Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Random kekhalal/ujraindulas, magakad a kep da a hang megy tovabb, windows 7 aero kikapcsol nalam legalabbis ezeket csinalta.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok én egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy milyen jelei lehetnek annak hogyha gyenge a tápegység egy gépben?
0
0
0
0
Adamoo123 avatar
Metos95. Az csak azt jelzi hogyan rakhatod őket kitbe. Szóval ha veszel egy kit ramot akkor érdemes ugyanolyan színű foglalatba rakni.
0
0
0
0
no avatar
P8B75-V

Ennél a lapnál mit jelentenének a 2 különböző színű memória DIMM (KÉK-FEKETE) ?
0
0
0
0
no avatar
Ott a pont 😀 Ram kevés (4GB) maxhoz nem valami sok. 8GB azért ajánlott.
0
0
0
0
kung avatar
Szia asdasd998!
Vegyél bele +4 gb ramot, hogy összesen 8gb legyen és megoldódik az ingadozás.
0
0
0
0
asdasd998 avatar
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy Battlefield 4 meg a Watch Dogs nem használja ki a videókártyámat. mind kettő játékban teljesen ingadozik a kihasználtság...Mit lehetne ezzel csinálni?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Nem garanciás már 😞 Nincs rajta semmi. Ma raktam újra mert ma jött meg az ssd 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
SMART Bad a vinyó... Ha garanciális akkor csere, ha nem akkor ments le róla mindent amíg még tudsz!
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Amivel csináltam program, azzal nem lett jó. mydafrag nevő program volt.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Na szuper. 😀 ill,hogy csak ez volt.
Töredezettségmentesítés nem segítene?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Megoldott a probléma. A samsung vinyó volt a gond, a sentinel már jelzi egy ideje hogy rossz. De arra szoktam tölteni. Nem gondoltam volna hogy befolyásolja a bootolást. Mert a volt gépembe is jelezte hogy rossz de ott gond nélkül elindult. Szóval vennem kell egy vinyót amire tudok játékot rakni meg hasonlók.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
A boltot is érdemes lenne megkérdezni ill szervizt ahol vetted,hátha csak valami alapbeállításról van szó.
Mindenesetre engem is érdekelne a megoldás,majd írd be ugyan ide, ha megvan.
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Amikor össze lett rakva már az első indítás óta ilyen. De nem találok róla semmit hogy miért is csinálja.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Fast boot nem világos nekem mi is az,boot override,
leírhatnád hogy is kerültél bele a biosba,ez is érdekelne.
Használtad a géped rendesen, majd felkeltél bekapcsoltad a gépedet és a bios fogadott?
Valami default settingsre kéne rákeresni.
https://kepfeltoltes.hu/140811/asssssss_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
ddkk22 avatar
1hónapos a lap egyébként. Tökéletesen működik csak ezt nem tudom miért nem indul egyből a windows. Nézegettem én is videot, de megoldást nem találtam.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
2006-ban volt ilyesmi az alaplapommal, annak az lett a vége kuka utca.
Szedd le a másik meghajtókat a gépről és úgy próbáld meg.
Esetleg mondtam volna biosba defaultra...( azt hiszem ha jól emlékszem elem kiszed majd vissza,de csak ha előbbieket megpróbáltad) ill várd a többiek hozzászólását.
Nehogy valami kárt okozz benne.Zsír új lapnál nem biztos kell elem csere nekem réginél kellett.

[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=6495&sub=usercomp&comp=59482[/url]

Youtube-on is szoktam nézegetni ill hasonlítgatni a sajátomat az ott lévővel a tiéd biosa-

[LINK]
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Hellosztok. Nekem olyan problémám lenne hogy innen nem bootol tovább http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155059_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ahoz hogy hogy tovább bootljon be kell hogy lépjek a bioszba és rámenni arra a merevlemezre amelyiken van a rendszer http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155322_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A boot beállításom ez http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155427_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140811/20140811_155451_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó lenne ha tudna segíteni valami hozzáértő 😀 Köszi
0
0
0
0
no avatar
Nekem tök csendes az Intel hangja sincs. Core 2Duo-nak se volt hangja nagyon kivéve ha nagyon húztam már 😀 de az érthető mivel volt vagy 30 fok a szobámba már...
0
0
0
0
no avatar
Hát de mért ? 😃 Igazam van 😀 mint ha egy helikopteren ülne az ember.
0
0
0
0
TheSituacio avatar
Reinkz: Köszönöm szépen,megpróbálom minél hamarabb beszerezni😃
0
0
0
0
TheSituacio avatar
Milyen processzor hűtőt ajánlanál??
0
0
0
0
no avatar
Mert AMD és azok szar ventilátort csinálnak ...
0
0
0
0
TheSituacio avatar
Új a procim és az alaplapom is előtte a régi procival nem csinálta.gondolom az baj hogy hangos nem!?
Esetleg egy proci hűtő megoldhatja a problémát??
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Mert felpörög terhelés alatt. Vagy eddig nem csinálta?
0
0
0
0
TheSituacio avatar
Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy miért hangos a ventilátor a gépembe,amikor pl játszok???miért lehet ez?
0
0
0
0
no avatar
értem, csak nem full hd-ben nyomom 720p-s monitorom, akkor még várok a Cpu-val, elég lesz nagyjábol akkor i3-2100...
jobb mindent megkérdezni, vga csere lesz... (mások cpu cserét erölteték 2 napja, bár nem itt)...
0
0
0
0
asdasd998 avatar
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy Battlefield 4 meg a Watch Dogs nem használja ki a videókártyámat. mind kettő játékban teljesen ingadozik a kihasználtság...Mit lehetne ezzel csinálni?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
vga csere egyértelműen. Az i3 így is elég combos cucc a legtöbb játéknak bőven elég.
0
0
0
0
no avatar
mivel érek el több fps-t ha egy i5-re lecserélem a i3-mat ( hd7770 marad), vagy ha veszek egy erős káryát a mostani i3-omhoz😀?
0
0
0
0
Bronson avatar
lehet usb-n keresztül is! window7 usb download tool a neve a proginak, néhány alap lépés, biosban elsődleges boot eszköznek beállítod és már megy is minden mint a karikacsapás...
0
0
0
0
no avatar
sziasztok még nem próbáltam de azt hiszem eljött az ideje a win7 ujratelepitésének, egy kérdésem lenne hogy ezt lehet cd nélkül is?
0
0
0
0
barnav avatar
Athis18: Esetleg hangkártya driver bár nem vagyok benne biztos az is lehet hogy a hangfalnak van baja
0
0
0
0
Athis18 avatar
Szevasztok. Mi okozhatja a hang szaggatását zenehallgatás közben??
0
0
0
0
no avatar
Egyet ütsz azt kint is van minden 😀
0
0
0
0
no avatar
Kivéve ha ilyen gagyi tescos van mint nekem 😃
0
0
0
0
barnav avatar
akos40: a billentyűzeten a billentyűket nem lehet leszedni a bill. alján vannak csavarok amit ki kell csavarozni így lehet szétszedni de a belseje könnyen szétesik és ha nem tudod jól visszarakni akkor anyni a bill.-nek nekem is ilyen van de nekem egy sima porszívó segített a billentyűk közűl kiszedni a koszt 😀
0
0
0
0
akos40 avatar
A kérdés igazából az lenne, hogy hogyan kell kiszedni a gombokat. Bárhogy próbálom egyszerűen nem akarnak kijönni. Esetleg valami csipesszel próbálkozzak?
0
0
0
0
cseszka avatar
A billt szét kell szedni.Namost...nemtudom h milyen a billentyüzeted,hogy vannak beletéve a gombok.Van ameiket a keret tartja,ugymond ha szét is szeded nem potyognak ki a gombok,mig vannak ameikekhez nincsennek rögzitve,igy szétpotyognak.Ez rossz lehet mikor raknád össze,és vissza kell raknod öket.Ajánlott elötte lefotozni hogy is állnak a gombok,h vissza is tudd rakni öket.Ajánlott fejjel (billel) lefelé szétszedni.Ha ez megvan,akkor a müanyag részeket,pl nekem a gombok rögzive vannak a kerethez,igy azokat vizzel mosom meg,majd kiszáritom.Van benne egy átlátszó szinü folia szerüség,abban fut az áramkör,ezt enyhe alkoholos tisztitó szerrel át törölheted,h ne legyen zsiros.Ha ez megvan rakhatod össze.
0
0
0
0
akos40 avatar
Sziasztok! Nem tudom, hogy mennyire idevaló ez, de azért megkérdezem.
Adott egy Modecom MC-9006-os billentyűzet. Kissé piszkos már és szeretném megtisztítani kicsit. Főleg a billentyűk alatt nagy a probléma. Tudtok esetleg adni valami tippet, tanácsot miként lehetne a legegyszerűbben kiszedni a billentyűket és alatta kiretkelni?
0
0
0
0
CsehMedve avatar
looserking, amiket írtam azok azért az olcsóbb szegmensbe tartoznak. Figyelembe véve persze hogy vannak 40-60 ezerért is.
az a Cherry MX-Keyboard ahogy rátaláltam olyan 23-25 000 körül van.
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Oke Brate a 99999 is jo lesz szerintem 😆😂 de akkor mondom magyarul,szerintem ird be oda,hogy Soha es okezd le! 😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Bronson:Nincs ilyen fájl rajta,rejtettben csak a RECYCLE.BIN mappa van meg a System Volume Information mappa.A HDD-t win telepitésekor ujra formáztam mind kettöt...
PC GAMER:Brate megyarul is ird le h hol találom,mert magyar a Win is.Energia sémánál volt olyan h merevlemez hibernálás 20perc volt,azt beállitottam 99999-percre.😆.Remélem igy jó lesz.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok haverokkal szeretnénk Minecraftozni és Teamspeakelni és ugy gondoltuk mivel nekem van a legnagyobb feltöltésem meg a legerősebb gépem nekem kéne hostolni, csak azt nem tudom a port nyitásnál hova mit kell írni és ebbe kérnék segítséget.
Előre is köszi.
[LINK]
https://kepfeltoltes.hu/140804/510933945K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Ha rejtett lenne azt megtalalod a Total comanderral v a winrarral...
Power options Hard disk : NEVER siman beirod oda.*(1 probat meger...
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem első körben töröld a hyberfil.sys filet a HDD-ről (ha rajta maradt, rejtett fájl, de ezt gondolom tudod...) ha az sem jön be, van egy progi erre.

[LINK]
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Brate probald a Power Optionsnal Never-re allitani!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció