Windows 8

Szerző: khaled98, 2011. October 14., téma
Fórum » Szoftver
Mindent a Windows 8-ról :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szykla avatar
[LINK]

Windows 8-on marad a DirectX 11.1

A Microsoft követi az elmúlt évek példáját, s ismét csak az aktuális operációs rendszere támogatja majd a legfrissebb DirectX-et. A redmondi társaság nem tervezi, hogy a Windows korábbi változatainál is elérhetővé teszi a 11.1-es verziót, amely számos látványbeli javulást hordoz magában.

A Microsoft hivatalos fórumán Daniel Moth számolt be róla, hogy a DirectX 11.1 kizárólag a Windows 8 része, ahogyan a DX11 volt a Windows 7-nek, bár ez utóbbi verziót Vistán is elérhetővé tették. Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy a DirectX 11.1 nem költözik Windows 7-re, amely komoly érvágás az előző operációs rendszer tulajdonosai számára. Ha teljesen ki szeretnénk élvezni a legújabb videokártyák tudását, mindenképpen meg kell vásárolnunk a Windows 8-at.

A Neowin magazin további részleteket szeretett volna kicsikarni a redmondiakból, akik elzárkóztak a válaszadás elől - nagyon úgy néz ki, hogy kötik az ebet a karóhoz. Ha az olyan új grafikai fícsörökre vágyunk, mint a sztereoszkopikus 3D, akkor könnyes búcsút kell mondanunk a jól bevált Windows 7-nek.

A DirectX 11.1 pontosan ezeket a funkciókat kínálja.:.

[LINK]
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Wolpheus írta:
arra rájöttünk 😃

AKk szedjetek le egy másikat.....nekem pl. a 9in1 win7-ből laptopra nem ment fel,gépre meg igen....mást már nem tudok mondani.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Ha leformázta a particiot ahol a windows volt és nem működik akk nem tudom...de ha csak windows alól akarja telepiteni nem lehet 32bit-ről 64bit-t felrakni
0
0
0
0
no avatar
Hali-Hali. Nem tudjátok hogy miért van az hogy 32 bites win7-je van fent haveromnak és felakarja rakni a win 8 64 bitet (x4 athlon procija támogatja 😀 ) És nem bootol neki be. Megpróbálta felrakni a win7 64bitet is több verziót. De ez sem vált be. Segítsetek nincs kedvem naponta 1 órát utazni meg hát pénzbe is fáj egy kicsit :S .
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Moose írta:
Sziasztok, van egy nagyobbacska problémám és megkérlek csak az válaszoljon aki tényleg tisztában van ezzel a dologgal. Nemrégiben vettem egy laptopot vele adják a windows 8 serialt. Ahol vettem viszont elkezdtek szarakodni velem. 100 euro per reinstall-t kérnek + nem clean install adnak csak egy tetves windows resetet. Nem elég hogy ***ták az install-t az idioták de még probálják itt az okosat játszani nekem. Azmondták hogy ha valamit elcseszek install során akkor elronthatom az alaplapját a laptopnak mert bele van égetve az alaplapba a windows serial idézem"egy új teknologia." és ezzel mehet a garancia is a levesbe. Noss nem tudom mit kellene elhinnem ebböl. Egy Dell inspiron 15z röl lenne szó. Microsoft oldalán is fentvan. Jelenleg egy megomlott windows 8 am van egy jó laptopon alig megy szegényke és NEM fogom kifizetni nekik a 100 eurot hogy újrarakják holott alig egy hetes. Nem tudom hogyan tudnám ujrainstallálni a w8 at mert nem kapom a microsoft oldalán a letöltést akkor ha csak serialod van... valami 5let? köszönöm elöre is.

Ha windowsal adták akkor nézd meg a batri alatt nincs e a serial...ha meg nem fontos az eredeti win akkor meg sima reinstallt tolj neki egy jól működő 7-l.....2 esélyt adtam a 8-nak de 1 hónap alatt 1x wifit dobálta el,1x csak úgy magától kitörölt pár .dll-t mert azthitte h nem kell neki (?)
0
0
0
0
Szykla avatar
Windows statisztika 😆

https://image.hotdog.hu/user/_hotdog_/magazin/6679725_700b_v2.jpg
0
0
0
0
Moose avatar
Sziasztok, van egy nagyobbacska problémám és megkérlek csak az válaszoljon aki tényleg tisztában van ezzel a dologgal. Nemrégiben vettem egy laptopot vele adják a windows 8 serialt. Ahol vettem viszont elkezdtek szarakodni velem. 100 euro per reinstall-t kérnek + nem clean install adnak csak egy tetves windows resetet. Nem elég hogy ***ták az install-t az idioták de még probálják itt az okosat játszani nekem. Azmondták hogy ha valamit elcseszek install során akkor elronthatom az alaplapját a laptopnak mert bele van égetve az alaplapba a windows serial idézem"egy új teknologia." és ezzel mehet a garancia is a levesbe. Noss nem tudom mit kellene elhinnem ebböl. Egy Dell inspiron 15z röl lenne szó. Microsoft oldalán is fentvan. Jelenleg egy megomlott windows 8 am van egy jó laptopon alig megy szegényke és NEM fogom kifizetni nekik a 100 eurot hogy újrarakják holott alig egy hetes. Nem tudom hogyan tudnám ujrainstallálni a w8 at mert nem kapom a microsoft oldalán a letöltést akkor ha csak serialod van... valami 5let? köszönöm elöre is.
0
0
0
0
alex13 avatar
SpeedMeUp írta:
Én is elkezdtem gondolkodni, hogy frissítsek-e, bár előtte kérdezni szeretnék pár dolgot. Például, olvastam, hogy a telepítése után minden program fent marad a gépen, igaz ez? Attól is tartok, hogy nem biztos, hogy mindent úgy fog-e futtatni mint idáig. Plusz azt is szeretném tudni, hogy biztonságban vannak tőle a fileok? Bocs ha sokat kérdezek, de nem szeretnék hülyeséget csinálni ezzel... Előre is kösz! 😀

Frissítés szerintem az felejtős, ha annyira ki akarod próbálni akkor rakd fel másodlagos rendszerként , lehet akkor nem lesz semmi se a Windows 8-on csak az alap rendszer, de viszont a Windows 7-ed is megmaradt, és azon a cuccaid, az a lényeg NE formázd a merevlemezt, és egy másik partícióra rakd a Windows 8-at.
0
0
0
0
alex13 avatar
online22 írta:
Üdv! Win8 on tényleg rosszabbul fut minden játék vagy 10 fps-el, igaz ez? Teli van ilyen videókkal a net és hitelesnek tűnnek. Valamint melyik változatát telepítsem a win8 nak ha legfőbbként játszanék csak a gépen?

Ez hülyeség, ugyanúgy fut szinte minden, inkább a támogatással akadna gond nem pedig az FPS-el, de nagyon sok játék fut rajta, és a PRO verzió a legjobb játékra, meg amúgy is 😀
0
0
0
0
no avatar
Ha ennyi hibája van akkor miért rakjátok fel?
Nekem is fent volt a gépen és különbség nem volt a 7-8 között. A Win 7 szerintem sokkal jobb. Lehet oltogatni,hogy nincs igazam,de nekem ez a véleményem.
0
0
0
0
online22 avatar
Üdv! Win8 on tényleg rosszabbul fut minden játék vagy 10 fps-el, igaz ez? Teli van ilyen videókkal a net és hitelesnek tűnnek. Valamint melyik változatát telepítsem a win8 nak ha legfőbbként játszanék csak a gépen?
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
robinho89:
Kösz szépen a segítséget, ki pipáltam
emlékezz rám cuccot
és most bebírtam jelentkezni!

Szívesen😉
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Kösz szépen a segítséget, ki pipáltam
emlékezz rám cuccot
és most bebírtam jelentkezni!😀
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
robinho89:
Sziasztok! Tegnap feldobtuk a laposra a Win8-at. Csak egy problema van vele, nem akar bejelentkezni a gepigeny.hu-ra valamiert! Beirom a felhasznalo nevet es a jelszot es utana ramegyek a bejelentkezesre, kidobja nagyban a gepigeny logojat mielott belepne az oldalra, de belepes helyett vissza dob a bejelentkezeshez!:s nem tudjatok mi lehet a problema?

Pipáld ki az emlékezz rám cuccot, nekem is ez a baj vele 😆
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Sziasztok! Tegnap feldobtuk a laposra a Win8-at. Csak egy problema van vele, nem akar bejelentkezni a gepigeny.hu-ra valamiert! Beirom a felhasznalo nevet es a jelszot es utana ramegyek a bejelentkezesre, kidobja nagyban a gepigeny logojat mielott belepne az oldalra, de belepes helyett vissza dob a bejelentkezeshez!:s nem tudjatok mi lehet a problema?
0
0
0
0
humerot avatar
de itt is itt van [LINK]
0
0
0
0
humerot avatar
annyival hogy abban benne van a medi player vagy mi
0
0
0
0
DCMAN avatar
az enterprise ugye többet is bír??😀 mert azt szedtem le
0
0
0
0
humerot avatar
https://kepfeltoltes.hu/130213/850831515N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ez mitől van hogy 8 gb ram ból csak 7.25 enged használni ?
0
0
0
0
Black Wolf avatar
Én is elkezdtem gondolkodni, hogy frissítsek-e, bár előtte kérdezni szeretnék pár dolgot. Például, olvastam, hogy a telepítése után minden program fent marad a gépen, igaz ez? Attól is tartok, hogy nem biztos, hogy mindent úgy fog-e futtatni mint idáig. Plusz azt is szeretném tudni, hogy biztonságban vannak tőle a fileok? Bocs ha sokat kérdezek, de nem szeretnék hülyeséget csinálni ezzel... Előre is kösz! 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
Davezorrr írta:
win8-ra tettem egy pokki start menüt és kb. kész a win7.Annyi a különbség h kevesebb ramot eszik és gyorsabban bootol és sztem gyorsabban is másol USB-re.

Vagy csak annyit veszel észre...
0
0
0
0
humerot avatar
feltettem egész jó igaz vannak még furcsa dolgok benne de majd megszokom 😃 most már csak a steamet kéne felrakni de nem akar bejelentkezni de a verification kód ot meg el nem küldené
0
0
0
0
Davezorrr avatar
win8-ra tettem egy pokki start menüt és kb. kész a win7.Annyi a különbség h kevesebb ramot eszik és gyorsabban bootol és sztem gyorsabban is másol USB-re.
0
0
0
0
DCMAN avatar
oké rendben köszönöm!😀
0
0
0
0
alex13 avatar
DCMAN írta:
alex13 írta:
DCMAN írta:
a W8 menyivel jobb a W7-nél? megéri váltani vagy anyival nem jobb?😀

Hát sok értelmét nem látom, a Windows 8 szinte semmivel nem tud többet mint a hetes. Most annyi, hogy van az áruház-ba pár ezer alkalmazás, beépíttett képfájl megnyitó(magyarul nem kell daemon tools-t telepítened), egyszer kell megnyomni a delete gombot, hogy kitörölje a dolgokat (vagyis a lomtárba tegye), nincs 1000 db felugró ablak.A játékok ugyan úgy futnak stb.

Nekem viszont ez van ez kell használnom mivel, a garancia erre is kiterjed, azt mondom el lehet vele lenni. Körül belül 1 hónapja már lassan csak ezt használom, meg amikor néha a gép elé ülök akkor XP-t. Nah én azt mondom próbáld ki, egy próbát megér aztán meglátod. 😉

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! tudtam h rád számíthatok!😀

Szóra sem érdemes, ha valamit nem tudsz ezzel kapcsolatban, írj! Aztán ha tudok segítek^^
0
0
0
0
DCMAN avatar
alex13 írta:
DCMAN írta:

Hát sok értelmét nem látom, a Windows 8 szinte semmivel nem tud többet mint a hetes. Most annyi, hogy van az áruház-ba pár ezer alkalmazás, beépíttett képfájl megnyitó(magyarul nem kell daemon tools-t telepítened), egyszer kell megnyomni a delete gombot, hogy kitörölje a dolgokat (vagyis a lomtárba tegye), nincs 1000 db felugró ablak.A játékok ugyan úgy futnak stb.

Nekem viszont ez van ez kell használnom mivel, a garancia erre is kiterjed, azt mondom el lehet vele lenni. Körül belül 1 hónapja már lassan csak ezt használom, meg amikor néha a gép elé ülök akkor XP-t. Nah én azt mondom próbáld ki, egy próbát megér aztán meglátod. 😉

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! tudtam h rád számíthatok!😀
0
0
0
0
alex13 avatar
DCMAN írta:

0
0
0
0
Devis avatar
rafferd írta:
Devis írta:
játékok alatt ugyanaz a kettő. de ha jót akarsz magadnak, maradsz a win7-nél. Nem kapsz hülyét a win8 baromságaitól

Próbáltad te már, vagy csak mindenkinek mondod a hülyeségeid? 😀

Nem a sok idióta közé tartozok, aki csak úgy mondja a magáét. kipróbáltam, fos volt. de nem vagyunk egyformák (szerencsére), nektek lehet h bejön, nekem nem.
0
0
0
0
rafferd avatar
Devis írta:
játékok alatt ugyanaz a kettő. de ha jót akarsz magadnak, maradsz a win7-nél. Nem kapsz hülyét a win8 baromságaitól

Próbáltad te már, vagy csak mindenkinek mondod a hülyeségeid? 😀
0
0
0
0
Vicmusz avatar
Devis: Én egyáltalán nem akarlak kioktatni, én csak azt mondom hogy úgy is váltani kell, és jobb előbb mint később.
0
0
0
0
DCMAN avatar
0
0
0
0
Devis avatar
Vicmusz: aha. csak 1 kérdés: a win8 ugyan kicsit intelligensebben használja a ramot, szal kemény 200 mb-al eszik kevesebbet a win7-nél. szted, ez a 200 mega mit számít a mai 4-8-16 gb ramok mellett?

