Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mig neked vagy a sima:[LINK]
vagy az OC verzio:[LINK]
Kül boost karit h kell huzni?mert adott az alap 880Mhz órajel a boost meg 960Mhz.A Gpu-Z progi itt 960Mhz ir,akkor most simánn emeljem ezt az órajelet pl 1050Mhz-re és 880-1050Mhz között fog ugrálni vagy kell egy nem boost kari biosa és ugy az OC?Valamint van valami csuszka a CCC-ben %beli teljesitményre ott esetleg azzal kellene variálni v az mire jó,mennyit lehet max rátenni?Ha jóltudom a megengedett max 20%??
Ami kérdöjelez:A 7950 3Gb vram mig a 760 2Gb.Mennyire lesz mérvadó az 1Gb hiány a közeljövöben,valamint az AMD GCN-es karik állitólag kapják a Mantle Api támogatást,amit Win 8.1 oprendszerrel a BF4 támogat elöször.Namost ez mikor lesz elérhetö,mert eddig teszteket nem találtam róla,h kikövetkeztethessem mekkora is lehet a gyorsulás.?
A videó kártyámat szeretném beállítani DE nem tudom milyen értékeket adjak meg ebbe szeretném a segítségeteket kérni.
Gainward GeForce® GT 610 2048MB
GPU Clockspeed: 810 MHz
Memory: 2048 MB DDR3 (64 bits)
Memory Clockspeed: 535 MHz
Core base voltage: 1.040 V
A mostani értékek:
Core Clok: 270 MHz
Memory Clock: 405 MHz
Core voltage: 0.900 V
Milyen értékeket javasoltok?
Egy Sapphire HD 6850 jobb választás lenne mint egy GeForce GTX 460? ( Úgy hallottam kevesebbet fogyaszt, és erősebb is.) Mit gondoltok?
a far cry 3 low-on megy el és nem tudom DX11-be futatni pedig az ATI DX11-es kártya akkor ez miért van?
Gainward 1GB 9800GT Golden Sample-VS-Gigabyte 1GB 250GTS mind2 kártya G92 GPU-s
Vagy csak akkor veszik el ha tuning közben meghal a kártya?
Intel R Grapich 3000
ATI Radeon HD6470M
Azt hol tudom megnéznivgay mien programmal hogy pl a far cry 3 melyik vgat használja vagy bármely más játék?
MSI GTX770 2GB DDR5 N770 LIGHTNING
vagy
Sapphire 7950 3GB DDR5 Vapor-X 11196-09-40G
Ha újonan vetted a kártyát akkor nem éri meg. De amúgy sem. 15 ezer azért nem kevés pénz.
Szerk: Órajelek azonosra állítása sem árthat.😊
zsolty87: A 290 és 290X-et leszámítva semmiben, ugyan azok, csak átnevezve, kissé eltérő órajelekkel és árcédulával.