retyomen: hát ezt max tippelni lehet. Nemtom mennyit tud egy ilyen táp valójában. Igazából nem is az a kérdés, h bírja-e, hanem hogy mit nyír ki, ha elhasal...
Sziasztok. Nekem olyan dologban kéne segíteni, hogy az "új remény" configot elvinné-e 1 300w-s codegen 4830 nélkül alaplapi karival HD3200 és 1 gb ramal, és milyen táp lenne hozzá ideális? Én 1 cm gx550-es re gondoltam hosszútávra.
Osynho írta:
"COOLERMASTER GX550-ről tudni már hogy ki gyártja a belsejét? mert nekem azt adtak vx450helyett(és elfogadtam impozáns adatai miatt)"
"Seventeam beles ami a VX450-től rohadt messze áll minőségben, nem akarlak megbántani de hülye döntés volt, Hardvaresecretsen is elég szarul szerepelt.....minőséginek minőségi, de az árához képest egy nagy nulla." Prohardver
"E320127 = Cooler Master. Itt azt írják, hogy a Cooler Master E320127= AcBel belsőt jelent"
Prohardver
[LINK]
Az 550w-os biztos, hogy AcBel belsős... Hogy a 650 és a 750w-os milyen, az engem nem igazán érint, mert a 550 tulaj vagyok.
"COOLERMASTER GX550-ről tudni már hogy ki gyártja a belsejét? mert nekem azt adtak vx450helyett(és elfogadtam impozáns adatai miatt)"
"Seventeam beles ami a VX450-től rohadt messze áll minőségben, nem akarlak megbántani de hülye döntés volt, Hardvaresecretsen is elég szarul szerepelt.....minőséginek minőségi, de az árához képest egy nagy nulla." Prohardver
Akkor ha lejjebb megy az ára akkor megveszem.Most néztem a corsair belsejét.És olyan kondenzátorokat eddig csak magyar gyártmányú erősítőkben láttam(videoton😲rion).
gyenesmartin írta:
Melyik a jobb? Corsair cx400 vagy fsp400-60ghn.Mert az iponon aztmondják, hogy az fsp.
Nem! Vagy 2 corsairt kivéve mindben seasonic szív dobog emellett van rájuk vagy 5 év garancia és faja fekete színűek és van kábelvédő bizbasz rajtuk
[LINK]
Már töröltem a hsz-t 😆 Mert eredetileg azt hittem hogy a corsair enermax belsejű és ezt írtam le de aztán eszembe jutott hogy seasonic belsejű ezért gyorsan szerkesztettem a hszn majd töröltem
Jan törölheted a hsz-t csak menj a szerkesztésre és alul van egy hozzászólás törlése rész
gyenesmartin írta:
Az enermax cyclops 405w-os tápról mi a véleményetek?Melyik tápoktól jobb ebben a kategóriában?
Az enermax nagyon komolyan ért a tápokhoz...
Ha az aqua.hu-s árát nézem(10.625 Ft), akkor mindennél jobb ami alatta van.
Kb ezekkel van egy szinten: Corsair 400CX, FSP Bluestorm II 400W.
szecskkaa írta:
cső!
egy amd phenom II 550 3.1ghz
2gb drr3 ram
xfx 4850 512 mb
ennek a gépnek elég egy gigabyte 460w táp vagy inkább az 550w-osat vegyem?
előre is thx
sagesz93 írta:
ezek közül bármelyik elviszi, amelyik jobban tetszik, megveszed.
Nekem a 450-es csifi tetszik, azt venném.
a chiftechkel az a baj, h amellett, h drágább legalább gyengébb is. (most nem a céduláról, hanem a valós teljesítményről beszélek.) a 460as gigának meg FSP Bluestorm II bele van ami nem egy gyenge jószág.
Jaja azért is néztem mert később télleg nem árt az az 500 W meg csak 1000 FT a különbség köztük.... Mert most a tápomat 1 Mercury KM86-hoz adták és akkkor mivel a ház mercury szerintem akkor a táp is...és az a táp...hááát....amit találtam neten mercury 450 W-os táp az 3ezer forint...És nem is nagyon bírja el a gépet :S
Ez elbírna 2DB 4770 et meg egy quad procit??
retyomen: hát ezt max tippelni lehet. Nemtom mennyit tud egy ilyen táp valójában. Igazából nem is az a kérdés, h bírja-e, hanem hogy mit nyír ki, ha elhasal...
Szerintetek elég egy Gigabyte Superb 550P a gépemhez?
"E320127 = Cooler Master. Itt azt írják, hogy a Cooler Master E320127= AcBel belsőt jelent"
Prohardver
[LINK]
Az 550w-os biztos, hogy AcBel belsős... Hogy a 650 és a 750w-os milyen, az engem nem igazán érint, mert a 550 tulaj vagyok.
Szerintetek mennyire jo tap a Cooler Master Gc 550W? majd a későbbiekben 4 vagy 6 magos procikat is elbirja? a mostani VGA😀
Nagyon jó táp, én is nemrég ruháztam be egy ilyenre. Erős, halk, egy szálon van a +12v, és van rá 6 év garancia...
Melyik a jobb? Corsair cx400 vagy fsp400-60ghn.Mert az iponon aztmondják, hogy az fsp.
Nem! Vagy 2 corsairt kivéve mindben seasonic szív dobog emellett van rájuk vagy 5 év garancia és faja fekete színűek és van kábelvédő bizbasz rajtuk
[LINK]
több videókártyának 5-6száz watt kell már.
Szerintem olcsóbban is van ott nem?
Jan törölheted a hsz-t csak menj a szerkesztésre és alul van egy hozzászólás törlése rész
A corsair-al van egyszinten?Akkor nemveszek corsairt mert eddig azt akartam.
A corsair-re több gari van és fekete 😃
Szebb.
Aktív pfc-s mind2 úgyhogy azt válaszdd, amelyik szimpibb.
Az enermax cyclops 405w-os tápról mi a véleményetek?Melyik tápoktól jobb ebben a kategóriában?
Az enermax nagyon komolyan ért a tápokhoz...
Ha az aqua.hu-s árát nézem(10.625 Ft), akkor mindennél jobb ami alatta van.
Kb ezekkel van egy szinten: Corsair 400CX, FSP Bluestorm II 400W.
cső!
2gb drr3 ram
xfx 4850 512 mb
előre is thx
Elég.
2gb drr3 ram
xfx 4850 512 mb
előre is thx
Egy ilyen megér nekem 15 ezer forintot?[LINK]
Kb. 1 hónapja vettem ilyen tápot, eszméletlen jó cucc! 15-ért meg ajándék! 😀
Hát igen szép tápod vna az biztos😃Nekemis CM-em van ,csak (SILENT PRO 600W) ,igen jófélék😃
Egy ilyen megér nekem 15 ezer forintot?[LINK]
Kb. 1 hónapja vettem ilyen tápot, eszméletlen jó cucc! 15-ért meg ajándék! 😀
a chieftec jó!
[LINK]
[LINK]
és vinné a "coming soon" nevű gépemet???
ezek közül bármelyik elviszi, amelyik jobban tetszik, megveszed.
a chiftechkel az a baj, h amellett, h drágább legalább gyengébb is. (most nem a céduláról, hanem a valós teljesítményről beszélek.) a 460as gigának meg FSP Bluestorm II bele van ami nem egy gyenge jószág.