Amúgy meg a winfos azért terjedt mert egyszerű a használata, hadd ne kelljen már az idióta csempékkel szórakoznom (még mielőtt kioktatnál: tudom h ki lehet őket kapcsolni)
0
0
0
0
Vicmusz avatar
Devis: Játékok alatt egyértelmű hogy gyorsabb a Win 8, mivel sokkal kevesebb memóriát használ mint a Win 7. A Win 8 baromságait meg kb 1 nap alatt meg lehet szokni 😉
0
0
0
0
Devis avatar
0
0
0
0
humerot avatar
2 kérdésem lenne a win 8 a win 7 hez képest gyorsabb a játékok alatt vagy ugyan olyan illetve úgy összességében melyik a gyorsabb oprendszer ?
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Akkor is ezt csinálta mikor nem volt driver , mikor felraktam utána is... Valamikor fagyott vagy akárhányszor kapcsolódni akartam a nethez újraindult a gép összeomlás miatt...

Vagy lehetséges , hogy rossz win8-at szedtem le?
0
0
0
0
alex13 avatar
norbertsolider írta:
Felraktam virtual-boxba a pro verziót és ment rendesen , aztán feltelepítettem rendesen gépre . Folyamatos fagyások , netkapcsolat létesítésekor összeomlott a rendszer és kénytelen voltam újrarakni a7-est... Valaki tudja , hogy ez miért lehet?

Milyen drivereket raktál fel? Mert az nagyon nem mindegy, pl: nálam is az egyik drivertől olyat csinált, hogy az asztal kezelőfelülete teljesen meghalt és nem tudtam semmit se csinálni, de ha a Start menüből(az a metro izé 😆😉 mindent meg tudtam nyitni, de ha katintottam az asztalra akkor befagyott megint az egész. 😜 Amúgy nekem ezt az AMD Hotkey drivertől csinálta(vagy mi volt a neve 😃😉
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Felraktam virtual-boxba a pro verziót és ment rendesen , aztán feltelepítettem rendesen gépre . Folyamatos fagyások , netkapcsolat létesítésekor összeomlott a rendszer és kénytelen voltam újrarakni a7-est... Valaki tudja , hogy ez miért lehet?
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Valaki segítene , hogy milyen programmal és hogyan tudnám kiírni a windows8-at?

Szerk:Megaisten segített.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Beírod a vásárláskor kapott szériált.
0
0
0
0
Erik94 avatar
Hogy kell aktivalni a win8at?
0
0
0
0
no avatar
Hát nekem a win 8 nem jött be. Gépen is gagyi nem hogy win 8 mobilokon. Android vagy OS kenterbe veri. Saját gondolat.
0
0
0
0
alex13 avatar
rafferd írta:
battyan írta:
Hali!
Mik az eddigi tapasztalatok a Win8 aktiválásával, egyszerűen megadja magát a rendszer, vagy sokat kell győzködni?

Ha jól csinálod, akkor egyszerű 😃 De ha jól tudom fél évente aktiválni kell kms szerverrel.

KMS szerverrel kell aktiválni,(180napig jó) utána egy Windows Média Center termékkulcs kell ahhoz, hogy végleges legyen az aktiválás, amit ingyenesen igényelhetsz a Microsoft oldalán. (Én így tudom)
0
0
0
0
rafferd avatar
battyan írta:
Hali!
Mik az eddigi tapasztalatok a Win8 aktiválásával, egyszerűen megadja magát a rendszer, vagy sokat kell győzködni?

Ha jól csinálod, akkor egyszerű 😃 De ha jól tudom fél évente aktiválni kell kms szerverrel.
0
0
0
0
battyan avatar
Hali!
0
0
0
0
VooDoo avatar
úgy csináltam 😃 de ugyan azt írja😃
0
0
0
0
rafferd avatar
VooDoo írta:
Valaki megtudja mondani h ez miért van?: Mikor rákattintok a setup.exe-re kiírja h Használja a másik 64 bit feliratú telepítőlemezt.Miután behelyezte a telepítű újraindul.

Írd ki dvd-re és arról bootolj...
0
0
0
0
no avatar
nekem nem tetszik a win8 ki hogy van vele, de gépre legyen win7 tabletre meg telefonra pedig win8 nekem ez a véleményem..😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció