GOG-n most ingyenes volt a Witcher 2,viszont Bin formátumba vannak a fájlok. Ezt mi tudja beolvasni,hogyan kellene elindítanom,gondolom nem zenéről van szó,mert a VLC ikonja van.
Szerintem az előre összerakott külső vinyó a jobb, nem kell neked még azzal szórakozni, hogy össze rakd plusz a külső házra költeni.
Egyébként Samsung-ba Seagate merevlemezeket pakolnak, eléggé megbízhatók is. Tapasztalatból írom, július óta nyúzok egy Samsung M3 1Tb-os verziót, amibe Seagate vinyó van, napi 25-30 gigányi adattal és eddig semmi baja nincs, gyors, tökéletes.
Én jobban bízok magamban, mint holmi összetákolt cuccokban...
De persze azok is minőségiek, csak néha nem kevés felárral jár a kész cuccot megvenni, minthogy saját magadnak összeépíteni egy jobbat. (Ezt írom úgy, hogy nekem is gyári vinyóim vannak, egyébként tökéletesen meg vagyok velük elégedve, de miután láttam barátoknál az általuk összeépített cuccok sebességét, gyorsan eldöntöttem magamban hogy mekkora hülye voltam amikor gyári version-t vettem 😜 )
Sziasztok!
Szerintetek melyik a megbíhatóbb megoldás az alábbiak közül?
- veszek egy kifejezetten NAS szerver számára gyártott vinyót, meg egy hdd házat, és így magam rakok össze egy külső vinyót, vagy
-megveszem készen egy Samsung vagy A-data márkanével ellátott gyárilag összerakott külső hdd-t, amibe ki tudja valójában milyen HDD van.
Anno nekem is ez a hiba volt,mikor megvettem a 7870 karit.A 6870 karikkal gond nélkül ment a monitor,majd ki a 6870-et,be a 7870-et,és nincs kép.Vettem egy kábelt (vastag,majdnem mint a kisujjam,meg elég durva is,nehezen hajlik)aminek az egyik vége vga,a másik meg DV-D single link.
Ahogy a képen is látszik,csak a másik vége legyen vga.Megoldotta a problémát.Átalakitóval nekem se müködött.
Két helyről hoztam átalakítót jól ráköttem, sőt visszatettem a 7850-est és azon is megpróbáltam mert azon is van egy DVI-D kimenet és az se adott képet
Hello. Meglett az R9 290x-es kártyám, de ugye csak DVI-D és HDMI kimenet van rajta meg egy DP vagy mi. Na mindegy lényeg nekem VGA kimenetelű monitorom van és próbáltam átalakítóval de akkor nem ad képet. Rákötöttem HDMI-re fater tévéjére és úgy dolgozik. Hogyan tudnám megoldani új monitor vétele nélkül?
sachme: ha jól láttam 3 modult használsz (nyilván 3 foglalattal). Nagyon valószínű, hogy az egyik foglalat hibás, tedd át egy 4. helyre ha van, vagy variáld meg a sorrendet.
Sziasztok.Az lenne a problémám, hogy 6 gb ram használható a 8gb ram-ból.Nem tudom hogy ezt miért írja ki.Valaki tudna segitteni , hogy tudjam használni az egéssz rammom?
Azt jelenti, hogy az alap, 775-ös foglalatnak el kell tüntetni két pöckét, és így már bele tudod tenni az amúgy főként szerverekbe tervezett 771-es tokozású processzort.
A pirossal bekarikázottakat kell eltávolítani:
Amúgy személy szerint nem ajánlom a processzor cseréjét.
Teljesen felesleges, főleg úgy hogy egy régi szar ASRock lapra bíznád rá...
A legjobb az lenne, ha az egész gépet frissítenéd egy újabb architektúrára épülő technikára!
Úgyhogy gyűjts még egy kis pénzt, és aztán érdemes lesz újra átgondolni a gépfejlesztést 😀
Hát azt írja, hogy a C-n (rendszer partíció) jelenleg lefoglalt: 1451MB. Szóval gondolom van, igen. Lehet, hogy nem folyamatosan használ ennyit, de azt se tartom valószínűnek hogy soha:D
Így van alapértelmezetten beállítva. Kikapcsolhatom és megpróbálhatom úgy? Vagy akkor mi történik?:D
Lapozófájl van a gépen?
Mert akk az OS nem zavar sok vizet.
A játék meg szerintem nem használ fojamatosan 4GB RAM-ot, csak néha felugrik.
De ha ez állandó akk lehet hiba
Sziasztok!
Miközben FC4-el játszottam Afterburner-ben láttam, hogy nem használja a játék az össze ramomat. Tudom, hogy az OS használ valamennyit, de a feladatkezelőben látni, hogy összesen éppenhogy több, mint a felét használja. Ez mitől lehet? 4GB 1600Mhz-es DDR3-as RAM, de a gépemet megnézhetitek.
Itt egy kép is róla:
Valakinek tapasztalata? A többi el van különítve lapozófájlnak/virtuális memóriának és azért nem tudja használni, vagy mi lehet a gond?
Sürgős lenne, és nagyon megköszönném. :)
Nem is használok viruskeresöt....és semmi gond nincs.Csak okosan kell mászkálni oldalakon,crack keresésre is figyelni kell,mert átlagban ott a trojai elásva.😀
Hello. Na szóval pár napja írtam itt egy olyan hibát hogy elfogyott a hely a C-n akkor újratelepítettem. Most szinte semmi sincs a gépen és mégis folyamatosan fogy a hely és nem mb-kről van szó hanem gigákról. Total Commanderben rejtett fájlokkal együtt is kevesebbet mutat mint amennyi hiányzik. Haldoklik az SSD vagy mi lehet? Ötlet valakinek?
Szerk: Megoldva akinek Avast 2015 van és ilyet tapasztal, az törölje le, telepítse újra de ne automatikus telepítést hanem egyénit és az NG funkciót kapcsolja ki, aztán pedig a rendszervisszaállítási pontoknál vegye vissza 1 százalékra a beállítást ugyanis az avast feltolja 50-re és rögtön a C-nek felét lefoglalja
Sziasztok! Win7 errdeti cd-ről a köv. Hibát írja: a windows nem tudja telepíteni a szükséges fájlokat. Győződjön meg arról, hogy a telepítéshez szükséges összes fájl elérhető és indítsa újra a telepítést.
Sziasztok megint! Nemrég kaptam egy Trust Quasar headset-et, de a sztereó fel van benne cserélve 😜 . Ez nem lenne baj, mert hát meg tudom fordítani 😆 , csak a baj az, hogy a mikrofont csak az egyik irányba lehet hajtani...
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e, hogy valamilyen beállítás átállításával/programmal meg tudjam oldani a problémát? Vagy valami kábelszerűség kéne hozzá?
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van nálam egy I7 2600-os Processzor,alkalmas-e a mai játékok futtatására? nem nagyon vagyok otthon az ilyenekben.
galex
Szedd le az oldalról ezt a progit.
[LINK]
Majd telepítés után pipáld ki ezt a nevezetüt.WinDirStat Portable.
Majd inditsd el a programból.Ez mindent megmutat,mi hol mennyi...
[LINK]
Sziasztok! Van egy Trust Quasar Headset-em, de fordítva szól a sztereó. :/ Meg lehetne oldani esetleg szoftveresen, vagy valami fordítókábel kéne hozzá?
galex : a commanderben a rejtett mappákat is beállítottad láthatónak ?Mert a win + progik lehet 45 GB,de azért a 97 az soknak tűnik( de pl. a lapozofájl,hybernálás,rendszervisszaállítás is sok helyet foglal,ezek pedig rejtett fájlok)
Hello. Lenne egy olyan gondom most vettem észre hogy a 120 GB-s SSD-en 17 GB szabad hely van o.O Na már most ha Total Commanderben láthatóvá teszem az összes mappát és megnézem akkor csak 45 GB foglalt helyet ír, a Windows Explorerben pedig azt írja hogy a C-n 97 GB foglalt. Hogy lehetne megtalálni mi evett meg annyi helyet?
Jelenleg van egy Kingston HyperX KHX1866C10D3/4G kit (4Gbx2) és szeretném bővíteni 16ra. Viszont pont ilyen nevű RAM-ot nem találok csak hasonlókat. Milyet tehetek bele, hogy normálisan működjön? Mit kell nézni? csak az C10 mit sebességet meg az 1866MHz-et?
Ilyet találtam! Ez jó lenne? Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury HX318C10FW/4 (ebből vennék 2-őt! Szerintetek?
Hali nm tudom,hogy monitor hiba vagy nem ezért ide írom. Vettem egy 24' TN paneles Lg monitort. Szép színekben megy meg minden a játékok alatt is szép de filmek alatt a fényerő változik folyton. Pl ha sötétebb hely van a filmben akkor szemmel láthatóan elsötétül a kép ami zavaró ha világosabb a táj a filmben akkor hirtelen ki világosodik a kép. Nm tudjátok,hogy mi lehet a probléma? A vga driver 13.12. A monitor fullhd Led.
GOG-n most ingyenes volt a Witcher 2,viszont Bin formátumba vannak a fájlok. Ezt mi tudja beolvasni,hogyan kellene elindítanom,gondolom nem zenéről van szó,mert a VLC ikonja van.
Egyébként Samsung-ba Seagate merevlemezeket pakolnak, eléggé megbízhatók is. Tapasztalatból írom, július óta nyúzok egy Samsung M3 1Tb-os verziót, amibe Seagate vinyó van, napi 25-30 gigányi adattal és eddig semmi baja nincs, gyors, tökéletes.
De persze azok is minőségiek, csak néha nem kevés felárral jár a kész cuccot megvenni, minthogy saját magadnak összeépíteni egy jobbat. (Ezt írom úgy, hogy nekem is gyári vinyóim vannak, egyébként tökéletesen meg vagyok velük elégedve, de miután láttam barátoknál az általuk összeépített cuccok sebességét, gyorsan eldöntöttem magamban hogy mekkora hülye voltam amikor gyári version-t vettem 😜 )
Szerintetek melyik a megbíhatóbb megoldás az alábbiak közül?
- veszek egy kifejezetten NAS szerver számára gyártott vinyót, meg egy hdd házat, és így magam rakok össze egy külső vinyót, vagy
-megveszem készen egy Samsung vagy A-data márkanével ellátott gyárilag összerakott külső hdd-t, amibe ki tudja valójában milyen HDD van.
Ahogy a képen is látszik,csak a másik vége legyen vga.Megoldotta a problémát.Átalakitóval nekem se müködött.
Azt jelenti, hogy az alap, 775-ös foglalatnak el kell tüntetni két pöckét, és így már bele tudod tenni az amúgy főként szerverekbe tervezett 771-es tokozású processzort.
A pirossal bekarikázottakat kell eltávolítani:
Amúgy személy szerint nem ajánlom a processzor cseréjét.
Teljesen felesleges, főleg úgy hogy egy régi szar ASRock lapra bíznád rá...
A legjobb az lenne, ha az egész gépet frissítenéd egy újabb architektúrára épülő technikára!
Úgyhogy gyűjts még egy kis pénzt, és aztán érdemes lesz újra átgondolni a gépfejlesztést 😀
intel xeon e5472 (lga 775-ös adapterrel) = intel core 2 quad q9650
az én alaplapomba bele lehetne rakni? (asrock g31m-s)
Így van alapértelmezetten beállítva. Kikapcsolhatom és megpróbálhatom úgy? Vagy akkor mi történik?:D
Mert akk az OS nem zavar sok vizet.
A játék meg szerintem nem használ fojamatosan 4GB RAM-ot, csak néha felugrik.
De ha ez állandó akk lehet hiba
Miközben FC4-el játszottam Afterburner-ben láttam, hogy nem használja a játék az össze ramomat. Tudom, hogy az OS használ valamennyit, de a feladatkezelőben látni, hogy összesen éppenhogy több, mint a felét használja. Ez mitől lehet? 4GB 1600Mhz-es DDR3-as RAM, de a gépemet megnézhetitek.
Itt egy kép is róla:
Valakinek tapasztalata? A többi el van különítve lapozófájlnak/virtuális memóriának és azért nem tudja használni, vagy mi lehet a gond?
Sürgős lenne, és nagyon megköszönném. :)
Ja, és ezt már megfigyeltem pár játéknál..
milyen processzort érdemesebb még manapság megvenni, core 2 quad vagy i3-at?
Szerk: Megoldva akinek Avast 2015 van és ilyet tapasztal, az törölje le, telepítse újra de ne automatikus telepítést hanem egyénit és az NG funkciót kapcsolja ki, aztán pedig a rendszervisszaállítási pontoknál vegye vissza 1 százalékra a beállítást ugyanis az avast feltolja 50-re és rögtön a C-nek felét lefoglalja
Valami ötlet?
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e, hogy valamilyen beállítás átállításával/programmal meg tudjam oldani a problémát? Vagy valami kábelszerűség kéne hozzá?
Tudnátok ajánlani valami mikrofon féleséget, hogy tudjunk beszélni haverokkal multi közben?
Lehetőleg minél olcsóbbat.
Jól működik?
Szedd le az oldalról ezt a progit.
[LINK]
Majd telepítés után pipáld ki ezt a nevezetüt.WinDirStat Portable.
Majd inditsd el a programból.Ez mindent megmutat,mi hol mennyi...
[LINK]
Tessék a megoldás.[LINK]
Jelenleg van egy Kingston HyperX KHX1866C10D3/4G kit (4Gbx2) és szeretném bővíteni 16ra. Viszont pont ilyen nevű RAM-ot nem találok csak hasonlókat. Milyet tehetek bele, hogy normálisan működjön? Mit kell nézni? csak az C10 mit sebességet meg az 1866MHz-et?
Ilyet találtam! Ez jó lenne? Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury HX318C10FW/4 (ebből vennék 2-őt! Szerintetek?
Köszi előre is a segítséget