Alaplapod hivatalosan 140w tdp ig támogatja a procikat,az fx 9590 220w-os,processzor támogatási listában ugyan benne van,viszont azt is írja hogy korlátozásokkal,valószínűleg ez miatt.Próbáld ki alacsonyabb órajelen.
Segítséget szeretnék kérni vagy tanácsot mert már ki vagyok tejesen!!
nem rég vásároltam egy új gamer gépet de nem tudok rajta játszani mert állandó an ki fagy játék közben..!!!!
el indul és játék közben 3-4 perc után kifagy és minden egyes játékkal ez csinálja...
Már ki próbáltam mindet jó a rendszer a drivers és még fen áll a hiba!!!
descent1992:Nem jó sorrendben vannak bekötve az alaplapi csatlakozók.Egyik haverom már járt úgy hogy a reset gombbal indult a gépje és a bekapcsol gombbal resetelt.Ezt megcserélte és már helyre is állt a dolog.
Én akárhányszor kötöttem le az alaplapomról a kábeleket mindig elővettem az alaplap papírját amiben benne van minden csatlakozónak a pontos helye.
Sziasztok! Bocsánat ha rossz helyre írók, de telhesen kétségbe estem.
Tegnap kaptam egy gépházat (Aerocool gt black edition), mindent ugyan gy össze kötöttem, elrendeztem. Nem téptem ki semmilyen kábelt vagy csatlakozót. De hiaba nyomogatom a bekapcs. Gombot. Semmi nem tortenik. A gomb-csatlakozora gyanakszom, csak nem tudom h ennek a cseréje egyaltalan lehetséges-e. Valami ötlet hogy mit ronthattam el?
Én a tápot nem zárnám ki.Nincs megadva milyen is pontosan a tápod,ha noname,gyenge minöségü,ráadásul már öregebb is,akkor simán lehet táp hiba.Jártam már igy én is,anno a gtx 275 kártyával,a DMC4 alatt akkorát huzott hogy a táp nembirta leadni a kellö tápellátást,és mindig ujra indult.90% hogy nálad is a táp körül van a hiba.Ha tudsz kérj kölcsön egyet hogy kipróbáld,ill venni egyet,ami nem olyan drága,10-15k környékénn már kapsz megbizhatót,ami a leirt konfigot vigan viszi.
Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy a gép ey bizonyos játéknál (warframe) újra indul és nem tudom mi lehet a probléma szinte minden lehetőséget kipróbáltam videókártya frissítve van a program újra lett rakva a fájlokat ellenőriztem 😞 a ram is teljesen jó semmi baja a tápal sincs semmi probléma a CPU se melegszik túl és csak ennél az egy programnál van ez minden más Dirt rally BF4-nél nincs ilyesfajta jelenség. a gépem: Radeon 7850 1gb 8gb ddr2 ram s core 2 quad q9400-as CPU windows 7 home Premium N 64bit. Oh s portalanítva is volt már szóval foggalmam sincs mi lehet a probléma ezek után még a program hibára tippelek de mivel 2x is újra lett rakva ezért nem hiszem hogy ott van a bibi s ez se mindig van van hogy azzónal újraindul a gép van hogy napokig semmi van hogy fél óra után szóval isszonyatosan random módon s az elmúlt 1-2 hétben kezdte el ezt csinálni . ( a rengeteg helyesirási hibáért bocsánat angol billentyűzeten kissé nehéz kes írni + sose voltam jó helyesírásból 😃 )
penge2005
Vagy belefutottál egy miner-be. Nézd meg a Feladatkezelőben, hogy mi viszi a CPU-t (mert szinte párban jár), és nézd meg GPU-Z log-al, hogy mettől megy fel a VGA 99%-ra.
De mindenképp ajánlatos műveletek:
- NV driver lecserélése a gyárira (amit a kártyához kaptál),
-Malwarebytes futtatás, utána egy Ccleaner, aztán gép kikapcs. Kártya kivesz, vársz, majd visszatesz. Gép bekapcs.
- Ha mindig csinálja, akkor egy Win rendszer-visszaállítás,
Fentiek 1 óra alatt bőven kivitelezhetőek.
De ha az sem jó, akkor Win reinstall, és ha még mindig, és garis (gondolom), akkor garanciáztatás.
Én ezeket végigvinném, mielőtt megijednék feleslegesen.
Egy olyan problémám lenne, hogy mikor bekapcsolom a gépet kb 1 percre fekete lesz a képernyő. Játék közben 5percig nincs semmi baja majd 99% a GPU Usage, és elkezd akadni mint az állat. Benchmarkot lefuttattam ,ott nem volt baja elég jó értékelést kapott. Ez mitől lehet? Új a VGA ,nem bírja az I5? Kevés a RAM?
Előre is köszönöm
Nem tudom, ez megvolt-e:
Step 1:
Unplug any external devices (except mouse and keyboard) and then check if the issue occurs and let us know the results.
Step 2:
Check the status of the issue in safe mode. Let us know if the issue occurs in safe mode as well.
Start your computer in safe mode
Step 3:
If the issue does not occur in safe mode then, place the computer in a clean boot state and troubleshoot the issue. You can start Windows Vista or Windows 7 by using a minimal set of drivers and startup programs. This kind of startup is known as a "clean boot." A clean boot helps eliminate software conflicts.
How to troubleshoot a problem by performing a clean boot in Windows Vista or in Windows 7
(Step 1: Perform a clean boot)
If your issue is resolved after performing Clean Boot, then follow the steps mentioned in the following KB article to narrow down the exact source: http://support.microsoft.com/kb/929135
Also, see the section on how return your computer to a Normal startup mode by following the steps under “Reset the computer to start as usual”, after performing the clean boot troubleshooting.
Step 4:
Make sure that Windows 7 compatible drivers are installed on the computer for all the devices.
Update a driver for hardware that isn't working properly
Erre esetleg tudna nekem valaki valami megoldást mondani?
"A Windows nem telepíthető erre a lemezre. Előfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást erről a lemezről. Győződjön meg arról, hogy a lemezvezérlő engedélyezve van a BIOS menüjében."
Egy régi compaq EVO irodai gépet telepítenék újra, de ezt írja ki hibaüzenetként a Win7. Az XP pedig nem éri el a vinyót.
Heló. Ha a gép abszolút nem kapcsol be az csak táp hiba lehet? Egy 450-es volt benne és kipróbáltam egy 500-ast de fél óra játék után leállt a gép és nem indul. Valami ötlet?
Üdv Mindenkinek!Az lenne a kérdésem, hogy kikapcsoltam, hogy a képernyő ne kapcsoljon ki alvó állapotba, de még is kikapcsol 5-10 per után, mitől lehet ez?
Miért van, hogy néha - néha, ha indítom a gépet, akkor fekete képre a bal felső sarokba pontokat rak, vagy kiír valami ilyesmit hogy: "BOOT IMGR CORRUPT"? Annyi hogy megigazítom a kábelt, és jó is egy - két próbálkozás után, de semmi más baja nincs ezenkívül, csak annyi hogy gép indításnál sípol mindig valami, miért van? Amúgy a HDD -m egy SATA (1) -es Samsung 250HD-FHJ, vagy valami ilyesmi, ha kell utánanézek, csak szóljatok!
Heló. Ha a gép abszolút nem kapcsol be az csak táp hiba lehet? Egy 450-es volt benne és kipróbáltam egy 500-ast de fél óra játék után leállt a gép és nem indul.
A gépem (Asus), nemrég haldoklásba kezdett, rengeteg kékhalált kapott az utóbbi időben, így elterveztem, hogy újrarakom. De amikor el szeretném indítani a telepítést, leformázom az eredeti meghajtót, s elkezdi telepíteni, akkor bejön az 0x80070750-es hiba, ami mind a Windows 8.1 Pro (DVD), Windows 7 Ultimate (DVD) és Windows 10 Pro (USB) telepítésénél is előjön.
Hogyan tudnám megoldani, orvosolni ezt a problémát? Fontos lenne a tanuláshoz, és csak a hétvégéig tudom nélkülözni, hétfőtől már nem igazán.
Schwin94: Ugyanaz a szar lapod van mint nekem. Egy ASUS M5A99FX PRO R2.0 Megoldaná a gondod 😃
+ A The Crew elég ratyin van megcsinálva.. 😃 Nálam felkerült a league of legends mellé a legratyibb játékok "polcra".
1.- kisebb felbontáson jobban használja a processzort a játék.
2.- aki összerakta neked a géped az akkor nem ért az FX procikhoz.
3.- alaplap cserével javítanál a helyzeten. Ez a minimum: GIGABYTE GA-970A-UD3P
Megoldás? Plusz hűtő de hova? Másik alaplap? Még is milyet? 100% hogy ez a nyűgje? Kis felbontással mi a gond? A másik az hogy, akivel összerakattam azt mondta elég lesz. Sőt ő ennél butább laot javasolt.
Schwin94: az alaplap VRM-jén semmilyen hűtés nincsen ahogy nézem. Így ne csodálkozz ha droppol az fps FX 8350 mellett. A másik dolog hogy kis felbontáson játszol, ez lehet a másik probléma. Spoiler!
Miért nem értik meg sokan hogy FX 8xxx alá normális lap kell, rendes tápellátással és jó hűtéssel
Sziasztok. Mi lehet az oka az FPS dropnak? Mértem adatot játék közben 67fokra jött ki.
Uj a gép így csak a The Crewnél tudtam kipróbálni. Hight beállításoknál. (alapbolt Ultra-Highten volt, akkor többször elöjött ugy vettem észre) Levettem Hight re de így is előjön azért.
Kérdés mi a probléma? Csak mert picit zavar, uj gép...
Eszköztáramban a gép(2016).
Gondoltam a rosz hűtésre, de az a 67 fok nem igazán sok, (szerintem)
Ha ennél a játéknál előjött ez, várható hogy más játéknál is gubancok lesznek?
lehet hogy érintkezési gondok a por miatt? Vagy valami elmozdult stb.. fokokat nem néztem game közben, de 35-36 kb a vga alapjáraton és ugy is néha lekapcsol stb.. egér is ki fagy abban a pár másodpercben amig visszatér a kép, nem mindig kell resethez folyamodni windowsos monitor elsötétülés után, csak ritkán..
ha tisztitás után nem szarakodik akkor megnyugodok....
Rammstein32
Pedig ez utalhat túlmelegedésre is. Másrészt 2éve volt utoljára tisztítva? Nagy hiba, mivel legalább évente célszerű lenne.Én 2 havonta takarítom.
Sziasztok gondok vannak a géppel.. elején ritkán csinálta de most gyakrabban op rendszert is ujra toltam stb.. a lényeg hogy spontán tök véletlenül game közben vagy a nélkül a monitor nem kap jelet egy 10 másodpercig " not imput" semmi kép és fagyi, ha game közben akkor kivág a windowsba, ha windowson belül akkor csak a reset segithet.. hiába kapcsolom ki be a monitort de reset után mindjárt fogja a jelet... remélem nem a vga szarakodik mert már 2 éves, gari nincs rá.. a gép 2 éve lett kb szétkapva, kitisztitva...
MartinPapp:
Üdv, indítás közben F8 nyomkodás, míg kijön az indító menü, és próbáld csökkentett módban. Ha sikerül, akkor alapos rendszer takarítás: Malwarebytes, CCleaner, Regcleaner.
Ez csak akkor él, ha engedélyezve van az F8 indítás...
Vagy, olvasd át ezeket: [LINK] és [LINK]
Külső monitor lenne az első próba. Ha azzal megy, már "félsiker"
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni.. 2hete van új Laptopom, eddig minden tökéletesen ment rajta, de az elöbb kikapcsoltam, és most újra elakartam inditani, de nem akar betölteni, 64 bit-es Windows 10 van rajta, megnyomom a főgombot, bekapcsol hallom, bejön a windows logo, látom az egeret is, sőt még a fényerőt is tudom állítani de ennél tovább nem megy, nem tölt be, hiába várok már fél órája ha nem több :/ Dell Inspiron 5559 a gép ha ez számit.
tibi211:
Ahogy kolléga írta, lehet, hogy egy miner. A Feladatkezelőben keress pl egy ilyet: HD (realtek) audio kodek/manager...stb. Kék ikonnal szerepel, tehát nem a normális narancssárgával, mert az kell, jó, feltéve, ha ilyen a hangkártyád. Leállítod, előtte nézd meg jobb egérgomb/fájl helyének megnyitása. Töröld, futtasd le az alább említett Malwarebytes progit, gép újraindít, és reméljük, minden oké.
Üdv.
Tegnap még minden jó volt és 10 perc játék után elkezd akadni a játék.(bármilyen játék alatt)
Maga a gép gyors meg minden, viszont a videó kártyának a hőfoka 20 perc múlva is 55-57 fokos.(úgy hogy nem megy alatta játék stb..)
(Játszani nem nagyon szoktam)
Lehetséges h be szart a videó kártyának a hűtése?
http://kepfeltoltes.hu/view/160930/976734058N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Viszont ha újra indítom a gépet akkor le megy 37-38 fokra.
Sziasztok srácok.
Az lenne a történet hogy február elején vettem meg a gépemet, azóta már másodjára csinálta azt hogy egyik percről a másikra elkezdett laggolni..tehát délelőtt még játszottam utána 1-2 órát böngésztem de már a böngészés is laggolt az utolsó fél órában..mikor görgettem egy oldalon nagyon szaggatottan görgetett, az oldalváltás nagyon lassú volt stb stb aztán ez a játékokban is meglátszott ami eddig stabil 60 FPS-el futott az elkezdett 10 FPS-el menni stb stb..:/ először 1 hónap után csinálta akkor újratettem és megoldotta és egészen a mai napig nem volt ilyen gond de most újra előjött :/ Win 10 van a gépen, az adatokat a gépeimnél megtaláljátok, Avast vírusirtót használok..a kérdésem pedig az lenne hogy tudja-e valaki hogy ez mitől lehet illetve hogy hogyan tudom ezt elkerülni hogy legközelebb is előforduljon? :/
Előre is köszönöm a segítséget! 😀
Utána jártam a dolognak hogy a szobámba a konnektorba rossz a földelés.Mivel át vittem tesóm szobájába a gépet ott nem rázott már a gépház.Szobámba 2 konnektor van mind a kettőnél ráz.Illetve túlfeszültséges elosztót is használok az működik tehát földelés van a szobámba.Zöld vezeték is a konnektorba van csatlakoztatva.Ha konnektornál megfogom a kettő fém földelés részt akkor az nem ráz.
Szerintetek mi lehet a gond?Valahol a falba a föld vezeték megsérült ?
Nálam meg semmi nem ráz! 😎
Mondjuk én ezt annak is köszönhetem, hogy évekkel ezelőtt beruháztam a laskában 4 darab túlfeszültségvédő elosztóra, darabja 6000 Ft volt akkor, most 10k körül van.
Hunork: Ha nem lenne jó a földelés akkor minden számítógép háza rázna.Mondom tesóm gépe egyáltalán nem ráz pedig ott egy márkátlan táp is van.Illetve nem is működne a túlfeszültséges elosztó ha nem lenne jó a földelés.
De cserélem majd úgy is a tápegységemet és akkor kiderül minden.
Hát ha a konnektor rendben (és biztosan!), akkor marad a táp. Próbálj egyet kölcsönkérni és nézd meg.
Konnektor: hallottam már olyat, hogy a vezetékek nem úgy voltak, ahogy kéne. darabra megvolt, aztán mégis csodálkozás volt...
A ház két esetben szokott rázni:
1. (valamilyen okból) földeletlen a konnektor / lásd fentebb, látszólag jó, aztán mégsem
2. megrogyott a táp
Olyat is hallottam már az évek alatt, hogy elég volt a "rázáshoz", hogy csak fordítva dugta be a konnektorba a tápot. És jól érteni, nem viccesen. 😀
Hunork: Kihúztam minden kábelt a táp moduljából és úgy is rázott a gépház hátulja.
Az a furcsa hogy a tápegység burkolata egyáltalán nem ráz.Viszont ami csavarral a gépházhoz van rögzítve az már ráz.Ha rossz lenne a konnektorba a földelés akkor a táp is rázna nem?
Segítséget szeretnék kérni vagy tanácsot mert már ki vagyok tejesen!!
nem rég vásároltam egy új gamer gépet de nem tudok rajta játszani mert állandó an ki fagy játék közben..!!!!
el indul és játék közben 3-4 perc után kifagy és minden egyes játékkal ez csinálja...
Már ki próbáltam mindet jó a rendszer a drivers és még fen áll a hiba!!!
Kérlek segitsetek!!
Én akárhányszor kötöttem le az alaplapomról a kábeleket mindig elővettem az alaplap papírját amiben benne van minden csatlakozónak a pontos helye.
Tegnap kaptam egy gépházat (Aerocool gt black edition), mindent ugyan gy össze kötöttem, elrendeztem. Nem téptem ki semmilyen kábelt vagy csatlakozót. De hiaba nyomogatom a bekapcs. Gombot. Semmi nem tortenik. A gomb-csatlakozora gyanakszom, csak nem tudom h ennek a cseréje egyaltalan lehetséges-e. Valami ötlet hogy mit ronthattam el?
Vagy belefutottál egy miner-be. Nézd meg a Feladatkezelőben, hogy mi viszi a CPU-t (mert szinte párban jár), és nézd meg GPU-Z log-al, hogy mettől megy fel a VGA 99%-ra.
De mindenképp ajánlatos műveletek:
- NV driver lecserélése a gyárira (amit a kártyához kaptál),
-Malwarebytes futtatás, utána egy Ccleaner, aztán gép kikapcs. Kártya kivesz, vársz, majd visszatesz. Gép bekapcs.
- Ha mindig csinálja, akkor egy Win rendszer-visszaállítás,
Fentiek 1 óra alatt bőven kivitelezhetőek.
De ha az sem jó, akkor Win reinstall, és ha még mindig, és garis (gondolom), akkor garanciáztatás.
Én ezeket végigvinném, mielőtt megijednék feleslegesen.
vidd vissza
Egy olyan problémám lenne, hogy mikor bekapcsolom a gépet kb 1 percre fekete lesz a képernyő. Játék közben 5percig nincs semmi baja majd 99% a GPU Usage, és elkezd akadni mint az állat. Benchmarkot lefuttattam ,ott nem volt baja elég jó értékelést kapott. Ez mitől lehet? Új a VGA ,nem bírja az I5? Kevés a RAM?
Előre is köszönöm
Step 1:
Unplug any external devices (except mouse and keyboard) and then check if the issue occurs and let us know the results.
Step 2:
Check the status of the issue in safe mode. Let us know if the issue occurs in safe mode as well.
Start your computer in safe mode
Step 3:
If the issue does not occur in safe mode then, place the computer in a clean boot state and troubleshoot the issue. You can start Windows Vista or Windows 7 by using a minimal set of drivers and startup programs. This kind of startup is known as a "clean boot." A clean boot helps eliminate software conflicts.
How to troubleshoot a problem by performing a clean boot in Windows Vista or in Windows 7
(Step 1: Perform a clean boot)
If your issue is resolved after performing Clean Boot, then follow the steps mentioned in the following KB article to narrow down the exact source: http://support.microsoft.com/kb/929135
Also, see the section on how return your computer to a Normal startup mode by following the steps under “Reset the computer to start as usual”, after performing the clean boot troubleshooting.
Step 4:
Make sure that Windows 7 compatible drivers are installed on the computer for all the devices.
Update a driver for hardware that isn't working properly
[LINK]
martonszabika: Próbáld meg visszatenni a régi tápot.
"A Windows nem telepíthető erre a lemezre. Előfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást erről a lemezről. Győződjön meg arról, hogy a lemezvezérlő engedélyezve van a BIOS menüjében."
Egy régi compaq EVO irodai gépet telepítenék újra, de ezt írja ki hibaüzenetként a Win7. Az XP pedig nem éri el a vinyót.
Köszönöm
Alkalmazd az alkalmazás gombbal, ha van olyan, vagy az energiatakarékossági sémáknál állítsd át, ott biztos jó lesz.
Hát én most rohanásban vagyok, kell egy kis angol nyelv, ezeket nézd meg: [LINK] és [LINK]
Szia!
Nézd meg ezt, ez egy megoldás angolul: [LINK]
De lehet, hogy haldoklik a merevlemez, anno nekem is gariban kellett cserélni... 😞
A gépem (Asus), nemrég haldoklásba kezdett, rengeteg kékhalált kapott az utóbbi időben, így elterveztem, hogy újrarakom. De amikor el szeretném indítani a telepítést, leformázom az eredeti meghajtót, s elkezdi telepíteni, akkor bejön az 0x80070750-es hiba, ami mind a Windows 8.1 Pro (DVD), Windows 7 Ultimate (DVD) és Windows 10 Pro (USB) telepítésénél is előjön.
Hogyan tudnám megoldani, orvosolni ezt a problémát? Fontos lenne a tanuláshoz, és csak a hétvégéig tudom nélkülözni, hétfőtől már nem igazán.
Előre is nagyon köszönöm! 😀
+ A The Crew elég ratyin van megcsinálva.. 😃 Nálam felkerült a league of legends mellé a legratyibb játékok "polcra".
2.- aki összerakta neked a géped az akkor nem ért az FX procikhoz.
3.- alaplap cserével javítanál a helyzeten. Ez a minimum: GIGABYTE GA-970A-UD3P
Spoiler!
Uj a gép így csak a The Crewnél tudtam kipróbálni. Hight beállításoknál. (alapbolt Ultra-Highten volt, akkor többször elöjött ugy vettem észre) Levettem Hight re de így is előjön azért.
