Segítség!...Szaggat!

2008. July 11., téma
Fórum » Szoftver
Ha valakinek szaggatna az aminek tuti hogy nem kéne, az bátran használja a billentyűzetét... (írásra):)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ghost20 avatar
nekem a gta3 nem szaggat hanem "laggol" mint egy mmo 😀
miért????
mikor a san andreas jól fut
(alap nincs belepiszkálva csak magyarositás van betéve és kész)
0
0
0
0
utahl2 avatar
én is ezt gondolom de a grafikája sokkal jobb
0
0
0
0
MoonW avatar
utahl2: szerintem, olyan a gépigénye mint az alapjátéknak
0
0
0
0
utahl2 avatar
Örölük hogy pont velem esett meg😃
bocsánat😃 de itt is megkérdezem hogy valaki nem ismeri:hl2 FakeFactory: Cinematic Mod 7-et?mert a gépigényére lenék kiváncsi.
0
0
0
0
eleminator avatar
én geforce2 64 megással is láttam futás közben!!! Csak rosszak a tapasztalataim az fx5200-sel!!! Ennyi! több a rossz, mint a jó! Neked szerencséd volt akkor!
0
0
0
0
utahl2 avatar
nekem 32bites és a doom 3 megy very high-on szagatás nélkül 😃 FX 5200-al
0
0
0
0
MoonW avatar
driver-, patch- frissítés megvolt?
0
0
0
0
roberto888 avatar
FX5200 SE az 64-bites. Ha neked az van akk nem nagyon fog menni.
0
0
0
0
eleminator avatar
FX5200-sal ne is próbállkozunk a fear-rel játszani, mert nem nagyon megy, tapasztalat. A doom3 sem ment minden fx5200-sel (max a 128bites változatokkal)
0
0
0
0
roberto888 avatar
Dehogyis. A patch a játékban előforduló hibákat. kompatibilitási és egyéb hibákat javítja.
0
0
0
0
utahl2 avatar
Aha FX5200 van. Oké megprobálom. Köszi. De a patchet felteszek akko nem csak online-be játszhatok mert valamennyi játéknál csak úgy van?
0
0
0
0
roberto888 avatar
Sztem a VGA-d gyenge neki. FX5200-ad van ugye? Azt sztem nem támogatja. Azt írja hogy FX 5900 series. De azért frissíts VGA-drivert,DirectX-et, és tegyél felPatchet a játékhoz.
0
0
0
0
utahl2 avatar
Hello!
Hát sajna szagatt a F.E.A.R aminek nem kéne akár low vagy high beálítás mellett játszok.Szomszédomnak meg van a játék és neki nem szagatt :S kb. ugyan olyan gépünk van csak neki a procija más.(a F.E.A.R nincs rajta a gépemen):S
0
0
0
0
MoonW avatar
Ha valakinek szaggatna az aminek tuti hogy nem kéne, az bátran használja a billentyűzetét... (írásra)😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció