Van 1 vita köztem és 1 haver között, hogy mégis melyik a jobb proci széria. Szeretném kikérdezni véleményeteket.
Phenom II avagy az FX procik? Mert valaki az egyiket, valaki meg a másikat ajánlja játékra. Én utána néztem és úgy vélem az FX procik jobbak, de mindenki csak leszól ez miatt. Na most ha ti is azt mondjátok a Phenom II jobb, akkor ezt a vitát le tudom végre zárni. Előre is köszi a segítséget. 😉
Basszus mindenhol megy ez az i5 vs amd x4-x6 mizéria, el kell dönteni mennyi rá a keret az i5-ös intel sokkal jobb, az AMD olcsóbb, ennyi! Rég úgy vannak az árak belőve, hogy ár-érték arányban a két cég CPU-i ugyan azt tudják....
[quote][b]tasiadam írta:[/b]
[quote][b]Kornel77 írta:[/b]
Az a +2 mag,nem az a nagy életbevágó dolog.. 😃 Szimplán 960T is jó 😀[/quote]
Én egy Xeon 3065-öt tudok szerezni asszem meg is veszem HA! meglesz még akkor amikor eladom a hengertszettemet 😃 kicsit raj lesz a gépem 😃[/quote]
Veszélyes proci az 😃
Sok sikert.rosszul nem jársz..csak az ára mennyi? 😃[/quote]
Hát, szerintem, ezt a konfigot megcsinálom..és mondjuk decemberig ha nem lenne velem semmi problem, akkor nem cserélnék procit, viszont ha már látom hogy jó lenne egy i5, akkor csere lesz..de szerintem a 960T lesz, és +2 magfeloldás, de azért jöhetnek még a vélemények 😀
Jó tudom..de olvastam róla cikkeket, hogy a plusz két magot azért tiltják le, vagy blokkolják..mert azok elvileg gyengébb minőségüek, vagy valami ilyesmi 😃 hát nem tudom...
mathejocy írta:
x6 1055 gépem volt i5 előtt.Csak játék alatt nyertem 10-15 fps-t.3Dmarkokban meg inkább nem ecsetelem,hogy mennyit.
Ez a +10-15fps a Philips 190WV monitoron volt? Mert akkor el is hiszem, ilyen kis felbontáshoz kell a proci, viszont full hd-n majdnem mindegy, hogy Phenom II, vagy i5, ha nem több kártyás rendszered van.
Egyébként a +10-15 fps a meglévő pl 200fps-re ment rá (ami ugye tök mindegy), vagy pl a 10f-15fps duplázódott, ami 100%-os növekedést jelentene. Utóbbit erősen kétlem 😜
dante1234561 írta:
AMD Phenom II X6 1100T Black Edition VS Intel® Core™ i5-2500K melik job na na na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szerintem AMD kivan velem ??????????,.😃
köszi a segitséget akkor aszzem phenom lessz személy szerint erre gondoltam AMD Phenom II X4 955 AM3 3, 2GHz BOX Black Edition szerintem ez elég izmos lessz egy darabig.
Van 1 vita köztem és 1 haver között, hogy mégis melyik a jobb proci széria. Szeretném kikérdezni véleményeteket.
Phenom II avagy az FX procik? Mert valaki az egyiket, valaki meg a másikat ajánlja játékra. Én utána néztem és úgy vélem az FX procik jobbak, de mindenki csak leszól ez miatt. Na most ha ti is azt mondjátok a Phenom II jobb, akkor ezt a vitát le tudom végre zárni. Előre is köszi a segítséget. 😉
Tudna valaki mondani egy olyan alaplapot, amivel minimum 90% hogy fel tudom oldani a plusz két magot? 😃
AMD Phenom II X4 960T 3.00GHz black-hez...
En ezt ajanlom:M5A78L/USB3
Ez a lap meg az AM3+-os procikat is tamogatja, de termeszetesen az AM3-asokat is.😎
ja, legközelebb ne törölj ki ennyit 😃
Bocsesz,csak bénáztam 😃
Az a +2 mag,nem az a nagy életbevágó dolog.. 😃 Szimplán 960T is jó 😀[/quote]
Én egy Xeon 3065-öt tudok szerezni asszem meg is veszem HA! meglesz még akkor amikor eladom a hengertszettemet 😃 kicsit raj lesz a gépem 😃[/quote]
Veszélyes proci az 😃
Sok sikert.rosszul nem jársz..csak az ára mennyi? 😃[/quote]
16ezer:
[url]http://ark.intel.com/products/30775/Intel-Xeon-Processor-3065-%284M-Cache-2_33-GHz-1333-MHz-FSB%29[/url]
csak kérdés az h kezeli-e a G31, ha nem akkor lehet h visszaküldöm és annyi de ahhoz meg is kéne venni 😃[/quo
Jó kis proci,majd kiderül hogy üzemel 😃
Az a +2 mag,nem az a nagy életbevágó dolog.. 😃 Szimplán 960T is jó 😀
Én egy Xeon 3065-öt tudok szerezni asszem meg is veszem HA! meglesz még akkor amikor eladom a hengertszettemet 😃 kicsit raj lesz a gépem 😃
Veszélyes proci az 😃
Sok sikert.rosszul nem jársz..csak az ára mennyi? 😃
16ezer:
[LINK]
csak kérdés az h kezeli-e a G31, ha nem akkor lehet h visszaküldöm és annyi de ahhoz meg is kéne venni 😃
Én egy Xeon 3065-öt tudok szerezni asszem meg is veszem HA! meglesz még akkor amikor eladom a hengertszettemet 😃 kicsit raj lesz a gépem 😃
Veszélyes proci az 😃
Sok sikert.rosszul nem jársz..csak az ára mennyi? 😃
mennyi a keret rá?
AMD Phenom II X4 960T 3.00GHz black-hez...
És ha vesz egy ilyet akkor hány százalék esélye van arra,hogy feltudja oldani a magokat?
AMD! 😀
Én épp gép fejlesztés elején állok, játékra melyiket vegyem? Intel Core i5-2400 vagy AMD Phenom II X4 960T 3.00GHz AM3 BOX
Phenom II X4 960T (Játékra a legtökéletesebb.)
x6 1055 gépem volt i5 előtt.Csak játék alatt nyertem 10-15 fps-t.3Dmarkokban meg inkább nem ecsetelem,hogy mennyit.
Ez a +10-15fps a Philips 190WV monitoron volt? Mert akkor el is hiszem, ilyen kis felbontáshoz kell a proci, viszont full hd-n majdnem mindegy, hogy Phenom II, vagy i5, ha nem több kártyás rendszered van.
Egyébként a +10-15 fps a meglévő pl 200fps-re ment rá (ami ugye tök mindegy), vagy pl a 10f-15fps duplázódott, ami 100%-os növekedést jelentene. Utóbbit erősen kétlem 😜
Kabe a ***om tibi a tibi a te procidal csak seget lehet törülni.
Te nem vagy tiszta,ember 😃
csak szórakozni járok ide mit irnak ijemkor.
Kabe a ***om tibi a tibi a te procidal csak seget lehet törülni.
Te nem vagy tiszta,ember 😃
AMD Phenom II X6 1100T Black Edition VS Intel® Core™ i5-2500K melik job na na na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szerintem AMD kivan velem ??????????,.😃
az i5 2500K jobb 😀
szisztok.
AMD Phenom II X4 840 3, 2GHz AM3 BOX
vagy
AMD Athlon II X4 651 AM3 3 GHz BOX
meiket ajánlanátok?én a phenom felé hajlok de azért megkérdezem.
Szia!
Jó fele hajlasz,de inkább a 945 v. 955 ha teheted