Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
noNameFPS avatar
Itt is van, biztos... valahol.. 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
noNameFPS:
Nem tudom, de nálunk Magyarországon van olyan hogy könyvtár 😃. Ott sok könyv van amit kilehet kölcsönözni.

Normál könyvből nekem az utolsó a D-Day volt angol nyelven 2. VH-s könyv ami a Normandiai partraszállásról szól.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Én az Assassins Creed Reneszánszt olvastam 😃 Többit zsugori vagyok megvenni.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Amit utoljára ki olvastam:
Assassin's Creed Jelenések
amit mostanában olvasgatok:
Z Világháború
zseniális könyv, ha egy kicsit is érdekel, akkor nézzetek bele megéri! (még magyarokról is esik szó benne 😜 😃😉
0
0
0
0
xoki avatar
Sose olvastam semmit mangán kivül még 😆
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Melyik regényt olvastad utoljára?

Mass Effect A Felismerés, ez meg van könyvben, gép előtt nem olvasok regényt mert 20perc után már nem bírom nézni a betűket.
0
0
0
0
sudosu avatar
xoki:
Először azt olvastam hogy ráizgultál 😆. Na mind1, néha szoktam használni olyan szavakat aki nem mindenki ért 😃.
Egyébként biztos azért amit a magyar tanárom mondott, hogy olvasni kéne mert nem lesz szókincsed. Hát ami a suliba van könyv senkit nem érdekelt és ez már nála egyenlő volt a műveletlenséggel . Inkább olvasok Light Novel-t.
Mondjuk azt hogy nekem más mutatja a műveltségemet a Light Novel, Manga, Anime ismeret.

Ebből adódan egy kérdés:
Melyik regényt olvastad utoljára?
Én tegnap Steins;Gate-et Chapter 2-nél tartok (2. olvasás) de kb csak 10 percet olvastam mert utána feküdtem 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Az! tudtam én 😆 de nem ma... én asszem lépek, már úgy is leszek foglalva, jó éjt!
xoki: mint a nyaktekerészetimellfekvenc 😃 (nyakkendő 😜)
0
0
0
0
xoki avatar
Még sose hallottam 😃
Gondolom ez is olyan magyar szó amit itt nem használnak, valószínűleg ezért nem ismerem...

Rágugliztam nekem is ez az irnok jött, nézem wtf?! Ezért kérdeztem rá egyébként 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Lefürödtem és már kiment belőlem a fáradtság, nice...

Sore yori raamen! Tsurutsuru
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10372050_10152081591245334_4255122092984576608_n.jpg
May'n soo kawaii 😀

nem tudod mi a lótifuti 😃?
Ezt általában olyan munkákra szokták mondani amelyek kis egyszerűek és nem állandóak. Egyébként a lótifuti a népszótár szerint az ügyletes tiszt írnokát jelenti 😀.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: értelmező kéziszótárt? 😃 am... asszem itt azt jelenti, hogy néha-néha... de nem biztos, mert ezt az információt is csak így a seggemből húztam elő, nem nagyon jut eszembe :/
0
0
0
0
xoki avatar
Aha vágom, én introvertáltba tartozok akkor 😃

Mi az a lótifuti ?😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Na még épp elkaptál... szóval az Introvertált azt jelenti hogy valaki nehezen barátkozik, kicsit depressziós típus.
Az extrovertált meg az ellentetje.
Én az előbbi típushoz tartozok. Egyébként ez nem programozási vicc, mert e két szó Idegen eredetű és kommunikációban is használják.
Az nem kifejezés hogy mennyire belemerültem a programozásba amikor abba fogok dolgozni 😆!
Ha végzek... addig meg marad a lótifuti munka, ha már van (most igen 😀😉
0
0
0
0
xoki avatar
Mindenesetre én már tudom mi a neve 😆

Egyébként találtam egy programozói viccet, te jobban belemerültél szóval gondolom érteni is fogod mert én egyáltalán nem vágom 😆
https://kepfeltoltes.hu/140513/osu__2014-05-13_19-50-02-66_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
sudosu avatar
Direkt kitakartam na 😃.
Nem mintha zavarná... De akkor is 😀
Na szerintem én elbúcsúzok mára, hulla vagyok. Oyasumi...

