Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
echo33: az lehet hogy gareszba megy vissza, én kiprobálnék egy másik drivert ott is ha az sem jön be akkor garancia, de lehet vki más tud mondani vmi okosabbat.
Olyan volt már valakinél bf4-be,hogy van az a pálya ahol esik az eső és felkell menni liftel a felhőkarcolóba na ott nálam eltűnnek a házfalak néha meg a textúrák de durván.
Meg amióta megvettem az új vga-t azóta ha telepítek játékot és közbe netezek vagy másolok és közbe netezek mindig eltűnik a kép visszajön elmegy visszajön és lefagy.Kiírt egyszer valami opengl-hibát vagy nem tudom ma meg ezt írta:
És ezután elfagy a gép és indíthatom újra.Ez mitől lehet? :/
nekem r9 270x-em van, 56ért vettem, eddig teljesen meg vagyok elégedve, oc-t annyira még nem mertem rakni rá, bár nem tűnik úgy mintha szükséges lenne...
viszonyításképp csak annyit tudok mondani, hogy a gépem az NFS Rivals-t a 60 fps unlockerrel nem tudja tartani, max 45 fps-t tud folyamatosan tolni... de ez minden ultra graffal. más ultimate játékban még nem teszteltem. igaz nem tudom hogy a vga-e gyenge vagy más cuccom... a pcie 3.0-t se tudom jelenleg kihasználni, amit persze a vga tudna..
röviden és tömören nem
szerk: Pedig vannak boostok és nem bújtak el. pl ez is az: msi_n650ti_2gd5_oc_be_gtx650ti_2gb_gddr5_pcie
Illetve, hogy hogyan lehet ilyet szerezni, mert boltokban nem láttam még GTX 650 ti boost, csak boost nélkül.
ULPS-nek sok értelme nincs,mivel egy kártyát használsz. CF-nél van jelentősége.Ez egy energia megtakarítási funkció lenne.Én speciel értelmét még nem láttam.Zero Core vga-nál sem.A force constant voltage-et ne piszkáld,ha csak nem szeretnél 100%-os VGA-val netezni 😀 Ha tuningolsz,akkor a TDP értékét emeld meg 10%-al legalább.7870-nél ha csak a TDP-t emeltem,akkor is nyertem + FPS-t.
lenne pár kérdésem.
oc-nál az a VDDC mi lenne ?
másik képen pedig a:
force constant voltage ?
set clock on change ?
de ami a legjobban érdekel, a disable ULPS ? egyáltalán mi az az ULPS ?
köszi előre is.
Azon csodálkozom, hogy 2 hónappal az előre bejelentett hivatalos BF4 mantle támogatás után miért lapítanak ? Egy hete még januárról volt szó, viszont egy hét alatt sikerült csúszni 1 hónapot, most február, bár ez betudható az új évnek, nehéz átállni... Minderről van egy tippem, de inkább meghagyom magamnak ! 😃 " Az AMD embere azt is elárulta, hogy a halasztásért elsősorban az Electronic Arts által meghozott döntés felelős, miszerint addig mindenféle fejlesztést leállítanak, amíg a DICE-nak nem sikerül kijavítania az alapjáték hibáit." még jó, hogy sz@r a BF így van mire mutogatni. Vannak ám jó híreim is. akik Mantle támogatást kapnak, gyorsabban fognak tárat cserélni, a folyókban a víz is gyorsabban fog csordogálni, szembesszélben gyorsabban kúsznak, Teleport funkció a mappok közt, de ez mind semmi a napfény is előbb égeti ki a szemüket, persze ezen funkciók aktiválásához vásárolni kell, csupán 17 DLC-t.😆
win 7-et tettem fel,de nem futnak a játékok.
3-d ,cross fire,physx inaktív.
ha valakinek van ötlete,írjon.
[LINK]