Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok.
Tudnátok olyan monitort ajánlani ami játékra(cs go) és filmezésre is egyaránt jó, színekbe is megfelel.
Egy 23-24 colosra gondoltam.
A keret 50000 Ft.
A válaszokat előre is köszönöm. 😀
Közepes grafikán elviszi a gtx 780-asom is 4k-ban amit kell, de vennék mellé egy gtx 980ti-t is.
Csak azon filózok, hogy lehet inkább várok még, mert félek hogy megveszem a vga-t azt jön majd egy hónapra rá egy jobb.
Ez volt a 780-asommal is. Megvettem azt rá 2-3 hónapra jött a 980.
Addigra lejebb meg a monitor ára is vagy esetleg lesz más is ami jobban bejön.
Csak nem bírok már várni....
Semm bajom a mostani monitorommal, csak jó lenne haladni előre.
Levegőben van már nagyon a monitor vásárlás.
Ki is néztem egyet ami minden feltételnek megfelel.
Esetleg valakinek valami észrevétele vele kapcsolatban vagy jobb ötlet?
[LINK]
Újra monitor cserén gondolkodok és nézegetem is őket.Viszont láttam egy két monitor alatt aminek IPS LED a kijelzője hogy nem fájdítja meg az ember fejét annyira mint a régebbi monitorok.Illetve nem is fárasztja és szárírja az ember szemét ha sokáig nézi mondjuk munka miatt.
Igaz ez? Azoktól kérdezném aki használ/használt már mindkettő fajtát.
Na az szuper, pont egy LG volt a legszimpibb Ár/érték artányban ahogy írtad...
Ezt néztem ki konkrétan :
[url]http://www.amazon.co.uk/LG-24MP57VQ-Monitor-1920x1080-HDMI/dp/B00UNBALBY/ref=sr_1_39?s=computers&ie=UTF8&qid=1449976143&sr=1-39&keywords=monitor[/url]
Nekem LG van, én azt ajánlom. Unokatesóm most vett egy Philips-et, első ránézésre az is frankó volt, mondjuk nem játszottam rajta csak beállítottam. Az Asus-t is dícsérik, de szerintem legjobb ár-érték arányban az LG monitorok vannak.
A Dell monitoroknak általában magasabb a válaszidejük, játékra nem annyira jó.
22-24"-ban gondolkozok FullHD, LED, IPS monitort szeretnék venni...
Hát nagyon max 200€ szánnék rá, de kint élek Írországban úgyhogy kb csak az Amazonról nézelodhetek és sajnos nem minden ott található monitort szállítanak ide... 😞
Szóval pontos típust ha ír valaki nem biztos hogy meg is tudom rendelni ezért kérdeztem inkább hogy milyen márkák a legjobbak és melyek nem annyira jók az általam említettek közül...
Samsung,LG, DELL ezek tudomásom szerint jók, de azt nem tudom hogy a Philips és az Asus monitorok jók-e mert ha igen akkor több közül tudnék válogatni
Szeretnék venni egy új monitort és az lenne a kérdésem, hogy melyik márkából érdemes választani?
LG, Samsung , Dell ezekről úgy tudom , hogy jó monitorokat csinálnak...
Viszont van 1-2 márka amikről nem tudok, de talán még jók...
Philips, Asus monitorok milyenek?
A fent említett márkákból melyek azok amiket leginkabb es amiket nem igazán ajánlatos megvenni?
Nem azt mondtam, hogy nem lehet játszani vele, csak hogy erre a játék fejlesztők még nem igazán figyeltek oda és, ha fórumokon utána olvasol pár játék hibásan működik az ilyen képarányokkal...
Persze a legújabb 2015-ös címeknek nem okozhat gondot ! 😀
Hogy idézzek valahonnan 😀
25 col?
Csíkmonitor, ráadásul olyan kicsi, hogy Stohlbuci egy szuszra felrántja orrba. 😆
Ezt a képarányt még nem igazán használják... És szerintem eléggé ocsmány is ez a széles lapát monitor.
Úgy van értelme, ha 3-at veszel belőle úgy valóban király és szép hatást ad vissza. ( Csak az már nem olcsó mulatság) 😀
Karácsonyra szeretném meglepni magamat egy 4K-s monitorral.
Kinéztem már párat. Szeretnék véleményt kérni róluk ill. ha tudtok akkor ajánljatok mást is.
[LINK]
[url]http://www1.la.dell.com/vc/en/corp/peripherals/dell-p2415q-monitor/pd.aspx?refid=dell-p2415q-monitor&s=corp[/url]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
A Nec és az Asus rog inkább csak álom mert elég borsos az árul, na nem mint ha a többi olcsóbb lenne...
Az utolsó kettőben már G-sync van ill. az acer predator annyiban lóg ki hogy TN paneles.
Véleményt szeretnék kérni ill. ha esetleg van akkor ajánlásokat más monitorokra. Hát ha én valamik felett elsiklottam.
Üdv, az lenne a kérdésem hogy tudnátok-e ajánlani olyan gamer-monitort amin lehet tv-zni
és kb 50-60 ezer forintba kerül.
a választ előre is köszönöm 😀
Na igen a túláram.Nekem azt hiszem azzal nem kell foglakoznom mert mióta ez a gépem van az-az 2009-től túlfeszültségvédős elosztóban vannak a gépem áramkábelei.Drága volt akkoriban azt hiszem 5 rugóval került többe mint a sima, de szerintem megérte.Amúgya Winrar: Ismerős lehet a mnitor amit linkeltem, ugyanaz mint amit te is kinéztél, nekem is megtetszett.
Én jobban szeretem a beépítettet, mert "elegánsabb" szebb, rendezettebb környezetet ad és egyszerűbb (még a kábelek is össze vannak fogva nálam gyorskötözővel a gép mögött is.); mindezt annak ellenére, hogy szép hazánkban rendszeres a túláram a hálózaton, ami képes tönkre vágni a tápot. Ha külső volt, akkor egyszerűbb a csere, ha belső, akkor már nehezebb. Sajnos én már jártam így.
reszler112233: Ha belső táp van, akkor csak egy sima tápkábelt kell a monitorba dugnod:
Ha külső táp, akkor ilyen adaptert kell a konnektorba dugni és úgy fogja az áramot kapni:
Természetesen új monitorhoz mindkettő gyári tartozék.
Mire érted hohy Input lag.Nem vagyok az nagy Gamer. Újabb játékokkal nagyon keveset játszok.Inkább a 2008-2010-ig kiadottakkal játszok, de azt is néha esténként.Nekem a Samsung Syncmaster 943n monitoromnál biztos többet tud mindkettő.
reszler112233
Az input lag-ra nem ártana odafigyelni, egyik se erős ebben. Inkább toldd meg 10k-val és vegyél egy olyat aminek elfogadható az input lagja mert játékoknál sírás lesz a vége.
Az input lag nem egyenlő a g2g-vel! Ezen infóért nézd át a TFT Central-t. Azt még nem árt tudni, hogy a panelek 75%-át az LG szállítja.
Nemrossz.Bár én inkább IPS vagy a Samsung által elnevezett PLS paneltípust választanék.De úgy néz ki pár napon belül lesz 40 ezer max keretem így én ezt a kettőt néztem ki.Samsung felé hajlok a HDMI csatlakozó és a rövidebb válaszidő miatt:
Én ilyet vettem nemrégen igaz csak 22 coll de nekem elég és csak 40000 Ft-ba került.
[LINK]
Spoiler!
Szia!
Én ilyet vettem, meg vagyok vele elégedve, szép színei is vannak: [LINK]
Tudnátok olyan monitort ajánlani ami játékra(cs go) és filmezésre is egyaránt jó, színekbe is megfelel.
Egy 23-24 colosra gondoltam.
A keret 50000 Ft.
A válaszokat előre is köszönöm. 😀
Csak azon filózok, hogy lehet inkább várok még, mert félek hogy megveszem a vga-t azt jön majd egy hónapra rá egy jobb.
Ez volt a 780-asommal is. Megvettem azt rá 2-3 hónapra jött a 980.
Addigra lejebb meg a monitor ára is vagy esetleg lesz más is ami jobban bejön.
Csak nem bírok már várni....
Semm bajom a mostani monitorommal, csak jó lenne haladni előre.
Ki is néztem egyet ami minden feltételnek megfelel.
Esetleg valakinek valami észrevétele vele kapcsolatban vagy jobb ötlet?
[LINK]
Újra monitor cserén gondolkodok és nézegetem is őket.Viszont láttam egy két monitor alatt aminek IPS LED a kijelzője hogy nem fájdítja meg az ember fejét annyira mint a régebbi monitorok.Illetve nem is fárasztja és szárírja az ember szemét ha sokáig nézi mondjuk munka miatt.
Igaz ez? Azoktól kérdezném aki használ/használt már mindkettő fajtát.
Milyen monitort erdemes venni 25 ezer korul?21-22 colig es full hd felbontasban kene.
Köszi szépen a segítséget! 😜
Ezt néztem ki konkrétan :
[url]http://www.amazon.co.uk/LG-24MP57VQ-Monitor-1920x1080-HDMI/dp/B00UNBALBY/ref=sr_1_39?s=computers&ie=UTF8&qid=1449976143&sr=1-39&keywords=monitor[/url]
A keretbe is benne van 175 euro
Szerinted jó választás lenne?
A Dell monitoroknak általában magasabb a válaszidejük, játékra nem annyira jó.
Hát nagyon max 200€ szánnék rá, de kint élek Írországban úgyhogy kb csak az Amazonról nézelodhetek és sajnos nem minden ott található monitort szállítanak ide... 😞
Szóval pontos típust ha ír valaki nem biztos hogy meg is tudom rendelni ezért kérdeztem inkább hogy milyen márkák a legjobbak és melyek nem annyira jók az általam említettek közül...
Samsung,LG, DELL ezek tudomásom szerint jók, de azt nem tudom hogy a Philips és az Asus monitorok jók-e mert ha igen akkor több közül tudnék válogatni
Szeretnék venni egy új monitort és az lenne a kérdésem, hogy melyik márkából érdemes választani?
LG, Samsung , Dell ezekről úgy tudom , hogy jó monitorokat csinálnak...
Viszont van 1-2 márka amikről nem tudok, de talán még jók...
Philips, Asus monitorok milyenek?
A fent említett márkákból melyek azok amiket leginkabb es amiket nem igazán ajánlatos megvenni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Persze a legújabb 2015-ös címeknek nem okozhat gondot ! 😀
Hogy idézzek valahonnan 😀
25 col?
Csíkmonitor, ráadásul olyan kicsi, hogy Stohlbuci egy szuszra felrántja orrba. 😆
Úgy van értelme, ha 3-at veszel belőle úgy valóban király és szép hatást ad vissza. ( Csak az már nem olcsó mulatság) 😀
erről mi a véleményetek?? rohadtul tetszik, szép kép, és annyira nem is drága!
Karácsonyra szeretném meglepni magamat egy 4K-s monitorral.
Kinéztem már párat. Szeretnék véleményt kérni róluk ill. ha tudtok akkor ajánljatok mást is.
[LINK]
[url]http://www1.la.dell.com/vc/en/corp/peripherals/dell-p2415q-monitor/pd.aspx?refid=dell-p2415q-monitor&s=corp[/url]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
A Nec és az Asus rog inkább csak álom mert elég borsos az árul, na nem mint ha a többi olcsóbb lenne...
Az utolsó kettőben már G-sync van ill. az acer predator annyiban lóg ki hogy TN paneles.
Véleményt szeretnék kérni ill. ha esetleg van akkor ajánlásokat más monitorokra. Hát ha én valamik felett elsiklottam.
A call of duty-hoz tökéletes 😃
Ezt néztem ki: [LINK]
és kb 50-60 ezer forintba kerül.
a választ előre is köszönöm 😀
Amúgy teljesen mindegy szerintem, hogy a konnektornál egy "doboz" van, vagy be van építve a monitorba a transzformátor 😃
Percekig azon gondolkodtam, hogy ezt hogy lehet egyértelműen leírni. A képek eszembe se jutottak... 😃
Ha külső táp, akkor ilyen adaptert kell a konnektorba dugni és úgy fogja az áramot kapni:
Természetesen új monitorhoz mindkettő gyári tartozék.
Azt kérdezném még hogy egy adott monitornál mit jelent az hogy a Táp típus után belső vagy külső van írva.Mi a különbség köztük?
Az input lag-ra nem ártana odafigyelni, egyik se erős ebben. Inkább toldd meg 10k-val és vegyél egy olyat aminek elfogadható az input lagja mert játékoknál sírás lesz a vége.
Az input lag nem egyenlő a g2g-vel! Ezen infóért nézd át a TFT Central-t. Azt még nem árt tudni, hogy a panelek 75%-át az LG szállítja.
Samsung S22E390H
LG 22MP47D-P
(nem ez van csak én arra voksolok 😃 )