Ja és hogy ne maradjon ki az éji zene:

Egyik legjobb Idolos anime a Love Live! után 😀
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: gratgrat 😃 Nagyon kreativ neve van az alaknak akivel játszottál 😆
(szerk: na már kitakartad 😃 )
0
0
0
0
sudosu avatar
Ez nagy nap számomra. Játszottam kicsit Osu!-t és 880 rankot adott egy szám 😆. Ja és mellesleg megtudtam verni egyik barátomat akit még nagyon kevés alkalommal sikerült legyőznöm Standard-ba 😀.

https://kepfeltoltes.hu/140513/1118297288screenshot033_www.kepfeltoltes.hu_.png

A képen nem az a lényeg hogy noNmaeSFP (nem tudja leírni a nevét 😆😉 elkezdett Dota 2-zni.

Beatmap: [LINK]
Replay:[LINK]
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Csak az avatárja malac 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Feltétlen megnézem, az Accel World ugye az, ahol a főszereplő egy malac, vagy valami ilyesmi, nem? 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
wwwshark&noNameFPS: én még oda raknám talán a Blood+-t de az már kicsit komolyabb (szerintem még az Attack on Titan-nál is)
de akár:
Soul Eater
0
0
0
0
noNameFPS avatar
wwwshark: Esetleg Accel World, Guilty Crown, ha nagyon SAO-hoz hasonlót akarsz akkor Log Horizon.
0
0
0
0
Conoren avatar
Gyerekek, kis segítséget kérnék: Kéne egy jó anime, ami ezekhez hasonló: SAO, Attack on Titan, Bleach, Ao No Exorcist. Ezek nagy kedvenceim. Előre is köszönöm.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nem ismerem ezt az újságot 😲 Amúgy a cikket linkelheted mert érdekel. 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
Én még nem olvastam el, gondoltam majd egy kis játék után, mert gondoltam, hogy van benne "hiba" aztán ne idegesítsenek fel 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Nem kell, láttam a cikket is. Van benne azért elég sok "hiba" is 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: ezt én is láttam 😀 kell a cikk? fent van neten (már hogyha te nem találtad meg)
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS:
Szlovákiai napilap 😃
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/q71/s720x720/10172708_10152357135267088_3574417926427521967_n.jpg
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Nem csak te vagy így vele... nekem sem jön be az összes száma de ami igen az nagyon (pl.: Black Rock Shooter 😃😉
0
0
0
0
xoki avatar
Thx 😃
Mondjuk a hatsune miku nak elég érdekesek a zenéi, fele bejön, fele meg hogy mondjam elég fura... No problem, van miből válogatni 😆

Úgy se legnehezebben fogom játszani, úgy még csak a no thank you(az is csak B re, de már közel van az A!) megy de az amazokhoz képest amit néztem tőled semmi se 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Tessék kis Hatsune miku Xoki 😆
https://kepfeltoltes.hu/140513/nekomiku_www.kepfeltoltes.hu_.png
Jó, néhányat mondok Beatmapot keresd meg hozzá 😃 :

Hatsune Miku:
World Is Mine
Game Of Life
Love Is war
Black Rock Shooter
Triple Baka
Senbonzakura
World End's Dancehall

Touhou Vocal:
IOSYS - Danzai Yamaxandu
IOSYS - Chanteikku Sanyousei no Itazura Daisensou
IOSYS - Marisa wa Taihen na Mono wo Nusunde Ikimashita
3L - Warning

A Touhou-s vocal mappok nagyrésze elég nehéz, szóval sok sikert 😃 (főleg az IOSYS)
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: szoktam J-Rock-ot hallgatni, de ennek a csávónak valamiért nem tetszik a hangja, de az összkép nem rossz 😀 csak hozzá szoktam pl. egy Gazette-hez vagy egy d=out-hoz.. vagy akár egy Maximum The Hormon... habár azt nem tudom milyen kategóriába kéne már sorolni 😀
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: lol ez az új részbe van egyébként ? Mármint ez a kinézet, mert gondolom a szöveg csak paródia 😆

Ja és valaki mondjon már pár jó számot Osu! ba mert már unalmasak emezek 😃
Pár pl hogy kb milyen kellene: hatsune miku hiatus, htt no thank you, faylan blood teller stb, ilyen stilust kb 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Jó volt a HTT live concert 😀 láttam mindkettőt.
egyébként norbli01 a MusiX az nem egy tehetségkutató, hanem a legnépszerűbb Anime zenék előadói lehetnek jelen. Egyébként szerintem semmi probléma sincs a hangjával a Granrodeo énekésével, csak Japán Rock zene kicsit másabb amit Európában vagy USA-ban megszokhattunk.
Persze ez ugyanígy igaz a POP-ra is az EU és USA POP-tól hányingerem van (legalábbis az újabbaktól) de a Japánt meg imádom, mert teljesen más hiába a genre ugyanaz...

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10375041_578463455585193_5349316699699758675_n.jpg
😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Ez a banda kijutott az animax musiX-ba? nem sokat néztem de... mind1 a banda nem rossz de valami nem stimmel.. valami hiányzik az énekes hangjából 😜
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: akkor nagyjából jól gondoltam, ideje lenne megnéznem a shingeki no kyojint...

sudosu: 😃

K-on! seiyuu -k 😃
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/q71/s720x720/10255883_837181746310498_2552423897915687675_n.jpg
0
0
0
0
sudosu avatar
Na jó kaptok több zenét is délutánra ha már kimaradt tegnap...

Végül kis J-ROCK
Granrodeo - Outsider
Ha jól emlékszek a 2012-es Animax musiX-on hangzott el a szám.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
A tortán lévő fej egy titánra, hasonlít és Eren minden titánt el akar pusztítani ezért ezért egy erőteljes lefejeléssel meg akarja enni a tortát (vagy csak simán szétverni a fejével 😃😉 és a többiek azt hiszik, hogy annyira tetszik neki a torta.
0
0
0
0
xoki avatar
Na ennek a lényegét nem igazán értem de hátha valaki igen 😃

https://kepfeltoltes.hu/140513/shingeki_no_kyojin_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Akkor ezen a héten nem L4D2-zünk, megvárjuk sudosu-t nem sietünk úgysem 😃
Ha akarok játszani valamit megyek LOL-t, Dota-t vagy valamit, most is 8-tól mostanáig dotáztunk. Mindig az van, hogy este van már, de menjünk még gyors egy utolsót azt akkor mindig 70-80 perceset sikerül menni, most sem volt másképp 😃

Itt egy kis esti zene, de szerintem nektek ez már reggeli lesz mert reggel fogjátok csak olvasni.

0
0
0
0
xoki avatar
Mivel sudosu nem rakott "esti zenét" rakok én ki 😃 Jól van igazából ezért rakom ki:

Ez hol van? Nem emlékszem hogy az animébe lett volna... de ha még is ott van akkor azt hiszem meg kell néznem újra, mert kezdem elfelejteni 😃

0
0
0
0
sudosu avatar
https://kepfeltoltes.hu/140512/Snap1_www.kepfeltoltes.hu_.png

Hol is láttam ehhez hasonlót... 😃

https://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2014/02/Babymetal-and-Chthonic.jpg

Babymetal és chthonic a képen.
Mivel semmire nincs erőm, ezért animézek esténként.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Akkor ebben egyet értünk. 😀
Ja, nem árt egy kis változatosság 😃 folyton csak a sok MMO meg folyton csak lövöldözni... mostanában amúgy sem volt időm mivel játszani csak a L4D2-vel ugye bár 😃
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: 😢
😃
Szerintem is megvárunk majd...

norbli01: én is azért játszom mert unatkozok 😆 Amikor már minden unalmas akkor megyek egy-két meccset, aztán folytatom az anime nézést vagy osu! t 😃
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Valaki látta közületek a Chihaya Furu-t?
Ha igen akkor érdemes belekezdeni, vagy inkább valami másba kéne?
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: OK. de akkor lehet megvárunk téged 😃 amúgy LoL-ban sosem voltam jó folyton haltam de most sikerült egy kemény 0-ás statot kihozni 😃 ja és én sem szeretem a MOBA játékokat, de most végre egy megtetszett 😃 (még ha csak azért is mert unatkoztam 😉 )
0
0
0
0
sudosu avatar
Van egy kis bejelenteni valóm 😀. Csak hogy tudjatok róla, (😆 mintha olyan fontos ember lennék)
Szóval e héten nem nagyon fogok ráérni, legfeljebb csak csütörtök, pénteki napokon. Szóval ha L4D2-zni akartok akkor játszattok 3-man 😃. Napközbe azért próbálok fenn lenni fórumon.

norbli01:
LOL-tól nem is csodálom 😃 (nem szeretem a mobákat 😜)
0
0
0
0
norbli01 avatar
Érdekes is a címe (Sötétségbe rohanás) 😃 valamit sejtet 😜
Nem is olyan rossz a LoL.. csak érteni kellett belőle valamit és máris jobban megy 😃
0
0
0
0
xoki avatar
A 196. rész már nem filler, attól függően hogy az zárja az évadot! szóval meg is kell nézni 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ja úgy terveztem, hogy akkor az évad utolsó részét még megnézem aztán megyek is tovább.... köszi a segítséget 😃
Elindítom a Leagues of Legends-et erre kék halál.. ígéretes kezdés...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció