gabesz2482: Nincs igp az athlon x4 750kban szóval nincs más elérhető vga-d. Írtad mi hány fokos de vga-t nem írtad. Driver mikori/milyen? Átalakítóval adod a plusz tápot vga-nak vagy a táp saját pci-e tápcsatlakozójáról? Nem poros a PCI-E slot? Ram slotok? Meg kéne őket nézni nincs-e ott valami piszok.
gabesz2482 Nekem is ilyen gondom van, de csak játék közben, meg ha sok mindent csinálok,
most AMD-m van előtte Intel volt,ott is csinálta ezért én VGA problémára gondolok.
Nekem játék közben jött elő, vagy ha sok minden meg volt nyitva.
Video memóriára gondolok ott vannak ilyesmi gondok,nekem bezizzen zúgó-búgó hang elmegy a kép,fekete minden és újraindul magától.
Mindent tudok vele csinálni a mai napig, ezért nem is foglalkozok vele engem is idegesít,
mi van ha a driver frissítésben rontanak el valamit és az okozza(....és új hardvert megyünk venni), mi meg hibákra gondolunk?Én régi driverrel is kipróbálnám.Alaplapi nem automatán
átkapcsol?Nálam automata,csak a tv-n kell megválasztani a csatlakozás típusát.
Asrock fm2a55m dgs alaplap,vga:Sapphire hd7770 oc,ram:6gb ddr3,táp:hkc 650w ezt most raktam bele,vinyó Seagate barracuda 320gb,proci:Athlon II x4 750k
Kisprobegt:arra gondoltam én is amit írtál,csak nem tudom hol kell bekapcsolni az alaplapi vga-t.Tudnál esetleg segíteni?Ha a vga döglődik akkor ad képet?Most is viszi a full hd-s filmeket.
gabesz2482: Az pedig szerintem VGA lesz. Ha van otthon egy másik videó kártya akkor próbáld meg azzal futtatni a gépet. Ha van alaplapi VGA-d akkor az is megteszi csak kapcsold be BIOS-ba 😀
Üdv Mindenkinek!Az lenne a problémám hogy napok óta,naponta töbször is újraindúl a gépem (internet,játék) teljesen mindegy.Elvittem egy szervízbe ahol csak találgattak,és végűl arra jutottak hogy dobjam ki a vga-t.Nem vagyok igazám nagy szaki de szerintem alaplap lehet a hibás,ezért benne hagytam és megnéztem egy filmet ami full hd-s volt.
Tápom volt másik ezért kicseréltem de semmi változás, a ramokat és a vinyót egy másik gépben teszteltem,azok jók,processzor hőfok net alatt 35 fok játék közben 50 fok.
Segítséget kérnék azoktól akik igazán értenek hozzá,vagy találkoztak hasonló hibával!Köszönöm!
Föleg a processzor foglalatot,meg ha megvan már a procid,támogatja e azt,pl vannak lapok,amik egy adott procit csak 95W TDP-ig támogat.AGP csatis lapokat már nem gyártanak,igy vga-val nemlesz gond ha azod is ujabb.bövithetöséget figyeld,sata csatlakozókat,mennyi meg milyenek,USB legyen rajta 3.0....
Háznál meg h jó anyagbol legyen,ne binyegjen,recsegjen ha megfogod,alaplap támogatás ITX,MATX,ATX,jó szellözés,szerelhetöség,kábelezhetöség....
Sziasztok. lehet nem ide tartózó kérdés de nem tudjátok hogy lehet meg csinálni a TS3-at? Mert nem akarja betölteni nekem az ikonokat sem a szobákét sem az emberek rangjaik ikonját! Valaki ötlet?
Magic:Ezt tanúsithatom,hogy erős VGA mellé erős proci is kell.Most van egy elég erős VGA-m de a proci 0 mellé igy a metrón kivűl minden játéknál CPU limitem van 😀 Szóval ha venni akarsz erős VGA-t akkor I5-alá ne adjad vagy fx 6300 alá persze én is itt olvastam ezeket nem kell készpénznek venni(tudom,hogy az I5 sokkal erősebb mint az FX6300),én nekem is procit kellesz vegyek majd ha pénz is lesz 😀
Gamer2 : köszi, az elsőnek irtam mar, de eladta már, szóval csak kint van a hirdetés. A 2. Jó lenne, de Debrecenbe nem fogok elmenni érte.
Nem kell komolyabb lap, csak menjen bele Core2 duo.
http://hardverapro .hu/apro/asus_p5ld2_18
Neki irtam, ez jó lenne nekem
MaTpr0F, nokiacsabika:
Köszönöm a válaszokat, de nagyon eltértünk a kérdésemtől.
Az lenne a tervem hogy a laptop vinyót építeném be az asztali gépbe, másodlagos winchesterként adattárolásra. Van az asztali gépen az elsődleges partíción működő operációs rendszer. Nem a laptopra telepített operációs rendszerrel akarom elindítani az asztali gépet.
Igen.
De ebből alaplapcsere lesz, úgyis akartam egy olyat ami visz core 2 duot is.
Tudtok ajánlani hardveraproról egy olyan alaplapot ami core 2 duot visz max 5000-ért? (BP vagy Fehérvár átvétellel)
a két hangkártya közül az az egyik,ami nem működik 😀
De az a furcsa, hogyha elindítok egy zenét, akkor mutatja a hangerőbeállításnál hogy megy a zene, hullámzik az a zöld csík, de hang nincs
Még mindig az előzőhöz:
Felraktam most a Vistát, megint egyik hangkártya sem működik, akármilyen drivert rakok fel.
Már tényleg nem tudom mi lehet a gond, én vagyok a hülye, vagy valami hiba van?
Xp se települ fel valamilyen sérült fájl miatt leáll a telepítés, holott másik gépre tökéletesen felmegy ugyanezzel a lemezzel...
Megnyitod az Afterburnert, majd belemész a beállításokba. Ott felül Monitoring fül, utána lent kipipálod, hogy Show in on-screen a listából annál, amit szeretnél, hogy mutasson és leokézod. Ha nincs ilyen opció, akkor nézd meg, hogy feltelepítetted-e a Burnerrel együtt a Riva Tuner nevű progit.
Sziasztok!
Most használok először MSI Afterburner-t. Hol kell beállítani hogy játék közben írja a dolgokat? Mire kell rámenni? Mert már próbálgattam ezt-azt de nem írja.
Sziasztok Ha most Win7 van fent és fel akarom rakni a 8.1et akkor mivel a ketté van osztva a HDD-m ugye a C-n a win a D-n meg minden más akkor a D-hez nem kell hozzányúlnom ügye? 😀
niteforce : lehet hülyeség lesz amit írok ezért bocs de nem lehet hogy a hangfalak mentek tönkre? másik hangfalakkal próbáltad? mert ha felismeri a hangkártyát akkor szerintem kéne működnie
Köszi, de ez se jó, egyszerűen nem értem mi lehet a gond.
Megpróbáltam visszarakni az XP-t, amivel működött rendesen a hangkártya, de az meg nem települ fel, mert valamilyen fájlt nem talál. Pedig ugyanaz a lemez amivel kb 2 hete telepítettem fel egy másik gépet, és azon hibátlan volt, az előző rendszer is ez volt.
niteforce
Ahogy cseszka írta...
ez kell neked elvileg.
[url]http://www.realtek.cz/realtek-download.php?realtek=ALC850&system=4[/url]
kicsit lassan indul el a letőltés... várj vele majd.
Nem tudom milyen...
Az alaplapom Gigabyte GA-8I915P-D...
Egyébként ez amit linkeltél fel sem települ, mert kiírja, hogy nincs ilyen kártya a rendszerben.
Próbáld ki ezt.[LINK]
Katt alul az AGREE szövegre,és már jön is lefelé.Aztán hátha jólesz....
Bár nembiztos h driver hiba,ha már ennyi mindent kipróbáltál....lehet már nem kompatibilis Win7 oprendszerrel.
Az alaplapi neked ez van?2.AC97 Realtek ALC850 mert ha igen,akkor felesleg a CT4670-el vergödni,mert az integrált ahogy olvasgattam jobb.😕
Az lenne a kérdésem, hogy rendszer meghajtóról lehet-e valamilyen formában csinálni egy backupot, és azt egy SSD-re átrakni, hogy ne kelljen újrahúzni az egész rendszer emiatt.
Valahogy megoldható?
adamovszki: Üresjárati 30-40 közt, terhelve gyári hűtő mellett 60-65. 70 fölé nem igazán kéne mennie.
most AMD-m van előtte Intel volt,ott is csinálta ezért én VGA problémára gondolok.
Nekem játék közben jött elő, vagy ha sok minden meg volt nyitva.
Video memóriára gondolok ott vannak ilyesmi gondok,nekem bezizzen zúgó-búgó hang elmegy a kép,fekete minden és újraindul magától.
Mindent tudok vele csinálni a mai napig, ezért nem is foglalkozok vele engem is idegesít,
mi van ha a driver frissítésben rontanak el valamit és az okozza(....és új hardvert megyünk venni), mi meg hibákra gondolunk?Én régi driverrel is kipróbálnám.Alaplapi nem automatán
átkapcsol?Nálam automata,csak a tv-n kell megválasztani a csatlakozás típusát.
Kisprobegt:arra gondoltam én is amit írtál,csak nem tudom hol kell bekapcsolni az alaplapi vga-t.Tudnál esetleg segíteni?Ha a vga döglődik akkor ad képet?Most is viszi a full hd-s filmeket.
Hol lehet megnézni hány DPI-s az egér?
Tápom volt másik ezért kicseréltem de semmi változás, a ramokat és a vinyót egy másik gépben teszteltem,azok jók,processzor hőfok net alatt 35 fok játék közben 50 fok.
Segítséget kérnék azoktól akik igazán értenek hozzá,vagy találkoztak hasonló hibával!Köszönöm!
Háznál meg h jó anyagbol legyen,ne binyegjen,recsegjen ha megfogod,alaplap támogatás ITX,MATX,ATX,jó szellözés,szerelhetöség,kábelezhetöség....
Alaplap vásárlásnál mit kell figyelembe venni?
Mit kell nézni?
Ja és a gépházaknál azon kívül,hogy milyen a szellőzése mit kell nézni?
Magic:GTX750 elég egy i3 is. Vagy egy Intel Pentium G sorozat.
Mi az hogy a proci kihajtja-e a kártyát? És hol tudom megnézni hogy egy proci milyen videókártyákat tud kihajtani?
Nem kell komolyabb lap, csak menjen bele Core2 duo.
http://hardverapro .hu/apro/asus_p5ld2_18
Neki irtam, ez jó lenne nekem
Esetleg ezt lesd meg, de ekkora összegért nem fogsz komolyabb lapot kapni 😕
Ha rászánnál 7-9 ezret, akkor már egész jókat lehetne venni használtan!
Szerk: Ezt is nézd meg, hátha: http://h ardverapro.hu/apro/asus_p5ql-se
OK semmi gond, leformázod MBR-e és mehet rá az adat.
Köszönöm a válaszokat, de nagyon eltértünk a kérdésemtől.
Az lenne a tervem hogy a laptop vinyót építeném be az asztali gépbe, másodlagos winchesterként adattárolásra. Van az asztali gépen az elsődleges partíción működő operációs rendszer. Nem a laptopra telepített operációs rendszerrel akarom elindítani az asztali gépet.
De ebből alaplapcsere lesz, úgyis akartam egy olyat ami visz core 2 duot is.
Tudtok ajánlani hardveraproról egy olyan alaplapot ami core 2 duot visz max 5000-ért? (BP vagy Fehérvár átvétellel)
De az a furcsa, hogyha elindítok egy zenét, akkor mutatja a hangerőbeállításnál hogy megy a zene, hullámzik az a zöld csík, de hang nincs
Felraktam most a Vistát, megint egyik hangkártya sem működik, akármilyen drivert rakok fel.
Már tényleg nem tudom mi lehet a gond, én vagyok a hülye, vagy valami hiba van?
Xp se települ fel valamilyen sérült fájl miatt leáll a telepítés, holott másik gépre tökéletesen felmegy ugyanezzel a lemezzel...
Megnyitod az Afterburnert, majd belemész a beállításokba. Ott felül Monitoring fül, utána lent kipipálod, hogy Show in on-screen a listából annál, amit szeretnél, hogy mutasson és leokézod. Ha nincs ilyen opció, akkor nézd meg, hogy feltelepítetted-e a Burnerrel együtt a Riva Tuner nevű progit.
Most használok először MSI Afterburner-t. Hol kell beállítani hogy játék közben írja a dolgokat? Mire kell rámenni? Mert már próbálgattam ezt-azt de nem írja.
Megpróbáltam visszarakni az XP-t, amivel működött rendesen a hangkártya, de az meg nem települ fel, mert valamilyen fájlt nem talál. Pedig ugyanaz a lemez amivel kb 2 hete telepítettem fel egy másik gépet, és azon hibátlan volt, az előző rendszer is ez volt.
Ahogy cseszka írta...
ez kell neked elvileg.
[url]http://www.realtek.cz/realtek-download.php?realtek=ALC850&system=4[/url]
kicsit lassan indul el a letőltés... várj vele majd.
Az alaplapom Gigabyte GA-8I915P-D...
Egyébként ez amit linkeltél fel sem települ, mert kiírja, hogy nincs ilyen kártya a rendszerben.
Katt alul az AGREE szövegre,és már jön is lefelé.Aztán hátha jólesz....
Bár nembiztos h driver hiba,ha már ennyi mindent kipróbáltál....lehet már nem kompatibilis Win7 oprendszerrel.
Az alaplapi neked ez van?2.AC97 Realtek ALC850 mert ha igen,akkor felesleg a CT4670-el vergödni,mert az integrált ahogy olvasgattam jobb.😕
rakom vissza az XP-t
Ezt töltsd le és tedd fel!
http://www.driverscape.com/download/kx-10k1-audio-("3545")---model-ct4670-value
a smyle helyére írj egy zárójelet, nem működik a link beillesztés
[LINK]
Az lenne a kérdésem, hogy rendszer meghajtóról lehet-e valamilyen formában csinálni egy backupot, és azt egy SSD-re átrakni, hogy ne kelljen újrahúzni az egész rendszer emiatt.
Valahogy megoldható?
adamovszki: Üresjárati 30-40 közt, terhelve gyári hűtő mellett 60-65. 70 fölé nem igazán kéne mennie.