Kérdés mi a probléma? Csak mert picit zavar, uj gép...
Eszköztáramban a gép(2016).
Gondoltam a rosz hűtésre, de az a 67 fok nem igazán sok, (szerintem)
Ha ennél a játéknál előjött ez, várható hogy más játéknál is gubancok lesznek?
ha tisztitás után nem szarakodik akkor megnyugodok....
Pedig ez utalhat túlmelegedésre is. Másrészt 2éve volt utoljára tisztítva? Nagy hiba, mivel legalább évente célszerű lenne.Én 2 havonta takarítom.
vga haldoklás??
Én még hozzátenném a próbát a rendszer visszaállítási pont alkalmazásával, ha úgy sem jó, reinstall
Üdv, indítás közben F8 nyomkodás, míg kijön az indító menü, és próbáld csökkentett módban. Ha sikerül, akkor alapos rendszer takarítás: Malwarebytes, CCleaner, Regcleaner.
Ez csak akkor él, ha engedélyezve van az F8 indítás...
Vagy, olvasd át ezeket: [LINK] és [LINK]
Külső monitor lenne az első próba. Ha azzal megy, már "félsiker"
Be vált !
Ahogy kolléga írta, lehet, hogy egy miner. A Feladatkezelőben keress pl egy ilyet: HD (realtek) audio kodek/manager...stb. Kék ikonnal szerepel, tehát nem a normális narancssárgával, mert az kell, jó, feltéve, ha ilyen a hangkártyád. Leállítod, előtte nézd meg jobb egérgomb/fájl helyének megnyitása. Töröld, futtasd le az alább említett Malwarebytes progit, gép újraindít, és reméljük, minden oké.
Tegnap még minden jó volt és 10 perc játék után elkezd akadni a játék.(bármilyen játék alatt)
Maga a gép gyors meg minden, viszont a videó kártyának a hőfoka 20 perc múlva is 55-57 fokos.(úgy hogy nem megy alatta játék stb..)
(Játszani nem nagyon szoktam)
Lehetséges h be szart a videó kártyának a hűtése?
http://kepfeltoltes.hu/view/160930/976734058N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Viszont ha újra indítom a gépet akkor le megy 37-38 fokra.
Az lenne a történet hogy február elején vettem meg a gépemet, azóta már másodjára csinálta azt hogy egyik percről a másikra elkezdett laggolni..tehát délelőtt még játszottam utána 1-2 órát böngésztem de már a böngészés is laggolt az utolsó fél órában..mikor görgettem egy oldalon nagyon szaggatottan görgetett, az oldalváltás nagyon lassú volt stb stb aztán ez a játékokban is meglátszott ami eddig stabil 60 FPS-el futott az elkezdett 10 FPS-el menni stb stb..:/ először 1 hónap után csinálta akkor újratettem és megoldotta és egészen a mai napig nem volt ilyen gond de most újra előjött :/ Win 10 van a gépen, az adatokat a gépeimnél megtaláljátok, Avast vírusirtót használok..a kérdésem pedig az lenne hogy tudja-e valaki hogy ez mitől lehet illetve hogy hogyan tudom ezt elkerülni hogy legközelebb is előforduljon? :/
Előre is köszönöm a segítséget! 😀
Szerintetek mi lehet a gond?Valahol a falba a föld vezeték megsérült ?
Nálam meg semmi nem ráz! 😎
Mondjuk én ezt annak is köszönhetem, hogy évekkel ezelőtt beruháztam a laskában 4 darab túlfeszültségvédő elosztóra, darabja 6000 Ft volt akkor, most 10k körül van.
De cserélem majd úgy is a tápegységemet és akkor kiderül minden.
Konnektor: hallottam már olyat, hogy a vezetékek nem úgy voltak, ahogy kéne. darabra megvolt, aztán mégis csodálkozás volt...
A ház két esetben szokott rázni:
1. (valamilyen okból) földeletlen a konnektor / lásd fentebb, látszólag jó, aztán mégsem
2. megrogyott a táp
Olyat is hallottam már az évek alatt, hogy elég volt a "rázáshoz", hogy csak fordítva dugta be a konnektorba a tápot. És jól érteni, nem viccesen. 😀
Az a furcsa hogy a tápegység burkolata egyáltalán nem ráz.Viszont ami csavarral a gépházhoz van rögzítve az már ráz.Ha rossz lenne a konnektorba a földelés akkor a táp is rázna nem?