Mit fejlesszek a gépemben?

Szerző: XFXFORCE, 2011. January 22., téma
Fórum » Asztali PC
Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy meglehessen beszélni, azt egymás között, mit lenne érdemes fejleszteni, a már meglévő gépekben.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kaizinger avatar
áhh maradok amd-nél😀 lehet mostanság lecserélem😀 menyiért tudnám elpaszolni a alaplapot meg a procit?😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ebbe az alaplapba nem kell jobb és ami van jobb az is csak kicsivel jobb. Konkrét platform váltás kéne. AM3+ vagy, 1155,1150 kéne és FX 8320 vagy 3. vagy 4. generációs i5.
0
0
0
0
kaizinger avatar
prociba milyet lenne érdemes belerakni?😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
kaizinger: procid miatt nem mondott nagyobbat.

humagyar: Tápegységet.

Boxxerhun: Videokártya, tápegység, SSD.
0
0
0
0
boxxerhun avatar
7970 3gb VRAM al 😃 bár az nem 2 fillér
0
0
0
0
kaizinger avatar
7850nem lenne nagy előre lépés akárhogy nézzük
0
0
0
0
boxxerhun avatar
Na akkor már én is meg kérdezem mit fejlesszek a gépbe 😃 Szerintetek ?
0
0
0
0
humagyar avatar
Én mit fejlesszek? Szerintem a RAM nagyon kilóg az 1333MHz-ével. Van valami, ami jobban lehúzhatja a teljesítményt? (AMD heaterek kíméljenek 😆😉
0
0
0
0
kung avatar
kaizinger: 4 gb ram és egy HD 7850 2gb
0
0
0
0
no avatar
erer1000: Pénzkidobás, felesleges azt a gépet fejleszteni, Proci nagyon gyenge.
Rettenet processzor limited van, Vga sincs kihasználva.
0
0
0
0
kaizinger avatar
mit fejleszek a gépemben én?😀
0
0
0
0
no avatar
Érdemes lenne az asus a7a133-at a7a266-ra lecserélni, és 1,5GB ddr1es rammal bővítteni?
Érezhető lenne a gyorsulás?
Most 1,5GB SDRAM van benne.
(3GB ram lenne így)
és ha találnék valahol mennyiért érné meg max?
0
0
0
0
sisko avatar
Azért az a vga igencsak gyenge már....és gondolom,ddr3-as,a 2Gb semmit nem ér rajta.A proci elmegy (igaz,4 magos,de relative lassú),a 4 GB ram rendben van.Szóval én vga-t cserélnék kb HD7750-7770 szintűre(a mostanid ennek kb a felét tudja)
0
0
0
0
niteforce avatar
alvast: szerintem ez nagyon jó gép, nem kell lecserélni semmit.
0
0
0
0
alvast avatar
AMD A6-3650 2,6 FM1
Nvidia Geforce GT430 2GB
4GB ram

Mi a véleményetek? Melyiket cseréljem először? Processzornak már néztem egyet és alaplapot nem kell cserélni hozzá (Athlon II X4 651K - ez is FM1 ) A Videókarit még nem tudom .
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Köszi ! +2GB ram eddig is be volt tervezve . Egy GTS 450 milyen lenne hozzá ?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A videókártyát kéne erősebbre. Ram-ból + 2GB. Mondjuk, ha meg sokkal erősebb videókártyát veszel, akkor procit is kell.
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Intel Core 2 Duo E7200 2.5 ghz (2.7 ghz )
Memória: 2x 1gb DDR 2
Videókártya: GT 610 1 GB

Mit kéne leginkább cserélni ?
0
0
0
0
Sezx avatar
a segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban hogy szerintetek melyik lenne az a kártya (a lehető legjobb) ami melett nem lehet érezni a procilimitet játékokban fullhd-n. előre is köszönöm szépen a segítséget!
ui:Én egy 7950 re (3gb) gondolam.
azért szeretném csarélni mert mindjárt itt az új generáció konzolokból , idővel procival is utólérem a kártyát amit tervezek venni, csakhogy addig se legyen gubanc 😃
0
0
0
0
wegh avatar
Szevasztok! Rászántam magam egy kis gépfejlesztésre. Mit lenne érdemes lecserélni a gépemben? Válaszokat köszi!
0
0
0
0
GodSie avatar
Nagy semmi nem kell 😃 Csak húzni esetleg és ennyi😃
0
0
0
0
niteforce avatar
nagyzoli84 írta:
Állítólag jobban kibontakozna benne a cpu.

Szerintem így is olyan géped van, hogy minimum 5 évig egy forintot nem kell rákölteni 😀 csak pazarlás lenne szerintem. Nekem is egy teljesen olcsó alaplapom van, és tökéletesen működik benne minden
0
0
0
0
nagyzoli84 avatar
Állítólag jobban kibontakozna benne a cpu.
0
0
0
0
niteforce avatar
nagyzoli84 írta:
Nem csak játszom de szerintem átlag felhasználó vagyok. Filmet szoktam nézni,zenét hallgatni,netezni. Semmi extra. Nem vágok videót,nem konvertálok. És esetleg egy 9**-as chipset-es alaplap megérné?

minek?
0
0
0
0
nagyzoli84 avatar
Nem csak játszom de szerintem átlag felhasználó vagyok. Filmet szoktam nézni,zenét hallgatni,netezni. Semmi extra. Nem vágok videót,nem konvertálok. És esetleg egy 9**-as chipset-es alaplap megérné?
0
0
0
0
Lizard avatar
nagyzoli84 írta:
Szeretnék tanácsot kérni hogy érdemes-e lecserélnem a mostani alaplapomat és procimat? ASUS P8H77-V és i7 2600 lenne amire cserélném. Előre is köszönöm mindenkinek!

Ha nem tervezel 2 kártyás rendszert és csak játszol a gépen, felesleges!
0
0
0
0
nagyzoli84 avatar
Szeretnék tanácsot kérni hogy érdemes-e lecserélnem a mostani alaplapomat és procimat? ASUS P8H77-V és i7 2600 lenne amire cserélném. Előre is köszönöm mindenkinek!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De te nem veszel laptopot 80 ezerért amin így mennek a játékok😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jónak jó. Megéri. De akkor bele kell törődni, hogy minden alacsony meg közepes grafikán megy azt kész.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Vagy picit többet kéne ráfordítani. pl lehetne Athlon II x4 750k proci és HD 7750 videokártya. Még a Dual Graphicsal sem lehet elérni azt a teljesítményt mint a HD 7750. S egy játékra öszerakott gépbe legalább kell egy HD 7750 vagy akkor valami használt erősebb kártya. De a HD 7560D max egy HD 6570 teljesítményét hozza kb.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Látom de kit tudja milyen anyagból van mennyire rezonál stb😃 De kinézetre jó😃 Bár nem tudom mit számít, hogy néz ki😃 Egyes emberek egész nap csak nézik a gépüket?😃 AKkor minek Monitor?😃 Nézze a gépet..😆
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Neked bezzeg elfogadott más házat is😃 Hááááááááát😃
0
0
0
0
cintulka avatar
Rendben, köszönöm a segítséget 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jó de a ház miatt kell 13 ezres táp, hogy elég hosszúak legyenek a kábelek😃 De am én nem igazán tudok 80ból olyan gépet összerakni ami jó lenne. A ház túl jó egy ilyen géphez szerintem a két magos proci meg ma már elég nagy hátrány.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hol van az az ott?😃 Nem esett le ez melyik webáruház😀 Am mi a cél? játék? inkább netezés?
0
0
0
0
cintulka avatar
Ohhh 😞 Ezt nem tudtam. LEhetne egy olyan kérésem, hogy összraknál nekem 80-ból egy ehhez hasonló gépet? Vagy tudnál ajánlani valami alaplapot-procit, amit ott megtalálok? Nagyon sokat segítenél vele. 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha ilyen házat akarsz akkor nem s különben is a tápon nem szabad spórolni. Sajnos csak akkor van videokártya is gépbe ha APU-t veszel bele. De az Athlon II x4 750K nem APU. APU=processzor+integrált grafikus mag.
0
0
0
0
cintulka avatar
TaylorXIII írta:
cintulka írta:
Sziasztok,

Én egy kicsit másféle kérdéssel fordulok hozzátok. Tudnátok erről a "gépről" mondani valami infót?

https://oi47.tinypic.com/242sgll.jpg

Proci jó. Alaplap is jó. RAMból 4GB kéne. Vinyóból inkább Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3 merevlemez.
Tápnál Chieftec CTG 500-80P. Képet nem szeretnél? vagy elég a hang is?😃 Mert ezen nincs alaplapi videokártya és videokártyát sem választottál😃

Az a baj, hogy maximum csak ennyit tudok rászánni. És nem szeretnék olcsóbb házat. Azt írja, van benne videókártya, és hangkártya is 😀 A tápról mondanál még valamit? Nem elég az amit én kiválasztottam?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
cintulka írta:
Sziasztok,

Én egy kicsit másféle kérdéssel fordulok hozzátok. Tudnátok erről a "gépről" mondani valami infót?

Proci jó. Alaplap is jó. RAMból 4GB kéne. Vinyóból inkább Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3 merevlemez.
Tápnál Chieftec CTG 500-80P. Képet nem szeretnél? vagy elég a hang is?😃 Mert ezen nincs alaplapi videokártya és videokártyát sem választottál😃
0
0
0
0
no avatar
Oké .) köszi a gyors válaszért!
0
0
0
0
cintulka avatar
Wolpheus írta:
Na hali! Haveromnak nemsoká névnap + szülinap + húsvét 😃 Na a Srác venni akar magának gépépe cuccot kb megvan mik kellenek de proci közül nem tok dönteni: Athlon II X4 640 vs. Phenom II X4 945 melyik a jobb játékra?? srác másra nem használja szal.... értitek 😜 köszi a segítséget!

Phenom 😀
0
0
0
0
no avatar
Na hali! Haveromnak nemsoká névnap + szülinap + húsvét 😃 Na a Srác venni akar magának gépépe cuccot kb megvan mik kellenek de proci közül nem tok dönteni: Athlon II X4 640 vs. Phenom II X4 945 melyik a jobb játékra?? srác másra nem használja szal.... értitek 😜 köszi a segítséget!
0
0
0
0
cintulka avatar
Sziasztok,

0
0
0
0
Osynho avatar
Kukakaki: A terv gépen?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Én mit fejlesszek a gépemben?
0
0
0
0
Osynho avatar
Én egy jó hangcuccot vennék. Persze, mindenkinek mások az igényei, de nekem fontos a korrekt hifi. 😀
0
0
0
0
sisko avatar
PCGURU23 írta:
szilver írta:
Szerintetek mit fejlesszek a gépemben?

szilver:Max a vgad cserélhetnéd egy 7870-re szerintem a többi még okés.

Azért a VTX3D 6950 2GB-ről szerintem egyenlőre fölösleges váltani 7870-re,az SSD jöhet,de az sem fog több fps-t hozni játékok alatt,csak úgy "általánosságban" lesz gyorsabb a gép 😆. Jó az a gépezet,én várnék egy kicsit a fejlesztésekkel,amíg valami komolyabb újdonságok meg nem jelennek.(feltéve persze,hogy nem mindenáron akarsz rá költeni 😆 - de akkor már ne 7870-re,hanem min.7970 vagy gtx 670-680)
0
0
0
0
PCGURU23 avatar
szilver írta:

szilver:Max a vgad cserélhetnéd egy 7870-re szerintem a többi még okés.
0
0
0
0
szilver avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció