Okés köszi, megkímélem akkor magam a macerától, felhúztam a procit 3000mhz-re, és így már azért elég erős,, egyedül a the run nem megy sehogy sem normálisan, még a legalacsonyabbon sem, van amikor tök jól megy, de sokszor van hogy elkezd akadozni csak úgy. Más játék nem csinálja ezt.
Sziasztok!
Egy intel core 2 duo E7200 erősebb mint a mostani processzorom?
Ha igen, tudtok használtan ajánlani egy olyan alaplapot hozzá amibe DDR3 ram belemegy?
A végleges gép részei,így fogom megvenni..:
CPU AMD FX-6300 6core Box (3,5GHz, 14MB)
4GB DDR3-1333MHz Kingston CL9 SR x8 2darab
MSI 760GM-E51 (FX)
Fortron RAIDER S 550W 80PLUS SILVER
GIGABYTE GTX660 2GB (192) aktiv 2Laughing hard H DP D5 (B)
Nem fog laggolni. De nem írod le nálad mit jelent a lag ami ugye nem is helyes mert a játék szaggat vagy akad de nem lagol. A net tud lagolni. Nem kérek én nagy dolgot csak egy kis gondolkozást....
Szóval te hány fpstől mondod, hogy valami szaggat?
Fog sokat laggolni? mert azt se szeretném,inkább nem max. grafikán de laggmentesen,minthogy max grafikán laggolva.
Tudnál vlamilyet ajánlani ami nem sokkal drágább énnél és megfelelő is lenne?
megmondom őszintén hogy nem igazán tudom milyen felbontást írjak,de nem szeretnék minimális grafikát semmilyen játékba sem.. Felbontás kb. 1280x800 lenne vagy nagyobb.
Hát, hogy ha 60 fps-t akarsz egy játékban maximum vagy magas grafikán FULL HD felbontásban akkor nem ez a te kártyád..
Egyébként felbontásod tényleg leírhatnád.
Jó kártya. Felbontást nem írtál így nehéz megmondani, hogy muzsikálna de a mai játékokat mind szépen viszi FULL HD felbontáson is persze kompromisszumokkal bár attól függ mennyire vagy fps huszár. Akkor a Fortron Raider S 550 80 plus Silver táp legyen.
Úgy gondoltam hogy az összes többi részre nem szánok több pénz mert már ígyis jóval több mint amennyire én gondoltam.. 😀
A graf. kártya az megfelel?
és akkor inkább a raider mint az evolveo?
De a Raider 550 az nagyon is jó lenne. De miét ezek nem kerülnek pénzbe, hogy azt írod, hogy nem akarsz többet rászánni? A táp amit én írtam olcsóbb mint a raider😃 Raider legyen azok közül.
TaylorXIII: oké ..
ezek a tápok közül nem lenne valamelyik jó?:
Arctic Cooling Fusion 550 (Bulk) ATX 2.2
AIREN POWER AIREN-PSU550W
már nem akarok több pénzt rászánni😀
JD8100: Igen. De remélem tápnál vetted a lapot és nem veszed az evolveo-t. Az max a mesében 80 plus. Lefogadom. Bios frissítés szükséges lehet a processzor normális működéséhez vagy egyáltalán működéséhez. Ez olyan alaplap pl ahol nem kell biost frissíteni:http://i pon.hu/webshop/product/gigabyte_ga_78lmt_usb3_(rev._5.0)/502539
Bocsi, még nemnagyon ismerem az oldalt ,tegnap regisztráltam.. 😀
maradok inkább az msi-nél mivel az olcsóbb ha nem baj..
Maradhat ez a összeállítás,és jó vinne mindent?
A 3570k ivy bridge alapú,míg a 4670k már haswell alapú(újabb generációs) processor,a tokozásuk sem azonos.(1155 vs 1150),a vga is kicsit más,a haswell talán egy picit erősebb (~5-10 % talán)
[url]http://ark.intel.com/compare/75048,65520[/url]
Akkor talán azt írni kellett volna, nem?😀 Ez szerintem jobb lenne:ASUS M5A78L-M/USB3
Bár nem tudom. Jó az MSI is. ASUS viszi 8350-t is de kb ennyi az előnye msivel szemben. meg van rajta digitális audio kimenet viszont nincs rajta e-SATA min az msin-n van. Mindkét lapnál fenn áll az esélye annak, hogy biost kell frissíteni, hogy stabilan működjön az FX 6300 processzorral.
Sziasztok
a köv. gép összeállítás szerintetek milyen?Mi gyenge, mi lenne bele jobb. hogyan vinné a mai játékokat,stb??
CPU: AMD FX-6300 6core Box (3,5GHz, 14MB)
Táp: EVOLVEO Pulse 80+, 550W ATX 2.31
Graf. kártya: GIGABYTE GTX660 2GB (192) aktiv 2😆 H DP D5 (B)
Ram: 4GB DDR3-1333MHz Kingston CL9 Single Rank 2darab
Alaplap: MSI 760GM-E51 (FX)
Ha lehet, akkor majd idővel biztosan összeraknék egy 2 kártyás rendszert. Meg figyelembe helyezem a fogyasztást is. Igen megértem amit mondasz, de e téren is szeretnék váltani. Igaz és tény és való, hogy AMD-s rendszer az jóval olcsóbb lenne, mint ahogy jelenleg is így van. Amit néztem processzort (i5 4670) az 46k kb, az alaplap pedig meg olyan 17-18k magassága. Az INTEL processzort biztosan nem tuningolnám, mert alapon is erősebbek az AMD-nél!
Egykártyás rendszer mellé bőven elég az Fx, max 1-2 Fps-t nyernél Intellel, Fx 8320+ hozzá egy jó lap 60k, annyiért mennek az Intel procik és még nincs alaplapod...😀
Nem lebeszélni akarlak, de szűkös költségvetéssel jobban járnál, ha Amd mellett döntenél.😉
Értem rendben.
Csak most azért nem akarok venni még egy AMD-s alaplapot, hogy tuningoljak.. mikor úgy is átfogok állni INTEL-re, pénzkidobás lenne 😕
Mert, ha maradnék AMD-nél és beszereznék egy FX processzort, akkor azt mondom, hogy oké és megérné, de így nem nagyon.. Addig elleszek így is vele.
Jelenleg a processzorom 3400MHz-en megy, nemrég egyszer egy teszt erejéig felhúztam 4GHz-re, de azt nem bírta, de én inkább az alaplapra tippelek, hogy annak nem tetszett.. Elkezdett csíkozódni..stb. Visszavettem 3,8GHz-re, de ott már nem tapasztaltam nagy előrelépést teljesítményben. Artic Freezer A30-as hűtőm van, így lehetne tuningolni amúgy. Lehet, hogy egy jobb alaplap kellene, hogy jól menjen?
VGA terén pedig alap: gpu:1000MHz --> 1100MHz, Ram: 1200MHz --> 1300MHz. Tovább még nem húztam.
Hosszútávra K-s procit érdemes venni, ami 60k környékén mozog, mellé egy jobb lap minimum 20-25k, ha nem építesz Cf vagy Sli rendszert nem lesz nagy a változás, inkább várj még, mostani procidban is van kakaó.😆
Sőt mint írtam, tuningolj, +10-15% tartalék minden hardveredben van.😉
Már régebben is terveztem, hogy INTEL-re váltok, de nem úgy alakultak a dolgok, hogy megvalósíthassam ezt.. És most lenne rá esély és hosszútávra terveznék vele, mert hallottam, hogy az INTEL jóval tovább bírja, mint az AMD, erősebb is teljesítményben, kevesebbet fogyaszt és a játékok alatt sokkal jobban teljesít.
Most nézem miről van szó, azt hittem MW 2013 a téma. 😊 😂
[LINK]
Egy intel core 2 duo E7200 erősebb mint a mostani processzorom?
Ha igen, tudtok használtan ajánlani egy olyan alaplapot hozzá amibe DDR3 ram belemegy?
CPU AMD FX-6300 6core Box (3,5GHz, 14MB)
4GB DDR3-1333MHz Kingston CL9 SR x8 2darab
MSI 760GM-E51 (FX)
Szaggatni vagy akadni mennyire fognak?
Szóval te hány fpstől mondod, hogy valami szaggat?
Tudnál vlamilyet ajánlani ami nem sokkal drágább énnél és megfelelő is lenne?
Egyébként felbontásod tényleg leírhatnád.
oké az lesz.
A graf. kártya az megfelel?
és akkor inkább a raider mint az evolveo?
ezek a tápok közül nem lenne valamelyik jó?:
Arctic Cooling Fusion 550 (Bulk) ATX 2.2
AIREN POWER AIREN-PSU550W
már nem akarok több pénzt rászánni😀
space-t vedd ki.
maradok inkább az msi-nél mivel az olcsóbb ha nem baj..
Maradhat ez a összeállítás,és jó vinne mindent?
[url]http://ark.intel.com/compare/75048,65520[/url]
Intel Core i5-4670K 3.4GHz LGA1150 Processzor
A 2 processzor között mi a különbség?
1, AMD FX 8350 Processor
Sapphire HD 7870
Kingston HyperX 8GB DDR3
+ alaplap (20-25e)
2, Intel Core i5 3570K
Sapphire HD 7870
Kingston HyperX 8GB DDR3
+alaplap (20-25e)
Bár nem tudom. Jó az MSI is. ASUS viszi 8350-t is de kb ennyi az előnye msivel szemben. meg van rajta digitális audio kimenet viszont nincs rajta e-SATA min az msin-n van. Mindkét lapnál fenn áll az esélye annak, hogy biost kell frissíteni, hogy stabilan működjön az FX 6300 processzorral.
a köv. gép összeállítás szerintetek milyen?Mi gyenge, mi lenne bele jobb. hogyan vinné a mai játékokat,stb??
CPU: AMD FX-6300 6core Box (3,5GHz, 14MB)
Táp: EVOLVEO Pulse 80+, 550W ATX 2.31
Graf. kártya: GIGABYTE GTX660 2GB (192) aktiv 2😆 H DP D5 (B)
Ram: 4GB DDR3-1333MHz Kingston CL9 Single Rank 2darab
Alaplap: MSI 760GM-E51 (FX)
Processzor: AMD FX6300
Videókártya: Sapphire Radeon HD7770 1GB 128bit DDR5
Memória: Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz
Ez így milyen gép lenne? 1366x768-ba.
ASRock Z77 PRO3 19k(igaz ez használt, de van rajta gari)
i5-2500K 44k
totalba 63k de lehet alkudni a srácnál ha mázlid van az alaplapot újonan is megkapod ennél olcsóbban nem találtam intels konfigot😀
De, ha lehetne sem tuningolnám, mert ezeket szerintem már felesleges. Az új INTEL procik, amúgy erősebbek elődjeiknél.
Nem lebeszélni akarlak, de szűkös költségvetéssel jobban járnál, ha Amd mellett döntenél.😉
Csak most azért nem akarok venni még egy AMD-s alaplapot, hogy tuningoljak.. mikor úgy is átfogok állni INTEL-re, pénzkidobás lenne 😕
Mert, ha maradnék AMD-nél és beszereznék egy FX processzort, akkor azt mondom, hogy oké és megérné, de így nem nagyon.. Addig elleszek így is vele.
Elvileg 4.5Ghz is megy neki, legalábbis ezt olvastam.😜
Tuning műhely rovatban érdeklődj, Amd procihoz hülye vagyok.😃
VGA terén pedig alap: gpu:1000MHz --> 1100MHz, Ram: 1200MHz --> 1300MHz. Tovább még nem húztam.
Sőt mint írtam, tuningolj, +10-15% tartalék minden hardveredben van.😉