Anno nekem is ez a hiba volt,mikor megvettem a 7870 karit.A 6870 karikkal gond nélkül ment a monitor,majd ki a 6870-et,be a 7870-et,és nincs kép.Vettem egy kábelt (vastag,majdnem mint a kisujjam,meg elég durva is,nehezen hajlik)aminek az egyik vége vga,a másik meg DV-D single link.
Ahogy a képen is látszik,csak a másik vége legyen vga.Megoldotta a problémát.Átalakitóval nekem se müködött.
Két helyről hoztam átalakítót jól ráköttem, sőt visszatettem a 7850-est és azon is megpróbáltam mert azon is van egy DVI-D kimenet és az se adott képet
Hello. Meglett az R9 290x-es kártyám, de ugye csak DVI-D és HDMI kimenet van rajta meg egy DP vagy mi. Na mindegy lényeg nekem VGA kimenetelű monitorom van és próbáltam átalakítóval de akkor nem ad képet. Rákötöttem HDMI-re fater tévéjére és úgy dolgozik. Hogyan tudnám megoldani új monitor vétele nélkül?
sachme: ha jól láttam 3 modult használsz (nyilván 3 foglalattal). Nagyon valószínű, hogy az egyik foglalat hibás, tedd át egy 4. helyre ha van, vagy variáld meg a sorrendet.
Sziasztok.Az lenne a problémám, hogy 6 gb ram használható a 8gb ram-ból.Nem tudom hogy ezt miért írja ki.Valaki tudna segitteni , hogy tudjam használni az egéssz rammom?
Azt jelenti, hogy az alap, 775-ös foglalatnak el kell tüntetni két pöckét, és így már bele tudod tenni az amúgy főként szerverekbe tervezett 771-es tokozású processzort.
A pirossal bekarikázottakat kell eltávolítani:
Amúgy személy szerint nem ajánlom a processzor cseréjét.
Teljesen felesleges, főleg úgy hogy egy régi szar ASRock lapra bíznád rá...
A legjobb az lenne, ha az egész gépet frissítenéd egy újabb architektúrára épülő technikára!
Úgyhogy gyűjts még egy kis pénzt, és aztán érdemes lesz újra átgondolni a gépfejlesztést 😀
Hát azt írja, hogy a C-n (rendszer partíció) jelenleg lefoglalt: 1451MB. Szóval gondolom van, igen. Lehet, hogy nem folyamatosan használ ennyit, de azt se tartom valószínűnek hogy soha:D
Így van alapértelmezetten beállítva. Kikapcsolhatom és megpróbálhatom úgy? Vagy akkor mi történik?:D
Lapozófájl van a gépen?
Mert akk az OS nem zavar sok vizet.
A játék meg szerintem nem használ fojamatosan 4GB RAM-ot, csak néha felugrik.
De ha ez állandó akk lehet hiba
Sziasztok!
Miközben FC4-el játszottam Afterburner-ben láttam, hogy nem használja a játék az össze ramomat. Tudom, hogy az OS használ valamennyit, de a feladatkezelőben látni, hogy összesen éppenhogy több, mint a felét használja. Ez mitől lehet? 4GB 1600Mhz-es DDR3-as RAM, de a gépemet megnézhetitek.
Itt egy kép is róla:
Valakinek tapasztalata? A többi el van különítve lapozófájlnak/virtuális memóriának és azért nem tudja használni, vagy mi lehet a gond?
Sürgős lenne, és nagyon megköszönném. :)
Nem is használok viruskeresöt....és semmi gond nincs.Csak okosan kell mászkálni oldalakon,crack keresésre is figyelni kell,mert átlagban ott a trojai elásva.😀
Hello. Na szóval pár napja írtam itt egy olyan hibát hogy elfogyott a hely a C-n akkor újratelepítettem. Most szinte semmi sincs a gépen és mégis folyamatosan fogy a hely és nem mb-kről van szó hanem gigákról. Total Commanderben rejtett fájlokkal együtt is kevesebbet mutat mint amennyi hiányzik. Haldoklik az SSD vagy mi lehet? Ötlet valakinek?
Szerk: Megoldva akinek Avast 2015 van és ilyet tapasztal, az törölje le, telepítse újra de ne automatikus telepítést hanem egyénit és az NG funkciót kapcsolja ki, aztán pedig a rendszervisszaállítási pontoknál vegye vissza 1 százalékra a beállítást ugyanis az avast feltolja 50-re és rögtön a C-nek felét lefoglalja
Sziasztok! Win7 errdeti cd-ről a köv. Hibát írja: a windows nem tudja telepíteni a szükséges fájlokat. Győződjön meg arról, hogy a telepítéshez szükséges összes fájl elérhető és indítsa újra a telepítést.
Sziasztok megint! Nemrég kaptam egy Trust Quasar headset-et, de a sztereó fel van benne cserélve 😜 . Ez nem lenne baj, mert hát meg tudom fordítani 😆 , csak a baj az, hogy a mikrofont csak az egyik irányba lehet hajtani...
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e, hogy valamilyen beállítás átállításával/programmal meg tudjam oldani a problémát? Vagy valami kábelszerűség kéne hozzá?
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van nálam egy I7 2600-os Processzor,alkalmas-e a mai játékok futtatására? nem nagyon vagyok otthon az ilyenekben.
galex
Szedd le az oldalról ezt a progit.
[LINK]
Majd telepítés után pipáld ki ezt a nevezetüt.WinDirStat Portable.
Majd inditsd el a programból.Ez mindent megmutat,mi hol mennyi...
[LINK]
Sziasztok! Van egy Trust Quasar Headset-em, de fordítva szól a sztereó. :/ Meg lehetne oldani esetleg szoftveresen, vagy valami fordítókábel kéne hozzá?
galex : a commanderben a rejtett mappákat is beállítottad láthatónak ?Mert a win + progik lehet 45 GB,de azért a 97 az soknak tűnik( de pl. a lapozofájl,hybernálás,rendszervisszaállítás is sok helyet foglal,ezek pedig rejtett fájlok)
Hello. Lenne egy olyan gondom most vettem észre hogy a 120 GB-s SSD-en 17 GB szabad hely van o.O Na már most ha Total Commanderben láthatóvá teszem az összes mappát és megnézem akkor csak 45 GB foglalt helyet ír, a Windows Explorerben pedig azt írja hogy a C-n 97 GB foglalt. Hogy lehetne megtalálni mi evett meg annyi helyet?
Jelenleg van egy Kingston HyperX KHX1866C10D3/4G kit (4Gbx2) és szeretném bővíteni 16ra. Viszont pont ilyen nevű RAM-ot nem találok csak hasonlókat. Milyet tehetek bele, hogy normálisan működjön? Mit kell nézni? csak az C10 mit sebességet meg az 1866MHz-et?
Ilyet találtam! Ez jó lenne? Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury HX318C10FW/4 (ebből vennék 2-őt! Szerintetek?
Hali nm tudom,hogy monitor hiba vagy nem ezért ide írom. Vettem egy 24' TN paneles Lg monitort. Szép színekben megy meg minden a játékok alatt is szép de filmek alatt a fényerő változik folyton. Pl ha sötétebb hely van a filmben akkor szemmel láthatóan elsötétül a kép ami zavaró ha világosabb a táj a filmben akkor hirtelen ki világosodik a kép. Nm tudjátok,hogy mi lehet a probléma? A vga driver 13.12. A monitor fullhd Led.
Akkor sajnos nem tudom 😞 nekem régebben olyan volt hogy szintén nem kapcsolt be csak villogott a led de kiírt egy angol szöveget is (rossz volt a vga kábel ami a géphez volt kötve)
próbáltam, a gép elindul hibátlanul, a monitor viszont mintha bekapcsolna, de villog az a kis led ott alul. nem ír ki semmit fekete az egész és hátul valamilyen fura hangot ad ki
GodSie: Ezt úgy a legegyszerűbb megjegyezni, hogy ha a Megabit/s -t osztod 8-cal akkor megkapod a névleges letöltési sebességet megabájt/s-ban. Szóval 20:8=2,5mb/s Az, hogy mennyivel tér el a valos letöltési sebességtől az random. Pl UPC-nál 30Mbit-nél simán jön 3,7mb-tal.
