Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hondamoto2 avatar
Üdv kérdezni szeretném hogy 19" os monitornál az 1360*768 felbontás filmeknél játékoknál elfogadható mert volna monitor ami ezt tudja és megvenném erre van keret lcd nem led?
0
0
0
0
Manyik75 avatar
[LINK]

Itt egy blog a "magfeloldás" -rol 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy AMD X3 450 procim és egy ASRock N68C-S UCC alaplapom. Kerestem videókat, és úgy láttam, h lehetne 4 magosítani. Csak sajnos német videót találtam és nem sokat értetem belőle. 😀 Szóval ha valaki ért ehhez segíthetne. 😀
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Mandel avatar
Szerintetek MSI GTX 760 Twin Frozr Gaming, vagy a Hawk verzió a jobb?? Úgy néztem hogy a Hawk kicsit magasabb órajelen megy, érdemesebb azt választani??
0
0
0
0
MohoJojo avatar
Kedves Patrik.
Hiába ír 100%-o, a far cry4-ben levettem mindent low-ra, de még is szaggat.
Pedig aztán mindenből megvan az, ami kell hozzá.
Mit kellene csinálnom, hogy ne szaggasson?
0
0
0
0
BFarkas avatar
Hogyan tudom bekapcsolni a Crossfire-t?
0
0
0
0
Subaru avatar
simán 😃 de ha nincs AM3+ os lapod ne vedd meg a 9590et(amúgy se) max 8350et(de ezt is csak akkor ha AM3+ os lapod van) mert annyit fogyaszt mint a fene és játékok alatt egy i5 odaveri
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Sziasztok!

Egy AMD Fx 9590 kihajtana egy r9 290-et?
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Nem rontottál el semmi csak a GTX 660 még ma is helyt áll 😀
0
0
0
0
MohoJojo avatar
Sziasztok.
Ma kitöltöttem a számítógépem adatait, összehasonlítás képen.
Nem hiszem, hogy olyan jó lenne a gépem, hogy bármire is kattintok, 1080p-t mutat és 100%-ot mindenhol. Nem rontottam el valamit szerintetek?
Kellemes hétvégét.
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Utána nézek, és köszi.
0
0
0
0
Bronson avatar
azért is ajánlottam azt, de most az egy dolog a gyártó mit ír a specifikációkra és ebből mennyi a valóság... 😊 szerintem mindkettő korrekt, ha esetleg találsz, keress pár tesztet a neten...
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Bronson
De amit te írtál ADATA DashDrive Elite S102PRO 8GB USB 3.0 az gyorsabban olvas, és inkább gépek újra rakására használnám, ezért jobb lenne az adata, szóval nem tudom 😃
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Bronson
Ezzel kezdtem elszemezni. Kingston 16GB HXF30/16GB HyperX Fury
0
0
0
0
Bronson avatar
ddkk22 : SILICON POWER Marvel M50 8GB
ADATA DashDrive Elite S102PRO 8GB USB 3.0

vannak olcsóbban is, te azok lassabbak is... ezek sem a felsőkategória, nyilván, de szerintem megteszi!
0
0
0
0
csuz-li avatar
Rolis199888: Milyen oprendszered van? Ha régi és 32 bites, akkor ez lehet a probléma.
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Sziasztok.
Tudtok jó usb3-as padrivet, ami lehetőleg gyors is, és minimum 8gb-os? olyan 3-4ezeig. Köszönöm.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
gigazte: esetleg lejjebb is veheted a méretét, mondjuk 1%-ra, így hdd méretétől függően lesz 2-4 visszaállítási pontod, ami kb. 1-2GB-ot vesz el.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ha 13 éves lennék simán megetethetnél vele, de így esélytelen volt! Ha viccnek szántad, akkor a poénfaktorodon még dolgoznod kell!😂
0
0
0
0
Puffin avatar
gigazte: állíts maximális méretet neki!
0
0
0
0
gigazte avatar
Igazából nekem sincs rá szükségem, mert idiótaságokat nem szoktam csinálni a gépen, de azért gondoltam megkérdezem! Kösz! 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
gigatze : én újratelepítés után rögtön kikapcsolom 😆 eddig még nem szívtam vele, szóval nincs is rá szükségem...
0
0
0
0
gigazte avatar
Érdemes kikapcsolni a rendszervédelmet? Már 40gb-ot szemetelt a gépre, de viszont ha kikapcsolom, akkor így bukom a visszaállítási pontokat!
https://kepfeltoltes.hu/141211/518057377kep_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Rolis199888 avatar
Sziasztok tudnátok segíteni amd fx 6100-processzorom van de csak 2 magot lát a rendszer hogy tudom feloldani az összes magot?
0
0
0
0
ternoce avatar
Frissitettem drivert a tv-n és igyse semmi probáltam átdugni másik portokba de ugyse . Számitógép meg érzékeli :/
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hali. DVI-HDMI átalakitot használva leehtséges, hogy televiziot kössek össze pc vel?
0
0
0
0
CsehMedve avatar
ternoce, ilyen gondunk volt egy barátomnál is, de ott megoldotta a problémát hogy másik HDMI portba dugtuk a tv-n a kábelt.
0
0
0
0
ternoce avatar
Filmguru. Már a gép látja a tv-t de a tvn nemtudom átteni hdmire mer nem érzékeli.. :/
0
0
0
0
ternoce avatar
Sziasztok.
Egy gondom lenne , hogy HDMI kábellel összekötöttem a tv-t és a gépet. És nem érzékelik 1mást. Probáltam rákötni laptopra ugy müködött, igazából nemtudom mibaja lehet remélem tud valaki segiteni 😞
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Megkaptam a mikulástól a the trew xbox360-as játékot és nem indul el. Lehet,hogy nem elég nagy az xboxom? 4g kinectes
0
0
0
0
sisko avatar
barnav : a HWINFO64 ki tudja írni,de kell az afterburner is (azt használja megjelenítésre)
0
0
0
0
barnav avatar
Sziasztok!
Tudnátok olyan programot mondani, ami játék közben kiírja a processzor, ram használatot, hőfokokat, mint pl: msi afterburner? (mert ugye ez csak vga-t írja ki)
0
0
0
0
ddkk22 avatar
cseszka
Hello.
Én a xbox 360 ajánlom.
De ha csak eredeti játékokkal akar játszani, lényegében mind1 melyiket veszed, de az exkluzív játékok dönthetnek, nézzetek utána hogy melyik konzolra milyen játékok vannak, pl xbox 360 forza széria, ps3 pedig a gran turismo széria stb..
Én xbox 360 vennék, de ahogy látom most fent vannak az árak.
Inkább vegyetek rgh-s gépet, abba bele megy bármilyen méretű laptop vinyó, és csak letöltöd a játékot, konvertálod és játszol. Nekem is így van a boxom. Toshiba 1TB vinyó van a boxomba, kb 100-150 játék rá megy, Am egy eredeti microsoft xbox vinyó 320gb-os 20ezer környékén van, ami nem éri meg, rá megy kb 30-40 játék.
Live az meg azt jelenti hogy tölthetsz le demókat, teljes játékokat persze ezeket bolti áron szinte, képeket stb..
Rgh-s gépen nem lehet online játszani. De nem rgh-s gépen is hogy tudj online játszani, kell a live 1évre 10-12ezer. Havonta kapsz 1db játékot, de ezt nem te választod ki hogy mi.
Rgh-s géphez még meglehet csinálni a hűtés módosítást és az újrapasztázást, ami annyit tesz hogy úgy állítsák be a géped hogy 60fok felé nem melegszik, így nem lesz 3ledes a géped, meg semmilyen ledes. vagy is nem romlik el. 55-60ezer környékén van újonan egy rgh-s gép. Tetszés szerinti vinyót is kérhetsz hozzá. Szerintem jobban megéri mint egy boltban kapható sima konzol.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Teso akar venni konzolt.PS3 bagy Xbox 360.Ez a kettö van kinézve.PS4 meg Xbox one drágák,meg olyan sokat nem is játszana,téli idökben,meg nyaranta esténként mikor van ideje.Nézegettük a neten,ps3 van 12Gb,amit eléggé kicsinllünk,az 500gb néztük még,de fogalmunk sincs hogy megy a játék telepités,meg ilyenek.Ö inkább eredeti játékokban gondolkodik.Xbox-ot is találtunk 55k környéke ujan (csakis uj játszik) 500gb az is.Aki jártas ebben tudna irni infot mire kell odafigyelni vásárláskor,meg a játékokat hogy kell telepiteni?Olvasgattuk,és van valami xbox live,meg valami gold,ennekse tudjuk a jelentését mit is takar.
Multi kilöve,nincs netje,csakis single...ill kellene pár autós játék,ujabbak,amiket lehet 1p vs 2p nyomatni,mint anno a nfs-eket osztott képernyön.
0
0
0
0
BFarkas avatar
üdvözletem gyors kérdés mi az a CrossFire,és mivan ha bekapcsolom?
0
0
0
0
Bronson avatar
örülünk bakker, ki mondta hogy nem? 😜
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Ne Spoiler!
szarjatok
velem. 😀 Mert rátok gyújtom a házat. Szépen örüljetek, ahogy én is teszem. 😆
0
0
0
0
Bronson avatar
most komolyan, és akkor ne őrüljünk meg?? 😆
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Mi történt velem, nem hiszitek el. 😃 Mondom szétszedem a gépet és utoljára megpróbálom összerakni kint az asztalon. Elővettem a laphoz járó térképet a bekötéshez. És jó volt bekötve minden a lapba eredetileg is. Újra építettem az egész cuccot megint. Erre nyomok egy bekapcs gombot és pittyent egyet, monitor kivilágosodott. 😆 Pedig úgy csináltam mindent, ahogy ez előtt tettem, mikor nem kapcsolt be a gép. Vissza tért a gépem a kómából gyerekek!!!!!
0
0
0
0
Bronson avatar
A Krivaját ne szennyezd, van elég baja annak igy is! 😆 amúgy a winwin-nel nekem is voltak már negatív tapasztalataim... duocom-ról nem hallottam még, az emmi amivel én mindig meg voltam elégedve, meg a legjobb árai vannak viszonylag... de elég szívás ha hibás lapot küldtek.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
cseszka: Számlát se adtak a kártyámmal. Az alaplapot meg mindjárt kiviszem az utcára, jól meg taposom és bele dobom a krivajba.
0
0
0
0
gigazte avatar
Kézzel fogva is elég meleg volt a hűtőborda! Egyébként sikerült lefaragnom 10 fokot, így most a küszöb 60C°, de az is csak akkor ha fullosan le van terhelve az egész gép! 1 óra játék után a maximum hőmérséklet 53C°. Most már végre merek játszani! 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
X összegig nemkell h adjanak garancia papirt,elég csak a szàmla.Én két karit vettem winwinben,de soha nemvolt gond velük.Nézd meg még az emmi.rs is.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
robinho89: Csak, h tudjad, h honnan ne vegyél cuccot mi?😆 Duocom-ról amúgy. Lassan tökön szúrom magam, rájuk kellene dönteni a házat. Bármit veszek, mindég szart küldenek. WinWin-ből se olyan kártyát kaptam, amilyent akartam. Még garancia papírt se kaptam a kártyával, azt hiszik, h szarom a pénzt .... ideje le szőnyeg bombázni Beográd-ot és környékét.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció