Kb egyet értek veled lewis
ronaldinho13 kb 4-5 évente adnak ki egy új konzolt szóval sokkal tovább bírja mint a pc és még a régire is fognak további 2-3 évig játékokat csinálni aztán hamar elromlik?? 😆 A 20 éves nintendom tökéletesen megy míg a gépek könnyen romlanak ha nem figyelnek rá.
Bizony, az tényleg nagy hülyeség hogy a konzol hamar elromlik!..nekem még 1999-es PSX-em van!!!!..a PS1 2000-ben jött ki!..és teljesen korrekt a gép, anno fellett csippelve és máig műkszik!!!!..még néha most is "belövöm" a FUTURE COP L.A.P.D.-t! 😀
ronaldinho13 írta:
pc szebb grafikűt ad és jobb!konzol hamar elromlik szar a játékok irányitása!és igaz hogy nem kel fejleszteni de 2 év és kilehet dobni,mert jön valami ujabb fajta és a másik már levan szarva!szval PC jobb
te nem tudom hogy hol élsz már bocsi , URISTEN OMG ilyet én nem mondtam volna x.D
konzol hamar elromlik x.DDDDDD LOL neked sincs konozlod akkor nekem még a ps1 is simán megvan és semmibaja nem volt és a ps2nek meg a pspnek sincs semmi baja meg a ps3omnak se szóval ennyi vagy X.D
szar a játékok ? igen hülye vagy 😆
túl király gamek az exluzivok meg mindegyik jó game
szar irányitás aki láma annak biztos ne idegejj fel :@ 2év és kilehet dobni LOL téged kénnekidobni 😆
pc szebb grafikűt ad és jobb!konzol hamar elromlik szar a játékok irányitása!és igaz hogy nem kel fejleszteni de 2 év és kilehet dobni,mert jön valami ujabb fajta és a másik már levan szarva!szval PC jobb
ebből a toppicból már konzol toppic lett 😆 csak 😃 nem baj 😃
sacpatrik : persze hogy kijönnek ami x-re az ps3ra mert mit hittél 😆 ? csak tudod vannak exluzív gamek minden platforomon , de eddig ps3on a legjobbak😀
Őő, ez érdekes. Sőrés Zoltánnak hívják, 14 éves, képet is küldhetek róla, de engem igazából nem érdekelnek a netcafé-s kiskölkök. És én miért vagánykodnék? Nem nekem van xboxom..Uramisten.
FeRR írta:
Letöltöd, és egy bizonyos programmal kiírod! Haverom tudja a nevét! Neki is van egy Xbox360-ja, PS3-mon is játszottam, és az igaz, hogy jobb a grafika PS3-mon, de a játékélmény semmivel sem jobb! Ja, és haveromnak minden xboxos game-ja letöltött, tört. Körübelül most van neki 86 gameja boxra.
Nekem az az érdekes, h. a "havernek" mindig van valami. 😃 Bejönnek a kiskölkök a netcaféba és mindegyik vagánykodik, h. a haverom majd... 😃😃 ez is kb.
nem csak oltári baromság hogy hamar elromlik hanem hogy szar az írányitás X.DDDDDDDDD nagyon bolond 😆
hűt ja kmisi : amugy a ps3nak meg a xboxnak is 10év múlva is szép grafja lesz...
ronaldinho13 kb 4-5 évente adnak ki egy új konzolt szóval sokkal tovább bírja mint a pc és még a régire is fognak további 2-3 évig játékokat csinálni aztán hamar elromlik?? 😆 A 20 éves nintendom tökéletesen megy míg a gépek könnyen romlanak ha nem figyelnek rá.
te nem tudom hogy hol élsz már bocsi , URISTEN OMG ilyet én nem mondtam volna x.D
konzol hamar elromlik x.DDDDDD LOL neked sincs konozlod akkor nekem még a ps1 is simán megvan és semmibaja nem volt és a ps2nek meg a pspnek sincs semmi baja meg a ps3omnak se szóval ennyi vagy X.D
szar a játékok ? igen hülye vagy 😆
túl király gamek az exluzivok meg mindegyik jó game
szar irányitás aki láma annak biztos ne idegejj fel :@ 2év és kilehet dobni LOL téged kénnekidobni 😆
jókis hír.
http://www.gamekapocs.hu/hir/18353/Medal+of+Honor+-+a+PlayStation+3+a+vezerplatform
nekemsekell!
DE ha pls mondjuk nyeremény játékon nyerném vagy akár hazsnáltan felajánják(ingyen) akkor elfogadnám! 😆
Pachter szerint a PS3 erősebb, mint a legtöbb PC
hát sajnos,de nem utasítanék vissza egy ps3-mat 😆
am elbirnák 1 boxot 😃
Viszi az AVI-t?
MPKÉPEK ?
jah de azt téll jó helyről kell beszerezni mert itt pl egy sima 4.7 gb-s dvd 200 ft 😆 😕
Najó hát nem is a helyi kisboltból kell megvenni,erre való az internet.Simán leeht rendelni cd ket dvd ket akár 40-50 ft ért db ját:[LINK]
sacpatrik : persze hogy kijönnek ami x-re az ps3ra mert mit hittél 😆 ? csak tudod vannak exluzív gamek minden platforomon , de eddig ps3on a legjobbak😀
és azok már ha jóltudom akkor 8.6GB osak!
😆
dvd dl ??? 😆
Double Layer dvd
de asszem xbox 360-ra dvd dl kell.és azt nehezebben is lehet kapni 😆
Dehát majd belejövök 😃
Elég bonyolult de ha meglesz az Xboxom akkor majd probálkozok!
http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbox360turn&o=RXaU3dukom
nah aki nem tudja kiirni a ps2es gameket , tők könnyű bementek a neroba !
rámentek a nero burning room-ra
és DVD /UDF
és rőgtőn iso-ba kiirja !
sok sikert !
ugyanigy kell gondolom xboxon is nemtom nézz utána.
pl. Neroval !
ps2es gameket azzal irok ki !
Mer nemfogok küszködni már PC vel!
Megmarad netre msn cod2 cod4 re!
Meg amihez nemkell nagy Gépigény aztán csá!!!! 😆
+ csippelés meg + hütö hogy ne legyen 3 LEDES hibám!
és ez a 2 igy eggyütt 20.000 😆
aki régebben másolta a ps1es gameket 😃
vagyis az ismerősünk ismerőse csinálta 😆
majd ha kesz Xboxom akkor azt fogom de még csak PS2 öm! Van!
😆
Hogayn?
az igazi konozlok valóban a PS és a X 😃
és őrőkké ezzek fognak maradni 😃
már szerintem megnyerte 😃 az én szemembe ! 😀 amugy az ilyen Nintendo-k azzért vezetnek mert olcsok azt megveszik de nincs sok értelműk.
Letöltöd, és egy bizonyos programmal kiírod! Haverom tudja a nevét! Neki is van egy Xbox360-ja, PS3-mon is játszottam, és az igaz, hogy jobb a grafika PS3-mon, de a játékélmény semmivel sem jobb! Ja, és haveromnak minden xboxos game-ja letöltött, tört. Körübelül most van neki 86 gameja boxra.
Nekem az az érdekes, h. a "havernek" mindig van valami. 😃 Bejönnek a kiskölkök a netcaféba és mindegyik vagánykodik, h. a haverom majd... 😃😃 ez is kb.