Ahogy a képen is látszik,csak a másik vége legyen vga.Megoldotta a problémát.Átalakitóval nekem se müködött.
Azt jelenti, hogy az alap, 775-ös foglalatnak el kell tüntetni két pöckét, és így már bele tudod tenni az amúgy főként szerverekbe tervezett 771-es tokozású processzort.
A pirossal bekarikázottakat kell eltávolítani:
Amúgy személy szerint nem ajánlom a processzor cseréjét.
Teljesen felesleges, főleg úgy hogy egy régi szar ASRock lapra bíznád rá...
A legjobb az lenne, ha az egész gépet frissítenéd egy újabb architektúrára épülő technikára!
Úgyhogy gyűjts még egy kis pénzt, és aztán érdemes lesz újra átgondolni a gépfejlesztést 😀
intel xeon e5472 (lga 775-ös adapterrel) = intel core 2 quad q9650
az én alaplapomba bele lehetne rakni? (asrock g31m-s)
Így van alapértelmezetten beállítva. Kikapcsolhatom és megpróbálhatom úgy? Vagy akkor mi történik?:D
Mert akk az OS nem zavar sok vizet.
A játék meg szerintem nem használ fojamatosan 4GB RAM-ot, csak néha felugrik.
De ha ez állandó akk lehet hiba
Miközben FC4-el játszottam Afterburner-ben láttam, hogy nem használja a játék az össze ramomat. Tudom, hogy az OS használ valamennyit, de a feladatkezelőben látni, hogy összesen éppenhogy több, mint a felét használja. Ez mitől lehet? 4GB 1600Mhz-es DDR3-as RAM, de a gépemet megnézhetitek.
Itt egy kép is róla:
Valakinek tapasztalata? A többi el van különítve lapozófájlnak/virtuális memóriának és azért nem tudja használni, vagy mi lehet a gond?
Sürgős lenne, és nagyon megköszönném. :)
Ja, és ezt már megfigyeltem pár játéknál..
milyen processzort érdemesebb még manapság megvenni, core 2 quad vagy i3-at?
Szerk: Megoldva akinek Avast 2015 van és ilyet tapasztal, az törölje le, telepítse újra de ne automatikus telepítést hanem egyénit és az NG funkciót kapcsolja ki, aztán pedig a rendszervisszaállítási pontoknál vegye vissza 1 százalékra a beállítást ugyanis az avast feltolja 50-re és rögtön a C-nek felét lefoglalja
Valami ötlet?
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e, hogy valamilyen beállítás átállításával/programmal meg tudjam oldani a problémát? Vagy valami kábelszerűség kéne hozzá?
Tudnátok ajánlani valami mikrofon féleséget, hogy tudjunk beszélni haverokkal multi közben?
Lehetőleg minél olcsóbbat.
Jól működik?
Szedd le az oldalról ezt a progit.
[LINK]
Majd telepítés után pipáld ki ezt a nevezetüt.WinDirStat Portable.
Majd inditsd el a programból.Ez mindent megmutat,mi hol mennyi...
[LINK]
Tessék a megoldás.[LINK]
Jelenleg van egy Kingston HyperX KHX1866C10D3/4G kit (4Gbx2) és szeretném bővíteni 16ra. Viszont pont ilyen nevű RAM-ot nem találok csak hasonlókat. Milyet tehetek bele, hogy normálisan működjön? Mit kell nézni? csak az C10 mit sebességet meg az 1866MHz-et?
Ilyet találtam! Ez jó lenne? Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury HX318C10FW/4 (ebből vennék 2-őt! Szerintetek?
Köszi előre is a segítséget
a monitor egyáltalán be se kapcsol vagy ír ki valamit?