Sziasztok az lenne a problémám, hogy újra van telepítve a gépem, most xp helyett windows 7 van, és sehogy nem működik a hang. Van egy hangkártyám (Creative CT4670) ez olyan hogy nem kell hozzá driver, csak berakod a gépbe, elindítod és megy. Xp alatt ment is ahogy kell, de windows 7-el nem szólal meg. Nincs áthúzva a tálcán a hangszóró ikon, a keverőben látszik, de hang nincs.
Felraktam az alaplapi hang driverét (ehhez csak XP-s szoftver van a honlapon, így azt raktam fel) Szintén felismeri cuccot, látszik a keverőben, ki is írja hogy realtek ac 97, de hang így sincs.
Sziasztok ! Az nagy probléma, hogy van 2 db Kingston HyperX 8 gb-s ramom, de az egyik 1600 mhz-s a másik meg 1333 mhz-s.. Zavarni fogják egymás, esetleg lesz valami probléma belőle ? Előre is köszönöm a válaszokat 😀
A biosban megváltoztatod a boot sorrendet amit a boot menüfül alatt megtalálsz DE!!!! azt garantálom hogy úgy lefagy mint a huzat, az adott géphez friss telepítés kell az oda való driverekkel és segédprogramokkal. Már meglévő rendszert nem teszünk be másik konfig alá!
Köszi. Hogy lehet azt megcsinálni hogy a laptop winchesterét amin van telepített operációs rendszer beépítsem az asztali gépbe úgy hogy a két operácios rendszerből azzal induljon a gép ami az elsődleges HDD-n van? Vagy ezt alapból fel fogja ismerni a gép hogy melyik vinyóról kell bootolnia?
Sziasztok.
Van olyan szerkezet vagy alkatrész, amivel egy 2.5-ös méretű merevlemezt be tudok építeni egy asztali gépbe 3.5-ös helyre? Ha igen pontosan mi a neve? Előre is köszönöm a válaszokat.
Koni
pl :
Cooler Master NSE-400-KKN1 N400
Sharkoon VS3-V
vagy ami nekem van....
a lényeg,hogy legyen benne 2 venti 1 elől és 1 hátul...és ugye már nem árt az usb3 sem...
Menny rá h betüjel és elérési ut megadása,vagy valami ilyesmi.Adj neki egy betüjelet,pl D,majd ok,utánns látnia kell majd.Nálam mindig ez a hejzet,csak az ODD meghajtók vannak elöl pl D,E a HDD particiok pedi a végén,F,G.Nekem ezeket kell megcserélni.
Sziasztok!
Az előbb újratelepítettem a gépemet, és lenne vele egy kis problémám...
A vincseszterem két részre van osztva, adatokra, és a rendszerre. Értelemszerűen az utóbbira telepítettem fel az új rendszert, de amikor bemegyek a saját gép menübe, akkor csak azt a partíciót látom amin a rendszer van, a másikat nem. Ha belépek a lemezkezelőbe, akkor ott mutatja, hogy ott van a másik is, és rajta vannak az adatok is.
Miért nem látom ezt a sajátgépben? Nagyon fontos, pótolhatatlan adatok vannak rajta, rendkívül fontos lenne azokat elérnem!!!
Kérlek segítsetek
Nekem gondolom az a probléma,hogy mAtx az alaplapom és a gép ház is kicsi és nem jár benne a levegő rendesen. Levettem az oldalát és kiszedtem a számítógép asztalból. Most kb felmegy 70 fokig. Meg fogom próbálni kiszedni mindent a házból. Akarok venni új házat ventilátorokkal együtt de csak 1-2 hónap múlva. Milyen normális házat ajánlotok? Ami nem drága is de normális legyen benne a hűtés persze megfelelő hűtőkkel együtt
Hát ezt nem tudom....
én megkockáztattam,mert kellett...Wotban közepes beállításoknál,90% ventihasználatnál 85-90 fokig ment a vga és utánna lefagyott.
most hogy ujra pasztáztam,kiporszívoztam az egész gépet,/fél évente nem árt a ventiket és környékét,portalanítani/ full grafon 65-70% ventinél 50 fokos a vga.
Koni
1.Az hogy cpu limited van,attól a vga-nak nem szabad úgy melegedni.Mindenképpen egy normális ház kellene,amiben vannak beépített ventik.Ezek segítik kicserélni a levegőt a házban.
2.Töltsd le az MSIAfterburner-t és szabályozd magad a ventit a vga-n.a 40% ventihasználat mellett sok a 78 fok!!Én úgy állitottam be,hogy a venti %-a mindig magasabban van,mint a höfok./ kivéve,ha alapjáraton megy/
Jó tanács!!!
Cseréld le a vga gyári pasztáját!Nálam fél év alatt úgy kiszáradt,hogy szinte kaparásznom kellett az asus kártyáról.
Oké meg fogom úgy is próbálni max nem fogom többet nyírni a metróval 😀😉 az még ezt a videó karit is kinyirja ezek szerint. De az a dx11 miatt van hogy a proci minden játék alatt szinte 60-70 % fele jár a legkisebb grafikai beállítás mellett is? A másik videó karival akár milyen grafikát állítottam sosem ment 50% felé
Épp ez az hogy le van véve az oldala már egy pár hónapja. Ezért kérdeztem hogy többet érnék-e vele ha kiszedném és fel lökném az asztalra? Mert kb 1 hónap múlva fogok fizut kapni addig ez kinyúlik
MSI afterburnerrel fentebb húzhatod a vga ventijét, de attól még a benti forró levegőt fogja neked kavarni. Akkor már jobban jársz ha leveszed az oldalát amíg nem szerzel egy épkézláb házat.
Hát eléggé no name ház... Kellesz vegyek új házat is de most nincsen rá pénzem addig esetleg nem fogom terhelni. Tuti hogy áll benne a meleg mert mikor az oldalához rakom a kezem szinte forró. Szerintetek jobb lenne ha addig ki venném a házból és fel pakolnám az asztalra?
Koni:
Én megkérdezném, hogy milyen házban van? DCU hűtésnek nem kellene ennyire felmelegednie kivéve, ha rossz a ház légáramlása és megáll benne a meleg.
Koni hát ha tippelnem kell azonnal vedd le a grafikát közepes-low szintre mert rohadtul terheli a kártyádat és ezért forrósodik. És igen rövid úton meg fogja adni magát!
Hali.Játszottam a metro last light redux nevű játékkal és 20 perc után 78 celsius fokon volt a VGA.Tudom,hogy a proci gyenge mellé és csak kiváncsiságból fel löktem mindent maxra csak az SSAA-t nem.A GPU 99%-on üzemelt mig a proci 70-90% ez normális és a 78 fok az is?Nem fog elromlani igy idő nap előtt a videókártya?Vagy nézzek egy új ház után is majd?Mert a mostaninak le van véve az oldala és benne van a számitógép asztalban...Az asztalnak az oldala forró szinte mikor kilépek a játékból annyi meleg levegőt fúj ki magából a gép oldalra
looserking: Letöröltél minden NV-s drivert és hozzá kapcsolódó programot? Mondjuk ilyenkor egy tiszta Win sem ártana mert képesek a régi fájlok, registry elemek bekavarni.
Szerintem jelöld be a 4 magot mert 4 szálas a procid. Igazából annyira ne törődj vele mit ír. Ki kell próbálni a játékot vagy nézni róla ytről videót, hogy hasonló géppel, hogy megy.
Az oldal csak annyit csinál, hogy összeveti a hivatalos gépigényét a játéknak az általad megadott adatokkal. De ezt sosem kell készpénznek venni, inkább csak irányadó.
Sziasztok!
Van egy Intel Core i3-4010U, 1,7GHZ-s procim, de ha megadom az adatait, akkor olyan sok játéknál ki "X"-eli a CPU-t, pedig van ezek között olyan, ami szaggatás nélkül megy. Két mag van benne. Ezek szerint az órajelhez 3,4-et írjak? Vagy, hogy tudom megoldani, hogy ami megy, azt pipálja? Vagy ne nézzem akkor a CPU-t, hanem csak a többi adatra hagyatkozzak?
Előre is köszi a segítséget!
galex : az emmi az egyik legjobb üzlet nálunk 😉 a többihez képest sokkal olcsóbb és gyors is! a garanciáról nem tudok nyilatkozni, szerencsére még nem volt rá szükség... a géptől nem várjon csodát, alap játékok alap munkára jó... de ebben az árban nem rossz...
Bronson:
Ismerősömnek kellene a gép munkára, illetve hogy menjen a Sims 3 😃
Amúgy itt a gép:
http://www.emmi.rs/laptop-ra%C4%8Dunari-acer-aspire-e1-522-45004g1tmnkk-156.11.html?productId=42543
Hello. Egy gyors kérdés van e valakinek tapasztalata vagy olvasott e róla hogy az Acer Aspire E1-522 laptop alkalmas e játékra, illetve ilyen photoshop meg ilyen programok zökkenőmentes futtatására?
Hali.A mostani CPU-mat ki fogom cserélni de majd csak később addig szeretnék venni 1 hűtőt ami jó lesz majd az AM3+ alaplapba is.Milyen halk és jó hűtőt tudnátok ajánlani?Ami viszonylag olcsó mert nagyon rosszul állok most pénz dolgából de a mostani cpu venti ami amúgy az alap venti felmegy 4000-5500 rpm-re is és nagyon zavaró már az a zajszint
Köszi szépen! Igazából nem követtem annyira a jelenlegi hardvereket és arra lettem volna kíváncsi hogy ezek megfelelnek-e kb 2 évre..de ahogy olvastam nem lesz ezzel baj 😀
hm... mit szeretnél hallani? Nagyon jó, állat és tutiság? Esetleg épp ellenkezőleg?
Jó-e?
Persze hiszen új dolgokat veszel!
Megéri-e?
Persze ha van rá pénzed, és amire használni fogod arra tökéletes! Minden rajtad múlik hidd el.
Egyébként nem oltás akart lenni, csak ezekre a kérdésekre végső soron csak TE fogsz tudni választ adni magadnak miután összeszedted a rávalót, megvetted, használtad és kiderül hogy megfelelt-e konkrét elvárásaidnak. Hiszen ne vagy buta, pontosan tudod milyen alkatrészeket írtál össze és miért. Az meg hogy majd jönnek a : "cseréld ki ezt , nem hajtja ki azt" válaszok és megfogadod-e őket az megint csak rajtad múlik !
Kellemes napot! 😀
ui: Az egyszerű és megszokott "sablon" válasz pedig amire gondolom vártál : nem rossz kis gép, biztos sokat és jókat fogsz majd vele játszani, remélem mihamarabb meg tudod venni! 😀
Felraktam az alaplapi hang driverét (ehhez csak XP-s szoftver van a honlapon, így azt raktam fel) Szintén felismeri cuccot, látszik a keverőben, ki is írja hogy realtek ac 97, de hang így sincs.
A biosban megváltoztatod a boot sorrendet amit a boot menüfül alatt megtalálsz DE!!!! azt garantálom hogy úgy lefagy mint a huzat, az adott géphez friss telepítés kell az oda való driverekkel és segédprogramokkal. Már meglévő rendszert nem teszünk be másik konfig alá!
Van olyan szerkezet vagy alkatrész, amivel egy 2.5-ös méretű merevlemezt be tudok építeni egy asztali gépbe 3.5-ös helyre? Ha igen pontosan mi a neve? Előre is köszönöm a válaszokat.
pl :
Cooler Master NSE-400-KKN1 N400
Sharkoon VS3-V
vagy ami nekem van....
a lényeg,hogy legyen benne 2 venti 1 elől és 1 hátul...és ugye már nem árt az usb3 sem...
Az előbb újratelepítettem a gépemet, és lenne vele egy kis problémám...
A vincseszterem két részre van osztva, adatokra, és a rendszerre. Értelemszerűen az utóbbira telepítettem fel az új rendszert, de amikor bemegyek a saját gép menübe, akkor csak azt a partíciót látom amin a rendszer van, a másikat nem. Ha belépek a lemezkezelőbe, akkor ott mutatja, hogy ott van a másik is, és rajta vannak az adatok is.
Miért nem látom ezt a sajátgépben? Nagyon fontos, pótolhatatlan adatok vannak rajta, rendkívül fontos lenne azokat elérnem!!!
Kérlek segítsetek
Corsair 500W CX500M CP-9020059-EU tápegység
-CPU:Intel core i5 3570
-VGA:Gigabyte GTX 760 WF2
-16 GB Ram Hyper X
-Asus P8b75-V
én megkockáztattam,mert kellett...Wotban közepes beállításoknál,90% ventihasználatnál 85-90 fokig ment a vga és utánna lefagyott.
most hogy ujra pasztáztam,kiporszívoztam az egész gépet,/fél évente nem árt a ventiket és környékét,portalanítani/ full grafon 65-70% ventinél 50 fokos a vga.
1.Az hogy cpu limited van,attól a vga-nak nem szabad úgy melegedni.Mindenképpen egy normális ház kellene,amiben vannak beépített ventik.Ezek segítik kicserélni a levegőt a házban.
2.Töltsd le az MSIAfterburner-t és szabályozd magad a ventit a vga-n.a 40% ventihasználat mellett sok a 78 fok!!Én úgy állitottam be,hogy a venti %-a mindig magasabban van,mint a höfok./ kivéve,ha alapjáraton megy/
Jó tanács!!!
Cseréld le a vga gyári pasztáját!Nálam fél év alatt úgy kiszáradt,hogy szinte kaparásznom kellett az asus kártyáról.
Oldallap levétel valamit segít, de nagy általánosságban nem a legjobb megoldás az sem.
Én megkérdezném, hogy milyen házban van? DCU hűtésnek nem kellene ennyire felmelegednie kivéve, ha rossz a ház légáramlása és megáll benne a meleg.
Tudom ,hogy nem ide illő ez a kérdés ,de
MILYEN PROGRAMMAL TUDOM megnyitni a KONZOLOS játékokat PC-n???
LoL-ozás közben a játék ugrik le az asztalra,random időközönként,elés sűrün. Hogy lehetne ezt megakadályozni? Help me 😃
Van egy Intel Core i3-4010U, 1,7GHZ-s procim, de ha megadom az adatait, akkor olyan sok játéknál ki "X"-eli a CPU-t, pedig van ezek között olyan, ami szaggatás nélkül megy. Két mag van benne. Ezek szerint az órajelhez 3,4-et írjak? Vagy, hogy tudom megoldani, hogy ami megy, azt pipálja? Vagy ne nézzem akkor a CPU-t, hanem csak a többi adatra hagyatkozzak?
Előre is köszi a segítséget!
Ismerősömnek kellene a gép munkára, illetve hogy menjen a Sims 3 😃
Amúgy itt a gép:
http://www.emmi.rs/laptop-ra%C4%8Dunari-acer-aspire-e1-522-45004g1tmnkk-156.11.html?productId=42543
Jó-e?
Persze hiszen új dolgokat veszel!
Megéri-e?
Persze ha van rá pénzed, és amire használni fogod arra tökéletes! Minden rajtad múlik hidd el.
Egyébként nem oltás akart lenni, csak ezekre a kérdésekre végső soron csak TE fogsz tudni választ adni magadnak miután összeszedted a rávalót, megvetted, használtad és kiderül hogy megfelelt-e konkrét elvárásaidnak. Hiszen ne vagy buta, pontosan tudod milyen alkatrészeket írtál össze és miért. Az meg hogy majd jönnek a : "cseréld ki ezt , nem hajtja ki azt" válaszok és megfogadod-e őket az megint csak rajtad múlik !
Kellemes napot! 😀
ui: Az egyszerű és megszokott "sablon" válasz pedig amire gondolom vártál : nem rossz kis gép, biztos sokat és jókat fogsz majd vele játszani, remélem mihamarabb meg tudod venni! 😀