Bénák vagyunk 😆 de pont ettől lesz szórakoztató 😃 amúgy én 10-18-ig nem leszek, mert haveromnál sims3-azunk meg xbox-ozunk (a sims3-at ne kérdezzétek 😆 retardáltak vagyunk 😉 )
Majd játszunk holnap akkor ha mindenki ráér 😃 Egyébként holnap én egész nap ráérek szóval nekem mind1 😃 Normalon nem annyira nehéz csak vigyázni kéne, hogy egymást ne lőjük mert azért sebez az is.
Szerintem normalon is rohadt nehéz 😃
Felőlem mehetünk holnap is de valószínű hogy 3-6 ig vendégem lesz...(50%) Szóval előtte vagy estefele jó nekem...
Rémálmom lesz ettől az euroviziótól...
Hogy miért? Elég ha youtuben Ausztriát megnézitek....aki nyert...ráadásul magyarország is adott neki 10 pontot...
sudosu: ma is volt olyan, hogy mind meghaltunk 😆 Dark Carneval? 😃 nem ismerős? 😃
noNameFPS: tényleg vannak hozzá BF3-as hang effektek? 😃 egy álom vált valóra 😆 + van BF4-es fény mod is 😀
Amúgy Single player-ban nem bugol a mod, mondjuk hangok nemtudom mért nem lettek másak, direkt letöltöttem még k-on sound packot és semmi változás. Viszont a BF3-as weapon hangok elég jók 😃
norbli01 a magyar szinkronos részeket láttam csak, de azokat se végig sajnos. Abból ha jól tudom 51, vagy akörüli rész van, de ez ha jól tudom a teljes anime fele. Az utolsó amire emlékszem belőle, hogy Spoiler!
Allan-ék az őrdögűzőkkel egy nagyobb várost próbálnak meg megvédeni a hatalmas hadseregnyi démontól.
Az ezutániakat már nem láttam, de most szerintem bepótolom. A heti 1 GoT rész mellett ez nem sok 😀
Mivel a SteamOS is linux ezért a Windows-t veszélyezteti csak.
2 Dolog kell hogy az emberek átálljanak otthoni használatra is linuxra:
1. DirectX HW Támogatás (Már amíg van jövője a DX-nek)
2. Normális AMD VGA driverek játékra (NVIDIA driver remekül megy 😀😉
Mivel már a CryEngine következő változata is jön Linuxra ezért már jó 5-6 éven belül jelentősen fog csökenni a jelentősége a Windows-os gaming-nek. Bár ez attól is függ milyen lesz, a Crytek-től azért nem kell rossz munkát várni 😀. Meg az Unreal 4-hez is jött linux támogatottság, nincs miért aggódni 😀. chrono02: jó OP 😀
xoki:
Megyek át Windows-ra Osu!-zni kicsit, majd írj rám ha spectatolni akarsz! (osu!-ban)
Pár napja kellett nekem R.O.D-ot keressem, megtaláltam egy másik régi kedvenc animémet is 😀 Jövő héten kedden és szerdán vizsgaszünet miatt ithon leszek, lehet meg is van a program 😃
A kinézet senkit nem érdekel 😃. Jó kicsit játszadoztam KDE-n a skin-el, de nem túl sokat. Munkához sokkal gyorsabb a Linux, ja meg a natívan átírt játékok linuxon jobban futnak mint Windows-on. Egyre több játék jön már natívan linuxra, ha meg kell a Windows játék akkor van Wine.
Egyébként tényleg átlagfelhasználásra tökmind1 hogy linux vagy Windows van telepítve.
Nekem is kicsit félkész, vagyis nem félkész csak néhány menünek a képe nincs kicserélve. Mivel ezt a skin-t kb 1 éve csináltam még régi Osu! UI-hoz, azóta meg lett új, de nem annyira zavaró egyébként.
Na én ugyanígy vagyok Windows-al. Ha nem lennék rákényszerűlve időnkénti használatára (kizárólag játékok miatt) akkor nem is lenne a gépemen, mert fölösleges.
ééés tényleg 😞
Amugy is visszaraktam az eredetit mert a menün kivül a többi rész idegesítő volt, meg befejezetlen... Nagyon megszoktam már az eredetit.
meg egyiken sincs azunyan 😆
Miért használsz linuxot btw? 😃 én rühellem...
Aha megvan most már megy nagyjából de elég értelmetlennek tűnik mert semmi köze a zenéhez szerintem... Jól van akkor marad a ctb az új mód amit gyakorlok néha.. 😃
xoki:
Majd Forma 1 után, spectatolhatsz 😃. De mivel még most kezdődik az még odébb lesz. Fél 4 fele lesz vége, addig itt leszek fórumon, ki van rakva másik monitorra a stream 😀.
Hát mindegy mennyi mód van benn csak amikor multizunk akkor csak a alap K-on!-os legyen benn! Mert lesznek zavarok, ha egyáltalán elindul.
Egyébként Taiko-nál meg kiírja amikor megkezdel egy beatmapot melyik 4 gomb az amit használni kell, ha kis kör van akkor egy gombot kell nyomni ha nagy akkor kettőt, de ugyanaz a szín legyen (na ezt elég érdekes volt elmagyarázni 😃😉.
L4D2 be benne vagyok szerintem én is... Az ugye nem baj ha én több modot szedtem le azóta? (pl full azusa voice packot 😃 ) Ezt külön ki lehet kapcsolni szóval szerintem oké lesz...
sudosu: nem véletlen hogy most már nálam sudosu-senpai vagy ha osu! ról van szó 😆
Nekem legnagyobb szintem osumania módnál van: 34 😃 Kicsit kisebb szinten vagyok :C
egyébként most próbálgatom a CTB módot is néha-néha. osu mániába a nagyja ami elfogadható sebességű mind megy S re kivéve 7 gombbal. Osu! módba pedig nem megy olyan gyorsan és pontosan ahogy kellene, főleg amikor 2 kör majdnem egymás tetején van... Taiko nál meg sose tudom melyiknél mit kell lenyomni 😞 (itt szívesen fogadok egy két tippet, beállitásra stb 😀 )
Egyébként ha van időd rá, vagyis kedved akkor ezt próbáld meg 😃 (akarok spectatelni 😀 ) Most találtam [LINK] Az első sort nem tudom elkapni ctb - be 😆
Meg amúgy is sokat nem érnél vele, csak lenne a top 1000-ből pár ismerősöd 😃.
Régen a rankom nekem is ott körül volt, csak hát befejeztem egy időre a CTB-t meg mostanába nem annyit játszok alapból Osu!-val mint régen 😃
Mégjobban imádom Fripside-ot 😀. Instant FLAC download.
na de
oyasumi
reggel keresgélek, hátha van...
Felőlem mehetünk holnap is de valószínű hogy 3-6 ig vendégem lesz...(50%) Szóval előtte vagy estefele jó nekem...
Rémálmom lesz ettől az euroviziótól...
Hogy miért? Elég ha youtuben Ausztriát megnézitek....aki nyert...ráadásul magyarország is adott neki 10 pontot...
1 kérdés holnap akarunk játszani? ha igen, akkor mikor?
Előbb próbáltuk Expert/Realistic-on, csak az első pályát tudtuk elvinni, pár ütésből meglehet halni 😃 + ha egymást meglőjük 20 sebzés 😃
Megnézem mégegy Joshiraku részt, még mindig nem értem, de teljesen kikapcsolta az agyam, ezért tetszik, jót szórakozok rajta 😀.
Na végre eszembe jutott az Instrument neve:
Shamisen, szeretjük a hangját 😀?
noNameFPS: tényleg vannak hozzá BF3-as hang effektek? 😃 egy álom vált valóra 😆 + van BF4-es fény mod is 😀
De rossz, a Heroes 3-ból a fight közbeni Bad Luck hangot felhasználták az Animében nem is egyszer ... 😆
Mondom valahonnan nagyon ismerős ez a hang
most a htt dalokat meg azokat amiket te csináltál csinálom jelenleg...
Ha már itt tartunk szedd le a Joshikaru ED-jét 😆. Van Osu! beatmap. 😜
Legjobb ctb eredményem (persze legkönnyebben 😃 )
No sh@t sherlock! 😃
Jaj mi ez a anime már omg.
Egy igazi értelmetlen anime Joshikaru a címe.
Végignéztem 1 részt, egyszerűen nem fogom fel hogy mit láttam az elmúlt 25 percben 😃. Legalább az OP és ED jó:
Az ED-be úgy bírom azt a különleges Japán hangszert aminek most nem jut eszembe a neve
Egyébként tényleg jó volt 😆
[LINK]
Mugi Chan as norbli01
[LINK]
Yui chan With gitah as noNameFPS
Ezt nézzétek:
Rosszat fogok álmodni 😃
Amúgy is a ts el szenvedek hogy beállitsam 😃
Nem tudom mennyire látszik 😃
Kell wowhoz is de sose állitgattam még ts t 😃
Ma L4D2 kb egy óra múlva, légy fenn steam-en 😀 majd írok. TS ugyanúgy lesz. Jön Xoki meg NonameFPS is.
2 Dolog kell hogy az emberek átálljanak otthoni használatra is linuxra:
1. DirectX HW Támogatás (Már amíg van jövője a DX-nek)
2. Normális AMD VGA driverek játékra (NVIDIA driver remekül megy 😀😉
Mivel már a CryEngine következő változata is jön Linuxra ezért már jó 5-6 éven belül jelentősen fog csökenni a jelentősége a Windows-os gaming-nek. Bár ez attól is függ milyen lesz, a Crytek-től azért nem kell rossz munkát várni 😀. Meg az Unreal 4-hez is jött linux támogatottság, nincs miért aggódni 😀.
chrono02: jó OP 😀
xoki:
Megyek át Windows-ra Osu!-zni kicsit, majd írj rám ha spectatolni akarsz! (osu!-ban)
Egyébként tényleg átlagfelhasználásra tökmind1 hogy linux vagy Windows van telepítve.
Na én ugyanígy vagyok Windows-al. Ha nem lennék rákényszerűlve időnkénti használatára (kizárólag játékok miatt) akkor nem is lenne a gépemen, mert fölösleges.
Amugy is visszaraktam az eredetit mert a menün kivül a többi rész idegesítő volt, meg befejezetlen... Nagyon megszoktam már az eredetit.
meg egyiken sincs azunyan 😆
Miért használsz linuxot btw? 😃 én rühellem...
Hogy tetszik a skinem? 😃
Na ennél a 3 nál hogy kell nyomni, ha a két szélső gomb a "v" és a "b" a két középső pedig "n" és "m" ?
Majd Forma 1 után, spectatolhatsz 😃. De mivel még most kezdődik az még odébb lesz. Fél 4 fele lesz vége, addig itt leszek fórumon, ki van rakva másik monitorra a stream 😀.
Hát mindegy mennyi mód van benn csak amikor multizunk akkor csak a alap K-on!-os legyen benn! Mert lesznek zavarok, ha egyáltalán elindul.
Egyébként Taiko-nál meg kiírja amikor megkezdel egy beatmapot melyik 4 gomb az amit használni kell, ha kis kör van akkor egy gombot kell nyomni ha nagy akkor kettőt, de ugyanaz a szín legyen (na ezt elég érdekes volt elmagyarázni 😃😉.
sudosu: nem véletlen hogy most már nálam sudosu-senpai vagy ha osu! ról van szó 😆
Nekem legnagyobb szintem osumania módnál van: 34 😃 Kicsit kisebb szinten vagyok :C
egyébként most próbálgatom a CTB módot is néha-néha. osu mániába a nagyja ami elfogadható sebességű mind megy S re kivéve 7 gombbal. Osu! módba pedig nem megy olyan gyorsan és pontosan ahogy kellene, főleg amikor 2 kör majdnem egymás tetején van... Taiko nál meg sose tudom melyiknél mit kell lenyomni 😞 (itt szívesen fogadok egy két tippet, beállitásra stb 😀 )
Egyébként ha van időd rá, vagyis kedved akkor ezt próbáld meg 😃 (akarok spectatelni 😀 ) Most találtam [LINK] Az első sort nem tudom elkapni ctb - be 😆
Régen a rankom nekem is ott körül volt, csak hát befejeztem egy időre a CTB-t meg mostanába nem annyit játszok alapból Osu!-val mint régen 😃