sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a laptop bill alatti kis kalap szerű fehér rész megtört, hogyan kell ezt kicserélni pontosan mert nem tudom és egy másik billentyűből akarok kivenni és belerakni abba mert az fontos billentyű?
Sziasztok !: ) Egy kis segítség kellene ! 😀 Szerintetek a Asrock 990FX Killer alaplap, Socket AM3+ jó újítás lenne alaplap téren ? 😀 És még azt szeretném megkérdezni, hogy milyen középkategóriás hűtőt ajánlatok a Fx-6300-as procimhoz ? 😀 Előre is köszönök mindent !
csuma leszedtem egy filmet ami elvileg angol/magyar szinkronos az angol szinkron oké csak a magyart nem tudom beállítani KMPlayer-t használok hogy tudom a magyar szinkront beállítani?
"piero86 2014. 08. 19. 22:28:29 #
▼
van egy kettő... Pl a driver genius nevű program."
Fontos az is milyen driverről van szó,nekem is szükségem volt egyszer egy hang audio driverre semmilyen alapverzió nem volt jó.Tesómék bementek az egyik áruházba és ott mondták is a sorszámot, hogyan keressek rá a googleben és megtaláltam jó lett.
Én is úgy gondoltam régen tök jó ez a progi, de mivel egy ilyen egyszerű drivert nem talált meg a mai napig hanyagolom a használatát.
Függ attol is mien csatlakozásu ventiket lehet rátenni a szabályzóra.Vannak olyan ventik,amikenn csak a 4tüs molex csati van,de ezek már ritkák.Emigy igen,feszültség csökkentésével,vagy növelésével szabályozza a fordulatot.
Az lehet a proci hibája ha időszakonként le esik az FPS 5-10 percre aztán megy tovább rendesen vagy netán lehet hogy gyenge a táp egység a konfig mellett és az lehet az oka? (Prime95-tel teszteltem a procit és minden mag aktív és 100% osan dolgozik)
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy ilyen 2-MAX 3500 Ft-os árkategóriában tudnátok-e ajánlani valamilyen jó minőségű kontrollert? Előre is köszönöm a válaszokat...
BenjaminHun:Épp ezért rizikós.Ha nemjól csinálod,v elmegy az áram,akár kuka is lehet a lap.Inkább vidd szervizbe.Egyébkén bios frissitéssel vissza áll gyárira a freki.Ha oc volt,akkor azt vissza kell állitanod.
Hello lehet nem ide tartozik de ezt sokan olvassák. Szóval adott nekem egy Lumia 630-as telefon és karcolás van rajta. Érdekelne hogy esetleg lehet képernyőt cseréltetni és ha igen tudja valaki az mennyibe fáj? 😀
Sziasztok szeretném a bios-t frissíteni a jelenlegi bios F9 de van már F12 meg F13 is (GA-B85M-D3H (rev. 1.x)) És azt szeretném meg kérdezni, hogy milyen veszélyei vannak és hogy utána be e kell állítani a frekvenciákat, stb.
Szerk.: időközben neki álltam de mikor el indítom ezt írja ki! "fájl verziója nem kompatibilis"
sziasztok! a segítségeteket kérném :S egyszerűen nem tudom mi lehet a baja a gépemnek, haveromtól megvettem nála még műlödött a gép, hazahoztam bekapcsolom nem jelenik meg semmi, monitor kiírja hogy no signal, be van dugva minden, memória jó, winchester jó, se integrált videókarin, se a saját videókártyámmal nem változik a sztori, alaplap lehet a rossz?...ui. monitor is jó mert ez az új gép monitorja csak hamarabb megvettem, régi géppemmel működik profin
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy Battlefield 4 meg a Watch Dogs nem használja ki a videókártyámat. mind kettő játékban teljesen ingadozik a kihasználtság...Mit lehetne ezzel csinálni?
Honnan tudom,hogy a processzor jól ki tudja használni a VGA-t?
Mi alapján kell ezt megállapítani?
Coolermaster Hyper TX3 EVO jó lenne arra a procira.
▼
van egy kettő... Pl a driver genius nevű program."
Fontos az is milyen driverről van szó,nekem is szükségem volt egyszer egy hang audio driverre semmilyen alapverzió nem volt jó.Tesómék bementek az egyik áruházba és ott mondták is a sorszámot, hogyan keressek rá a googleben és megtaláltam jó lett.
Én is úgy gondoltam régen tök jó ez a progi, de mivel egy ilyen egyszerű drivert nem talált meg a mai napig hanyagolom a használatát.
Ezen felül érdemes kipróbálni hátha segít.
Milyen programmal tudom frissíteni a drivereket?
Ha veszek egy ventillátor fordulatszám szabályzót akkor azzal bármilyen ventit tudok szabályozni?
Esetleg komplett gépet meg itt éri meg: [url]http://www.***/index.htm[/url]
Nekem egész jóknak tűnnek az összeállításaik és árban sincsenek álszállva.
Én is amatőr vagyok.Tudd valaki egy olyan web áruházat ahol olcsón tudnék egy jó gépet össze vásárolni?
Köszi
Az lenne a problémám hogy egyes billentyük nem müködnek a laptopomon,de van mikor ujrainditáskor megjavul, ilyenkor mi lehet a probléma?
Windows-on belül a Gigabyte lapoknál könnyen és gyorsan lehet frissíteni a BIOS-t. Te is így próbáltad? Jót töltöttél le?
Szerk.: időközben neki álltam de mikor el indítom ezt írja ki! "fájl verziója nem kompatibilis"
Ennél a lapnál mit jelentenének a 2 különböző színű memória DIMM (KÉK-FEKETE) ?
Vegyél bele +4 gb ramot, hogy összesen 8gb legyen és megoldódik az ingadozás.
Egy olyan problémám lenne hogy Battlefield 4 meg a Watch Dogs nem használja ki a videókártyámat. mind kettő játékban teljesen ingadozik a kihasználtság...Mit lehetne ezzel csinálni?
Töredezettségmentesítés nem segítene?