Ebbe az alaplapba nem kell jobb és ami van jobb az is csak kicsivel jobb. Konkrét platform váltás kéne. AM3+ vagy, 1155,1150 kéne és FX 8320 vagy 3. vagy 4. generációs i5.
Érdemes lenne az asus a7a133-at a7a266-ra lecserélni, és 1,5GB ddr1es rammal bővítteni?
Érezhető lenne a gyorsulás?
Most 1,5GB SDRAM van benne.
(3GB ram lenne így)
és ha találnék valahol mennyiért érné meg max?
Azért az a vga igencsak gyenge már....és gondolom,ddr3-as,a 2Gb semmit nem ér rajta.A proci elmegy (igaz,4 magos,de relative lassú),a 4 GB ram rendben van.Szóval én vga-t cserélnék kb HD7750-7770 szintűre(a mostanid ennek kb a felét tudja)
Mi a véleményetek? Melyiket cseréljem először? Processzornak már néztem egyet és alaplapot nem kell cserélni hozzá (Athlon II X4 651K - ez is FM1 ) A Videókarit még nem tudom .
a segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban hogy szerintetek melyik lenne az a kártya (a lehető legjobb) ami melett nem lehet érezni a procilimitet játékokban fullhd-n. előre is köszönöm szépen a segítséget!
ui:Én egy 7950 re (3gb) gondolam.
azért szeretném csarélni mert mindjárt itt az új generáció konzolokból , idővel procival is utólérem a kártyát amit tervezek venni, csakhogy addig se legyen gubanc 😃
nagyzoli84 írta:
Állítólag jobban kibontakozna benne a cpu.
Szerintem így is olyan géped van, hogy minimum 5 évig egy forintot nem kell rákölteni 😀 csak pazarlás lenne szerintem. Nekem is egy teljesen olcsó alaplapom van, és tökéletesen működik benne minden
nagyzoli84 írta:
Nem csak játszom de szerintem átlag felhasználó vagyok. Filmet szoktam nézni,zenét hallgatni,netezni. Semmi extra. Nem vágok videót,nem konvertálok. És esetleg egy 9**-as chipset-es alaplap megérné?
Nem csak játszom de szerintem átlag felhasználó vagyok. Filmet szoktam nézni,zenét hallgatni,netezni. Semmi extra. Nem vágok videót,nem konvertálok. És esetleg egy 9**-as chipset-es alaplap megérné?
nagyzoli84 írta:
Szeretnék tanácsot kérni hogy érdemes-e lecserélnem a mostani alaplapomat és procimat? ASUS P8H77-V és i7 2600 lenne amire cserélném. Előre is köszönöm mindenkinek!
Ha nem tervezel 2 kártyás rendszert és csak játszol a gépen, felesleges!
Szeretnék tanácsot kérni hogy érdemes-e lecserélnem a mostani alaplapomat és procimat? ASUS P8H77-V és i7 2600 lenne amire cserélném. Előre is köszönöm mindenkinek!
Vagy picit többet kéne ráfordítani. pl lehetne Athlon II x4 750k proci és HD 7750 videokártya. Még a Dual Graphicsal sem lehet elérni azt a teljesítményt mint a HD 7750. S egy játékra öszerakott gépbe legalább kell egy HD 7750 vagy akkor valami használt erősebb kártya. De a HD 7560D max egy HD 6570 teljesítményét hozza kb.
Látom de kit tudja milyen anyagból van mennyire rezonál stb😃 De kinézetre jó😃 Bár nem tudom mit számít, hogy néz ki😃 Egyes emberek egész nap csak nézik a gépüket?😃 AKkor minek Monitor?😃 Nézze a gépet..😆
Jó de a ház miatt kell 13 ezres táp, hogy elég hosszúak legyenek a kábelek😃 De am én nem igazán tudok 80ból olyan gépet összerakni ami jó lenne. A ház túl jó egy ilyen géphez szerintem a két magos proci meg ma már elég nagy hátrány.
Ohhh 😞 Ezt nem tudtam. LEhetne egy olyan kérésem, hogy összraknál nekem 80-ból egy ehhez hasonló gépet? Vagy tudnál ajánlani valami alaplapot-procit, amit ott megtalálok? Nagyon sokat segítenél vele. 😀
Ha ilyen házat akarsz akkor nem s különben is a tápon nem szabad spórolni. Sajnos csak akkor van videokártya is gépbe ha APU-t veszel bele. De az Athlon II x4 750K nem APU. APU=processzor+integrált grafikus mag.
Én egy kicsit másféle kérdéssel fordulok hozzátok. Tudnátok erről a "gépről" mondani valami infót?
Proci jó. Alaplap is jó. RAMból 4GB kéne. Vinyóból inkább Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3 merevlemez.
Tápnál Chieftec CTG 500-80P. Képet nem szeretnél? vagy elég a hang is?😃 Mert ezen nincs alaplapi videokártya és videokártyát sem választottál😃
Az a baj, hogy maximum csak ennyit tudok rászánni. És nem szeretnék olcsóbb házat. Azt írja, van benne videókártya, és hangkártya is 😀 A tápról mondanál még valamit? Nem elég az amit én kiválasztottam?
Én egy kicsit másféle kérdéssel fordulok hozzátok. Tudnátok erről a "gépről" mondani valami infót?
Proci jó. Alaplap is jó. RAMból 4GB kéne. Vinyóból inkább Western Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3 merevlemez.
Tápnál Chieftec CTG 500-80P. Képet nem szeretnél? vagy elég a hang is?😃 Mert ezen nincs alaplapi videokártya és videokártyát sem választottál😃
Wolpheus írta:
Na hali! Haveromnak nemsoká névnap + szülinap + húsvét 😃 Na a Srác venni akar magának gépépe cuccot kb megvan mik kellenek de proci közül nem tok dönteni: Athlon II X4 640 vs. Phenom II X4 945 melyik a jobb játékra?? srác másra nem használja szal.... értitek 😜 köszi a segítséget!
Na hali! Haveromnak nemsoká névnap + szülinap + húsvét 😃 Na a Srác venni akar magának gépépe cuccot kb megvan mik kellenek de proci közül nem tok dönteni: Athlon II X4 640 vs. Phenom II X4 945 melyik a jobb játékra?? srác másra nem használja szal.... értitek 😜 köszi a segítséget!
szilver írta:
Szerintetek mit fejlesszek a gépemben?
szilver:Max a vgad cserélhetnéd egy 7870-re szerintem a többi még okés.
Azért a VTX3D 6950 2GB-ről szerintem egyenlőre fölösleges váltani 7870-re,az SSD jöhet,de az sem fog több fps-t hozni játékok alatt,csak úgy "általánosságban" lesz gyorsabb a gép 😆. Jó az a gépezet,én várnék egy kicsit a fejlesztésekkel,amíg valami komolyabb újdonságok meg nem jelennek.(feltéve persze,hogy nem mindenáron akarsz rá költeni 😆 - de akkor már ne 7870-re,hanem min.7970 vagy gtx 670-680)
humagyar: Tápegységet.
Boxxerhun: Videokártya, tápegység, SSD.
Rettenet processzor limited van, Vga sincs kihasználva.
Érezhető lenne a gyorsulás?
Most 1,5GB SDRAM van benne.
(3GB ram lenne így)
és ha találnék valahol mennyiért érné meg max?
Nvidia Geforce GT430 2GB
4GB ram
Mi a véleményetek? Melyiket cseréljem először? Processzornak már néztem egyet és alaplapot nem kell cserélni hozzá (Athlon II X4 651K - ez is FM1 ) A Videókarit még nem tudom .
Memória: 2x 1gb DDR 2
Videókártya: GT 610 1 GB
Mit kéne leginkább cserélni ?
ui:Én egy 7950 re (3gb) gondolam.
azért szeretném csarélni mert mindjárt itt az új generáció konzolokból , idővel procival is utólérem a kártyát amit tervezek venni, csakhogy addig se legyen gubanc 😃
Állítólag jobban kibontakozna benne a cpu.
Szerintem így is olyan géped van, hogy minimum 5 évig egy forintot nem kell rákölteni 😀 csak pazarlás lenne szerintem. Nekem is egy teljesen olcsó alaplapom van, és tökéletesen működik benne minden
minek?
Ha nem tervezel 2 kártyás rendszert és csak játszol a gépen, felesleges!
Sziasztok,
Az a baj, hogy maximum csak ennyit tudok rászánni. És nem szeretnék olcsóbb házat. Azt írja, van benne videókártya, és hangkártya is 😀 A tápról mondanál még valamit? Nem elég az amit én kiválasztottam?
Sziasztok,
Phenom 😀
Azért a VTX3D 6950 2GB-ről szerintem egyenlőre fölösleges váltani 7870-re,az SSD jöhet,de az sem fog több fps-t hozni játékok alatt,csak úgy "általánosságban" lesz gyorsabb a gép 😆. Jó az a gépezet,én várnék egy kicsit a fejlesztésekkel,amíg valami komolyabb újdonságok meg nem jelennek.(feltéve persze,hogy nem mindenáron akarsz rá költeni 😆 - de akkor már ne 7870-re,hanem min.7970 vagy gtx 670-680)