Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
Terület meg a szereplők grafikájával igazából minden oké, viszont a titánoké az nem igazán tetszik, de végül is nem lényeges annyira...
(belenéztem a részekbe - 720p verzió, nem rossz, a titánokat meg majd megszokom/vagy elviselem 😃 )
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: én is a grafika miatt nem akartam belekezdeni, de amúgy szép tud, lenni 😃
Ja, és amikor nagyon mennek az események akkor persze hogy így van kidolgozva, ez is csak megy elkapott képkocka 😀
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: még mindig jobb mint június 😆
Az aotba egyébként a grafika miatt nem kezdtem bele eddig, a titánok olyan mosott valamik képek alapján...(matt...)
Egy pl:
https://otakumission.files.wordpress.com/2013/05/shingeki-no-kyojin-07-large-27.jpg

De lehet hogy majd ha nézem akkor nem fog zavarni...

noNameFPS: 😆 😆 valahogy éreztem hogy lesz egy júniusi is 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Miéert március? 😞 😆 február jobb lett volna! 😃
xoki: érdemes belekezdeni az AoT-ba kíváncsi vagyok mi a véleményed 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Nálam sci-fi, háát végül is igaz, bár animébe nem sokat ismerek/néztem....

(szegény júniusiak 😆😉
0
0
0
0
sudosu avatar
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10300698_699616086775469_1369776993777744152_n.jpg

Mhmm.. részben igaz bár nem annyira supernatural az életem. Inkább februárban élek 😀.
0
0
0
0
xoki avatar
Kész a steins;gate újranézése 😃
Most leszedtem az attack on titant, ha már mindenki annyira hypolja 😀
Valamint:
Hentai ouji to warawanai neko vélemények? Erről is azt irják hogy elég jól összerakott ecchi... Szóval ha érdemes akkor ezt is letöltöm (tisztitottam a hardot, meg az egyik particiót csak animére hagyom meg most már szóval ott még van 100gb hely kb, szóval annyi animét akarok letölteni 😆 )
0
0
0
0
norbli01 avatar
No problem 😃 minden mükszik 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Ja igen azt elfelejtettem mondani hogy CMD-ből ha megadod az útvonalát a programnak bármit eltudsz indítani, vagyis reméljük 😀.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Köszi! 😃 sikerült megcsinálni 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
[LINK]
Töröld ki az lnk fájltípust. Próbáld meg ezt és indítsd újra a géped. Ha esetleg rontana a helyzeten akkor Win+R kombinációval eltudsz indítani programokat.

iexplore = Internet Explorer
firefox = Mozzila Firefox
explorer = Windows Intéző
shutdown -r /t 10 = Újraindítás
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: először is grat 😃 másodszor: mindent kivéve a Steam-es játékokat :/
0
0
0
0
sudosu avatar
norbli01:
Jobban jársz a linuxszal 😃. Egyébként valami REG bejegyzés sérülhetett meg. Mindent LNK azaz parancsikonnak társít?

Mellesleg ez a 1000. hozzászólásom 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: akkor téged is jelöllek de először is...
Valaki segít?? haverom átküldött egy file-t ami nek a kiterjesztése LNK. volt pedig ő elméletileg PNG-t szedett le... azóta az ÖSSZES parancs ikont LNK kiterjesztésben használja, ráadásul a Win. fénykép nézegetővel akarja megnyitni... lehet lassan én is Linuxozok....
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Én alapból a Solo/Duo Queue-nek nem látom értelmét. Ez egy team game, ne lehet solozni, úgysem fogsz tudni rendesen együtt játszani a csapattal, max nagy ritkán. Ha már ranked akkor a ranked 5v5 az értelmes.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Én azóta megbántam hogy elkezdtem rankedozni hogy bejött az új szezon, horribilis akiket kapni lehet. Általában supportkodok, mert azt szeretek, de amikor olyan adc-t kapok aki a 30.percnél farmolt 80at az már no comment kategória. De persze a f*sz support a hibás hogy nem tud farmolni az adc.. :S
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Eu Nort & East ( EUNE ). Egyébként én is ott vagyok, ki nem találod milyen néven. Bár csak néha játszok, akkor is legtöbbször úgy ha megvagyunk öten.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: király 😃 am... asszem eu north vagy mi a rák.... nem vagyok benne otthon
megnézlek addig is a nevem: BlackSteelHUN
0
0
0
0
xoki avatar
Természetesen letöltöttem 😃
Melyik szerveren játszol? 😃 (xoki93 néven megtalálsz eune-n)
Most már be birtam lépni...
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: majd felvehetnél barátnak vagy fordítva 😃 amúgy leszedted, vagy megvetted az AC4-et?
0
0
0
0
xoki avatar
ááá én se birok belépni lol -ba azért vagyok most itt 😆 Legjobb lesz most egy kis ac4 pihenésképpen...

sudosu: thx, már vártam 😃 Ezek közül szoktam mindig kiválasztani azokat amelyekhez keresek beatmapot osu! ba 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
Siker! Ezt megosztom veletek: (mert csak 😆😉 Reggel gondoltam felnézek Face-re... bekapcsolom a gépet és látom hogy a monitor villog... feketeén világít majd elsötétül... ezt eljátszotta 4X aztán gondoltam, majd délután.. 6 óra kín keserves szenvedés után végre sikerült szereznem anyámtól egy HDMI kábelt és most a TV-n gépezek 😆 végre.. ennek örömére LoL-ban vesztettünk egy meccset és nem lehet belépni... és ti hogy vagytok? 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Na, ma nem nagyon értem rá, de azért nem feledkeztem el rólatok 😀
Szóval készültem ma is kis éji zenével:

Néhány kawaii zene mára:

Hentai Ouji to warawanai neko ED

Saki: Achiga Hen ED

B Gata H Kei OP
0
0
0
0
xoki avatar
Ok 😃 Bleach profilképem van...
0
0
0
0
xoki avatar
Ezt láttam eddig csak 😆
https://www.tickld.com/cdn_image_content/272331.jpg

De ezzel is vicces, penta ks 😆

Jut eszembe noNameFPS facebookon ugyanez a profilképed mint itt? Mert akkor téged is bejelöllek ismerősnek, mint sudosut ha nem gond....
0
0
0
0
xoki avatar
Lehetséges, de én most bukkantam rá először az "official" szóra 😃

Nem tudom miért de ezen szétröhögtem magam.... 😃
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10390510_699657943437950_4677446767565495870_n.jpg
0
0
0
0
sudosu avatar
Nekem csak watamote-nél volt olyan hogy nem bírtam felfogni a végét 😃.
Ja meg játékokból a Bioshock:Infinite volt.
Egyébként xoki régebben szerintem írtam hogy Július 5.-én jön a második évad.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Inkább a Psycho Pass jöhetne hamaréb 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Sword Art Online II: Phantom Bullet has an Official Release Date!!
Release Date: July 5, 2014

Végre, nem sokára lesz SAO ! 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Személy szerint én legtöbbször szóhoz sem jutottam, attól ami a képernyőn történt... ez hülyén fog hangzani de nekem 3 óráig tartott felfogni hogy Spoiler!
Petra
meghalt... ő volt a kedvencem 😞
0
0
0
0
xoki avatar
Tinédzserek reakciója az Attack on titanra...

0
0
0
0
sudosu avatar
Direkt olyan lett.

Éji zenék mára:

Sword Art Online ED 1

Hikasa Yoko - Utsukushiki Zankoku na sekai (Hegedűvel, Instrumental) (Shingeki No Kyojin ED1)

Sword Art Online ED 2
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: szerintem is jó lett. Konkrétan, nem tudom miért, de zavar benne az hogy az utolsó három feljebb van mint a másik 3 😃 Vagyis konkrétan a 4. zavar, valamiért szembetűnő 😃
Ezen most fenn akadtam egy kicsit sorry, egyébként tényleg jó lett 😀
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Jó lett, látom egyből ki is raktad Facebook cover-nek 😃
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Nos,végignéztem a Monster című animét és meg kell mondjam,hogy le vagyok nyűgözve!Véleményem szerint egyike a legjobbaknak,ha nem a legjobb!
Igaz egy kicsit elnyújtották a dolgokat,de az utolsó pár részben folyamatosan azt hajtogattam hogy:EZ IGEN!Sajnos csak 34 rész van magyar felirattal a 74-ből,ezért angol felirattal néztem végig.Akinek tetszett a death note vagy ahhoz hasonló anime annak bátran ajánlom!
https://www.kepfeltoltes.hu/140518/Monster._Series_.full.1608686_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Befejezed azt meglátjuk 😃 Félkész munkáról nehéz pontos véleményt alkotni.
0
0
0
0
sudosu avatar
Headernek egy projecthez, majd jövőhéten meglátjátok 😃.

Tán annyira rossz 😆?
0
0
0
0
noNameFPS avatar
sudosu: Hát inkább nem mondok semmit, majd mutasd meg a végleges verziót 😆
Egyébként hátérképnek vagy minek készül?
0
0
0
0
sudosu avatar
https://kepfeltoltes.hu/140518/nekomiku2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mit gondoltok srácok 😀? Ja igen második képernyőn van, most nem volt kedvem vagdosni, PS-be meg nem mentem ki a képet nehogy lenyúljátok itt nekem 😆. (Félkész)
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Mi volt az első animétek? Éééés ez nem más mint a Blue Gender. Régen néztem Pokémont meg Bébléjdet meg Inujashát (nem érdekel, hogy nem így írják 😃 ), de ezeket nem számolom, mert már alig emlékszem rá 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Tudom én 😃 azért írtam 😆D
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: Lelki erő. 😆 Főleg hogy magában a Bleachben is az a támadások alapja 😃 😂
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: az utolsó 2 soroddal én is így vagy, habár a OP nem nagyon tetszik 😆 de amúgy én a bleach-el voltam úgy, hogy meguntam jó egy évre, mert nem is nagyon tetszett... csak kellett lelki erő amíg újra kezdem de most Fairy Tail mivoltán + újra Naruto... úgyhogy megint szünetel... 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem is valahogy a hosszabb animék jönnek be jobban, nem tudom miért...(vagyis inkább nem szeretem ha gyorsan vége van, mert akkor úgy járok mint a K-on! esetében, hogy annyira megtetszik hogy muszáj újra megnézni ha már nincs több rész 😃 ) Mondjuk a One Piece esetében nem tudom mi a baj a grafikával, mindössze alacsony a felbontása + ilyen a rajzstilusa... Valamint még a Bleach esetében is, szerintem a legjobb a grafika (nagy shounenekhez képest) Az egyetlen shounen amire ráuntam az a Naruto, minden téren elrontották az animét... Ja és igen a Dragon ball meg a Pokémon nekem se jön/jött be...
Rövid animéknél nekem az a bajom, hogy mindig sok kérdést hagy maga után. Pl egy angel beats elég szépen megmagyarázott mindent,(vagyis hát.... mindegy...) és le is zárta tűrhetően a történetet, de soknál nem igy van...(pl nekem az elfen lied is befejezetlen attól függetlenül ahogy lezáródott...)
Nálam pont forditva van egyébként, a rövid animéknél megyek a grafikára, a hosszabbaknál meg a történetre.

Ezt csak úgy unalomból irtam ilyen terjedelmesre 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Pont a Death Note? Nagyon szeretem azt az animét, Spoiler!
Egészen L haláláig mert utána már nagyon nem érdekelt... jó az utolsó 2 rász még tetszett
de a movie nekem jobban tetszett
0
0
0
0
sudosu avatar
One Piece-ről nem mondok semmit mert még nem láttam belőle. Egyébként nem is érdekel, láttam belőle pár képet már el is vette a kedvem tőle. Több 100 részt olyan grafikával nem akarok végignézni. Akkor inkább nézek helyette élőszereplős sorozatot amiből van 16-20 évad.
Ilyen hosszú animéknél azért a grafika is szempont. Jó mert egy 25 részesnél a content-re megyek, a grafika annyira nem lényeges.

Animéből a leghosszabb amit láttam az a Death Note volt.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció