[quote][b]tasiadam írta:[/b]
[quote][b]Kornel77 írta:[/b]
Az a +2 mag,nem az a nagy életbevágó dolog.. 😃 Szimplán 960T is jó 😀[/quote]
Én egy Xeon 3065-öt tudok szerezni asszem meg is veszem HA! meglesz még akkor amikor eladom a hengertszettemet 😃 kicsit raj lesz a gépem 😃[/quote]
Veszélyes proci az 😃
Sok sikert.rosszul nem jársz..csak az ára mennyi? 😃[/quote]
Hát, szerintem, ezt a konfigot megcsinálom..és mondjuk decemberig ha nem lenne velem semmi problem, akkor nem cserélnék procit, viszont ha már látom hogy jó lenne egy i5, akkor csere lesz..de szerintem a 960T lesz, és +2 magfeloldás, de azért jöhetnek még a vélemények 😀
Jó tudom..de olvastam róla cikkeket, hogy a plusz két magot azért tiltják le, vagy blokkolják..mert azok elvileg gyengébb minőségüek, vagy valami ilyesmi 😃 hát nem tudom...
mathejocy írta:
x6 1055 gépem volt i5 előtt.Csak játék alatt nyertem 10-15 fps-t.3Dmarkokban meg inkább nem ecsetelem,hogy mennyit.
Ez a +10-15fps a Philips 190WV monitoron volt? Mert akkor el is hiszem, ilyen kis felbontáshoz kell a proci, viszont full hd-n majdnem mindegy, hogy Phenom II, vagy i5, ha nem több kártyás rendszered van.
Egyébként a +10-15 fps a meglévő pl 200fps-re ment rá (ami ugye tök mindegy), vagy pl a 10f-15fps duplázódott, ami 100%-os növekedést jelentene. Utóbbit erősen kétlem 😜
dante1234561 írta:
AMD Phenom II X6 1100T Black Edition VS Intel® Core™ i5-2500K melik job na na na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szerintem AMD kivan velem ??????????,.😃
köszi a segitséget akkor aszzem phenom lessz személy szerint erre gondoltam AMD Phenom II X4 955 AM3 3, 2GHz BOX Black Edition szerintem ez elég izmos lessz egy darabig.
Tudna valaki mondani egy olyan alaplapot, amivel minimum 90% hogy fel tudom oldani a plusz két magot? 😃
AMD Phenom II X4 960T 3.00GHz black-hez...
En ezt ajanlom:M5A78L/USB3
Ez a lap meg az AM3+-os procikat is tamogatja, de termeszetesen az AM3-asokat is.😎
ja, legközelebb ne törölj ki ennyit 😃
Bocsesz,csak bénáztam 😃
Az a +2 mag,nem az a nagy életbevágó dolog.. 😃 Szimplán 960T is jó 😀[/quote]
Én egy Xeon 3065-öt tudok szerezni asszem meg is veszem HA! meglesz még akkor amikor eladom a hengertszettemet 😃 kicsit raj lesz a gépem 😃[/quote]
Veszélyes proci az 😃
Sok sikert.rosszul nem jársz..csak az ára mennyi? 😃[/quote]
16ezer:
[url]http://ark.intel.com/products/30775/Intel-Xeon-Processor-3065-%284M-Cache-2_33-GHz-1333-MHz-FSB%29[/url]
csak kérdés az h kezeli-e a G31, ha nem akkor lehet h visszaküldöm és annyi de ahhoz meg is kéne venni 😃[/quo
Jó kis proci,majd kiderül hogy üzemel 😃
Az a +2 mag,nem az a nagy életbevágó dolog.. 😃 Szimplán 960T is jó 😀
Én egy Xeon 3065-öt tudok szerezni asszem meg is veszem HA! meglesz még akkor amikor eladom a hengertszettemet 😃 kicsit raj lesz a gépem 😃
Veszélyes proci az 😃
Sok sikert.rosszul nem jársz..csak az ára mennyi? 😃
16ezer:
[LINK]
csak kérdés az h kezeli-e a G31, ha nem akkor lehet h visszaküldöm és annyi de ahhoz meg is kéne venni 😃
Én egy Xeon 3065-öt tudok szerezni asszem meg is veszem HA! meglesz még akkor amikor eladom a hengertszettemet 😃 kicsit raj lesz a gépem 😃
Veszélyes proci az 😃
Sok sikert.rosszul nem jársz..csak az ára mennyi? 😃
mennyi a keret rá?
AMD Phenom II X4 960T 3.00GHz black-hez...
És ha vesz egy ilyet akkor hány százalék esélye van arra,hogy feltudja oldani a magokat?
AMD! 😀
Én épp gép fejlesztés elején állok, játékra melyiket vegyem? Intel Core i5-2400 vagy AMD Phenom II X4 960T 3.00GHz AM3 BOX
Phenom II X4 960T (Játékra a legtökéletesebb.)
x6 1055 gépem volt i5 előtt.Csak játék alatt nyertem 10-15 fps-t.3Dmarkokban meg inkább nem ecsetelem,hogy mennyit.
Ez a +10-15fps a Philips 190WV monitoron volt? Mert akkor el is hiszem, ilyen kis felbontáshoz kell a proci, viszont full hd-n majdnem mindegy, hogy Phenom II, vagy i5, ha nem több kártyás rendszered van.
Egyébként a +10-15 fps a meglévő pl 200fps-re ment rá (ami ugye tök mindegy), vagy pl a 10f-15fps duplázódott, ami 100%-os növekedést jelentene. Utóbbit erősen kétlem 😜
Kabe a ***om tibi a tibi a te procidal csak seget lehet törülni.
Te nem vagy tiszta,ember 😃
csak szórakozni járok ide mit irnak ijemkor.
Kabe a ***om tibi a tibi a te procidal csak seget lehet törülni.
Te nem vagy tiszta,ember 😃
AMD Phenom II X6 1100T Black Edition VS Intel® Core™ i5-2500K melik job na na na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szerintem AMD kivan velem ??????????,.😃
az i5 2500K jobb 😀
szisztok.
AMD Phenom II X4 840 3, 2GHz AM3 BOX
vagy
AMD Athlon II X4 651 AM3 3 GHz BOX
meiket ajánlanátok?én a phenom felé hajlok de azért megkérdezem.
Szia!
Jó fele hajlasz,de inkább a 945 v. 955 ha teheted
AMD Phenom II X4 840 3, 2GHz AM3 BOX
vagy
AMD Athlon II X4 651 AM3 3 GHz BOX
meiket ajánlanátok?én a phenom felé hajlok de azért megkérdezem.