XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sicu33 avatar
Erik94 írta:
djwarp írta:
Lehet valahol olcsón XBOX-ot flasheltetni Debrecenben?😊

[LINK]

De Slimet is lehet?😊
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
nem tudom még nem próbáltam én nekem volt egy olyan íróm amit átlehetett flash-elni és azzal írtam ki minden játékot és remekül ment nekem.
0
0
0
0
molfer98 avatar
dzsanni94 írta:
molfer98 írta:
dzsanni94 írta:
molfer98 írta:
Lt 2.0-nál melyik játékokkal nem lehet már játszani? És noname íróval ki tudom írni ezeket (mert neten olvastam hogy ki lehet.) ? 😀

Ami már 2011-es és az fölötti azokkal már nem lehet ahoz ott van az LT 3.0 Black Ops addig még lehet de a MW3 mal nem a Battlefield 3-mal sem.
Ki írni meg vannak másfajta meghajtók amivel ki lehet gond nélkül és hiba nélkül kiírni játékokat.

Ez fura. Eddig egy másik csávoval irattam ki és pont most fejeztem be a the run-t a mw3-at meg a battlefield3-at :/

biztos hogy az lt 2.0 van fent?

Azt mondták hogy igen. A red dead redemption-t ki tudnám írni noname-val is ??
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
molfer98 írta:
dzsanni94 írta:
molfer98 írta:
Lt 2.0-nál melyik játékokkal nem lehet már játszani? És noname íróval ki tudom írni ezeket (mert neten olvastam hogy ki lehet.) ? 😀

Ami már 2011-es és az fölötti azokkal már nem lehet ahoz ott van az LT 3.0 Black Ops addig még lehet de a MW3 mal nem a Battlefield 3-mal sem.
Ki írni meg vannak másfajta meghajtók amivel ki lehet gond nélkül és hiba nélkül kiírni játékokat.

Ez fura. Eddig egy másik csávoval irattam ki és pont most fejeztem be a the run-t a mw3-at meg a battlefield3-at :/

biztos hogy az lt 2.0 van fent?
0
0
0
0
molfer98 avatar
dzsanni94 írta:
molfer98 írta:

0
0
0
0
dzsanni94 avatar
molfer98 írta:

0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
Erik94 avatar
djwarp írta:

[LINK]
0
0
0
0
Sicu33 avatar
0
0
0
0
Szykla avatar
Kezdődik a nagy nyári Xbox Live Marketplace leárazás

[LINK]
0
0
0
0
Bukta avatar
kell valami a live-hoz vagy elég ha csak beirom a kodot és kész?
0
0
0
0
levi27 avatar
djwarp írta:
Ha van 1 Külső HDD-m és Flashelt az XBOX360-om és ha összekötöm USB-n keresztül akkor le tudom játszani a HDD-ről?😊

Micsodát? 😃 Ha nincs RGH akkor csak 16gb-osnak fogja látni a box, de erről max zenét vagy filmet tudsz lejátszani, játékokat ugyan úgy telepíteni kell rá mint a belső HDD-re.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Ha van 1 Külső HDD-m és Flashelt az XBOX360-om és ha összekötöm USB-n keresztül akkor le tudom játszani a HDD-ről?😊
0
0
0
0
Erik94 avatar
1.:Eddig is dupla rétegű dvd-t evett a gép.
2.:Én mínuszos DVD-vel használom, és megy, de nem árt, ha valóban +-sal használod.

Az a PC-nek a meghajtótól függ hogy milyent viszi,nekem a -/+at is viszi.Van akinek csak az egyiket.A xbox viszont asszem csak +at ismeri fel
0
0
0
0
levi27 avatar
Talmacsi írta:
sziasztok lenne egy kérdésem hogy ha a z xbox 360-omon 2010-es dasboard van attól viszi a 2011-es eredeti játékot ?

dash verziótól függ...de szerintem nem. Nemárt frissíteni, ha úgyis eredetivel játszol...a frissítéssel csak a Flash-elt (tört/másolt játékok) esetében kell óvatosan frissíteni
0
0
0
0
DeXHerO avatar
sziasztok lenne egy kérdésem hogy ha a z xbox 360-omon 2010-es dasboard van attól viszi a 2011-es eredeti játékot ?
0
0
0
0
levi27 avatar
janoshka írta:
miért van az hogy a karon felváltva villog zöld csík?

ha felváltva 2-2 villog akkor merül az elem...
0
0
0
0
Bl0ck avatar
BukoTt írta:
Nekem meg hogy most flasheltettem ki a boxot először és akkor most olyan dupla rétegű vagy milyen dvd jó csak bele?

azt tom hogy biztos dvd R+ kell lenni e asszem

ja és ha a gép 2006-os attól még lehet vezeték nélküli joyyal nyomni a játékokat?

Üdv

1.:Eddig is dupla rétegű dvd-t evett a gép.
2.:Én mínuszos DVD-vel használom, és megy, de nem árt, ha valóban +-sal használod.
3.: Miért a bánatért ne lehetne használni vezeték nélküli joyyal?

janoshka írta:

Szerintem akkor villog a joy, mikor keresi a gépet....
0
0
0
0
janoshka avatar
0
0
0
0
Bukta avatar
Nekem meg hogy most flasheltettem ki a boxot először és akkor most olyan dupla rétegű vagy milyen dvd jó csak bele?

azt tom hogy biztos dvd R+ kell lenni e asszem

ja és ha a gép 2006-os attól még lehet vezeték nélküli joyyal nyomni a játékokat?

Üdv
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Sziasztok lenne egy kérdésem vettem egy boxot és attak hozá egy fülest azal lehet beszélni a haverokal?am nincs valakinek kedve bejelölni LIVE-on??? beszélgetnénk játszanánk😆😃 hülyülnénk😆
Gamek:
Gears of War 2
Fable 3
Halo reach
The Maw
Hamarosan BF3
nevem: PanicMeerkat174 😆
0
0
0
0
Szykla avatar
[LINK]

Xbox Smart Glass tablet - hamarosan bejelenti a Microsoft?

Nemsokára kezdődik a Microsoft E3-as konferenciája, ahol a spekulációk szerint ezt a tabletet is bejelentik majd.

Nem sokkal a konferencia előtt szivárgott ki ez az információ, így hamar kiderül (ha kiderül egyáltalán), igaz-e vagy sem. Az Xbox és az Xbox Live mögött lévő mérnökök zárt ajtók mögött mutatják majd be az E3-on a Xbox Smart Glass nevű tabletjüket.

A tablettel kapcsolatos "bizalmas Microsoft tájékoztatáson" a következők derültek ki:

Az Xbox Smart Glass tablet segítségével távirányítható lesz az Xbox 360. A tablet cross platform lesz Windows, Windows Phone, Android és iOS rendszerekhez.

Magán a tableten keresztül is lehet majd felhasználásokat futtatni (Youtube/Netflix/Vemo stb.)

Valós idejő streaming képességekkel fog rendelkezni, a tableten át TV-re, desktopra, laptopra és egyéb eszközökre lehet majd streamelni.

Az E3-on bemutatják a készüléket, de nem lesz róla videófelvétel.

Az elemzők szerint valószínűleg keveset tudunk majd meg a tabletről az E3-on, de úgy vélik, emiatt a készülék miatt nagy a hallgatás egyelőre a következő generációs Microsoft konzolról.

Magánjellegű megjegyzés: csak nekem jutott eszembe erről Xbox Smart Glass tabletről a Wii U Gamepadje?

Microsoft E3 2012 Press Conference LIVE

[LINK]
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
BukoTt írta:
A hdmi egy csatlakozófelület tömörítetlen Audio-video adatfolyamok átvitelére van asszem

Am nem tudja valaki hogy lehet játék közben képet csinálni vagy videót csinálni pl felvenni egy játékmenetet?

Képet és videót készíteni miközben játszol ahoz Jtag vagy RGH-nak kell lennie a gépnek és valahogyan rá kell csatlakoztatni a gépedre.. 😀
0
0
0
0
Bukta avatar
A hdmi egy csatlakozófelület tömörítetlen Audio-video adatfolyamok átvitelére van asszem

Am nem tudja valaki hogy lehet játék közben képet csinálni vagy videót csinálni pl felvenni egy játékmenetet?
0
0
0
0
Szykla avatar
[url]http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=17067&news&Betilthatj%E1k%20az%20Xboxot%20az%20USA-ban?[/url]

Betilthatják az Xboxot az USA-ban?

Első pillantásra sokkoló fejlemény a Motorola vs. Microsoft szabadalmi vitában: az Xbox 360 amerikai forgalmazásának megtiltását kilátásba helyező bírósági döntés született a régóta húzódó ügyben.

A felvásárlás alatt álló Motorola (az új tulaj a Google) négy, általa bejegyzett szabadalom (a konzolban alkalmazott videódekódolási eljárást érinti) megsértése okán cibálta bíróság elé az MS-t. Az ügyben nem ez az első elmarasztaló ítélet, egy német bíróság már hozott hasonló döntést - a forgalmazás betiltását akkor sikerül elkerülni.

A Motorola az amerikai bíróságon nem csak a forgalmazás leállítását szeretné elérni, hanem vaskos biztosíték (az el nem adott Xboxok 100 százaléka után) megfizetésére kötelezné a Microsoftot. A bíróság ezt 7.5 százalékban határozta meg, az MS 2.5 százalékot szeretne.

Most akkor tényleg bannolják az Xboxot az USA-ból? A Gamer365 Jövőbelátó Szakcsoportja szerint ez azért elég valószínűtlen. Miért?

Mert a bírósági ítélet nyomán holnap, sőt, holnapután, meg azután se történik semmi, az igazi döntést az International Trade Commission fogja meghozni. Ha ez is negatív lesz a Microsoft számára, még mindig maradt két lehetőségük. Az egyik maga Obama elnök, aki hatvan napon belül felülbírálhatja a döntést, a másik pedig a fellebbezés, és egy újabb bírósági kör.

Ami talán még fontosabb: az Xbox milliárdos biznisz, a gép forgalmazásának letiltása pedig tönkretenné az egészet. Munkahelyek szűnnének meg, az állam adóbevételtől esne el, a lépés érezhetően negatív hatást gyakorolna a Microsoft üzleti eredményére, és ezen keresztül az amerikai gazdaságra. Az USA-ban választási év van, a kampány egyik fókuszpontja a gazdaság helyzete (és ezen belül is különösen a munkanélküliség), Obama esetleges negatív döntése éles fegyvert adna a politikai ellenfelei kezébe.
0
0
0
0
juhika96 avatar
Hogyan kell kiírni olyan játékot ami 2 dvd-s és 2 dvd fájl van?
Pl.:Max payne 3-nál hogy kell kiírni? Mert van 2db dvd fájl(ugye 1.cd és 2.cd)
Vagy ezt összelehet tömöríteni? 😀
KÖSZI!
0
0
0
0
Legolas24 avatar
Aszt szeretnem kerdezni hogy letöltöttem a minecraftot xboxra (pc-re uttorente keresztül) hogy a mappa csak szàmokbol es betükböl es a fajl is csak azokbol all hogy akkor jot toltottem le ? Mert most eloszor tolototem le xbox jatekot
0
0
0
0
Thomech avatar
Warrior1001HD írta:
szerintetek hibás a boxom vagy a kontrollerem?

nem ismerik fel egymást villognak egymásnak de menüt se tudom irányítani?😞

cserélyem ki 1 napja vetem😞

egymásal szinkronizálni már próbáltam úgyse müxik😞😞😞😞😞

Hát akkor lehet, hogy hibás a kar!
0
0
0
0
Erik94 avatar
Próbáld ki más elemekkel...Ám nem muszáj kicserélned,kábelt is lehet hozzá venni...
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
raktam bele új elemet akor is ezt csinálja😞
0
0
0
0
Erik94 avatar
A controller villog?Lehet lemerült az elem...
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
szerintetek hibás a boxom vagy a kontrollerem?

nem ismerik fel egymást villognak egymásnak de menüt se tudom irányítani?😞

cserélyem ki 1 napja vetem😞

egymásal szinkronizálni már próbáltam úgyse müxik😞😞😞😞😞
0
0
0
0
Thomech avatar
Eladásra kerülő xbox érdekel valaki?!
Xbox 360 Slim 4GB +60GB HDD konzol eladó!
2 Hónapos, még 10 hónap gari van rá! A Console Corner-nél
Az 1 hónapos Gold nem lett felhasználva!
Minden tartozékával, +Még egy GTA Episode From Liberty City játékkal! (Ez az ajándék)
Semmiféle hibája sincs, az olvasófeje nem kopott mivel minden játék ami megy rajta hdd-ről van futattva, és mióta megvan ment vagy 24 órát a gép! Csak azért adom el lehet mert nincs időm vele játszani.
Nincsen kicsipelve, él a garanciája!
Csere érdekelhet garis procira és alaplapra a proci követelménye hogy 4 magos legyen!
Posta oké a vevő terhére, Ózdon lehet átvenni vagy kipróbálni a gépet!
Kérésre küldök még képet róla!
Küld pü-t ha érdekel!
https://i1001.photobucket.com/albums/af132/Thomech008/DSC_0877.jpg
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
MS Konzol Xbox360 Slim 4GB System Kinect Bundle+ Kinect Adventures + Kinect Sport 1 + 3 Havi Live+ vezeték nélküli
kontroller

73744FT

még egy vezeték nélküli kontroller
9000FT

20M netkábel
2500FT

Electronic Arts Battlefield 3 FPS XBox 360 konzol játék 9000FT

12HAVI Live
9500FT

Összesen: 103744FT
megéri?
0
0
0
0
juhika96 avatar
Menthetetlen a box ha ráraktam egy dashboardot??? 😲
A Mortal Kombat 9-ről updateltem :/
Ezután nem ment a BO, az MW2 sem...
És persze az új xgd3-as játékokat sem viszi(nem is vitte).
De az LT3.0+-hoz szét is kell szedni a boxot nem? Én meg nem értek hozzá, inkább fizetek 😃
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
juhika96 írta:
Sziasztok.
Nem tudtok Heves megyében helyet ahol jól kitudnák flashelni a régi tipusú xboxomat? 😀
Máármint úgy hogy vigye az új játékokat(XGd3)
Köszi!
Már kellene csak egy ember aztmondta, hogy elvan cseszve az 1. flash. Olyat beszélt, hogy a meghajjtóra egy nem rá való flash van rátéve és nem tudja feltörni vagy mi 😞
És Max Payne 3-at már tolnám szivesen. Jah és az 2dvd-s de ha kiírod imgburnel akkor 1dvd-re is lehet igaz? 😀

ha nem jó flash van rárakva a meghajtóra akkor nem kapcsolna be a gép.Szerintem a dashboard verzióra gondolt ami nem mind1 hogy hányas dashboard van rajta mert ha a legújabb akkor menthetettlen még de ha valamilyen régebbi akkor meglehet csinálni azt.
Otthon is megtudod csinálni a flashelést letöltöd azt a programot ami kell hozzá + a flasht.
Énis magam csináltam meg a flasht hogy menjen a black ops 😃
0
0
0
0
juhika96 avatar
Sziasztok.
Nem tudtok Heves megyében helyet ahol jól kitudnák flashelni a régi tipusú xboxomat? 😀
Máármint úgy hogy vigye az új játékokat(XGd3)
Köszi!
Már kellene csak egy ember aztmondta, hogy elvan cseszve az 1. flash. Olyat beszélt, hogy a meghajjtóra egy nem rá való flash van rátéve és nem tudja feltörni vagy mi 😞
És Max Payne 3-at már tolnám szivesen. Jah és az 2dvd-s de ha kiírod imgburnel akkor 1dvd-re is lehet igaz? 😀
0
0
0
0
greenmelon avatar
Talmacsi írta:
mekkora egy trágya foss az xbox 360

Ha ostoba vagy hozzá az nem a box hibája. 😉
0
0
0
0
trancemaster avatar
Sziasztok!

Eléggé új vagyok még a konzolok világában, de van egy XBOX 360-am, de a dvd olvasója halott...
Ilyenkor hogy tudok játszani vele? Van egy játékom a számítógépen. Egy ISO fájl és egy DVD fájl. Na most! Van arra mód hogy valahogyan ezt a két fájlt (a játékot) rávarázsoljam az xbox-ra??? És HDD-ről játszak? Van egy USB kábelem az elég hozzá? Légyszíves segítsetek!!!!
0
0
0
0
DeXHerO avatar
mekkora egy trágya foss az xbox 360
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Nem tudtok valami autós CO-OP-(ez fontos) játékot?
0
0
0
0
Erik94 avatar
Abgx-el átpatcheled...az talán kimutassa hányas patch...
0
0
0
0
DeXHerO avatar
hellotok. hogy tudom meg nézni milyen patch kell a játékra . másik írót játékról hogy tudom le nézni. meg hogy kell patch-ni
0
0
0
0
Revengex avatar
Fog jönni egy 100USD-os Xbox 360. Annyit kell róla tudni, h lebutított verzió és hónaponként kell érte fizetni 15USD-t. Persze aki akar live-t
0
0
0
0
janoshka avatar
hát szerintem a multi az kell majd de nem most majd idővel, ezek szerint ezen a téren megvagyok lőve mert csak eredeti játékkal tudok játszani, és ez a microsoft pont ez mit takar?
0
0
0
0
Hagrid avatar
janoshka írta:
Nagyon Jó játék élményt nyújt az Xbox Hd-ba meg pláne, de van egy kérdésem szerintetek érdemes flashelni, csak azért kérdem mert itt az előbb írogattatok hogy ha valaki flashel akkor nem játszhat Multiba mert lehet hogy bannolják szerintetek érdemes?

Ha nem akarsz multiplayerezni akkor flashelheted,de ha azt is szeretnél,akkor ne.
0
0
0
0
janoshka avatar
Nagyon Jó játék élményt nyújt az Xbox Hd-ba meg pláne, de van egy kérdésem szerintetek érdemes flashelni, csak azért kérdem mert itt az előbb írogattatok hogy ha valaki flashel akkor nem játszhat Multiba mert lehet hogy bannolják szerintetek érdemes?
0
0
0
0
tihi1988 avatar
sziasztok!

tesómmal szeretnénk egy konzolt venni, xbox360-at, azonban előtte szeretnék erről többet megtudni...

látom h írja a konzoloknál,h pl. 250gb-os... ezekre is instalálni kell a játékokat, v csak simán bedobni a dvd-t, mint a ps2-be?

Akitől venném, az "kicsippeli", azt mondta h minden játlkot tudok vele játszani, amit kiírok (tehát nem eredeti...) ez így tényleg meoldható?

Illetve meddig lehet "elég" az xbox360? mikor kell majd cserélni? sacc/kb 😆
0
0
0
0
TipX avatar
Ja gépemnek is folytom vmi baja van. Boxomnak semmi baja se volt de elcseréltem.

K3nzor: Na nehogy azért vegyek konzolt hogy filmet tudjak nézni 😂

Erik94: Gépen is tudok multizni 😃

De nehogy férre értsetek nekem is tetszenek a konzolok volt is nekem csak kihasználatlanság miatt már nem kellett.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció