Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dani46: Majd fogsz ne aggódjál.
RedRabbit: Hallod ő a vapor-xet linkelte nekem 7770ből. Az még jó, hogy drága. Az mindig lényegesen drágább.
asus1650: Ha 770 a kiszemelt alany azt nyugodtan vedd meg, jóval erősebb, de ezt már leírták.
flormate: Nem tudom hol nézed az árakat, de 25k-ért is van 7770. 31k-ért már 7790, ha belefér a költségvetésbe ezt vedd.
7770
[LINK]
7790
[LINK]
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOGY ÍRHATTAD EZT? HOGY LENNE 10%? NEM OLVASOD EL A TÖBBI HOZZÁSZÓLÁST????? Komolyan mondom...
Szerk: Picit lehet túlreagáltam de aki GTX 770-t vesz ne írjon már ilyet mikor előtte kiderült, hogy hülyeség lett írva ergó nem igaz ergó nem állok neki megkérdezni, hogy akkor most 10%-kal jó-e.
Persze 50% DX alatt. Mantle támogatott játékokban még a 10% különbség is igazzá válhat. Látod RedRabbit tudat alatt még a végén más esetben de igazat írtál...😆
szerk: na még egyszer bocs mert látom 34 éves vagy😃
Barcode : 426018336-2951
GPU : GeForce GTX 770
GPU Clockspeed : 1202 MHz (boost) / 1150 MHz (base)
Memory : 2048MB GDDR5 (256 bits)
Memory Clockspeed : 3505 MHz (DDR7010)
Pixels per clock (peak) : N/A
Bandwidth : 224.3 GB/s
Ramdac : 400 MHz
Akkor tényleg 10% lenne a különbség a kártyám és ez között ?
De ahogy TaylorXIII is írta felesleges.
Feltelepítettem a 7870-hez mellékelt DVD-ről a drivereket, programokat... kaptam egy olyan nevezetű programot, hogy ASUS GPUTweak... ott lehet állítani a GPU, Memory clockot és a Fan Speedet...
ezzel a programmal mennyire biztonságos a VGA húzása? ha valami történik akkor kicserélik?
Viszont a válaszom, nem, maximum 10% teljesítménynövekedésed lenne.
Köszönöm
amugy a black flag is minimumon megy 30 fps el
Domfoz nekem a d😆iag-on azt irja Dx11