nem bootol tovább http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155059_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ahoz hogy hogy tovább bootljon be kell hogy lépjek a bioszba és rámenni arra a merevlemezre amelyiken van a rendszer http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155322_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A boot beállításom ez http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155427_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155451_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó lenne ha tudna segíteni valami hozzáértő 😀 Köszi
0
0
0
0
no avatar
Nekem tök csendes az Intel hangja sincs. Core 2Duo-nak se volt hangja nagyon kivéve ha nagyon húztam már 😀 de az érthető mivel volt vagy 30 fok a szobámba már...
0
0
0
0
no avatar
Hát de mért ? 😃 Igazam van 😀 mint ha egy helikopteren ülne az ember.
0
0
0
0
TheSituacio avatar
Reinkz: Köszönöm szépen,megpróbálom minél hamarabb beszerezni😃
0
0
0
0
TheSituacio avatar
Milyen processzor hűtőt ajánlanál??
0
0
0
0
no avatar
Mert AMD és azok szar ventilátort csinálnak ...
0
0
0
0
TheSituacio avatar
Új a procim és az alaplapom is előtte a régi procival nem csinálta.gondolom az baj hogy hangos nem!?
Esetleg egy proci hűtő megoldhatja a problémát??
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Mert felpörög terhelés alatt. Vagy eddig nem csinálta?
0
0
0
0
TheSituacio avatar
Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy miért hangos a ventilátor a gépembe,amikor pl játszok???miért lehet ez?
0
0
0
0
no avatar
értem, csak nem full hd-ben nyomom 720p-s monitorom, akkor még várok a Cpu-val, elég lesz nagyjábol akkor i3-2100...
jobb mindent megkérdezni, vga csere lesz... (mások cpu cserét erölteték 2 napja, bár nem itt)...
0
0
0
0
asdasd998 avatar
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy Battlefield 4 meg a Watch Dogs nem használja ki a videókártyámat. mind kettő játékban teljesen ingadozik a kihasználtság...Mit lehetne ezzel csinálni?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
vga csere egyértelműen. Az i3 így is elég combos cucc a legtöbb játéknak bőven elég.
0
0
0
0
no avatar
mivel érek el több fps-t ha egy i5-re lecserélem a i3-mat ( hd7770 marad), vagy ha veszek egy erős káryát a mostani i3-omhoz😀?
0
0
0
0
Bronson avatar
lehet usb-n keresztül is! window7 usb download tool a neve a proginak, néhány alap lépés, biosban elsődleges boot eszköznek beállítod és már megy is minden mint a karikacsapás...
0
0
0
0
no avatar
sziasztok még nem próbáltam de azt hiszem eljött az ideje a win7 ujratelepitésének, egy kérdésem lenne hogy ezt lehet cd nélkül is?
0
0
0
0
barnav avatar
Athis18: Esetleg hangkártya driver bár nem vagyok benne biztos az is lehet hogy a hangfalnak van baja
0
0
0
0
Athis18 avatar
Szevasztok. Mi okozhatja a hang szaggatását zenehallgatás közben??
0
0
0
0
no avatar
Egyet ütsz azt kint is van minden 😀
0
0
0
0
no avatar
Kivéve ha ilyen gagyi tescos van mint nekem 😃
0
0
0
0
barnav avatar
akos40: a billentyűzeten a billentyűket nem lehet leszedni a bill. alján vannak csavarok amit ki kell csavarozni így lehet szétszedni de a belseje könnyen szétesik és ha nem tudod jól visszarakni akkor anyni a bill.-nek nekem is ilyen van de nekem egy sima porszívó segített a billentyűk közűl kiszedni a koszt 😀
0
0
0
0
akos40 avatar
A kérdés igazából az lenne, hogy hogyan kell kiszedni a gombokat. Bárhogy próbálom egyszerűen nem akarnak kijönni. Esetleg valami csipesszel próbálkozzak?
0
0
0
0
cseszka avatar
A billt szét kell szedni.Namost...nemtudom h milyen a billentyüzeted,hogy vannak beletéve a gombok.Van ameiket a keret tartja,ugymond ha szét is szeded nem potyognak ki a gombok,mig vannak ameikekhez nincsennek rögzitve,igy szétpotyognak.Ez rossz lehet mikor raknád össze,és vissza kell raknod öket.Ajánlott elötte lefotozni hogy is állnak a gombok,h vissza is tudd rakni öket.Ajánlott fejjel (billel) lefelé szétszedni.Ha ez megvan,akkor a müanyag részeket,pl nekem a gombok rögzive vannak a kerethez,igy azokat vizzel mosom meg,majd kiszáritom.Van benne egy átlátszó szinü folia szerüség,abban fut az áramkör,ezt enyhe alkoholos tisztitó szerrel át törölheted,h ne legyen zsiros.Ha ez megvan rakhatod össze.
0
0
0
0
akos40 avatar
Sziasztok! Nem tudom, hogy mennyire idevaló ez, de azért megkérdezem.
Adott egy Modecom MC-9006-os billentyűzet. Kissé piszkos már és szeretném megtisztítani kicsit. Főleg a billentyűk alatt nagy a probléma. Tudtok esetleg adni valami tippet, tanácsot miként lehetne a legegyszerűbben kiszedni a billentyűket és alatta kiretkelni?
0
0
0
0
CsehMedve avatar
looserking, amiket írtam azok azért az olcsóbb szegmensbe tartoznak. Figyelembe véve persze hogy vannak 40-60 ezerért is.
az a Cherry MX-Keyboard ahogy rátaláltam olyan 23-25 000 körül van.
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Oke Brate a 99999 is jo lesz szerintem 😆😂 de akkor mondom magyarul,szerintem ird be oda,hogy Soha es okezd le! 😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Bronson:Nincs ilyen fájl rajta,rejtettben csak a RECYCLE.BIN mappa van meg a System Volume Information mappa.A HDD-t win telepitésekor ujra formáztam mind kettöt...
PC GAMER:Brate megyarul is ird le h hol találom,mert magyar a Win is.Energia sémánál volt olyan h merevlemez hibernálás 20perc volt,azt beállitottam 99999-percre.😆.Remélem igy jó lesz.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok haverokkal szeretnénk Minecraftozni és Teamspeakelni és ugy gondoltuk mivel nekem van a legnagyobb feltöltésem meg a legerősebb gépem nekem kéne hostolni, csak azt nem tudom a port nyitásnál hova mit kell írni és ebbe kérnék segítséget.
Előre is köszi.
[LINK]
https://kepfeltoltes.hu/140804/510933945K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Ha rejtett lenne azt megtalalod a Total comanderral v a winrarral...
Power options Hard disk : NEVER siman beirod oda.*(1 probat meger...
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem első körben töröld a hyberfil.sys filet a HDD-ről (ha rajta maradt, rejtett fájl, de ezt gondolom tudod...) ha az sem jön be, van egy progi erre.

[LINK]
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Brate probald a Power Optionsnal Never-re allitani!
0
0
0
0
cseszka avatar
Ha-lee.Lenne egy olyan problémám hogy:
Van egy 120Gb SSD a gépembe,arra van telepitve a win + a progik.Emellett van még egy 1Tb Samu HDD is,amin van a többi dolog pl:képek,zenék,videok,játékok....
Ha egy ideig nem használom a Samu HDD-t,értem azalat h nem futtatok játékot ill olyan progit ami féjlokat használ rola,akkor egy idö utánn a samu hibernáló állapotba lép.Pl játszottam egy gammát,esc billell szüneteltem,mert kikellett mennem (ez volt kb fél óra szünet).Mikor vissza mentem ujra elinditom h majd folytatom,és ilyenko egy pár mp-re befagy.Hallani h felpörög a HDD,pici kattanás,és megy gond nélkül tovább.Kérdésem az lenne h a nem elsödlegs HDD-en kilehet kapcsolni ezt a funkciot h ne lépjen "alvó"módba?Elég idegesitö.Ha csak egy képet akarok is rá lementeni,akkor is ez van.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
looserking, az olcsó az nálad pontosan mit is jelent? Ugye az mindenkinél más.
Találtam 2-őt ami szerintem annyira nincs elszállva ár tekintetben. Ennél olcsóbbakat én nem találtam.
Razer BlackWidow Tournament
GIGABYTE Osmium
Ahogy néztem ezek olyan 25 000 körül vannak. Viszont mégis van egy olcsóbb (elméletileg), viszont üzletet nem találtam ahol lehet kapni. Bár ebay-en vagy egy pár, szerintem ott túl drágán adják.
Corsair Raptor K40
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Rendeltem egy ilyen ssd-ét Kingston HyperX 120GB SH103S3. Valakinek van vmi tapasztalata/véleménye róla?
0
0
0
0
Puffin avatar
gumi: nem lesz jó Full HD-ben! Én sem tudom használni a TV-t monitornak, (netezni meg stb) Játékokhoz jó de a windowsban csak kisebb felbontásban használható
0
0
0
0
gumi avatar
barnav : azzal is ugyan az a helyzet akor is rosz a betük minösége és a kontraztol meg egy idö után ki ég a szemem hiába álitgatokbármit szoval én a tv-t monitorként is szeretném használni de 80cm-es 3d smart monitor-tv meg nem nagyon talál az ember maksz horibilis öszegekért
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hi. Egy pár napja elkezdett szaggatni a hang a gépemen elég komolyan. Ez föleg zenehallgatás közben észlelhetö. Ötletek, hogy mitöl lehet?
0
0
0
0
barnav avatar
gumi: Ha csak simán hdmi-vel kötöd össze úgy miért nem jó? A kép minősége nem romlik.
0
0
0
0
gumi avatar
egy jó találos kérdés!? LG 32LB650V 32" Full HD 3D Smart LED TV-t szeretnék veni és a pc-t rá akarom kötni ugy hogy a hdmi-s kép az ugyan olyan legyen mint ha dvi-al kötném össze a gépet és a tv-t van átalakitom de a kép mégsem ugyan olyan lehet az a hiba hogy dvi-d single-linkes dual-linkes helyett ???
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok a winsxs mappát törölhetem mert elég sok helyet foglal a c meghajtóban?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Azt ajánlom hogy ne vegyél, mert egy elavult cucc...😜

Amúgy ha nagyon kitartasz mellette, akkor a lényeg hogy Jasper alaplapos (újabb kivitelű) legyen, és ha lehet akkor Elite! 😀
0
0
0
0
iowa95 avatar
Sziasztok. Segitséget kérnék. Most tervezek XBOX360-at vásárolni és melyiket ajánljatok? (Elite , Arcade , Slim)
0
0
0
0
no avatar
Ezt írja ki:
Spoiler!
Operation failed with 0x8007047F
0
0
0
0