Sony Ericsson Xperia X8 4.1.2-es ROM-al és 710MHz-re húzott procival,STOCK kernel-es. Nagyon jó rom,elég sokat kipróbáltam már,de ez nagyon jó. Nem lassú,jól is néz ki,olyan mint az Xperia Z-nek van.
Tegnap óta Samsung Galaxy mini 2. Jó nem egy S2 (amire vágytam), de arra jó amire használni szeretném 😀 Egy kezdő androidosnak szerintem tökéletes, és amit olvastam róla, inkább utólag mint előleg, már tényleg úgy gondolom, hogy megérte megvenni. Elmondhatom magamról, hogy valamilyen szinten vállalkozó szellemű vagyok, de egy Samsung Galaxy S2 vagy S3 nekem kezdésnek sok lett volna. Következőleg egy hasonló, vagy, addigra már jobb telefont is kézbe merek venni. Androidos készülékekkel való ismerkedéshez tökéletes, és mostmár az ára se olyan húzos mint induláskor volt.
ilyen hibákat nem tapasztaltam igaz csak 2 napig használtam gyárival aztán le is frissítettem.viszont ezt a rom-ot nem probáltam amit te irtál lehet hogy leszedem majd.
ÉS nálad működik a gyári ICS? Nekem olykor elfelejtett ébreszteni az óra, a kamerával folyamatos szopás volt. Videófelvételt 10-esetből 9-szer nem tudtam csinálni, mert crashelt az app. Szövegírásnál bugos volt a kurzor, és nem láttam tőle az aktuális betűt, amit írtam. Mindenhol: sms-nél, netezés közben, facebookon, akárhol.
Nekem Huawei G300-asom van. Elég jó, gyári ICS is van hozzá, ami elég gány, úgyhogy 4.0.3-as, Cyda féle B960-as főzött rom van rajta, ami sokkal stabilabb az eredetinél. Androidra még ennyire megbízható, crashmentes, laggmentes, memóriát szét nem zabáló főzött romot még nem láttam, pedig jópárat kipróbáltam már, a szegény telefonon volt, hogy kétnaponta pakoltam fel a romokat. De ez már hosszú hónapok óta meg van és köszöni szépen a telefon, jól meg van vele. Főleg 1,156 GHz-re húzott procival.
Samsung Wave 8500. Bada 2.0 Nem egy friss darab, viszont roppant igényes készülék. 1 Ghz proci, Super Amoled Gorilla Glass kijelző, fém hátlap, 2 GB belső memória, HD videófelvétel/lejátszás, 5 megapixel cam.
Érdemes elolvasni a Mobilaréna tesztjét a készülékről:
Nokia 6131 meg egy Lumia 610 szervízben van jelenleg meg van egy LG kg 230 vagy mi a fene 😆 Meg van egy NOkia X6 8Gb om is. majd lassan el kéne adi valamelyiket
Imádod? Utállni nem is lehet mivel az a csúcskészülék.
Amugy melegedést nem tapasztaltál?
Attól még hogy valami csúcs lehet utálni is.😀
Huzamosabb 3D-s játék futtatásakor kicsit melegszik a háta, de az lehet a kezemtől is. De akármitől is nem vészesen meleg, és amúgy természetes is, a előző Galaxy W viszont rendesen forró tudott lenni.
Nokia 3310 --> Siemens ST60 --> Samsung D 500 --> Nokia 6280 --> Sony Ericsson K770i --> Nokia 5800 --> Samsung Galaxy Spica --> iPhone 3G --> Sony Xperia U
Kezdtem anno egy Ericsson A2628-al, utána egy Sonyericsson Z200 -> Nokia 3100 -> Samsung X660 -> itt is volt egy noki csak nem jut eszembe melyik -> Nokia 3110C -> SE K850i -> Samsung Galaxy 3 -> Samsung Galaxy W -> Samsung Galaxy S3
Érdemes elolvasni a Mobilaréna tesztjét a készülékről:
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_s8500_wave_a_harmadik_kiraly/eloszo_tartozekok.html
Amúgy eladó, újabbat szeretnék... 😀
De egy hulladék szöval majd újítani kell. 😀
A legjobb😀
Király,Huawei Ascend G300 !! 😃
Nekem Sony Xperia U...következeő uticél...szervíz...
meg hozzá egy
Samsung Galaxy S3, és imádom.
Attól még hogy valami csúcs lehet utálni is.😀
Huzamosabb 3D-s játék futtatásakor kicsit melegszik a háta, de az lehet a kezemtől is. De akármitől is nem vészesen meleg, és amúgy természetes is, a előző Galaxy W viszont rendesen forró tudott lenni.
Samsung Galaxy S3, és imádom.
Am nem tudom, hogy lehet 16 évesen a kilencedik telefonnál járni😃 Na mind1😃
Samsung Galaxy Ace-n akad a Bad Piggies nevű játék. Nektek esetleg megy normálisan?
Azzal a teefonnal ne szàmíts jó jatékteljesítményre, elég gyenge a hardvere a játékokhoz. Nekem is volt ilyen telsfonom, pont tegnap cseréltem le 😃