Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GarydaPlayer avatar
sziasztok, tegnap mondta haverom, amikor tradelni akartunk, hogy figyelmeztette a steam, hogy reportoltak trade miatt, holott senkivel se tradeltem, csak elutasítottam pár kéregetőt.
Az lenne a kérdésem, hogy honnan láthatom, ha reportoltak? mert meglepetésként ért
0
0
0
0
susguy avatar
Semmit.
Beválthatod őket booster packre, de olcsóbban veszel booster packet, mint amennyibe kerülne gemekből össze rakni. Karácsonykor volt event, akkor másra is jó volt, most már csak erre használható, erre viszont nem éri meg.
0
0
0
0
flormate avatar
Sziasztok! Valaki megmondaná nekem, hogy steamen mit érek a drágakővel?
0
0
0
0
dobrim1995 avatar
Értem,köszi a válaszokat !
0
0
0
0
GaboC avatar
dobrim1995:
Lehet a trade botok miatt nem lehet írni, mivel azokon az accountokon nincs vásárolt játék. De ez csak egy feltételezés.
0
0
0
0
susguy avatar
dobrim1995:
How can I gain access to all Steam features?
To access all features of Steam, simply do any of the following on your Steam account: purchase a game from the Steam store (It cannot be a gift for another account), redeem a Steam gift, or complete a microtransaction.
[LINK]
Ha jól értelmezem, egy kulcs aktiválása Steamen kívülről nem tartozik bele a listába.
0
0
0
0
Player123 avatar
Rendben,köszönöm,hogy írtál 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Player123:
Steamről soha nem fognak kitiltani inaktivitásért, többiről nem tudok nyilatkozni.
0
0
0
0
Player123 avatar
Sziasztok! Ha inaktív vagyok Steamen vagy akár Uplay/Origin-en mondjuk 2 hónapig akkor azért kitilthatnak?
0
0
0
0
dobrim1995 avatar
Sziasztok ! Az miért van hogy nem tudok se barátot felvenni se csevegni másokkal ? Még 1-2 hónapja még jó volt sima "FREE" játék hozzá adásával is és lehetőség volt barátot felvenni és beszélni is velük de tegnap beléptem és nem jó. Olvastam hogy fizetős játékot kell venni steamen és akkor jó lesz. Ez igaz ? Mert egy PC Guru újsághoz kaptam egy "Steames teljek játék"-ot amit ha aktiválok akkor se jó. Ez miért van ?

https://www.kepfeltoltes.hu/view/150120/stm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
gisti avatar
na kaptam steamon 3 gare kedvezményt
[LINK]
0
0
0
0
barnav avatar
Köszi sikerült 😀 azzal, hogy kiírja csak azt értettem, hogy benne legyen a többi játék között
0
0
0
0
no avatar
Ha Steamen aktiválható, akkor ajánlott is.

Ha meg nem Steames játék akkor azt is hozzá tudod adni a könyvtáradhoz, így tudod használni az átfedést, meg az egyebeket. A kliensben bal alul:
+Játék hozzáadása >> Nem Steames játék hozzáadása...
0
0
0
0
susguy avatar
1. Igen, lehet aktiválni, ha Steamen is elérhető a játék.
2. Mit írjon ki?
0
0
0
0
barnav avatar
Sziasztok! Az a kérdésem lenne, hogy cd-n vett eredeti játékot lehet aktiválni steam-en, hogy ott kiírja?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Kösz a választ. Hát igen, hiába mondogattam magamnak, hogy ezúttal nem vásárolgatok 😆
0
0
0
0
susguy avatar
Igen. Feltételezem, Te is vásároltál a mostani vásár alatt, gondolom amiatt kérdezgetnek rá erre 😆
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Mást is kért a steam, hogy hitelesítse az email címét?
0
0
0
0
susguy avatar
[LINK]
Akik nagyon terveznek vásárolgatnia közeljövőben:
Ezen az oldalon fent külön listákon megtalálhatóak a napi, "flash" (12 órás) és "rejtett" (nincsenek a főoldalon, de hasonló mint a napi/12 órás) ajánlatok, alatta pedig az összes játék az aktuális ajánlattal, ezen kívül mindegyik mellett látható, hogy volt-e az adott játékra nagyobb akció a múltban (ha igen, valószínűleg később is lesz jobb ajánlat).
0
0
0
0
susguy avatar
No problemo.
7-kor elindult a Winter Sale, Január 2-án lesz vége. 24 óránként van szavazás, egy kártya jutalomért, közben a szokásos napi akciók mellett már 12 órás akciók is cserélgetik egymást.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Ok. Köszi szépen a válaszokat 😀
0
0
0
0
susguy avatar
kmetovics:
Nincs rá "korlát", hogy hányszor telepítheted fel DVD-ről (vagy simán Steamről).
0
0
0
0
no avatar
Szerintem simán újratudod rakni, max. megadod neki a kulcsot újra, de azt egyébként a Steam írja.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Sziasztok. Ha aktiváltam egy játékot és feltelepítettem DVD-ről, akkor ha újra teszem a gépet, akkor fel bírom telepíteni ismét dvd-ről vagy le kell, h töltsem steam-ről?
Remélem értelmesen fogalmaztam 😃
0
0
0
0
GaboC avatar
Más régióba vett giftet nem tudom aktiválni akkor?
0
0
0
0
susguy avatar
Igazából már ma elindult az event, olyan hajnali 2-3 óra között. Iszonyatos nagy káoszt okozott marketen, ráadásul sokan "csaltak" is a dologgal (egy buggal sokszorosították a gemeket), így pár órán belül le is állították az egészet, addig, amíg nem oldják meg. Legalább sikerült pár eurót szereznem azzal, hogy értéktelen emoticonokból gemeket, azokból pedig értékes booster pakkokat craftoltam. Borzasztóan rosszak az arányok, valószínűleg változni fognak (egy 15 centet érő kártya 10 gemet adott, míg egy 3 centes emoticon, az egyik leggyakoribb, 100 gemet ért).
0
0
0
0
GaboC avatar
A drágakövekre, akkor csak 15.-től lehet beváltani igaz? Holiday kártyákat már árusítják a marketen, gondolom azt meg az elkészített kitűzök után kapjuk. Booster Pack az mi célt szolgál?
0
0
0
0
no avatar
Kártyákat, háttérképeket és smileykat lehet beváltani drágakőre. A kövekből licitálhatunk majd játékokra, amik 45 percenként frissülnek. A kövek nem tűnnek el a sale után, hanem Booster Pack-á alakíthatóak utána is, meg persze az esemény közben is. Lesz kitűző is, összesen 3 szinttel. December 15-18. között.
0
0
0
0
GaboC avatar
Valakinek van információja a Holiday Auctionról? Mit takar pontosan ez az esemény?
0
0
0
0
no avatar
Mindenesetre nem rossz ötlet, már csak az a kérdés, hogy hosszútávon merre akarják elvinni a dolgot.
0
0
0
0
susguy avatar
Pontosan. Valószínűleg azért lesz egy-kettő ismertebb "broadcastingelő" emberke (minden játéknál lehet böngészni az éppen elérhető broadcastek között), de közel sem olyan sok, mint twitch-en. Persze nem is ez a cél (eddig legalábbis).
0
0
0
0
no avatar
Szóval ha jól értem, akkor ez egy jól kivitelezett, de inkább amolyan "megmutatom a haveroknak" dolog?
0
0
0
0
susguy avatar
Kevésbé terheli a gépet mint bármelyik más streamelésre használatos program, jó minőségben közvetít, viszonylag alacsony késési idővel (5 max 10mp), egyszerű beállítások (csak engedéllyel nézhessék, csak ismerősök amikor akarják, stb.), és csak akkor kezdi el, ha van is néző, ha pedig már egy néző sincs, akkor leáll automatikusan, de manuálisan is le lehet kapcsolni.
Nem egy twitch.tv (nincs feliratkozás, stb.), de nem is arra van kitalálva. Ingyenes, könnyű kezelni, és nincs ráerőszakolva a felhasználóra, default beállításként csak az nézheti, akinek külön megengedi a felhasználó.
0
0
0
0
no avatar
Elvileg béta állapotba ért a Steam Broadcasting. Valaki próbálta már? Milyenek az esetleges tapasztalatok?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
ahova mentenie kellene már ott sincs! Mármint a gépen meg néztem a kijelölt pappát de ott nincs semmi kép. Beállításoknál nincs el állítva az F12-ről!
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Sziasztok az mért van, hogy a Steam nem menti el a képernyőmentéseket?
0
0
0
0
susguy avatar
DMSASD:
Túl könnyű lenne kikerülni. Kicserélem a pontokat szóközökre, pontok után szóközt rakok, stb. Ezt nem egy oldalon csinálják és működik, még itt is. Semmivel se lenne hasznosabb mint a pofádba nyomott jelzés, miszerint HAHÓ, VIGYÁZZ, AZ OLDAL A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA KÁROS TARTALOMMAL BÍRHAT!!!
0
0
0
0
DMSASD avatar
Protein: Mindig van rajta valamennyi pénz csak az nem publikus hogy menyi 😃 Az id-vel meg nem sokra megy ha nem bugyuta a jelszó semmit nem ér vele.

A szintes chat-es dolgot meg úgy értettem hogy tudják használni a chat-et csak linket nem engedne elhelyezni az meg szerintem nem nagy korlátozás tekintve hogy legtöbb csalás a "csá vedd fel a barátom cserélne veled: kamu steam id link" vagy "cserélnék veled itt az ajánlatom és kamu vírusos link képnek álcázva" stb módszerek a menők de mindig lesz olyan akinek semmi nem jó így nehéz bevezetni bármiféle új megoldást.
0
0
0
0
susguy avatar
Tetszik, hogy a pénzt cenzúráztad, de szerintem inkább a fiók nevedet satírozd ki. Ha valaki tényleg próbálkozni akarna, sokkal többre megy az ID-del. Azt már úgy is tudja, hogy van pénz walleteden, ha csak nem azt szégyenled, hogy üres 😆
Folyamatosan próbálkoznak ilyen-olyan lépéseket tenni az ügy érdekében, csak elég nehéz úgy, hogy a legkisebb változtatásnál is veszettül menstruálni kezd a közösség, hogy nekik ez így meg úgy nem jó megoldás (lehet néha jogosan). A Steam már a pofádba nyomja linkre kattintásnál, hogy vigyázz mit nyitsz meg mert így meg úgy (mondjuk én pont ezért másolom ki az összes URL-t és másolom be magam a böngészőbe). Szinttes megoldásoddal az a baj, hogy így csomó rendes profilra ráerőszakolnák azt, hogy vásárolják fel magukat LvLakárhányig, csak hogy tudjanak chatelni. Ráadásul most már egyre többször fordul elő, hogy rendes profilt lopnak el, amit valaki már használt jó ideje, és azt használják fel botnak.
Addig amíg nincs reportolva a profil úgy sem fogják tudni fejből, hogy a több millió felhasználó közül hirtelen melyiket tulajdonítottak el.
Egyébként nem egy ember csinálja ezt/ezeket/egyiket se, sajnos elég sokan vannak akik ilyen-olyan módon próbálkoznak lopkodni (mondjuk az még szomorúbb hogy néha milyen könnyen sikerül nekik).
0
0
0
0
DMSASD avatar
Azt nem értem hogy a steam mért nem tesz valamit ezek a "bot acc-ok" ellen ott van pl: ez a [unassigned] vagy másik nevén Captain*Meow^^ bot kb 3000+ acc-ja van steamen eddig block-oltam vagy 80 accot amikkel bejelölt de elég zavaró egy idő után na meg most van egy új Stacie^^ de lehet ez is ugyan az a bot nem tudom menyi a limit a block listán de azért ez nevetséges több topik is sír miattuk de a steam nem tesz semmit. Persze ott a másik nézőpont is aki olyan hülye h rákattint a linkre amit küldenek caht-en az meg is érdemli ha átverik vagy ellopják az acc-ját.
😂
Spoiler!
https://kepfeltoltes.hu/141201/sbt_2014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Én pl: egy olyan alternatívát eltudnék képzelni mint amit a wow-ba láttam 1-2 serveren lvl15 szintig nem lehetett használni a global chat-et a sok bot acc nem tudott floodolni szaros gold vásárlós oldalakat 😃 itt steam-en ezt úgy tudnám elképzelni hogy pl lvl 5 alatti acc-on nem lehet chat-be v más profiljára linket írni már ki lenne szűrve jó pár bot acc mivel legtöbb lvl 0-1-2-max 3 úgy se költenek rá h vegyenek kártyát kitűzőhöz.
Az mi komoly lenne már ha pl ez az unassigned bot mind a 3000+ accra venne kártyákat kitűzőhöz csakhogy meglegyen a lvl5 szint h tudjon linkelgetni a steam is jól járna meg akinek megveszik a kártyáját az is 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Arch7nGel:
Ha tényleg nem ismered, felesleges elfogadni a jelölést. Mostanában elszaporodtak a botok, akik ABC sorrendben fölveszik az embereket és küldenek egy kamu linket, amivel elcsórják a fiókodat. Egyébként ijesztően sokan bedőlnek ennek, ezért is van most olyan sok bot.
0
0
0
0
GaboC avatar
Mást is jelölgetnek steamen lv 0-ás privát accountok csajos profilképekkel?
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Nálam g2a-n se volt semmi gáz, ahogy bartos mondja. Onnan vettem anno Diablo III-at, és semmi extra nem volt, kb mintha steamen vásároltam volna.
0
0
0
0
susguy avatar
Nem árfolyamtól független, mindig a jelenlegit nézi és használja váltásnál. Egyébként igen, minden internetes utalásnál, nem csak Steamnél, magától átváltódik a pénz, a jelenlegi árfolyamtól függően, külön átváltani a vásárlónak nem kell. Legfeljebb kiszámolhatod, hogy "nagyjából" mennyit kell forintban fizetned (google, xe.com tökéletes helyek erre).
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Tudtommal árfolyamtól független kb 295FT/1 euró arányban váltja át, már elég rég vásároltam de amikor sokat vettem mindig ilyen volt. Mindegy mi van a számládon, steam majd teszi a dolgát.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
sima bank kártyával tudsz fizetni! azzal ne törödj hogy a tiéden Forint van a steam meg eurot kér! átváltja mikor levonja a kártyádról!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció