Milyen gépet vegyek?

2008. February 07., téma
Fórum » Asztali PC
Vásárlási tanácsadó szolgálat...:p
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Arra van javítás...
Most nézem miről van szó, azt hittem MW 2013 a téma. 😊 😂
0
0
0
0
niteforce avatar
30, de néha van hogy 10-el megy kb. nem mértem le, de akadozik.
0
0
0
0
no avatar
niteforce: Nálam is 10-15Fps a különbség, legmagasabb és legalacsonyabb beállítás közt, ami több mint tréfás, ennek ellenére maxon is szépen fut.😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nincs fps limit abban a retekben? itt is azt mondják h nem lehet érdemben mérni benne:
[LINK]
0
0
0
0
niteforce avatar
de azért a legalacsonyabb beállításon kéne mennie nem? Ugyanúgy megy a legmagasabb beállításon meg legmagasabb felbontásba mint az legalacsonyabban.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Tudtommal a The run elég rosszul lett optimalizálva.
0
0
0
0
niteforce avatar
Okés köszi, megkímélem akkor magam a macerától, felhúztam a procit 3000mhz-re, és így már azért elég erős,, egyedül a the run nem megy sehogy sem normálisan, még a legalacsonyabbon sem, van amikor tök jól megy, de sokszor van hogy elkezd akadozni csak úgy. Más játék nem csinálja ezt.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Szerintem nem érné meg lecserélni. Kb ugyanolyan erősek. [LINK]
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Egy intel core 2 duo E7200 erősebb mint a mostani processzorom?
Ha igen, tudtok használtan ajánlani egy olyan alaplapot hozzá amibe DDR3 ram belemegy?
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII: Jah és köszi a segítséget.:😀
0
0
0
0
no avatar
A végleges gép részei,így fogom megvenni..:
CPU AMD FX-6300 6core Box (3,5GHz, 14MB)
4GB DDR3-1333MHz Kingston CL9 SR x8 2darab
MSI 760GM-E51 (FX)
Fortron RAIDER S 550W 80PLUS SILVER
GIGABYTE GTX660 2GB (192) aktiv 2Laughing hard H DP D5 (B)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem vagyunk előrébb😃 Következő lépcsőfok a GTX 660 ti mert gondolom nvidia kell.
0
0
0
0
no avatar
Például ha megy normálisan a játék és beleszaggat egy picit akkor én egyből észreveszem.😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Attól függ neked mi számít akadásnak😀
0
0
0
0
no avatar
Oks értem..Még nem nagyon értek az ilyesmikhez,bocsi a rosszul írom vagy fogalmazok..😀
Szaggatni vagy akadni mennyire fognak?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem fog laggolni. De nem írod le nálad mit jelent a lag ami ugye nem is helyes mert a játék szaggat vagy akad de nem lagol. A net tud lagolni. Nem kérek én nagy dolgot csak egy kis gondolkozást....
Szóval te hány fpstől mondod, hogy valami szaggat?
0
0
0
0
no avatar
Fog sokat laggolni? mert azt se szeretném,inkább nem max. grafikán de laggmentesen,minthogy max grafikán laggolva.
Tudnál vlamilyet ajánlani ami nem sokkal drágább énnél és megfelelő is lenne?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor jó lesz ez. Minimális grafikán sehol sem kell játszani az biztos.
0
0
0
0
no avatar
megmondom őszintén hogy nem igazán tudom milyen felbontást írjak,de nem szeretnék minimális grafikát semmilyen játékba sem.. Felbontás kb. 1280x800 lenne vagy nagyobb.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát, hogy ha 60 fps-t akarsz egy játékban maximum vagy magas grafikán FULL HD felbontásban akkor nem ez a te kártyád..
Egyébként felbontásod tényleg leírhatnád.
0
0
0
0
no avatar
is persze kompromisszumokkal bár attól függ mennyire vagy fps huszár.-bocsi ezt nem nagyon értem. 😀
oké az lesz.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jó kártya. Felbontást nem írtál így nehéz megmondani, hogy muzsikálna de a mai játékokat mind szépen viszi FULL HD felbontáson is persze kompromisszumokkal bár attól függ mennyire vagy fps huszár. Akkor a Fortron Raider S 550 80 plus Silver táp legyen.
0
0
0
0
no avatar
Úgy gondoltam hogy az összes többi részre nem szánok több pénz mert már ígyis jóval több mint amennyire én gondoltam.. 😀
A graf. kártya az megfelel?
GIGABYTE GTX660 2GB (192) aktiv 2Laughing hard H DP D5 (B)
és akkor inkább a raider mint az evolveo?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De a Raider 550 az nagyon is jó lenne. De miét ezek nem kerülnek pénzbe, hogy azt írod, hogy nem akarsz többet rászánni? A táp amit én írtam olcsóbb mint a raider😃 Raider legyen azok közül.
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII: oké ..
ezek a tápok közül nem lenne valamelyik jó?:
Arctic Cooling Fusion 550 (Bulk) ATX 2.2
AIREN POWER AIREN-PSU550W
Fortron RAIDER S 550W 80PLUS SILVER
már nem akarok több pénzt rászánni😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
JD8100: Igen. De remélem tápnál vetted a lapot és nem veszed az evolveo-t. Az max a mesében 80 plus. Lefogadom. Bios frissítés szükséges lehet a processzor normális működéséhez vagy egyáltalán működéséhez. Ez olyan alaplap pl ahol nem kell biost frissíteni:http://i pon.hu/webshop/product/gigabyte_ga_78lmt_usb3_(rev._5.0)/502539

space-t vedd ki.
0
0
0
0
no avatar
Bocsi, még nemnagyon ismerem az oldalt ,tegnap regisztráltam.. 😀
maradok inkább az msi-nél mivel az olcsóbb ha nem baj..
Maradhat ez a összeállítás,és jó vinne mindent?
0
0
0
0
sisko avatar
A 3570k ivy bridge alapú,míg a 4670k már haswell alapú(újabb generációs) processor,a tokozásuk sem azonos.(1155 vs 1150),a vga is kicsit más,a haswell talán egy picit erősebb (~5-10 % talán)
[url]http://ark.intel.com/compare/75048,65520[/url]
0
0
0
0
no avatar
Intel Core i5-3570K 3.4GHz LGA1155 Processzor
Intel Core i5-4670K 3.4GHz LGA1150 Processzor

A 2 processzor között mi a különbség?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
2. és egy Asrock Z77 Extreme 3 lap kéne oda.
0
0
0
0
no avatar
Melyik érné meg jobban? (ár,teljesítmény)

1, AMD FX 8350 Processor
Sapphire HD 7870
Kingston HyperX 8GB DDR3
+ alaplap (20-25e)

2, Intel Core i5 3570K
Sapphire HD 7870
Kingston HyperX 8GB DDR3
+alaplap (20-25e)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor talán azt írni kellett volna, nem?😀 Ez szerintem jobb lenne:ASUS M5A78L-M/USB3

Bár nem tudom. Jó az MSI is. ASUS viszi 8350-t is de kb ennyi az előnye msivel szemben. meg van rajta digitális audio kimenet viszont nincs rajta e-SATA min az msin-n van. Mindkét lapnál fenn áll az esélye annak, hogy biost kell frissíteni, hogy stabilan működjön az FX 6300 processzorral.
0
0
0
0
no avatar
Hali gépház van mert a régi gépet szeretném felújítani,de csak a micro atx-es alaplapok mennek bele max. kb. 24,4cm x 24,4 cm-es nagysagúak.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Táp: Chieftec CTG 500-80P. Mivel nincs ház így mind1 mekkora a videokártya. Alaplap lehetne jobb, pl:Asrock 970 Pro 3 R2.0
0
0
0
0
Domfoz avatar
Táp és Alaplap, amiben gyengélkedik ez a konfig..Amúgy jól vinné a játékokat.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
a köv. gép összeállítás szerintetek milyen?Mi gyenge, mi lenne bele jobb. hogyan vinné a mai játékokat,stb??
CPU: AMD FX-6300 6core Box (3,5GHz, 14MB)
Táp: EVOLVEO Pulse 80+, 550W ATX 2.31
Graf. kártya: GIGABYTE GTX660 2GB (192) aktiv 2😆 H DP D5 (B)
Ram: 4GB DDR3-1333MHz Kingston CL9 Single Rank 2darab
Alaplap: MSI 760GM-E51 (FX)
0
0
0
0
RIbeni avatar
A leírt felbontáson tökéletes, minden menne maxon
0
0
0
0
no avatar
Alaplap: ASRock 970 Extreme 4
Processzor: AMD FX6300
Videókártya: Sapphire Radeon HD7770 1GB 128bit DDR5
Memória: Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz

Ez így milyen gép lenne? 1366x768-ba.
0
0
0
0
no avatar
Néztem az árakat és 60k-val sajnos jelenleg necces intelre váltani, talán itt: google: lec atw 1 találat

ASRock Z77 PRO3 19k(igaz ez használt, de van rajta gari)
i5-2500K 44k

totalba 63k de lehet alkudni a srácnál ha mázlid van az alaplapot újonan is megkapod ennél olcsóbban nem találtam intels konfigot😀
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Igen tudom..😆
De, ha lehetne sem tuningolnám, mert ezeket szerintem már felesleges. Az új INTEL procik, amúgy erősebbek elődjeiknél.
0
0
0
0
no avatar
Azt a procit nem is tudod, szorzózáras...😆
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Ha lehet, akkor majd idővel biztosan összeraknék egy 2 kártyás rendszert. Meg figyelembe helyezem a fogyasztást is. Igen megértem amit mondasz, de e téren is szeretnék váltani. Igaz és tény és való, hogy AMD-s rendszer az jóval olcsóbb lenne, mint ahogy jelenleg is így van. Amit néztem processzort (i5 4670) az 46k kb, az alaplap pedig meg olyan 17-18k magassága. Az INTEL processzort biztosan nem tuningolnám, mert alapon is erősebbek az AMD-nél!
0
0
0
0
no avatar
Egykártyás rendszer mellé bőven elég az Fx, max 1-2 Fps-t nyernél Intellel, Fx 8320+ hozzá egy jó lap 60k, annyiért mennek az Intel procik és még nincs alaplapod...😀

Nem lebeszélni akarlak, de szűkös költségvetéssel jobban járnál, ha Amd mellett döntenél.😉
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Értem rendben.
Csak most azért nem akarok venni még egy AMD-s alaplapot, hogy tuningoljak.. mikor úgy is átfogok állni INTEL-re, pénzkidobás lenne 😕
Mert, ha maradnék AMD-nél és beszereznék egy FX processzort, akkor azt mondom, hogy oké és megérné, de így nem nagyon.. Addig elleszek így is vele.
0
0
0
0
no avatar
Igen valószínű az alaplap, vagy esetleg kevés feszt adtál.
Elvileg 4.5Ghz is megy neki, legalábbis ezt olvastam.😜

Tuning műhely rovatban érdeklődj, Amd procihoz hülye vagyok.😃
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Jelenleg a processzorom 3400MHz-en megy, nemrég egyszer egy teszt erejéig felhúztam 4GHz-re, de azt nem bírta, de én inkább az alaplapra tippelek, hogy annak nem tetszett.. Elkezdett csíkozódni..stb. Visszavettem 3,8GHz-re, de ott már nem tapasztaltam nagy előrelépést teljesítményben. Artic Freezer A30-as hűtőm van, így lehetne tuningolni amúgy. Lehet, hogy egy jobb alaplap kellene, hogy jól menjen?

VGA terén pedig alap: gpu:1000MHz --> 1100MHz, Ram: 1200MHz --> 1300MHz. Tovább még nem húztam.
0
0
0
0
no avatar
Hosszútávra K-s procit érdemes venni, ami 60k környékén mozog, mellé egy jobb lap minimum 20-25k, ha nem építesz Cf vagy Sli rendszert nem lesz nagy a változás, inkább várj még, mostani procidban is van kakaó.😆

Sőt mint írtam, tuningolj, +10-15% tartalék minden hardveredben van.😉
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Már régebben is terveztem, hogy INTEL-re váltok, de nem úgy alakultak a dolgok, hogy megvalósíthassam ezt.. És most lenne rá esély és hosszútávra terveznék vele, mert hallottam, hogy az INTEL jóval tovább bírja, mint az AMD, erősebb is teljesítményben, kevesebbet fogyaszt és a játékok alatt sokkal jobban teljesít.
0
0
0
0
no avatar
Ferrari056 : Limites a procid ? ha nem teljesen felesleges a váltás, inkább rángasd meg az órajeleket Cpu+ vga..😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció