Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Sziasztok!

Honnan tudom,hogy a processzor jól ki tudja használni a VGA-t?

Mi alapján kell ezt megállapítani?
0
0
0
0
no avatar
sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a laptop bill alatti kis kalap szerű fehér rész megtört, hogyan kell ezt kicserélni pontosan mert nem tudom és egy másik billentyűből akarok kivenni és belerakni abba mert az fontos billentyű?
0
0
0
0
adamovszki avatar
35-40 k körül mozog a lap😀 Hűtő bejövős 😃DDDD
0
0
0
0
Puffin avatar
nem rossz az a lap. Újan vagy használtan vennéd? Mi az ára?
Coolermaster Hyper TX3 EVO jó lenne arra a procira.
0
0
0
0
adamovszki avatar
Sziasztok !: ) Egy kis segítség kellene ! 😀 Szerintetek a Asrock 990FX Killer alaplap, Socket AM3+ jó újítás lenne alaplap téren ? 😀 És még azt szeretném megkérdezni, hogy milyen középkategóriás hűtőt ajánlatok a Fx-6300-as procimhoz ? 😀 Előre is köszönök mindent !
0
0
0
0
Bronson avatar
jobb klikk a videóra amikor elindítod, audió - adatfolyam kiválasztás, ott kell hogy legyen.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
csuma leszedtem egy filmet ami elvileg angol/magyar szinkronos az angol szinkron oké csak a magyart nem tudom beállítani KMPlayer-t használok hogy tudom a magyar szinkront beállítani?
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
köszönöm a segítségeteket 😀
0
0
0
0
SCoreblack avatar
"piero86 2014. 08. 19. 22:28:29 #

van egy kettő... Pl a driver genius nevű program."

Fontos az is milyen driverről van szó,nekem is szükségem volt egyszer egy hang audio driverre semmilyen alapverzió nem volt jó.Tesómék bementek az egyik áruházba és ott mondták is a sorszámot, hogyan keressek rá a googleben és megtaláltam jó lett.
Én is úgy gondoltam régen tök jó ez a progi, de mivel egy ilyen egyszerű drivert nem talált meg a mai napig hanyagolom a használatát.

Ezen felül érdemes kipróbálni hátha segít.
0
0
0
0
Puffin avatar
van egy kettő... Pl a driver genius nevű program. De szerintem a gyártó honlapjáról töltsd le a legfrissebbeket. Azok biztos rendben vannak.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok!
Milyen programmal tudom frissíteni a drivereket?
0
0
0
0
cseszka avatar
Függ attol is mien csatlakozásu ventiket lehet rátenni a szabályzóra.Vannak olyan ventik,amikenn csak a 4tüs molex csati van,de ezek már ritkák.Emigy igen,feszültség csökkentésével,vagy növelésével szabályozza a fordulatot.
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Hali!

Ha veszek egy ventillátor fordulatszám szabályzót akkor azzal bármilyen ventit tudok szabályozni?
0
0
0
0
CsehMedve avatar
uzbad77 szerintem még ez is jó és ocsó: [url]http://www.***/[/url]

Esetleg komplett gépet meg itt éri meg: [url]http://www.***/index.htm[/url]
Nekem egész jóknak tűnnek az összeállításaik és árban sincsenek álszállva.
0
0
0
0
barnav avatar
uzbad77 esetleg még i pon
0
0
0
0
uzbad77 avatar
hali!
Én is amatőr vagyok.Tudd valaki egy olyan web áruházat ahol olcsón tudnék egy jó gépet össze vásárolni?
Köszi
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy egyes billentyük nem müködnek a laptopomon,de van mikor ujrainditáskor megjavul, ilyenkor mi lehet a probléma?
0
0
0
0
no avatar
Akkor ott driver gond lehet, vagy tedd újra a játékot.
0
0
0
0
Dani46 avatar
csak annál a játéknál csinálja?melyik játék?
0
0
0
0
no avatar
Ha noname ha nem akkor is 550 ből kb 450 tudhat. Annak meg elég kell lennie.
0
0
0
0
Dani46 avatar
Proci limitnél droppol,de sztem azzal a 6300 nem lehet ilyen,sztem szimplán szar a játék de 550w ból nem lehet tudni milyen táp mi a márka?
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Az lehet a proci hibája ha időszakonként le esik az FPS 5-10 percre aztán megy tovább rendesen vagy netán lehet hogy gyenge a táp egység a konfig mellett és az lehet az oka? (Prime95-tel teszteltem a procit és minden mag aktív és 100% osan dolgozik)
0
0
0
0
toxicity avatar
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy ilyen 2-MAX 3500 Ft-os árkategóriában tudnátok-e ajánlani valamilyen jó minőségű kontrollert? Előre is köszönöm a válaszokat...
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
[url]http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4567&dl=1&RWD=0#bios[/url] ezt töltöttem le. és csak simán el indítottam...
0
0
0
0
atstuff07 avatar
BenjaminHun:
Windows-on belül a Gigabyte lapoknál könnyen és gyorsan lehet frissíteni a BIOS-t. Te is így próbáltad? Jót töltöttél le?
0
0
0
0
cseszka avatar
BenjaminHun:Épp ezért rizikós.Ha nemjól csinálod,v elmegy az áram,akár kuka is lehet a lap.Inkább vidd szervizbe.Egyébkén bios frissitéssel vissza áll gyárira a freki.Ha oc volt,akkor azt vissza kell állitanod.
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello lehet nem ide tartozik de ezt sokan olvassák. Szóval adott nekem egy Lumia 630-as telefon és karcolás van rajta. Érdekelne hogy esetleg lehet képernyőt cseréltetni és ha igen tudja valaki az mennyibe fáj? 😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Sziasztok szeretném a bios-t frissíteni a jelenlegi bios F9 de van már F12 meg F13 is (GA-B85M-D3H (rev. 1.x)) És azt szeretném meg kérdezni, hogy milyen veszélyei vannak és hogy utána be e kell állítani a frekvenciákat, stb.

Szerk.: időközben neki álltam de mikor el indítom ezt írja ki! "fájl verziója nem kompatibilis"
0
0
0
0
no avatar
sziasztok! a segítségeteket kérném :S egyszerűen nem tudom mi lehet a baja a gépemnek, haveromtól megvettem nála még műlödött a gép, hazahoztam bekapcsolom nem jelenik meg semmi, monitor kiírja hogy no signal, be van dugva minden, memória jó, winchester jó, se integrált videókarin, se a saját videókártyámmal nem változik a sztori, alaplap lehet a rossz?...ui. monitor is jó mert ez az új gép monitorja csak hamarabb megvettem, régi géppemmel működik profin
0
0
0
0
no avatar
Random kekhalal/ujraindulas, magakad a kep da a hang megy tovabb, windows 7 aero kikapcsol nalam legalabbis ezeket csinalta.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok én egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy milyen jelei lehetnek annak hogyha gyenge a tápegység egy gépben?
0
0
0
0
Adamoo123 avatar
Metos95. Az csak azt jelzi hogyan rakhatod őket kitbe. Szóval ha veszel egy kit ramot akkor érdemes ugyanolyan színű foglalatba rakni.
0
0
0
0
no avatar
P8B75-V

Ennél a lapnál mit jelentenének a 2 különböző színű memória DIMM (KÉK-FEKETE) ?
0
0
0
0
no avatar
Ott a pont 😀 Ram kevés (4GB) maxhoz nem valami sok. 8GB azért ajánlott.
0
0
0
0
kung avatar
Szia asdasd998!
Vegyél bele +4 gb ramot, hogy összesen 8gb legyen és megoldódik az ingadozás.
0
0
0
0
asdasd998 avatar
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy Battlefield 4 meg a Watch Dogs nem használja ki a videókártyámat. mind kettő játékban teljesen ingadozik a kihasználtság...Mit lehetne ezzel csinálni?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Nem garanciás már 😞 Nincs rajta semmi. Ma raktam újra mert ma jött meg az ssd 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
SMART Bad a vinyó... Ha garanciális akkor csere, ha nem akkor ments le róla mindent amíg még tudsz!
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Amivel csináltam program, azzal nem lett jó. mydafrag nevő program volt.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Na szuper. 😀 ill,hogy csak ez volt.
Töredezettségmentesítés nem segítene?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció